ελληνική μουσική
    526 online   ·  210.840 μέλη

    ΣΤ.ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ/ΜΠΙΜΠΕΡΟ - στίχοι

    salty_maggot
    14.01.2006, 00:46
    Καλησπέρα!
    Δεν ξέρω πόσοι από σας έχετε παρακολουθήσει την παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη "ΜΠΙΜΠΕΡΟ"...Στην παράσταση, λοιπόν, σε κάποια στιγμή, η τραγουδίστρια Ρίτα Αντωνοπούλου - εξαιρετική χροιά με απίστευτες δυνατότητες - ερμηνεύει ένα τραγούδι, του οποίου τα λόγια έχουν κάπως έτσι :
    "...Τι περιμένεις, μίλα μου, είμαι στο χείλος του γκρεμού
    στη ελεύθερή μας πτώση ποιος Θεός θα μας γλιτώσει
    κι ας γίνει ο χαμός του χαμού..."
    Απ' ότι ξέρω, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη σε ακουστικό υλικό..Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πώς ακριβώς έχουν οι στίχοι?
    Ευχαριστώ!


    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : salty_maggot στις 14-01-2006 00:47 ]
    salty_maggot
    14.01.2006, 20:16
    Έψαξα πάλι κι άλλο στο Διαδίκτυο, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι..
    ritan
    06.03.2006, 01:54
    γεια! όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, είμαι η Ρίτα από τη Σπείρα Σπείρα και τυχαία είδα ότι ψάχνεις τους στίχους από το τραγούδι που λέω στην παράσταση. Ορίστε λοιπόν από πρώτο χέρι!:
    Σ΄είδα ξανά στο μαγαζί, να πίνεις σε μια σκοτεινή γωνία, τα δυο σου μάτια μες την αγωνία, με κάρφωσαν την ύστατη στιγμή. Σε είδα πάλι να κερνάς το ίδιο κόκκινο κρασί σ΄άλλη κυρία, φαίνεται όλες πως τις λες...λατρεία, μ΄αλλού λατρεύεις κι άλλα προσκυνάς. Τι περιμένεις μίλα μου, είμαι στο χείλος του γκρεμού και που να πάρει εσύ κι εγώ ζευγάρι κι ας γίνει ο χαμός του χαμού. Τί περιμένεις μίλα μου, είμαι στο χείλος του γκρεμού, στην ελεύθερή μας πτώση, ποιος Θεός θα με γλιτώσει απ΄τη νύχτα του κατακλυσμού. Ακόμα θυμάμαι που σε μύρισα, γύρισα, μια βόλτα μου ΄χες πει πως θα' ναι. μόνο όταν μεθάς θυμάσαι, πού να' σαι;
    Όταν κοιτάζω να κοιτάς και μη μου κάνεις πως αλλού ρεμβάζεις, όταν κοιτάω αλλού αναστενάζεις, καρφώνεσαι κολλάς και δε μιλάς. Κοίτα με που να πάρει η ευχή, θα τρελαθείς σου λέω με τ΄άρωμά μου, λέγε με Ρίτα μάθε τ΄όνομά μου, κρυώνω πάντα τέτοια εποχή. Τϊ περιμένεις μίλα μου...κτλ.

    Στίχοι και μουσική: Νίκος Κολλάρος (ο φίλος μου) ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ!