ελληνική μουσική
    745 online   ·  210.832 μέλη

    Ζακ Στεφάνου - Live Συναυλίες Αύγουστος 2006

    tzoy
    31.07.2006, 17:09
    ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006

    Ο Ζακ Στεφάνου θα εμφανιστεί το Σάββατο 5 Αυγούστου στο River Party στο Νεστόριο, τη Παρασκευή 11 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Ολύμπου στο Κάστρο Πλαταμώνα και τη Κυριακή 13 Αυγούστου στο Τυχερό Έβρου στο πλαίσιο των καλοκαιρινών συναυλιών που δίνει σε όλη την Ελλάδα.
    Δομή προγράμματος απρόβλεπτη, ένα ταξίδι από τις ηλιόλουστες παραλίες της Σαχάρας και τα ατέλειωτα πετρελαϊκά θέρετρα του ειρηνικού ωκεανού, στις νηπιακές ανησυχίες ενός εφήβου, τον έρωτα –ανησυχία αλλά και καταφύγιο- τον πόλεμο, την αστική καθημερινότητα. Ένα παιχνίδι κοινού και καλλιτέχνη με το Ζακ Στεφάνου πάντα εκρηκτικό στη σκηνή.
    Τραγούδια από τους δύο δίσκους του Ζακ Στεφάνου «Στο Διάστημα Δραπέτες» και «Ένας Όμορφος Κόσμος» δένουν με τραγούδια άλλων δημιουργών που ο Ζακ αγαπά και λέει στις παραστάσεις του. Τα τραγούδια, οι ιστορίες του, η απίστευτη ενέργεια που βγάζει στη σκηνή, η επικοινωνία του με τον κόσμο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα, που αν δεν τη ζήσει κανείς, είναι δύσκολο να του την περιγράψουν με λόγια γιατί...καμιά παράσταση του δεν είναι ίδια με την άλλη.
    Συνταξιδιώτες του Ζακ Στεφάνου οι: Διονύσης Κωσταντινίδης (κιθάρα), Λεωνίδας Κουγιουμτζόγλου (τύμπανα), Γιώργος Szabo (μπάσο) και η Ειρήνη Ζέρβα (φωνητικά - πλήκτρα), μια δυναμική νεανική μπάντα.

    MΕΤΡΟ A.Ε.
    Γκύζη 47 ,114 74 Γκύζη
    Τηλ.: 210 6461980 Fax : 210 6426527 e-mail: info@metrolive.gr