ελληνική μουσική
    621 online   ·  210.830 μέλη

    Συναυλία Τσανακλίδου

    conquillina
    13.10.2005, 15:01
    Άκουσα ότι έρχεται στο Μύλο η Τσανακλίδου 18 του μηνός! Ξέρει κανείς λεπτομέρειες, όπως τιμή εισόδου, αν θα μείνει καιρό ή αν θα είναι μόνο για μία συναυλία, και ποιοι άλλοι θα είναι μαζί της?
    Sofia
    13.10.2005, 15:31
    Η ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ

    ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

    Έναρξη 17 Οκτωβρίου


    Η Τάνια Τσανακλίδου ξεκινά τις εμφανίσεις της στο «Club» του Μύλου την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου. Με οδηγό το συναίσθημα θα σταθεί ξανά κάτω από τα φώτα της σκηνής, αφήνοντας το «νήμα» της φωνής της να ξετυλίξει τις ιστορίες των τραγουδιών από την αρχή.

    Μια παράσταση που στηρίζεται στη γοητεία του απρόβλεπτου και τη διάθεση για αυτοσχεδιασμό είναι η καινούρια μουσική της πρόταση. Η σκηνή του «Club» μεταμορφώνεται στο σαλόνι του σπιτιού της κι η Τάνια Τσανακλίδου σου δίνει την αίσθηση ότι κρατάει ένα δίσκο γεμάτο τραγούδια και γλυκά, έτοιμη να «κεράσει» τον κόσμο.

    Κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα στήνεται μια μαγική ακροβασία ανάμεσα στο σήμερα και το χθες. Στόχος της είναι να μεταφέρει τη γλυκιά συγκίνηση που κρύβει ένα «encore», αλλά και όλη τη χαλαρότητα που νοιώθεις όταν μόλις έχει τελειώσει μια παράσταση κι αρχίζει το παιχνίδι της ανταλλαγής των τραγουδιών με το κοινό.

    Ήχος καθαρός και φυσικά όργανα σ’ένα πρόγραμμα που κρύβει πολλές εκπλήξεις με την Τάνια Τσανακλίδου να ακούγεται σ’ ένα ρεπερτόριο που δεν έχει ξαναπεί μέχρι τώρα. Προχωρώντας, στην ουσία, ένα βήμα πιο πέρα, αφήνει τελείως ελεύθερο τον εαυτό της να αφηγηθεί τις «ιστορίες των άλλων». Να ερμηνεύσει δηλαδή τα αγαπημένα της τραγούδια ακολουθώντας την παρόρμηση της στιγμής, είτε μιλάμε για Στράτο Διονυσίου και Άκη Πάνου, είτε πρόκειται για ροκ μπαλάντες και τζαζ κομμάτια.

    Οι μουσικοί που τη συνοδεύουν στη σκηνή συμμετέχοντας ενεργά σ’αυτό το παιχνίδι και διαμορφώνοντας μαζί της το πρόγραμμα είναι οι: Μανώλης Καραντίνης (μπουζούκι), Γιάννης Παπαζαχαριάκης (κιθάρα), Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν).

    Ώρα έναρξης παραστάσεων : Δευτέρα – Τρίτη 21:30
    Τιμή εισιτηρίου : 17€
    Τηλ. Κρατήσεων : 2310 551836




    www.avopolis.gr
    Soiram
    13.10.2005, 19:34
    Ενδιαφέρον...παρόλα αυτά, γιατί όλο αυτό μου θυμίζει κάτι από το πρόγραμμα που παρουσίαζε η Τάνια, εδώ και δύο χρόνια και βγήκε πρόσφατα και σε cd; Η όμοιότητα μάλιστα επιτείνεται από το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τους ίδιους μουσικούς, στα ίδια ακριβώς όργανα. Προσωπικά μιλώντας θα ήθελα να ακούσω την Τάνια με συνοδεία πιάνου. Τουλάχιστον την άκουσα απο το ράδιο, στο συναυλία που έδωσε στον Νάκκα και ήταν μοναδική!