Παράθεση:
Το μέλος antreas_dr στις 23-01-2007 στις 11:29 έγραψε...
Παιδιά, τα πράγματα είναι σοβαρά, κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς πιανίστα και εσείς κάνετε χαβαλέ...
|
|
Αργά το θυμηθήκατε, φίλτατε...
Παράθεση:
Το μέλος heartbreak-kid στις 23-01-2007 στις 11:38 έγραψε...
πάρτε τον κραουνάκη... |
|
Ναι, έχει και μεγαλύτερο ειδικό
βάρος...
Παράθεση:
Το μέλος XeniaRodo στις 23-01-2007 στις 11:40 έγραψε...
γιατί τον Kραουάκη? Eγώ το Λάντσια θέλω.... |
|
Αυτό ήταν βρε το πρόβλημα; Δε μου λέγατε να βάλω περούκα και να μιλάω τσιπριακά;; Τι να πω πια...Έλεος!
@Kit_Kat
Χρόνια και ζαμάνια
Κατά τα άλλα...Ναι, κι εγώ γι' αυτό νόμιζα ότι γινόταν, για την πλάκα, για να περάσουμε όλοι όμορφα. Δυστυχώς κάποιοι άλλοι το βλέπουν διαφορετικά. Λυπάμαι πολύ για αυτούς, αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της, δε νομίζεις;
Και ναι, μπορεί να κατήντησε Λαμπίρη και να μη μας τιμά αυτό το βίντεο, όμως μετά από ό,τι έγινε, εγώ νιώθω θιγμένος. Και δυστυχώς έπρεπε να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο αποκαλύψεων....Δε με απασχολεί όμως...Αν θέλει ο Jorge ας διαγράψει το βίντεο. Αν θέλει, ας διαγράψει και μένα. Ή ακόμα καλύτερα ας διαγράψει τον ageras (βασικά, τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτό μού φαίνεται καλύτερο). Όμως το είπα και πριν: δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.
Οι προσευχές μου εισακούσθηκαν και οι αποδείξεις βρέθηκαν. Ευχαριστώ τους φίλους του Μ/Η που με στηρίζουν με π.μ. από χθες, η συμπαράστασή τους είναι πραγματικά ανεκτίμητη.