ελληνική μουσική
    719 online   ·  210.832 μέλη

    2 βράδια για έναν φίλο - περάσαμε τέλεια!

    xanthoulak
    24.10.2006, 10:38
    Τη Παρασκευή και το Σάββατο ( 20 & 21/10) που μας πέρασε έγινε 2 βραδιές συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στην Υδρόγειο για οικονομική ενίσχυση σε έναν μουσικό - ηχολήπτη - παραγωγό - τον 'Αλκη - για την αποκατάσταση της υγείας του. Οι συμμετοχές των μουσικών πολύ μεγάλες και η προσέλευση του κόσμου ακόμα μεγαλύτερη. Πέρασαν από κει πολύ καλά ονόματα - Αγγελάκας, Σαδίκης, Θ. Παπακωνσταντίνου, Ζερβουδάκης, Blues Wires, Nasa Funk, De Facto, Πράσσειν Άλογα, Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μιχαηλίδης & οι Πρώτες Γιορτές, Ερασιτέχνες Εραστές, Μπλε, Λουδίας, Nick and the Backbone, Long Live, Υδρόγειος House Band.
    Ήταν καταπληκτική συναυλία, καταπληκτικό 2μερο. Ήταν συγκινητική και η αλληλεγγύη των μουσικών για τον Άλκη αλλά και το ενδειαφέρον του κόσμου.
    Εμένα προσωπικά μου αρέσει κι ο χώρος εκεί στην Υδρόγειο. Σκοπεύω εγώ και κάποιοι φίλοι να ετοιμάσουμε μια άλλη συναυλία στις 3/11 με σκοπό να ξεκινήσει μια σειρά από live στο καφέ της Υδρογείου αλλά και συναυλίες στο club. Επίσης διάφορα δρώμενα και εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας. Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα θα σας ενημερώσω. Ετοιμαστείτε να περάσετε από κει οι Θεσσαλονικείς - και μη - για να σχεδιάσουμε κι άλλα πράγματα.
    Η ιδέα είναι να μπορούν επιτέλους να εκφραστούν ΟΛΑ τα γκρουπ της Θεσ/νίκης. όχι μόνο τα ονόματα!
    rapsodos
    24.10.2006, 11:41
    Απ'το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί. Καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια.