ελληνική μουσική
    674 online   ·  210.832 μέλη

    8ο Πολιτιστικό Τριήμερο «Βαρβάρα 2006»

    tranzistoraki
    11.07.2006, 10:56
    Στο παραδοσιακό χωριό ΒΑΡΒΑΡΑ που είναι κρυμμένο σ΄ ένα πυκνό δροσερό δάσος της ορεινής Χαλκιδικής, διοργανώνεται για όγδοη χρονιά, το Πολιτιστικό τριήμερο με πλούσιες εκδηλώσεις, μουσική και αθλητισμό και εκπλήξεις της φύσης...!
    Ανακαλύψτε και κάντε βουτιά στους καταρράκτες της Βαρβάρας καθώς διανύετε λίγα χιλιόμετρα για να κολυμπήσετε στη θάλασσά της, ανάμεσα στο Σταυρό και στην Ολυμπιάδα.

    Παρασκευή 28 Ιουλίου
    Α. Συναυλία με τον ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
    «Βυθισμένες άγκυρες» θα ρίξει στη Βαρβάρα ο αγαπημένος στη νεολαία τραγουδοποιός, για να εξιστορίσει ένα παραμύθι και να ομολογήσει «η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος»
    Ώρα έναρξης: 21.30

    Β. Συναυλία με τον Γιώργο Αετόπουλο , σ΄ ένα πρόγραμμα με έντεχνη μουσική.
    Ώρα έναρξης: 12.00 μεσάνυχτα


    Σάββατο 29 Ιουλίου

    Α. Παραδοσιακά Χορευτικά Δήμου Αρναίας Δ.Δ. Βαρβάρας, Βρασνών και Συλλόγου Δήμου Εξαπλάτανου περιοχής Αριδαίας «Το Πάικο»
    Ώρα έναρξης: 20.30

    Β. Συναυλία με τον ΧΡΟΝΗ ΑΗΔΟΝΙΔΗ, την Νεκταρία Καραντζή και τους ΦΙΛΙΠΠΙΔΑΙΟΥΣ
    Ο σημαντικότερος εκπρόπωπος του θρακιώτικου παραδοσιακού τραγουδιού, θα παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο από ήχους της Θράκης, της Μακεδονίας και της Μ. Ασίας. Με την ιδιαίτερη χροιά, τη γλυκύτητα και την ευγένεια της μελωδικής φωνής του, ερμηνεύει τα πιο όμορφα τραγούδια της χώρας μας.
    Ώρα έναρξης: 21.30

    Γ. Παραδοσιακό συγκρότημα περιοχής Αριδαίας «Θεοδωρακιώτες»
    Παραδοσιακή και λαϊκή μουσική με γλέντι μέχρι πρωίας που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
    Ώρα έναρξης: 00.30
    Κυριακή 30 Ιουλίου

    Α. Αθλητικοί αγώνες, παραδοσιακά παιχνίδια , εκπλήξεις και βραβεία για τα παιδιά
    Ώρα έναρξης: 10.30 π.μ.

    Β. Συναυλία με τον ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ , από νωρίς ... ακυκλοφόρητα τραγούδια «έλα και ψήνεται» με τους Α. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, Σ. ΖΗΣΗ, Γ. ΣΤΕΡΓΙΟ, Κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ και Τ.ΚΟΡΚΟΒΕΛΟ.
    EXTRA BONUS: Αφιέρωμα στο θρύλο των LED ZEPPELIN
    Ώρα έναρξης: 20.30 π.μ.

    Γ. Συναυλία με τον ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ (Πυξ - Λαξ) που θα ξεναγήσει το κοινό του σε νέες μουσικές και θα ερμηνεύσει τραγούδια που λατρεύτηκαν και τραγουδήθηκαν σε όλη την Ελλάδα.
    Μαζί συμπράττει μπάντα με τους Γ. ΤΟΛΙΟ, ΑΣΚΗΠΙΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑ (Τρύπες) , ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΡΑΖΗ (Ξύλινα Σπαθιά), Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ (Πυξ – Λαξ) και Γ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ (Πυξ – Λαξ).
    Ώρα έναρξης: 22.30 π.μ.


    Τριήμερο ελεύθερο ΔΩΡΕΑΝ CAMPING επιτρέπεται και κοντά στο χώρο των εκδηλώσεων αι σε άλλο διαμορφωμένο χώρο στο βουνό, λίγα μέτρα έξω από το χωριό, με νερό, ρεύμα κ.λ.π. Θα διοργανώνονται καθημερινοί περίπατοι στο βουνό για τους φυσιολάτρες.
    Στο χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργεί ψησταριά από τους Συλλόγους και θα διατίθενται παραδοσιακά προϊόντα όπως χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και ποτά από φρούτα του δάσους, χυλοπίτες και τραχανάς.

    Το τριήμερο διοργανώνουν ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαρβάρας «ΑΕΤΟΣ» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΑΡΝΑΙΑΣ και του Τοπικού Συμουλίου του Δ. Δ. Βαρβάρας. Συμμετέχει ο Αγροτοτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Βαρβάρας «Δρυάδες» και ο Δασικός Συνεταιρισμός Βαρβάρας.
    Πληροφορίες στο www.barbara.site.gr και www.e-politismos.com
    Τηλ . 6944. 86 89 04

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 11-07-2006 11:26 ]


    ageras
    11.07.2006, 13:07
    Ααααχχ τι μου θύμισες.....Είχα παίξει με την μπάντα μου εκεί πριν 6-7 χρόνια.ήταν παραδεισένια.Φαντάζομαι πως και φέτος κάπως έτσι θα είναι!!!!
    όσοι είστε κατα κει να πάτε!!