ελληνική μουσική
    654 online   ·  210.830 μέλη
    freakhood
    23.02.2010, 20:15

    Καταρχάς δεν χρειάζεται να γίνεσαι τόσο επιθετική (σε αντιδιαστολή με αυτούς που κατηγορείς).

    Όπως βλέπεις μιλάω σε πολύ φιλικό τόνο.

    Και πάμε στην ουσία.

    Γράφεις:

    "Πες μας τι έχει πει αν είναι ο ίδιος ο Αγγελάκας γι αυτά τα φαινόμενα..."

    Απαντώ:

    Στην ερώτηση σου αυτή έχεις γράψει και δυο λεξούλες και μιλάω συγκεκριμένα για τις λέξεις "αν είναι". Υπονοείς κάτι μήπως? Διότι αν τίθεται θέμα αξιοπιστίας σε αυτά που γράφω τότε δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα.

    Πάμε στη συνέχεια τώρα.

    Δεν χρειάζεται να πάω σε καμία ιστοσελίδα. Ξέρω τι μου είπε πριν δέκα χρόνια στην Ιεράπετρα. Το ρεζουμέ ήταν πως πρόκειται για κάφρους, ανεγκέφαλους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του πλήθους κλπ.

    Εγώ λέω πως δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα αυτό διότι πάντα υπάρχουν αυτοί οι τύποι του βια για την βια αλλά επίσης υπάρχουν και άλλοι τύποι που δεν είναι καθόλου έτσι αλλά κάποια στιγμή δικαιολογούν κατά περίπτωση τη βια. Μιλάμε για δικαιολογημένη βια δηλαδή (πάντα κατα την άποψη του καθενός διότι οι απόψεις διίστανται) και σε συναυλιακά  events.

    Το ζήτημα είναι τόσο μεγάλο όσο δεν φαντάζεσαι.

    Όσον αφορά τις Τρύπες, εκείνη την ημέρα στην Φρεαττύδα έπαιζαν και άλλα γκρουπ. Θεωρείς τυχαίο το ότι μόνο στις Τρύπες έπεσαν οι πέτρες και το κράξιμο? Διότι αν είναι έτσι, οκ ήταν καθαρά τυχαίο γεγονός και έτυχε οι μπαχαλάκηδες του βια για τη βια να ξεσηκωθούν εκείνη την ώρα. Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν οποιοδήποτε γκρουπ. Απλά εκείνη την ώρα έτυχε να παίζουν οι Τρύπες. Ατυχία.

    Μήπως όμως δεν είναι έτσι? Ρωτάω απλά. Διότι όπως έγραψα πάντα υπάρχει κάποιος λόγος άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτο τον λόγο. Μπορεί όντως να ήταν  ""αντεξουσιαστές""  κλπ κλπ. Δεν το έψαξα τόσο πολύ παρόλο που ήμουν στο live αυτό. Εσύ, ήσουν?

    Επίσης γράφεις:

    "δεν έχει καμία σημασία αν έχεις πάρει συνέντευξη από τον Αγγελάκα, αλλά το τι λες εδώ"

    Μα αυτό δεν είπα κι εγώ? Συγκεκριμένα έγραψα:

    "Αυτό δεν σημαίνει πως η γνώμη μου είναι πιο βαρύνουσα (τουναντίον)"

    Εφόσον το έχω γράψει ήδη από μόνος μου και εννοείται πως το πιστεύω, γιατί το ξανατονίζεις?

    Και κάτι άλλο. Προσωπικά δεν έχω σε υψηλή ή χαμηλή εκτίμηση τον (οποιονδήποτε) Αγγελάκα. Βλέπω, παρατηρώ, διαβάζω και κρίνω (ή επικρίνω). Αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον βλέπω με συμπαθητικό μάτι (εκτός άλλων διότι θεωρώ τα πρώτα δυο άλμπουμ από τις Τρύπες σημαντικά αλλά μέχρι εκεί). Αλλά άλλο το να βλέπεις κάποιον με απλά ένα συμπαθητικό μάτι, και άλλο το να είσαι θετικά προκατειλημμένος   για κάποιον. Έχει διαφορά.

     

     

    Πολύ Φιλικά

    Ένας άθεος


    Despinis
    24.02.2010, 15:00

    Κοίτα να δεις...δεν νομίζω ότι είμαι επιθετική, αν και εκνευρίστηκα με αυτό που είπες για τα μμε κ σε αυτό δεν είπες τίποτα στην απάντησή σου..επίσης δεν είναι κι ότι καλύτερο που μπερδεύεις τους αντιεξουσιαστές με τους μπαχαλάκηδες, αυτό το θέμα θέλει ψάξιμο...μήπως τελικά γενικεύεις εσύ;..και σου ξαναλέω ότι μπορώ να καταλάβω για ποιους λογους τα βάλανε με τις Τρύπες αυτοί οι τύποι...τους ξύνισε το ότι ήταν το πιο αναγνωρισμένο συγκρότημα και ήθελαν σώνει κ καλά να τους την πουνε επειδή σώνει κ καλά πρέπει να ήταν πια κατεστημένο...μπορώ να φανταστώ αυτή τη "λογική" κ τον φασισμό -ξαναλέω- που τους δέρνει..τα βάζουν με τον Γιάννη με την ιστορία που έχει γράψει κ το παίζουν επαναστάτες;!!! Λίγος σεβασμός νομίζω δε βλάπτει...δεν μου αρέσει αυτού του είδους η αυθάδεια. Σ΄αρέσει δε σ΄αρέσει ο Αγγελάκας έχει συνέπεια σε ό,τι λέει και κάνει..και αυτό από μόνο του πρέπει να προκαλεί τον σεβασμό!! Αυτά είχα να πω και σε ευχαριστώ για την κουβέντα.

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Despinis στις 24-02-2010 15:05 ]