ελληνική μουσική
    796 online   ·  210.851 μέλη

    Ψαχνω τροπο να προμοταρω τη μουσικη μου ...

    Chris17Georgiou
    04.06.2018, 19:31

    Ειμαι 17 χρονων , λεγομαι Xρηστος και εδω και λιγο καιρο εχω αρχισει να ηχογραφω κοματια που αρχισα να γραφω απο το γυμνασιο. Λογω οικονομικου θεματος δεν εχω επαγγελματικα μεσα να ηχογραφω , οποτε το κανω μεσω ενος προγραμματος στο κινητο, οχι πολυ υψηλης ποιοτητας δυστυχως ....εχω ανεβασει μερικα κοματια μου στο youtube , το Link ειναι το εξης https://www.youtube.com/channel/UC9L3LTbO2vDfxgMXN7Nds2Q. Παιζω ολα τα οργανα που θα ακουσετε στα κομματια καθως κανω και τα φωνητικα ....στιχοι και μουσικη προφανως δικα μου. Αν καποιος ενδιαφερεται να ακουσει θα χαρω πολυ να ακουσω την γνωμη του ..Με συγχωρειτε και παλι για την ποιοτητα , αλλα τα χρηματα βλεπετε .....Σας ευχαριστω για το χρονο σας!

    [ τροποποιήθηκε από τον/την Chris17Georgiou, 04-06-2018 19:45 ]


    Dagoth
    04.06.2018, 20:59
    Τα τραγούδια είναι ωραία αλλά πρέπει να βρεις τρόπο να τα ηχογραφείς με καλύτερη ποιότητα αν θέλεις να μεγαλώσεις το κανάλι σου.Κάποιος φίλος με pc ή με εξοπλισμό θα βοηθούσε αρκετά.Το πιο σημαντικό βέβαια μην αποθαρρύνεσαι και συνέχισε να κάνεις αυτό που αγαπάς.
    Chris17Georgiou
    04.06.2018, 21:29
    Σ' ευχαριστω φιλε , να'σαι καλα !
    CRAZYFORGUITARS
    11.06.2018, 12:09

    Chris, τα τραγούδια είναι αρκετά καλά. Μόνο που σε κάποια σημεία η μουσική καλύπτει τους στίχους λόγω μέτριας ποιότητας ηχογράφησης. Ένας φίλος με pc όπως είπε και ο Dagoth θα βοηθούσε να βελτιώσεις την ποιότητα ηχογράφησης, ή και αφού έχεις κινητό θα μπορούσες να κατεβάσεις το Soundtrap, νομίζω ότι υπάρχει για το κινητό και πρέπει να είναι δωρεάν. Ρίξ' του μια ματιά, εγώ το βρίσκω εξαιρετικά καλό. 

    Υ.Γ.: Η αρχή του τραγουδιού σου "Maze" μου θυμίζει ελαφρώς το Good fortune της Pj Harvey με άλλο ρυθμό βέβαια. BUT IT'S NO BIG DEAL. 

    Συνέχισε, βελτίωσε τον ήχο σου και να κάθεσαι να τα δουλεύεις τα κομμάτια. Να ψάχνεις για τις παραμικρές ατέλειες και να τις διορθώνεις. Νομίζω ότι αυτό το κάνεις ήδη, καθ'ότι τα τραγούδια σου είναι αρκετά καλά.

                                                                                                      Καλή επιτυχία σε ό, τι κι αν κάνεις.


    Chris17Georgiou
    25.06.2018, 19:10
    σε ευχαριστω πολυ φιλε ....θα προσπαθησω να κανω ο,τι μπορω !!
    nikosaudio
    04.08.2018, 11:51
    θα συμφωνησω και εγω με τους υπολοιπους στο θεμα ηχογραφηση εχεις ενα θεματακι σημαντικο αλλα μην αγχωνεσαι συνεχισε να κανεις αυτο που κανεις μην αποθαρυνεσαι απο την οποιαδηποτε τεχνικη δυσκολια ολοι τα εχουμε συναντησει αυτα. τωρα απο θεμα προωθησεις εαν θες τα βαζω στον σταθμο μου να παιζουν σαν promo songs..και εαν βρεις το soundforge 6 και μετα μπορεις να κανεις πολλες διορθωσεις μετα την εγραφη..αυτα