ελληνική μουσική
    811 online   ·  210.850 μέλη

    The Complete Chronicle Of The Who 1958-1978

    GL
    21.07.2005, 00:56
    Anyway Anyhow Anywhere
    The Complete Chronicle Of The Who 1958-1978
    Virgin Books

    Οι Who υπήρξαν μια από τις σημαντικότερες μπάντες του Rock που έθεσαν τα θεμέλια της μουσικής που ακούμε και πιστέψτε με θα ακούγεται για πολλά πολλά χρόνια. Ο αγέρωχος Roger Daltrey, η ιδιοφυία Pete Townsed, ο βράχος John Entwistle και ο παλαβός Keth Moon αποτελούν για πολλούς το απόλυτο Rock’n’roll συγκρότημα. Αστείρευτη ενέργεια, τρομερή μουσική κληρονομιά, Rock lifestyle, βανδαλισμός των οργάνων επί σκηνής και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας. Όσοι παραβρέθηκαν σε περιοδείες τους σίγουρα θα έχουν τις πιο απίστευτες ιστορίες να σας πουν.

    Αποδίδοντας έναν φόρο τιμής στο τεράστιο συγκρότημα οι συγγραφείς Andy Neill και Matt Kent καταγράφουν λεπτομερώς σε στυλ ημερολογίου από το 1958 και τα διάφορα γκρουπάκια που έπαιζαν οι Who ως πιτσιρικάδες και την συγκρότηση τους, μέχρι τον θάνατο του Keith Moon και την προσωρινή διάλυση τους το 1978.

    Σε παραπάνω από 300 σελίδες μεγάλου μεγέθους θα απολαύσετε εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό από την χρυσή ιστορία των Who, τις περιοδείες, τις ηχογραφήσεις, το πάντα πλούσιο παρασκήνιο μαζί με τους θρύλους, τις αλήθειες και τα κατορθώματά τους. Μια απαραίτητη προσθήκη για την βιβλιοθήκη σας.



    πηγη:Rockpages.gr