ελληνική μουσική
    700 online   ·  210.830 μέλη

    Phil Collins στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

    jorge
    23.08.2005, 17:06
    Μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πρόκειται να δώσει την Τρίτη, 1η Νοεμβρίου, ο διάσημος σταρ της ποπ Φιλ Κόλινς.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για την τελευταία του περιοδεία, γι' αυτό και φέρει τον τίτλο The First Final Farewell Tour.

    Εκτός από τη χώρα μας, η παγκόσμια τουρνέ του Φιλ Κόλινς περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Κροατία, την Τσεχία, την Εσθονία, τη Φινλανδία, την Ουγγαρία, το Ισραήλ, τον Λίβανο, τη Λιθουανία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τη Σερβία/Μαυροβούνιο, την Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    Ο Φιλ Κόλινς ξεκίνησε την καριέρα του ως ντράμερ και αποτέλεσε μέλος των θρυλικών Genesis. Κατά πολλούς, το μέλλον του δεν θα ήταν το ίδιο εάν δεν αποχωρούσε από το συγκρότημα ο Πίτερ Γκάμπριελ.

    Από τότε άρχισε το τραγούδι και ακολουθώντας σόλο καριέρα συνεργάστηκε με ιερά τέρατα της μουσικής, όπως ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο Όζι Όζμπορν. Αναρίθμητα είναι τα βραβεία που έχει αποσπάσει, ενώ μετρά 250 εκατ. άλμπουμ σε πωλήσεις, συμπεραλαμβανομένων και των Genesis.

    «Ξέρω πως εισπράττω εξωφρενικά ποσά. Κάθε που αναλαμβάνω ένα νέο πρότζεκτ σκέφτομαι: τώρα γιατί το κάνω αυτό; Έχω πια περισσότερα χρήματα απ' όσα θα μπορούσα να ξοδέψω, ακόμη κι αν άρχιζα να τα σκορπάω ανόητα... Όμως δίνω και αρκετά χρήματα, για πολλούς σκοπούς» δηλώνει, σύμφωνα με τα Νέα, ο ίδιος.

    news.in.gr

    count
    24.08.2005, 08:57
    tromeros mousikos, exseretiki kai monadiki foni,talantouhos drummer.den nomizw oti tha ine i teleftea periodia tou.tha paw oposdipote ton noemvrio na ton dw.
    XeniaRodo
    24.08.2005, 09:10
    Mου αρέσει κι εμένα πολύ.
    Θα προσπαθήσω να πάω....