ελληνική μουσική
    786 online   ·  210.833 μέλη

    Γλυκερία-Βροχή των αστεριών

    sonafetsgr
    22.07.2006, 23:40
    Μετά το χρυσό album "Ανοιξη" η Γλυκερία επιστρέφει με 15 νέα τραγούδια έκπληξη.

    Τα τραγούδια έχουν γράψει ο Χάρης Παπαδόπουλος σε στίχους Χάρις Αλεξίου, Χριστόφορος Γερμενής σε στίχους Γιάννη Καλπούζου και Γιάννη Μπαγουλή, Μιχάλης Χατζηγιάννης σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και Νίκου Μωραίτη, Κώστα Σέγγη σε στίχους Τάσου Βουγιατζή και Ρεβέκκας Ρούση, Νίκος Τερζής σε στίχους Γιώργου Παυριανού, Πόλυς Πελέλης σε στίχους Τάσου Βουγιατζή, Σταμάτης Κραουνάκης σε στίχους Νίκου Μωραίτη, Δημήτρης Κορδατζής σε στίχους Βασίλη Παπαδόπουλου, Δημήτρης Παρασκευόπουλος σε στίχους Τάκη Φάβιου, Los Muchachos De Mi Bario σε στίχους Νίκου Μωραίτη και Στέλιος Φωτιάδης σε στίχους Γιώργου Σαρρή.

    Στο τραγούδι "Η ΖΩΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑΞΙ" συμμετέχει η Μελίνα Ασλανίδου, και στο τραγούδι "ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ" συμμετέχουν οι APURIMAC.

    Το album συνοδεύεται από ένθετο βιβλιαράκι με τους στίχους των τραγουδιών, τους συντελεστές και άλλες πληροφορίες.

    Πρόκειται για έναν υπέροχο δίσκο! Η Γλυκερία πραγματικά υπέροχη! Όλα τα τραγούδια είναι συναισθηματικά φορτισμένα. Πιστευω οτι το τραγουδι ¨΄Ενα αντίο¨ του Χάρη Παπαδόπουλου και της Χάρις Αλεξίου είναι το καλύτερο του δίσκου και ένα από τα καλύτερα της δεκαετίας. Περιμένω εντυπώσεις!!!
    vouliakis
    24.07.2006, 01:16
    Καλό το "Ολα μου τα καλοκαιρια" (Los Muchachos De Mi Barrio), όπου συμμετεχουν οι Apurimac.


    lost_in_music
    02.08.2006, 16:02
    Βροχή των αστεριών. Ένας πολυσυλλεκτικός δίσκος σε ένα ύφος που η συγκεκριμένη ερμηνεύτρια δεν μας έχει συνηθίσει. Πολλοί ταλαντούχοι δημιουργοί συμμετέχουν και μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό τόσο στιχουργικά όσο και μουσικά. Τραγούδια που μιλούν στην ψυχή μας, τραγούδια που ξεφεύγουν από το δαιμονισμένο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, τραγούδια ποιότητας. Μια μικρή απογοήτευση μου άφησε το όλα μου τα καλοκαίρια..αλλά δεν κατάφερε να μου χαλάσει τη διάθεση, διότι όλο το CD αποτελείται από διαμάντια.Η Φωνή της Γλυκερίας ξεπερνά κάθε προηγούμενο και είμαι σίγουρη πως θα σας ταξιδέψει.

    sonafetsgr
    05.08.2006, 00:36
    Να σας ενημερώσω πως είναι έτοιμο το πρώτο βίντεο κλιπ του δίσκου. ΚΡΥΦΤΟ. Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης, Στίχοι:Ελεάνα Βραχάλη. Το τραγούδι αυτό έχει παίζεται πάρα πολύ στα ραδιόφωνα και έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση.
    Το κοινό στοιχείο όλων των τραγουδιών είναι το σύγχρονο ύφος τόσο στη μουσική, οσο και στην ενορχήστρωση αλλά και στην ηχοληψία. 15 νέα τραγούδια από μία διαφορετική Γλυκερία.
    Η Βροχή των αστεριών είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο καλές δουλίές της Γλυκερίας. Εσάς σας άρεσε;