ελληνική μουσική
    611 online   ·  210.851 μέλη

    Ο Γιάννης Σπανός στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών-3 Ιούλη

    tzoy
    03.07.2006, 10:48
    Ο Γιάννης Σπανός στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών



    Στα 45 χρόνια παρουσίας του στην Ελληνική μουσική, θα είναι αφιερωμένη η συναυλία που θα δώσει ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Σπανός, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στη Μονή Λαζαριστών.
    Με την υπέροχη παρουσία της Σοφίας Βόσσου, την Φωτεινή Σαββατιανού, τον Κώστα Τζιαγκούλα, τον Γιώργο Καραγιαννάκη και τον Σταύρο Κωνσταντίνου, καθώς και την εκπληκτική αντιπρόσωπο του νέου κύματος την Καίτη Χωματά ο Γιάννης Σπανός θα μας ταξιδέψει στις μελωδίες της ζωής του.
    Από τις μπουάτ του Παρισιού, με τραγούδια του ερμηνεύουν η Μπριζίτ Μπαρντό, η Ζυλιέτ Γκρεκό κ.ά. στην Ελλάδα με το «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» που ερμήνευσε η Καίτη Χωματά και που τον κατέστησε ως τον κατ’εξοχήν εκπρόσωπο του «Νέου Κύματος».

    Θυμηθείτε τα εκπληκτικά: «Οδός Αριστοτέλους», «Σπασμένο Καράβι», «Βροχή και σήμερα», «Ανθρωποι μονάχοι», «Ιδανικός και ανάξιος εραστής», «Ξύπνησε η πόλη», «Θα με θυμηθείς», «Σαν με κοιτάς», «Πες πως μ αντάμωσες», «Φταίμε και οι δυό», «Οι Κυριακές στην Κατερίνη», κ.ά. Τραγούδια που αγαπήσαμε από φωνές όπως: Χάρις Αλεξίου, Μαρινέλλα, Χωματά, Αρλέτα, Πουλόπουλου, Πάριου, Μητροπάνου, Μοσχολιού, Κόκκοτα, Μπιθικώτση, Γαλάνη, Νταλάρα, Πρωτοψάλτη, Δήμου, Μητσιά, Λιδάκη, κ.ά.
    Έντονη η παρουσία του και στο θέατρο: «Γλυκειά Ίρμα», «Σκιές στην άμμο», «Εκείνο το καλοκαίρι», «Όμορφες μέρες», «Ερωτική Συμφωνία» κ.ά.

    Ο Γιάννης Σπανός επί σαράντα χρόνια μαγεύει το κοινό, ταξιδεύοντάς το σε τοπία αθωότητας και οραματισμού.

    Πληροφορίες :
    Δευτέρα 3 Ιουλίου 2006
    Χώρος : ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ (Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη, τηλ.2310 288000)
    Ώρα έναρξης: 21.30
    Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ

    Προπώληση εισιτηρίων: Εκδοτήρια Δήμου Θεσσαλονίκης στην Πλατεία Αριστοτέλους (τηλ: 2310 271.116), Γραμματεία Εταιρείας Μονής Λαζαριστών (Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες: 8:00 – 15:00)

    Διοργάνωση: Μουσική Αυλαία