ελληνική μουσική
    477 online   ·  210.845 μέλη

    Αγγελική Χριστοδούλου-Γιώργος Παπαδόπουλος live στο Ναύπλιο

    mousic7
    07.03.2018, 23:29

    Την Παρασκευή 9 Μαρτίου  θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο στα πλαίσια του 3οΦεστιβάλ Κιθάρας  Πελοποννήσου με το μουσικό σχήμα ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΟΙ.

    ώρα έναρξης  20:30

    Αγγελική Χριστοδούλου  φλάουτο

    Γιώργος Παπαδόπουλος  κιθάρα-σύνθεση


    https://www.youtube.com/watch?v=NmLXN9Zt5qQ&feature=youtu.beLink

    >

    http://www.argolidaportal.gr/news/29138/nayplio-3o-festival-kitharas-peloponnisoy

    Το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου,διοργανώνετε από το Ωδείο Ναυπλίου  "Αγγελική Μαυρούλη", με την στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, και την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. Πρόκειται για το  μεγαλύτερο κιθαριστικό Φεστιβάλ  που έγινε ποτέ στην Πελοπόννησο και ένα από τα πιο ιστορικά της Ελλάδας, ξεκινάει στις 9 Μαρτίου και θα διαρκέσει για  τρεις μέρες στο πανέμορφο Ναύπλιο.

    Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο γνωστός κιθαριστής, Μιχάλης Σουρβίνος.

    Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανιστούν, η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου, που έχει ενταχθεί στην Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου και Σολίστ τον διεθνούς φήμης Κιθαριστή, Στέλιο Γκόλγκαρη, Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, στην Αίθουσα του Βουλευτικού. 

    Συμμετέχουν ακόμη ο νεαρός Σολίστ, Χριστόδουλος Μπενετάτος,ο  Καλλιτεχνικός Διευθυντής της διεθνώς αναγνωρισμένης Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου - Μαγνησίας, Τάσος Ιωακειμίδης και η βραβευμένη του περσινού διαγωνισμού σολίστ του 2ου Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου Κυριακή Μάινα. Επίσημος Προσκεκλημένος, είναι ο Ελληνοκύπριος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας & Καλλιτεχνικός Διευθυντής της παγκοσμίου φήμης Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου, Αντώνης Κοϊζας. 

    Όλες οι Συναυλίες και οι Διαγωνισμοί του Φεστιβάλ, θα γίνουν στην Αίθουσα του Βουλευτικού με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό της Πελοποννήσου.

    Θα ακολουθήσουν άλλες 3 συναυλίες το Μάρτιο με το μουσκό σχήμα ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΟΙ στο Φεστιβάλ κιθάρας Αμφίκαιας στον Παρνασό , στην Νέα Σμύρνη, και στο Φεστιβάλ  Κιθάρας  Μακεδονίας στην Καστοριά..

    Σετικά link    

    http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=34329


    https://www.youtube.com/watch?v=MmhltdB-AFA&index=1&list=PLwZBgxuJHyuQ3vs03jisFG25o8AIDm9f1Link

    >

     





    SakisKouroupos
    08.03.2018, 13:47
    Σας εύχομαι Καλή επιτυχία και πολλά φιλιά στην Αγγελική.


    Νέες συζητήσεις
    στην ίδια κατηγορία