ελληνική μουσική
    529 online   ·  210.826 μέλη

    Άτομα για εθελοντικές συνεργασίες

    Back_For_More
    11.05.2018, 00:37

    Έχω ηχογραφήσει ένα τραγούδι κ μ άρεσε πάρα πολύ.

    Θέλω να/Θα ηχογραφήσω κ άλλα. Έχω home studio , οι ελλείψης είναι 1. ηλεκτρικό μπάσσο 2. φωνητικά (καταφεύγω σε session φωνητικά $$$). Γράφω πολλά χρόνια αλλά μόλις πριν λίγους μήνες σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να βάλω κάποιον άλλο στα φωνητικά κ να συνεχίσω. Mε καθυστερούν τα οικονομικά μου αλλά συνεχίζω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να βγάλω άλμπουμ αλλά κ να δώσω τραγούδια σ άλλους καλλιτέχνες ή να παίξω κιθάρα σ άλλα τραγούδια.

    Είμαι στην ευχάριστη τώρα θέση να ανακοινώσω ότι ενδιαφέρομαι για συνεργασία με ενθουσιώδη άτομα που τους αρέσουν οι συνθέσεις μου ώστε να δημιουργήσουμε μία ενεργή ομάδα η οποία θα σπρώξει κ θα μπορέσουμε να βγάλουμε πιο πολλά τραγούδια έξω. Social media, καλλιτεχνικός μάναντζερ, φραπεδες, μπυρες, άσχετα τσατ, συμμετοχή σε βιντεοκλίπ λίγα από τα πράγματα π μ έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή.

    Το παρον demo βρίσκεται εδώ https://soundcloud.com/yorwos>

    Το συγκεκριμένο είναι hard rock/punk με γυναικεία ποπ φωνητικά. Τα επόμενα 3 π έχω στα σκαριά είναι πολύ πιο ποπ σαν ... ας πουμε τα ροκ του mj, δεν ειναι τοσο σκληρα. Γενικα πάντως παίζω μεταξύ ποπ κ χαρντ ροκ.

    Επικοινωνήστε μαζί μ απευθείας είτε στο φεις απο facebook.com/yorwos81 , είτε στο twitter @yorwos81 .


    Back_For_More
    11.05.2018, 00:38

    Παλι το φεις καπως μπερδευτηκε πανω

    https://www.facebook.com/yorwos81

    [ τροποποιήθηκε από τον/την Back_For_More, 11-05-2018 00:39 ]