ελληνική μουσική
    459 online   ·  210.844 μέλη
    XeniaRodo
    05.03.2007, 09:42
    Πολύ αξιόλογη κατά τη γνώμη μου, δε βρήκα κάποιο θέμα στο όνομά της...

    Διαβάστε όμως στο περιοδικό του Ηριδανού, εδώ δηλαδή ένα αφιέρωμα σε αυτήν. Υπάρχουν ηχητικά και ακουστικα ντοκουμέντα καθώς και καινούρια συνέντευξη...
    koini_maria
    05.03.2007, 10:29
    Και εμένα με συγκινεί η φωνή της .
    Ωραία φωνή , γεμάτη , ζεστή ...
    Το πρώτο τραγούδι που την είχα ακούσει να ερμηνεύει είναι το ''Ο βασιλιάς και εγώ'' και κυριολεκτικά μαγεύτηκα !
    Ευχαριστούμε Ξένια για τον σύνδεσμο που μας κοινοποίησες !
    Ev-Ger
    05.03.2007, 12:39
    Χρειάζεται να πω πόσο την αγαπώ άραγε; Για μένα η Μάνου μαζί με πεντ' έξι άλλους ανθρώπους (είναι άραγε περισσότεροι;) της ελληνικής δισκογραφίας είναι η καθοριστική αφορμή για να στραφώ στην εγχώρια μουσική. Μέχρι τότε ό,τι ήξερα ήταν κλεμμένο από δω κι από κει, πεισματικά κλεισμένο έξω απ' τον κόσμο μου.
    Κι έπεσε στα χέρια μου το "Σαν Αφροδίτη". Κι είπα "για δες... τραγουδιέται κι ελληνικά το αστικό καμιά φορά"
    Μακάρι να το αποφασίσει (ή να το... αποφασίσουν) και να τη δούμε σύντομα ζωντανά
    XeniaRodo
    05.03.2007, 14:07
    Χαίρομαι που υπάρχουν γυναίκες που γράφουν καλά...
    Aiolos_m
    05.03.2007, 16:15
    Αλήθεια έχω καιρό να την ακούσω...
    geordan
    05.03.2007, 20:03
    Προφανώς γιατί δεν γυρνάει από δω και από εκεί, όπως άλλοι, αλλά εμφανίζεται όταν έχει κάτι να πει. Πολύ τους γουστάρω αυτούς τους ανθρώπους -καλλιτέχνες στην περίπτωσή μας- που ζουν με τα κόμπλεξ τους αθόρυβα και αξιοπρεπώς, χωρίς να προσπαθούν να τα επιβάλουν στους άλλους. Η Αφροδίτη Μάνου π.χ. έχει βγάλει τέσσερις δίσκους που έλεγαν πολλά και επηρέσαν αισθητικά αρκετό κόσμο. Αν έχει κάτι ακόμα μέσα της που να αξίζει να το μοιραστεί με τον κόσμο, τότε περιμένουμε με ενδιαφέρον το νέο υλικό. Αν δεν αισθάνεται ικανή και έτοιμη για κάτι τέτοιο, τότε καλώς σιωπά και δεν εκτίθεται, όπως οι περισσότεροι συνομίληλοί της.

    Πάντως, η συνέντευξη και το όλο αφιέρωμα εν γένει είναι αξιόλογα.


    thomas_k
    18.03.2007, 01:14
    Υπέροχο το αφιέρωμα. Έμαθα πολλά για την Αφροδίτη, η συνέντευξη πραγματικά άκρως ενδιαφέρουσα. Και μάλιστα καταχάρηκα όταν ξαναείδα το βιντεοκλίπ ενός τραγουδιού που είναι για μένα πολύ σημαντικό δηλαδή "Για ποια Ελλάδα".
    Φιλικά!
    vasiloukos
    18.03.2007, 13:18
    Το αφιέρωμα κατατοπιστικότατο.... Για μένα κρίμα, αν και είναι ενεργή στα μουσικά πράματα η Αφροδίτη με τις μουσικές της για τις θεατρικές παραστάσεις των Ρέππα - Παπαθανασίου, νομίζω ότι το πιο μεγάλο της όπλο είναι τα τραγούδια τα ερμηνευμένα από την ίδια και μάλιστα πιο πολύ τα δικά της τραγούδια. Νομίζω είναι καιρός να επανέλθει......... κι ας ήταν παντα εδώ.