ελληνική μουσική
    745 online   ·  210.833 μέλη

    Σχόλιο Λευτέρη Παπαδόπουλου στο Δίφωνο

    malastrana
    30.03.2006, 21:03
    Ποτέ δεν έχουν παίξει...ούτε καν τις πρώτες μέρες...Μία και μοναδική φορά έβαλε ο Ο.Ι. τη Βάρδια με τον Μητσιά, την μεθεπομένη της μέρας που ο Παπαδόπουλος δημοσίευσε στα Νέα ένα κείμενο όπου απορούσε γιατί δείχνουν τόση αδιαφορία τα ραδιόφωνα...Μόνο ο Μωραίτης βάζει καμιά φορά...

    Και για να τελειώνουμε, το θέμα αυτό δεν το έθεσα εγώ, παρόλο που διάβασα το Δίφωνο απ' την πρώτη μέρα και βασικά το αγόρασα μόνο για αυτήν την συνέντευξη...Δεν θα έθετα ποτέ ένα τέτοιο θέμα, αλλά αφού τέθηκε, δεν μπορούσα να μην γράψω αυτά που πιστεύω...Όλοι καταλαβαίνουμε για ποιόν μιλούσε ο Παπαδόπουλος, και είναι άσκοπο να κρυβόμαστε και να μην λέμε το όνομά του....Και βέβαια, δεν περίμενες ότι δεν θα υπήρχε και κάποια αντίθετη άποψη, που θα έπαιρνε το μέρος του Λευτέρη...
    spiroos
    30.03.2006, 23:53
    Έμεινες στο δέντρο και έχασες το δάσος...της συζήτησης. Δεν έχει νόημα να συνεχίσω μαζί σου άλλο, διότι θα καταντήσουμε γραφικοί και κουραστικοί στα άλλα μέλη.
    jorge
    31.03.2006, 02:21
    Και μένα πάντως στον Οδυσσέα πήγε το μυαλό μου, ενώ κουβεντιάζοντας με γνωστούς μου είπαν ακριβώς το ίδιο. Αυτή είναι λοιπόν η αίσθηση. Και στην τελική και ο Οδυσσέας μπαίνει στο MusicHeaven απ' ότι ξέρω, ενώ στα σίγουρα μπαίνουν και 3-4 παραγωγοί. Ας το διαψεύσουν λοιπόν...

    Όποιος και να είναι ο παραγωγός πάντως ισχύει το οτι πρέπει να λειτουργεί ΚΑΙ ενημερωτικά, όπως προείπα...
    W4TT4N4B3
    31.03.2006, 02:40
    Αυτοι που νομιμοποιουνται να κανουν κριτικη σε ενα σταθμο περισσοτερο απο ολους ειναι οι πολυχρονοι ακροατες του διοτι η κριτικη τους ειναι καλοπιστη και δευτερον εχει σκοπο τη βελτιωση του προγραμματος του κατι που θα ωφελησει και τους ιδιους που ακουνε.

    αρκετοι ραδιοφωνικοι σταθμοι και παραγωγοι εχουν ξεχασει οτι ραδιοφωνο=μεσο ενημερωσης και κυριως μουσικης ενημερωσης.

    επισης ξεχνανε και το εξης οτι φερουν μεγαλη ευθυνη καθοτι με το σταθμο τους δεσμευουν καποια συχνοτητα και οτι οι συχνοτητες ειναι περιορισμενες, αρα πρεπει να πληρουν καποια κριτηρια που φυσικα ειναι ανυπαρκτα σε μια ανυπαρκτη μονιμως απουσα Πολιτεια.

    πολλοι ακροατες εχουν καταλαβει οτι το ραδιοφωνο εχει γινει εμποριο οσο κι αν προσπαθουν να τους αποπροσανατολισουν

    και οι σταθμοι που σεβονται τον εαυτο τους και τους ακροατες τους το αποδεικνυουν με το να ανταποκρινονται στην καλοπιστη κριτικη των φανατικων ακροατων τους.

    Δεν εχει μεινει κανενα δασος εχει καει προ πολλου
    spiroos
    31.03.2006, 10:02
    Εγω συμφωνώ με όλους για την κατάσταση που επικρατεί στο ραδιόφωνο και οτι το δάσος είναι καμένο εκτός από λίγα δέντρα και είναι πολύ σημαντικό που πολλοί ακροατές το έχουν αντιληφθεί και βέβαια σε αυτό να συζητήσουμε, όπως και για το ρόλο που παίζουν οι δημιουργοί... Εξακολουθώ όμως να μη θεωρώ όμως σωστό να μιλάμε για Ιωάνου διότι το όνομά του δεν αναφέρθηκε και πρέπει αυτό να το σεβαστούμε. Αν όλα δείχνουν οτι είναι αυτός, είναι μια άλλη ιστορία, που όταν επισημοποιηθεί δια στόματός του, τότε ναι, ας ξεκινήσουμε να συζητάμε ή αν θέλουμε να συζητήσουμε για τον Μελωδία ειδικά τότε μπορούμε να φτιάξουμε ένα νέο topic πχ Μελωδία ή Ιωάννου.