ελληνική μουσική
  167 online   ·  211.037 μέλη

  Το MusicHeaven χορηγός του 21ου Φεστιβάλ Υμηττού

  jorge
  12.06.2007, 17:05
  Το έχουμε ήδη ανακοινώσει ανεπίσημα εδώ και εδώ, ήρθε όμως και η ώρα να το ανακοινώσουμε στον κατεξοχήν χώρο των ανακοινώσεων του MusicHeaven.

  Χωρίς πολλά λόγια, το MusicHeaven είναι φέτος χορηγός επικοινωνίας του 21ου Φεστιβάλ Υμηττού. Η πρόταση, που μας τιμά ιδιαίτερα, έγινε από τον ίδιο τον κ.Παρασκευά Καρασούλο, τον οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή του προς την κοινότητά μας.

  Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το δείτε εδώ. Στο ίδιο topic μπορείτε να βάζετε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις που βγάλατε εσείς οι ίδιοι, αλλά και να γράφετε εντυπώσεις, αυτά που σας έκαναν εντύπωση, παρατηρήσεις και - γιατί όχι - τα παράπονά σας!

  Θυμίζω πως στο φεστιβάλ συμμετέχουν μυθικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (Lucio Dalla, Buena Vista Social Club κλπ), μεγάλες προσωπικότητας της ελληνικής μουσικής (Χρόνης Αηδονίδης, Χρήστος Θηβαίος, Φοίβος Δεληβοριάς), αλλά και πιο νέοι καλλιτέχνες όπως η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Δώρος Δημοσθένους και η Νεκταρία Καραντζή (γνωστή στο MusicHeaven ως Gate).

  Καλά να περάσετε όσοι πάτε και περιμένουμε σχόλια & φωτογραφίες εδώ!


  [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 12-06-2007 19:08 ]