ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
24 Ιανουαρίου 2014, 19:13
ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΚΑΚΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!.


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

από την φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Έτσι εξάλλου πέρασα την μέχρι τώρα ζωή μου, μέσα από εύκολα και δύσκολα  μονοπάτια. Δυστυχώς για την Πατρίδα μας λάθη ανάξιων  πολιτικών μαζί με την κακία  των ξένων κυβερνήσεων , που δεν θέλουν το καλό της Ελλάδας, μας έφτασαν στην σημερινή δύστυχη κατάσταση, της φτώχιας, της ανέχειας, της αναζήτησης τροφής στα σκουπίδια από πολλούς συμπατριώτες  μας, της ανεργίας, της θλίψης, της πλήρους οικονομικής κατάρρευσης του μεγαλύτερου μέρους των Ελλήνων. Όμως και εμείς έχουμε κάποια ευθύνη. Αλλά αυτό χρειάζεται πολύ συζήτηση.

Και κατά περίεργο τρόπο δεχόμαστε  ότι ζητάνε οι κυβερνώντες χωρίς καμιά αντίδραση, θεωρώντας τους σωτήρες. Ο καθένας μας μπορεί να το παίξει σωτήρας παραβιάζοντας το Σύνταγμα. Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα.

Αν διαβάζατε  το βιβλίο του Δοξιάδη που δόθηκε μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής και τον δεύτερο τόμο αυτής της Κυριακής,  η Χώρα όταν τέλειωσε ο πόλεμος ήταν σχεδόν στο 70 έως 100% κατεστραμμένη σε όλους τους τομείς.

Η καταστροφή ολοκληρώθηκε με τον εμφύλιο πόλεμο, την πιο μεγάλη πληγή της Ελλάδας, που  τις  συνέπειές του ακόμα πληρώνουμε.

Το θαύμα που ακολούθησε  της ανόδου του επιπέδου της  ζωής των Ελλήνων, οφείλεται στην εργατικότητα και τις φιλοδοξίες των γονέων μας, και της γενιάς μου και των επομένων..

Στην πορεία κάπου  χάλασε η υπόθεση, εξαιτίας κυρίως των ανεξέλεγκτων παροχών, των χαλαρών νόμων που επέτρεψαν σε κάποιους επίορκους και βδελυρούς κλέφτες να βάζουν χέρι στο δημόσιο χρήμα και  άλλα πολλά. 

Τι μπορεί να γίνει για να διορθωθεί η κατάσταση;

 Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα εκείνων, που χωρίς να έχουν ειδικούς επιστήμονες, ως συμβουλάτορες, κατάφεραν να ανοικοδομήσουν μια νέα Ελλάδα.

Όσοι μπορούν λοιπόν, να δημιουργήσουν δουλειές, να απορροφήσουν ανέργους και να αρχίσουν να παράγουν τα πάντα. Όπως και τότε. Και όσοι δεν έχουν κεφάλαια να δανειστούν με μικρό επιτόκιο και να κάνουν επίσης δικές τους δουλειές. Ταυτόχρονα το Κράτος να φροντίσει αποτελεσματικά αυτούς που έχουν ανάγκη και οι εργοδότες να προσλάβουν ανέργους.

Αυτά για να γίνουν χρειάζεται το κράτος  να σταματήσει να βλέπει  τον Έλληνα σαν  αγελάδα που συνέχεια να αρμέγει. Να μην πληρώνει φόρους όποιος κάνει νέα επιχείρηση και προσλαμβάνει ανέργους για κάποιο χρονικό διάστημα,  2-3 χρόνια ας πούμε.

Και όσες είναι σε λειτουργία επίσης να ανακουφιστούν φορολογικά. Όχι ανελέητη φορολογία, γιατί θα έρθει η στιγμή που κανείς δεν θα μπορεί να πληρώνει. Τότε δεν θα υπάρχει Πατρίδα, έστω και μισοζώντανη που είναι σήμερα.

Αν όμως υπάρξουν σωστά μέτρα, σε λίγα χρόνια η Ελλάδα  πάλι θα είναι παράδεισος.

Αυτά τα ολίγα έχω να πω, αλλά πιστεύω αλάθητα.

Γεια σας και να ελπίζετε, παρά την αναξιότητα των υπευθύνων, πως κάποια στιγμή θα ανανήψουν. Μην ξεχνάτε πως οι αντίπαλοί τους,, τους περιμένουν στη γωνία. ΕΚΛΟΓΕΣ γαρ!

adreo

 Υ.Γ. Έγραψα πιο πάνω, πριν λίγες μέρες, για τα δυο βιβλία της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" που αναφέρονται στις καταστροφές των Γερμανών , των σημερινών οικονομικών μας κατακτητών, στον Β παγκόσμιο πόλεμο  . Της περασμένης Κυριακής το βιβλίο, μου επεφύλασσε μια συγκλονιστική έκπληξη: Το τότε Χωριό μου, το Θέρμο  Αιτωλίας, εντελώς κατεστραμμένο από τη φωτιά που έβαλαν τα άνανδρα κτήνη του χίτλερ. Σοκ έπαθα.

Πολύ ώρα έκανα να το αναγνωρίσω. Η συγκίνησή μου μεγάλη. Ποτέ μου δεν είχα δει φωτογραφία με το Θέρμο κατεστραμμένο και δεν περίμενα μια τέτοια σύμπτωση. Λέτε να μου την έστειλε ο Θεός; Βλεποντας το σημερινό Θέρμο, δεν έχω παρά να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τους συμπατριώτες μου αποθανώντας, επιζώντας και συνεχιστές του επίπονου χτισήματος του Θέρμου από την αρχή, με μεγάλες στερήσεις και επίπονη εργασία. Μια πανέμορφη πόλη σήμερα, που συνιστώ σε όλους, όλες σας, να επισκευθείτε. Θα περάσετε ευχάριστα, φθηνά και φιλόξενα. 

- Στείλε Σχόλιο
06 Ιανουαρίου 2014, 11:43
ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.


 αγαπητοί  φίλοι,   αγαπητές φίλες,

μετά από πολύ καιρό, επανέρχομαι στην ενεργό δράση δριμύτερος  και φοβερά θυμωμένος για την κατάντια της  χώρας, εξαιτίας των «μικρών-νάνων  τω πολιτικώ αναστήματι (για να θυμηθώ την καθαρεύουσα) πολιτικών» .

 Σήμερα η Ελλάδα μας   έχει γεμίσει  σατανάδες, με ανθρώπινη  μορφή  βέβαια, όπως πολλές  φορές παρουσιάζεται  αυτός, ο σατανάς, όπως αφηγούνται κάποιοι  και όπως αναφέρεται και στις Λαϊκές  αφηγήσεις ,  ακόμα και στην λογοτεχνία, αλλά κυρίως  στην Αγία Γραφή, όπου  αναφέρεται, από τον Ιησού Χριστό «Άρχων του κόσμου τούτου» και από τον Απόστολο Παύλο «Άγγελος φωτός». Αντιλαμβάνεται ο καθένας μας τι σημαίνει κάποιος να κατακτηθεί από τον σατανά αλλά και πόσο εύκολο είναι γι’ αυτόν να μπει μέσα στον άνθρωπο και να τον κατακτήσει.  

 Εδώ στην Ελλάδα οι σατανάδες είναι πολλοί,  αυτοί παρουσιάζονται  ολοζώντανοι , πάνε  και στην Εκκλησία και τους ανέχεται  ο Θεός  και δεν μπορώ να καταλάβω, πως δεν τους πετά κανένα κεραμίδι κατακούτελα. Αλλά Αυτός ξέρει. Θεός είναι.   

Εγώ εδώ θα ασχοληθώ   με τον «σατανά με το γελαστό πρόσωπο» που μας προέκυψε  τελευταίως και οργώνει μέσω των καναλιών, την Ελλάδα, ανεξέλεγκτος, σπέρνοντας τον όλεθρο, την δυστυχία, την φτώχια, την απελπισία. Περιβεβλημένος πάντα με το ειρωνικό του χαμόγελο και μη αναλογιζόμενος τον όλεθρο που έσπειρε τάχιστα στη χώρα, μαζί με τα ανόητα ανθρωπάκια, που υποτίθεται την κυβερνούν. Και περιέργως είναι μες την τρελή χαρά. Σαν να έχει το ακαταλόγιστο.

Το περισσότερο μισητό πρόσωπο,  από όλα τα άλλα πρόσωπα που απαρτίζουν την κυβερνητική κομπανία. Μια φάλτσα, αξιολύπητη και   καταστροφική κομπανία.

 Μερικοί εξακολουθούν να την λένε κυβέρνηση. Και μάλιστα κυβέρνηση που μας σώζει, αλλά μας χώνει ακόμα πιο βαθειά στον τάφο που με πολύ μαεστρία μας έφτιαξαν, τα άλλα παιδιά, της Ευρώπης, μέρκελ και λοιποί.  Δεν με πείθουν πως μας σώζουν. Απεναντίας κάθε μέρα που περνά καταλαβαίνω πως για άλλο λόγο μας μπήκαν στο σβέρκο, για την καταστροφή. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί, μάλλον πολλά γιατί.   

Δεν λέγεται κυβέρνηση  μια ομάδα που τα μέλη της έχουν ντυθεί τον μανδύα της Δημοκρατίας και κυβερνούν, καταστρατηγώντας το Σύνταγμα. Που κυβερνά με το «αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν.»  Με αποφάσεις  που οδηγούν κάθε μέρα και πιο κοντά στην καταστροφή τον ΛΑΟ και το ΕΘΝΟΣ, που φορολογούν τον οικογενειάρχη που έχει παιδιά πιο σκληρά από ότι τον εργένη, λέτε και έχουν βάλει σκοπό να εξαφανίσουν το γένος των Ελλήνων . Με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, για θέματα ζωής-θανάτου, που δεν νομίζω πως διαφέρουν και πολύ από αυτές των δικτατορικών καθεστώτων και που δεν νομιμοποιούνται από το Κοινοβούλιο.

Και σε πολλά δράματα από αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα κρύβεται ο γελαστός σατανάς, που έχει κατορθώσει να είναι από τα παρασκήνια, υπεράνω της κυβερνητικής κομπανίας. Ένας διορισμένος υπάλληλος του στουρνάρα. Μάλιστα μου κάνει εντύπωση που διάφοροι υπουργοί αναφέρονται, στον γελαστό σατανά, σαν να είναι προϊστάμενός τους. Και που μου θυμίζει τον Ταρτούφο του Μολιέρου, που ενώ ήταν υπηρέτης είχε κατορθώσει να κυβερνά το αφεντικό του.

Και από κοντά ένας πρόεδρος της Δημοκρατίας, πολύ λίγος για τις περιστάσεις, που δεν κάνει χρήση ούτε των ολίγων του δικαιωμάτων που του δίνει το Σύνταγμα, να υπογράφει όμως τις καταδίκες του Ελληνικού Λαού. Όλοι τους όμως, ο καθένας με τον τρόπο του, υπερασπίζονται τους παχυλούς μισθούς τους. Τους σχεδόν αφορολόγητους. Και οι καταθέσεις τους στα ύψη σε μερικούς, δεξιών και αριστερών, που ρίχνουν μάλιστα και κροκοδείλια δάκρυα για τους δυστυχείς και πεινασμένους Συνέλληνες.   Γιατί αν δεν γίνεται αυτό, να υπερασπίζεστε τους παχυλούς μισθούς σας…. κρατείστε κύριοι, όλοι!, 1000 ευρώ-και πολλά είναι- και τα άλλα βάλτε τα σε ένα ταμείο που να ονομαστεί «Ταμείο Φτώχειας». Θα μαζευτούν από όλο το σκυλολόι της εξέχουσας ομάδας που έχουν μεγάλες θέσεις στον κρατικό και κυβερνητικό μηχανισμό, πάρα πολλά εκατομμύρια που θα φέρουν ανάσες στους φτωχούς, αλλά και η κρατικοδίαιτη αυτή ηγετική ομάδα, θα νιώσει –σχετικά βέβαια- την έλλειψη του χρήματος, με την οποία  έχουν  καταδικάσει τα 2/3 και παραπάνω του Ελληνικού Λαού.

Δεν είναι κυβερνήτες αυτοί που αποδεκατίζουν την νεολαία στέλνοντάς την στα σκλαβοπάζαρα του εξωτερικού, κυρίως της  μέρκελ. Δεν επιτρέπουν στους νέους να παντρεύονται και να κάνουν το  «είδος πολυτελείας» που είναι τα παιδιά.  Που χωρίς  κανένα οίκτο, με απίστευτη σκληρότητα, και κανένα ενδιαφέρον για τον ταλαίπωρο Λαό, που  έχουν οδηγήσει στην ανεργία και την φτώχια τους μισούς Έλληνες, να κόπτονται δήθεν για την σωτηρία μας. Γιατί με σώζει κάποιος, αν από λάθος μου ή από απρόβλεπτα γεγονότα, έχω ανάγκη σωτηρίας. Όχι να με οδηγεί στην καταστροφή και μετά να κοιτά δήθεν να με σώσει.

Αυτό δεν υπάρχει πουθενά, στον κόσμο, και από κτήσεως κόσμου. Στην Ελλάδα φύτρωσε. Και βέβαια με τις σωτήριες ενέργειές τους και οι υπόλοιποι Έλληνες περιμένουν την σειρά τους. Αυτήν της εξαθλίωσης. Χωρίς να ενδιαφέρονται πως θα ζήσουν οι Έλληνες οι «εκλεκτοί εξυπνάκηδες της σωτηρίας μας» ζητούν και από πάνω να τους πληρώνουμε φόρους και χαράτσια δυσβάσταχτα.

Η αθλιότητα σε όλο το μεγαλείο της. Και οι πάμφτωχοι, οι άνεργοι, οι εξαθλιωμένοι από λάθη ασυγχώρητα των πολιτικών και της πολιτικής τους, κοιτούν αδύναμοι και εξουθενωμένοι από μακριά,  αυτούς που μας κυβερνούν και μια κάστα εχόντων και κατεχόντων, όπως τα μικρά παιδιά που βλέπουν άλλα παιδιά να έχουν τα πάντα και αυτά τίποτα. Με αβάσταχτο πόνο. Ναι έτσι ακριβώς είναι.

Ευτυχείτε παλιοτόμαρα!  

Και για να επανέλθω στο  θέμα.

 Η  ενδεδυμένη λοιπόν, τόσο τεχνηέντως τον Δημοκρατικό  μανδύα κομπανία περιθάλπει στους κόλπους της ένα πρόσωπο που για το 99,99% των δουλοπάροικων ραγιάδων Ελλήνων   είναι μισητό. Αρεστός όμως στην κυβέρνηση που του έχει αναθέσει εν λευκώ  να «εκτελεί» με συνοπτικές διαδικασίες τους Έλληνες, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις άρρωστες αποφάσεις του. Και πώς να μην είναι άρρωστες και παρανοϊκές οι αποφάσεις του; Μπορεί να πληρώνει ένας άνεργος χαράτσια και χίλιους δυο φόρους επειδή έχει κάποια περιουσία που του έδωσαν οι γονείς του; Με το λεγόμενο τεκμαρτό εισόδημα, που είναι ανύπαρκτο και όποιος το έχει δεν ξέρει πως είναι το πραγματικό ευρώ; Και  που δεν εισπράττει ούτε ένα ευρώ από αυτήν τη περιουσία; Και αν τους έχει, τους γονείς του… έχει καλώς.  Αναλαμβάνουν αυτοί να πληρώνουν από την γλίσχρα συνήθως σύνταξή τους… και στερούνται και εκείνοι τα στοιχειώδη. Έτσι από τις 10 του μήνα δεν υπάρχουν χρήματα και για τους άνεργους, αλλά και για τους ταλαίπωρους συνταξιούχους γονείς. Έχω γνώση του θέματος και δεν λέω παραμύθια. Εξάλλου αυτό γίνεται για εκατοντάδες χιλιάδες ανέργων.

Άμα δεν έχει βοήθεια ο άνεργος αλλά  και ο έχων χαμηλές αποδοχές οικογενειάρχης, θα χάσει το σπίτι του και από εκεί που είχε ένα σπίτι να στεγάζει εαυτόν και την οικογένειά του, θα μένει οικογενειακώς στα δέντρα, στα παγκάκια.   Όταν δεν βγάζεις ένα ευρώ, με ποια λογική μπορείς να δίνεις 2, 3, 5 ή και παραπάνω χιλιάδες ευρώ. Ο γελαστός σατανάς ενεργεί με σχέδιο. Λυπάμαι που το λέω, αλλά έτσι είναι.

 Χιλιάδες σπίτια σε λίγο θα περιμένουν να αγοραστούν στο πέμπτο, έκτο της αξίας τους, από ευρωπαίους βρωμιάρηδες επενδυτές που θα τρίβουν τα χέρια τους για ότι τους προσφέρουν στο πιάτο οι ανάξιοι σωτήρες μας. Μια ζωή χωρίς πολλά έξοδα,, στην ηλιόλουστη Ελλάδα. Στην Ελλάδα των πληβείων και των δούλων.

Είναι λογική αυτή επίσημου εκπροσώπου του κράτους; Έχουν γνώση τι συμβαίνει σήμερα σε κάθε σχεδόν Έλληνα με τις φορομπηχτικές απαιτήσεις των , οι υποτιθέμενοι κυβερνητικοί σωτήρες μας;

Αν είναι δυνατόν να αφήνεται ένας σατανάς να κάνει ότι γουστάρει τους  Έλληνες.  Ότι κατεβάσει το άρρωστο μυαλό του, εφαρμόζεται. Να δημιουργεί οικογενειακά δράματα. Οι γονείς να μην έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους και αυτά να λιποθυμούν από την πείνα, στο δρόμο, στο σχολείο. Και κάθε μέρα σκέπτεται καινούρια μέτρα ο σατανάς.

Μα θα μου πείτε  « βρε adreo,   αυτός κυβερνά; Όχι! Βέβαια, αλλά το όνομά του ακούγεται σαν να κυβερνά αυτός την Χώρα. Μυστήριο πράγμα, μεγαλομεσαίος με σύμβαση διορισμένος υπάλληλος, να καθορίζει τα πάντα γύρω από την φορολογία και τα οικονομικά των Ελλήνων. Να τρέχουν τα κανάλια από πίσω του και να εκλιπαρούν τις σοφές του εξηγήσεις. Να βλέπουμε εκείνο το ειρωνικό του χαμόγελο… που μας σκοτώνει. Να μας   στρίβει το καυτερό μαχαίρι του στις  αιμορροούσες πληγές  μας.

Είναι γνωστό   πόσες φορές κάθε μήνα πληρώνει ο Έλληνας. Αλλά το πιο εντυπωσιακό και φοβερά  άδικο, αντισυνταγματικό και εξοντωτικό για την Ελληνική Οικογένεια, είναι ότι πληρώνει ενοίκιο δυσβάσταχτο στο ίδιο του το σπίτι. Τραγικό, και ακόμα πιο τραγικό αν είσαι άνεργος. Μερικοί  ξεπουλούν την περιουσία τους σε εξευτελιστικές τιμές. Διαβάστε στις αγγελίες τιμές.

Μπράβο φωστήρες της οικονομίας.  

Την τελειώσατε την οικογένεια παλιοτόμαρα.

Έχετε βάλει  σκοπό να μας εξοντώσετε.

Και ενώ φταίτε εσείς  για την κατάντια μας, εμάς  τιμωρείτε.

Είστε σίγουροι πως δεν θα διαταραχθεί η ηρεμία σας.

Φοβάμαι πως όχι.  

Αν έχει  κάποια  χρήματα ακόμα ο Έλληνας θα πληρώνει.

Αν όχι θα χάσει το σπίτι του, θα πεινάσει, αυτός και τα παιδιά του,  θα αυτοκτονήσει.   Και εσείς , οι κυβερνώντες, λέτε πως μας σώζετε. 110 δις περίπου ήταν το περιβόητο  χρέος όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της Χώρας το πασοκ, 165 το έφτασε με διάφορες αλχημείες το παλιανθρωπάκι ο παπανδρέου βοηθούμενος από διάφορους εγκληματίες της οικονομίας και της στατιστικής για να μπούμε στον κυκεώνα των δανειστών, Ε.Ε και ΔΝΤ, 300 και  δις το παρέδωσε ο γιωργάκης,  το ελεεινό αυτό υποκείμενο, 310 δις λένε τώρα με τον διασώστη σαμαρά στο τιμόνι της διακυβέρνησης της Χώρας,  αν είναι αλήθεια και αυτό το νούμερο.

Και συνεχώς  ανεβαίνει το χρέος μέχρι που να μην έχουμε Πατρίδα, να έχει ξεπουληθεί.

Και κανείς δεν ξέρει τι χρωστάμε.

Τουλάχιστον εμείς ο Λαός.

Ότι μας λένε τα κανάλια. Που και αυτά παίζουν το παιχνίδι τους.

 Μας  έχουν μπερδέψει σκόπιμα με διάφορους   ανύπαρκτους ή ετοιματζίδικους οικονομικούς  όρους για να μην καταλαβαίνει ο πολύς  Λαός τι συμβαίνει και να κοιμάται.  Έτσι ο γελαστός σατανάς , που στο βιογραφικό του αναφέρεται  ως υψηλόβαθμο στέλεχος  της  Λήμαν Μπράδερς  (αντιπρόεδρος στο ευρωπαϊκό τμήμα) και της «ΑΣΠΙΣ» τράπεζας, που και οι δυο έχουν κλείσει  μετά μεγάλων καταστροφών για τους πελάτες, που τον διόρισε ο  στουρνάρας, άλλο στουρνάρι και αυτός, να βρει τρόπους να μας δώσει την χαριστική βολή. Αλήθεια ένας προγραμματιστής της πληροφορικής, τι ξέρει από οικονομικά; (Περιέργως το βιογραφικό του έχει κατεβεί από το ιντερνέτ και τις πληροφορίες της πήρα από κάποια blogs .)

Δεν γνωρίζω  αν έχει  μερίδιο ευθύνης ο γελαστός σατανάς στην καταστροφή των παραπάνω εταιριών, αλλά δεν είναι και κολακευτικό γι’ αυτόν που είχε την « τύχη» να δουλέψει σε αυτές.

Ο στουρνάρας  τον έκρινε καλόν για καταστροφέα -εκτελεστή και μας τον έβαλε στο σβέρκο. Και δεν καταλαβαίνω με τι κριτήρια έκανε την επιλογή του.

 Κατά περίεργο τρόπο,  όλοι είναι μοσχοαγγλοαμερκανοσπουδασμένοι, οι διάφοροι σατραπίσκοι που μας κυβερνούν, από τον μικρότερο  μέχρι το μεγαλύτερο που έχει λόγο και πόστο.

Δεν ξέρω τι σκατά σπουδάζουν όλοι αυτοί στο εξωτερικό και σε τι συντεχνίες ανήκουν, αλλά όσα κάνουν, ούτε ο ψιλικατζής της γειτονιάς   δεν θα έκανε, που καταφέρνει να προοδεύει οικονομικά, γιατί ξέρει πως τα δάνεια δεν πληρώνονται με δάνεια και τελικά οδηγούν στην καταστροφή.

Τόσα μαθήματα παίρνουν κάθε μέρα οι άνθρωποι της κυβερνητικής ιεραρχίας, που έχουν φροντίσει  να αμείβονται πλουσιοπάροχα, αδιαφορώντας για την δυστυχία του υπολοίπου Λαού, αλλά εκεί αυτοί, άβουλοι και πειθήνια όργανα των δανειστών, επιμένουν στην εκτέλεση των αποτυχημένων προγραμμάτων τους (των δανειστών), με υπερβάλλοντα ζήλο).

Και ενώ εκείνοι δέχονται πως έχουν κάνει λάθη πολλών δις ευρώ, δεν τολμούν να τους ζητήσουν τα νόμιμα. Να αποκαταστήσουν τα λάθη τους.  

  Είναι ένας  είρων γελαστός σατανάς ο άνθρωπος, ο σημερινός πρωταγωνιστής του άρθρου μου. Απόλυτα ευτυχισμένος  για το Θεάρεστο έργο του. Νύχτα –μέρα σκέπτεται τις επόμενες  ενέργειές του. Σκοπός του να πάρει ακόμα και τα σώβρακα των Ελλήνων. Κάθεται στην σαν θρόνο καρέκλα του, που έχει αποκτήσει με το υστέρημα του Ελληνικού Λαού και σκέπτεται τα επόμενα  βήματα , που θα είναι αρεστά στους  βρωμιάρηδες  της Ευρώπης , την μέρκελ και  υπολοίπους , αλλά και τους   «καλούς ανθρώπους του ΔΝΤ», που τα λάθη τους πληρώνουμε με κάποια δις ευρώ και δεν λένε να τα διορθώσουν , αφού   «ο λιγνός κι’ ο χοντρός»   δεν απαιτούν, ως οφείλουν,  να τα διορθώσουν  και να ανασάνει η  Χώρα. 

ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ  Η ΧΩΡΑ , από τέτοιους πολιτικούς.

Έτσι απόλυτα συνδεδεμένος  με τον σατανά ο παντοδύναμος σκληρός εκτελεστής που καθημερινά φιγουράρει σε όλες τις ενέργειες της κυβερνητικής κομπανίας, σκέπτεται, τι άλλο; με πιο τρόπο  θα εξουθενώσει τον ρακένδυτο Έλληνα ραγιά.

Μέτρα επί μέτρων, απειλές , εξώσεις, δημεύσεις περιουσίας , φυλακίσεις , κλείσιμο χιλιάδων μικρών έως τεραστίων επιχειρήσεων , οι μισοί και  βάλε  Έλληνες  άνεργοι,  στην πλήρη  ανέχεια , παιδιά που στα σχολεία  λιποθυμούν, άνθρωποι χωρίς καμιά ιατρική φροντίδα,  χωρίς φάρμακα και χίλιες δυο άλλες  καταστροφές. Μέχρι που να λέει ο Έλληνας «κόψε με Θεέ μου δεν αντέχω  άλλο» και κάποιοι να αυτοκτονούν.

Έτσι ο γελαστός  σατανάς  συνεπικουρούμενος από τους υπόλοιπους που νομίζουν πως κυβερνούν, που ή είναι αφελείς , ή είναι ανόητοι, ή είναι εκδικητικοί  -και δεν ξέρω το λόγο,  ή είναι παρανοϊκοί,  ή  ηδονίζονται από την ταλαιπωρία  και  την δυστυχία των Ελλήνων, συνεχίζει ανεξέλεγκτος το έργο του. Όσον για τους υποτιθέμενους ευρωπαίους «φίλους» μας δεν σκέπτονται τίποτε άλλο, παρά πως θα υποδουλώσουν την Χώρα μας  και  καθήμενοι εδώ  ως αφεντικά , να ξεκοκαλίζουν,  όλα τα αγαθά με  τα οποία είναι προικισμένη , αλλά και να αποκτήσουν τζάμπα κατοικίες και μερικά εκατομμύρια Έλληνες δούλους. Προτίστως να μας φάνε τα πετρέλαια, τοα αέριο, το χρυσό μας, και όλο  τον ορυκτό μας πλούτο.  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ.

Τώρα για τον «λιγνό και τον χονδρό»  σαμαρά-βενιζέλο , τους λέω πως έχουν κρατήσει δυο κατάμαυρες  σελίδες   στο βιβλίο  της Ιστορίας   και ακόμα  και αν  ανανήψουν  καθυστερημένα  δεν  πρόκειται  να έχουν καλύτερη κρίση. 

 Η Ιστορία κρίνει  τα γεγονότα  χρονικά και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

 Όσο ο γελαστός  σατανάς  «εκτελεί» εν ψυχρώ τον Ελληνικό  Λαό, με τις ευλογίες σαμαρά – βενιζέλου ,  τόσο θα γράφονται γι’ αυτούς περισσότερες μαύρες σελίδες στο  βιβλίο της Ιστορίας.

Και όσοι δεν  κατάλαβαν για ποιον γράφω τόση ώρα, τους λέω  πως  αναφέρομαι    στον   θεοχάρη.  Έχει   καταφέρει ότι λέει  να υλοποιείται.  Άσπλαχνοι σκληροί, οι καλοβολεμένοι του  συστήματος  κάθε μέρα εγκληματούν εναντίον των απροστάτευτων Ελλήνων. Εδώ τους ρωτώ.

Είστε Χριστιανοί   Ορθόδοξοι;  

Εφαρμόζετε έστω  και ένα δίδαγμα του Ευαγγελίου; 

Αδύνατον, γιατί δεν σας ενδιαφέρει η Χριστιανική  Θρησκεία.  

Ταλαιπωρείτε  και εξαθλιώνετε τους Έλληνες,   κοιτώντας να εκτελείτε πιστά τις  εντολές της τρόικα και της λαγκάρντ. Και το μόνο  που σας ενδιαφέρει είναι να ξεκοκαλίζετε τον παχυλό μισθό σας. Αν δεν είναι αυτό, αύριο κιόλας χαρίστε τον στους εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας.  

Έχω και ένα ελπιδοφόρο νέο. Τελευταία ο θεοχάρης έχει χάσει το ειρωνικό του-από φυσικού του- γέλιο. Είναι η αρχή του τέλους του. Σύντομα θα μπει στο ταμείο ανεργίας. Για να δω θεοχάρη τη μούρη σου τότε; Θα είσαι μες την τρελή χαρά;

Άντε παλιοτόμαρα… Ετοιμαστείτε για εκλογές. Το μαύρο θα πάει σύννεφο.  Αν και δεν πιστεύω πλέον πως θα υπάρξει κάποιος από τους υπάρχοντες που θα αναστρέψει τη κατηφόρα της καταστροφής. Όμως η Ελλάδα έχει 11000000 Έλληνες. Μπορεί κάποιος να ξεπεταχτεί. Πάντα στις δύσκολες καταστάσεις υπάρχει κάποιος που  πιάνει το τιμόνι. Δε το λέω εγώ. Η  Ιστορία το λέει.

Γεια σας.

  adreo

   Υ.Γ. Σύντομα, επειδή μου αρέσει να είμαι δίκαιος, θα ασχοληθώ και με κάποια θετικά που συνέβησαν στα χρόνια της  καταστροφής. Γιατί πάντα  μέσα  στα κακά φυτρώνουν  και καλά. Οψώμεθα...

- Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links