ελληνική μουσική
    641 online   ·  210.830 μέλη

    Θα ήθελα την άποψή σας για τη φωνή μου. :)

    rmrafa1995
    12.02.2018, 05:13

    Καλημέρα στο forum και καλώς σας βρήκα! 

    Είμαι άνδρας 22 ετών και εδώ και περίπου 2.5 χρόνια τραγουδώ ερασιτεχνικά και καθαρά με δική μου καθημερινή εξάσκηση και θαρρώ ότι έχω φθάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Αγαπημένος μου vocalist είναι ο James Labrie, η έκτασή του είναι εξωπραγματική! 

    Θα ήθελα όμως την άποψή σας σχετικά με μία πολύ πρόχειρη ηχογράφηση που έκανα μέσω κινητού τηλεφώνου και της εφαρμογής EZVoice (το γνωρίζω, είμαι απαράδεκτος σε αυτή την επιλογή, αλλά δεν είχα άλλη). 

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    https://drive.google.com/file/d/1T0qwyuQyRlAmo1yraHciH-9Ck-iOKGpV/view?usp=sharing


    EVAGGELIASAKELLARIOU
    12.02.2018, 11:21

    Καλημέρα. Το link που έδωσες δεν ανοίγει. Ε.Σ.


    rmrafa1995
    12.02.2018, 12:11
    Καλησπέρα. Αυτό πιστεύω θα λειτουργήσει. Πρόκειται για ηχητικό αρχείο μορφής .ogg https://goo.gl/d6oofz
    Stoyo
    13.02.2018, 01:18

    Εχεις δυνατοτητες αλλα δε γνωριζεις πως να τις αξιοποιησεις. Σταματα να τραγουδας με αυτον τον τροπο γιατι ΔΕΝ ακουγεσαι ωραια, εχεις  δυνατοτητες οπως σου ειπα αλλα εισαι σε λαθος δρομο και αν συνεχισεις ετσι μπορει να ειναι... συντομος. Εισαι νεος και η φωνη σου αντεχει οταν τη ζοριζεις, μπορει να μην αντεξει και για πολυ ομως. Βγαζεις ενα αποτελεσμα 20% και δινεις (με λαθος τροπο μαλιστα) το 100%, θα πρεπει αυτο να το αντιστρεψεις, να λειτουργεις στο 20 και να βγαινει 100.

    1. Βρες εναν ΚΑΛΟ δασκαλο και ξεκινα μαθηματα, το σημαντικοτερο. Βρες εναν ΚΑΛΟ δασκαλο και ξεκινα μαθηματα.

    2. Βρες πιο προσιτα τραγουδια η φερε το τραγουδι στα μετρα σου, κατεβασε το 4-5 τονους και μη σκιζεσαι να φτασεις τον (επαγγελματια) Labrie και οποιον Labrie. Εαν ακολουθησεις αυτα που σου λεει ο δασκαλος σου ειναι θεμα χρονου να τραγουδας σωστα οτι θες και πιο ψηλα απο τον Labrie.

    3. Δες λιγο την προφορα σου γιατι και φωναρα να ειχες, η προφορα σου κοβει απο την ερμηνεια.

    Εισαι νεος και στο τραγουδι και στην ηλικια και ειναι κατανοητο να θες να τραγουδας ψηλα και με ενταση κτλ. Αυτο ομως περαν του οτι θα ξεδινεις και θα κανεις το χαβαλε σου, δε θα σε βοηθησει να κανεις κατι πιο σοβαρο, αν θες να κανεις κατι πιο σοβαρο, και στη χειροτερη μππρει να σου δημιουργησει και προβλημα.

    Πριν κλεισω, να σου θυμησω οτι ολα αυτα ειναι αποψη μου που μπορει να ειναι λαθος, εχεις δυνατοτητες, βρες εναν ΚΑΛΟ δασκαλο και ξεκινα μαθηματα, αν κανεις αυτα που σου λεει θα γλυτωσεις πολυ χρονο.


    rmrafa1995
    13.02.2018, 03:39
    Ευχαριστώ πολύ για την ολοκληρωμένη απάντηση. :) Δεν έχω σκοπό να κάνω το τραγούδι επάγγελμα, απλώς είναι ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι. Όπως και να έχει, πιστεύω κι εγώ ότι ένας δάσκαλος φωνητικής θα βοηθούσε. :)