ελληνική μουσική
    750 online   ·  210.851 μέλη

    Ο Sting στην Κύπρο

    neerie
    03.05.2006, 15:25
    Ο Sting στην Κύπρο
    Στις 10 Ιουνίου στο Τσίρειο Στάδιο

    Το διασημότερο "κεντρί" της ροκ-ποπ μουσικής περιλαμβάνει τη χώρα μας στην περιοδεία ''Broken Music Tour''.
    Απάντηση στην πεποίθηση ότι στην Κύπρο δεν έρχονται τα μεγάλα ονόματα της σύγχρονης μουσικής, η ανακοίνωση της επερχόμενης καλοκαιρινής συναυλίας του Sting, που τοποθετεί τη χώρα μας στον παγκόσμιο (σύγχρονο) μουσικό χάρτη και επιφυλάσσει στους -πολλούς- φαν του μια μοναδική εμπειρία.

    Γεννηθείς Γκόρντον Μάθιου Τόμας Σάμερ, ο βετεράνος Βρετανός μουσικός που έγινε πρώτα διάσημος μέσα από το συγκρότημά του "The Police" στα τέλη της δεκαετίας του '70 θεωρείται σήμερα ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

    Πολυβραβευμένος και πολυαγαπημένος από ένα ευρύτατο κοινό, ο Sting επιστρέφει και αλωνίζει την Ευρώπη, με την περιοδεία ''Broken Music Tour''. Με μια "καινούργια, γυμνωμένη και ωμή ροκ πρόταση - παράσταση" το Κεντρί θα παρουσιάσει ζωντανά στις 10 Ιουνίου τα πιο αγαπημένα του κομμάτια αλλά και καινούργιες δουλειές.

    Θυμίζοντάς μας ότι πέραν της φωνής του διαθέτει και ταλέντο ως μουσικός, ο Sting παίρνει το μπάσο του και γίνεται για αυτή την περιοδεία "κομμάτι" μιας τετραμελούς μπάντας την οποία συμπληρώνουν οι Dominic Miller και Lyle Workman στην κιθάρα και ο Abe Laboriel Jr. στα ντραμς. Τη συναυλία χορηγούν η Eurolife και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.


    ΙΝFO
    Στις 10 Ιουνίου στο Τσίρειο Στάδιο της Λεμεσού. Εισιτήρια προπωλούνται προς £25. Για περισσότερες πληροφορίες και σημεία προπώλησης στο τηλέφωνο 77 77 81 88

    Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ - 01/04/2006, Σελίδα: 64