ελληνική μουσική
    614 online   ·  210.826 μέλη
    vinias
    20.08.2006, 17:52
    Όλες οι λεπτομέρειες ανακοινώθηκαν σχετικά με τη κυκλοφορία του DVD, "Zoo TV - Live From Syndey", των U2 η οποία σχεδιάζεται για τις 19 Σεπτεμβρίου. Το DVD περιέχει τη συναυλία που είχε κυκλοφορήσει σε VHS το 1994 και έξτρα υλικό. Οι U2 αυτό το καιρό είναι στο στούντιο δουλεύοντας νέα τραγούδια!

    Σχετικά με το tracklist του DVD, ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει σε μονό και διπλό DVD και θα περιέχει στο κυρίως DVD τα 23 τραγούδια της συναυλίας, με αρκετές αναφορές στο Zooropa album ("Numb", "Lemon", "Daddy's Gonna Pay For Your Crushed Car", "Dirty Day" κ.α.)και με λήψεις από 28 κάμερες (!) ενώ το δεύτερο DVD θα περιέχει κομμάτια που δεν είχαν βγει ως τώρα όπως τα "Trying To Throw Your Arms Around The World", "Desire", "The Fly", "Even Better Than The Real Thing", τρία ντοκιμαντέρ και μια... καραόκε έκδοση του "Numb" το οποίο, θα θυμάστε, τραγουδούσε ο Edge.

    Στα νέα των U2, η μπάντα ενημέρωσε για το γεγονός ότι βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας νέο υλικό, όλα τα μέλη του U2.com από τον Ιούλιο κιόλας αλλά κανείς δεν ξέρει σε ποιό σημείο βρίσκονται οι ηχογραφήσεις. Το συγκρότημα επιστρέφει στις συναυλίες στις 7 Νοεμβρίου στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, με τις τελευταίες ημερομηνίες της Vertigo Tour οι οποίες είχαν αναβληθεί πέρυσι.

    πηγη ροp and -go-



    rompa
    22.12.2007, 17:39
    Στις 23 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες πόλεις live U2 3D!!!Τρισδιάστατο . Δεν ξέρω αν θα παιχτεί σε σινεμά ή κάτι άλλο . Ξέρετε κάτι περισσότερο???