ελληνική μουσική
    723 online   ·  210.851 μέλη

    Συναυλίες της Εύας Φάμπα

    vouliakis
    31.03.2006, 11:44
    Πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό είναι το δίμηνο Απρίλη - Μάη για την κιθαρίστρια Εύα Φάμπα. Η εξαίρετη Ελληνίδα σολίστ είναι προσκεκλημένη από σημαντικά μουσικά φεστιβάλ και φορείς στο Μεξικό, την Βουλγαρία, την Ελλάδα και τη Ρωσία να διδάξει, να μετέχει κριτικών επιτροπών, να δώσει ρεσιτάλ και κονσέρτα με ορχήστρα.

    Συγκεκριμένα η Εύα Φάμπα είναι καλεσμένη στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κλασσικής κιθάρας "Ramon Noble", 2 - 6 Απρίλη, να διδάξει, να μετέχει της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού και να κλείσει το φεστιβάλ παρουσιάζοντας στις 6/4 στην αίθουσα "San Francisco" την Μεξικανική α' του κονσέρτου "FOR EVA" του Yiu-Kwong Chung με την Συμφωνική Ορχήστρα του Πανεπιστημίου του Hidalgo και μαέστρο τον Armando Vargas. Στη συνέχεια θα δώσει ρεσιτάλ σε πάρα πολλές πόλεις του Μεξικού.

    Ενδιάμεσος σταθμός της ανοιξιάτικης τουρνέ η Ελλάδα όπου στις 6 Μάη θα δώσει ρεσιτάλ στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

    Στις 15 - 17 Μάη θα δώσει ρεσιτάλ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας του Gotce Delchev, στη Βουλγαρία την οποία και επισκέφτεται για έβδομη φορά. Στα τέλη Μάη θα βρεθεί στη Ρωσία όπου για δεύτερη συνεχή χρονιά στις 22 του μήνα θα ανοίξει το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας της Kaluga, ('Ειρήνη και Kιθάρα') παρουσιάζοντας στην εξαιρετική αίθουσα της Φιλαρμονικής ορχήστρας, στα πλαίσια του LADY GUITAR Gala, το κονσέρτο του Μario Castelnuovo-Tedesco σε Ρε, op 99 με την ξακουστή Ρώσικη ορχήστρα δωματίου "Musica Viva" υπό του πολυβραβευμένου τσελίστα, μαέστρου Alexander Rudin.

    Η Εύα Φάμπα που έχει επαινεθεί από τον τύπο αλλά και το διεθνές ακροατήριο για το " Ελληνικό ταμπεραμέντο " της (εφημερίδα Kaluga), την "εξαιρετική ερμηνεία" της (Jazz & Tzaz), τον "πολύ όμορφο ήχο… εξαιρετική τεχνική" της (Pancevac-press, Σερβία), περιλαμβάνει πάντα στο ρεπερτόριό της έργα Ελλήνων συνθετών, αποκτώντας και τον τίτλο της " πιο αντιπροσωπευτικής κιθάρας από την Ελλάδα " (Cultura, Παραγουάη). Αξίζει να αναφέρουμε ότι το cd "EVA FAMPAS plays FAMPAS" όπου παίζει έργα του πατέρα της Δ. Φάμπα, και κυκλοφόρησε η Ιταλική AULIA το Μάη του 2005, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.evafampas.gr
    Επικοινωνήστε: e-mail: info@evafampas.gr ή με την Εύα Φάμπα στο τηλ. 210 9019834

    Πηγή: news.pathfinder.gr (με πληροφορίες από classicalmusic.gr)




    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : vouliakis στις 31-03-2006 11:45 ]