ελληνική μουσική
    718 online   ·  210.832 μέλη

    Νέο, κλασικό άλμπουμ από τον McCartney

    kalouka
    02.08.2006, 14:44
    Ένα άλμπουμ που κατατάσσεται στο κλασικό ρεπερτόριο θα κυκλοφορήσει ο sir Paul McCartney στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος του είναι "Ecce Con Meum" και περιέχει μουσική για χορωδία και ορχήστρα σε Αγγλική και Ιταλική γλώσσα ενώ είναι η 4η κλασική του κυκλοφορία.
    Το τελευταίο κλασικό άλμπουμ του Macca ήταν το Liverpool Oratorio του 1991 ενώ είναι η πρώτη νέα δουλειά μετά το Chaos And Creation In The Backyard του 2005. Ο McCartney ηχογράφησε το άλμπουμ στα Abbey Road studios και συνεργάστηκε με τις χορωδίες Boys From Madgalen College Choir Oxford και Boys from King's College Choir Oxford εκτός άλλων κλασικών καλλιτεχνών.

    πηγη rockroll.gr

    vinias
    20.08.2006, 16:08



    πολυ καλα νεα!!!!εχω και εγω κατι για τον paul που ενταξει εχει σχετικη σχεση με την μουσικη!!
    Η κιθάρα που ο Paul McCartney χρησιμοποίησε ως έφηβος για να μάθει να παίζει, πουλήθηκε σε δημοπρασία στο ιστορικό Abbey Road Studio στο Λονδίνο, στην τιμή των 330.000 λιρών. Η κιθάρα ήταν στην κατοχή του παιδικού φίλου του McCartney, Ian James, ο οποίος δίδαξε τα πρώτα ακόρντα στον Sir Paul. Αντίστοιχα, η κιθάρα που χρησιμοποιούσε ο Lennon ως παιδί, την οποία είχε και όταν συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Paul, είχε πουληθεί το 1999 για 155.000 λίρες. Μαζί με την κιθάρα του Paul, πουλήθηκαν και δύο φωτογραφίες που πιστοποιούν την αυθεντικότητά της. Ο αγοραστής ονομάζεται Jackson και διατηρεί ο ίδιος μια εταιρία δημοπρασιών.

    αρθρο ροκ