ελληνική μουσική
    335 online   ·  210.844 μέλη
    rockaholic
    18.09.2005, 13:48
    neo cd gia toy Bon Jovi bgainei apo aurio sta diskopwleia! onomazetai have a nice day kai apo ta prwta akoysmata mou arese poly... me eirwnika yponoumena kai na styl it's my life.. x8es brady egine h premiera kai h paroysiash toy sthn ollandia to edeixne zwntana to mad!
    ageras
    20.07.2006, 04:07
    Country δίσκος από τους Bon Jovi?

    Ένα "διαφορετικό" country album θέλει να ηχογραφήσει ο Jon Bon Jovi με τη μπάντα του.

    Όπως δήλωσε ο frotman των Bon Jovi στην εφημερίδα New York Post, "Η αλλαγή είναι στοιχείο της μουσικής - έχει έρθει η ώρα για αλλαγή. Το 'Keep the Faith' ήταν ο λόγος που παραμείναμε επίκαιροι κατά τη διάρκεια των '90s. To 2000 αλλάξαμε ξανά όταν κάναμε το 'It's my Life'. Τότε μας ανακάλυψε μια νέα γενιά."

    "Δεν σχεδιάσαμε τίποτα από αυτά, απλά συνέβησαν. Αισθάνομαι ότι η αλλαγή έρχεται ξανά. Σκέφτομαι ένα δίσκο ηχογραφημένο στο Nashville. Θα ήθελα να κάνουμε με τον Richie (Sambora) ένα γρήγορο δίσκο, μαζί με μερικούς συνθέτες και καλλιτέχνες της country."

    "Θα ήθελα να κάνω ντουέτα με δύο ή τρεις καλλιτέχνες και να δώσω την ευκαιρία σε μερικούς τραγουδοποιούς του Nashville να λάμψουν, κι εγώ και ο Richie να γράψουμε κάποια κομμάτια και να δείξουμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε την ταυτότητά μας, αν και πρόκειται για κάτι διαφορετικό."

    Στις αρχές της χρονιάς οι Bon Jovi έγιναν η πρώτη rock μπάντα που ανέβηκε στην κορυφή του αμερικανικού country chart με το κομμάτι "Who Says you Can't Go Home", στο οποίο συνεργάστηκαν με την τραγουδίστρια των Sugarland, Jennifer Nettles.

    Πηγή:mad.tv

    vinias
    18.08.2006, 19:24
    Ο Jon Bon Jovi δήλωσε πολυ στεναχωρημένος που τα σχέδιά του για να "ανοιξει" με δική του συναυλία το καινούργιο Wembley, διαλύθηκαν λόγω κατασκευαστικών προβλημάτων.

    Ειχε παίξει το τελευταίο Live στο Wembley πριν το κατεδαφίσουν το 2002, και ήταν προγραμματισμένο να παίξει το Σάββατο, αλλά αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τη συναυλία στο Milton Keynes Bowl του Buckinghamshire.

    Ο ίδιος δήλωσε "θα ήταν κάτι πρωτόγνωρο στην ιστορία της μουσικής, το γκρουπ που 'έκλεισε' την εποχή του σταδίου, να ανοίξει το ίδιο, το καινούργιο σηματοδοτώντας τη νέα του εποχή. Είναι πολύ κρίμα που δεν τα καταφέραμε!" λογικο ειναι ο ανθρωπος να ειναι στεναχωρημενος ετσι??

    πληροφορια απο το ''go''- ''mic''