ελληνική μουσική
    828 online   ·  210.833 μέλη

    3 Νέα ελληνικά cds!!

    ISOBITHS
    23.02.2006, 16:13
    TAMTA - ''ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΣ''

    Η πολύ καλή τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το talent show του MEGA Super Idol κυκλοφορεί την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Το cd περιέχει το ομώνυμο το οποίο και αποτελεί διασκεύ στο FARAWAY - Gala, ένα ντουέτο με το Γρηγόρη Πετράκο καθώς και μια ντουζίνα από άλλα ποπ τραγούδια. Μια τραγουδίστρια που έχει όλα τα προσόντα μιας καλής ποπ τραγουδίστριας...


    ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ - "ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΥΑΣ"

    Κυκλοφορεί ο νέος δίσκος της Θεοδοσίας Τσάτσου, μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες φωνές και παρουσίες του ελληνικού ρεπερτορίου. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή δουλειά που εμφανίστηκε πρώτα από το κανάλι MAD με το video clip του τραγουδιού. Ποιος είσαι εσύ που με κοιτάς:. Ένα video clip μοντέρνο και ιδιαίτερο, εφάμιλλο των ξένων παραγωγών. Το τραγούδι;Ορίωνας που συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ ακούγεται μήνες από το ραδιόφωνο του Best σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Ίσως η μοναδική αυθεντική ροκ Ελληνίδα performer αυτή τη στιγμή. Μεγάλη φωνή και προσωπικότητα, θα γράψει ιστορία να το θυμηθείτε.

    ΑΝΝΕΤ ΑΡΤΑΝΙ - "ΜΙΑ ΦΩΝΗ"

    Η Ελληνίδα Withney που γνωρίσαμε στους δέκτες μας μέσα από το Fame Story 3 είναι μια πανέξυπνη επιχειρηματίας. Κατάφερε να κάνει επιτυχία πριν για το μετά. Το cd θα περιέχει συνθέσεις της ίδιας, των ΠΗΓΑΣΟΣ και του Κ.Χαριτοδιπλωμένου που είχαμε χάσει. Τραγούδια όπως το Goodbye Amor, Super Power από τον Κ.Χριστοφόρου, το Why angels cry που θα είναι και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision αλλά και μια διασκευή έκπληξη τραγουδιού της Μαρινέλλας την οποία έχει ως πρότυπο.Αυτά είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια του cd.