αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
27 Ιανουαρίου 2015, 23:21
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, σήμερα φιλοξενώ στο

blog μου ένα ευχαριστήριο της

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑΣ υποψ. Βουλευτού

ΑΝ.ΕΛ στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου.

διαβάστε το...


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστώ όλους και  όλες που  μου έβαλαν σταυρό

στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δηλαδή συνολικά

2002 ψηφοφόροι, και όσους, όσες συνέβαλαν σε αυτό.

Θεωρώ μεγάλη επιτυχία το αποτέλεσμα, για τα στενά

χρονικά όρια της προεκλογικής μου προσπάθειας, την

 για πρώτη φορά  συμμετοχή μου  σε εκλογικό αγώνα,

και βέβαια με σχεδόν μηδενικά οικονομικά μέσα.

Εύχομαι στον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ και Υπουργό Εθνι-

 κής Άμυναςκ. Πάνο Καμμένο, αλλά και στην νέα κυ-

βέρνηση, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, για το καλό της Πατρίδας

και των Ελλήνων και Ελληνίδων.

   

      ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

  υποψ. Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής  στις εκλογές

 της 25ης  Ιανουαρίου.

 


- Στείλε Σχόλιο


26 Ιανουαρίου 2015, 20:38
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΘΑΣΕ.


Αλλιώς η διάλυση της Έ. Ένωσης είναι επί θύραις.

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες.

Αν κάποιος πριν μερικά χρόνια έλεγε πως ο Αλέξης Τσίπρας θα κυβερνήσει αυτή την Χώρα και μάλιστα πακέτο με τον Πάνο Καμμένο, θα τον έβγαζαν τρελό. Γιατί πως είναι δυνατόν ένας αριστερός πολιτικός που εχρήσθη ξαφνικά διάδοχος του Αλαβάνου, σε ένα κόμμα με διάφορες πολιτικές αποκλίσεις, θα κατάφερνε να τους επιβληθεί και να οδηγήσει το κόμμα του στην εξουσία;

Όχι εντελώς μόνος ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με τους ΑΝ. ΕΛ , αντιμνημονιακά κόμματα και τα δύο, θα προσπαθήσουν να βγάλουν την Χώρα  από την δυστυχία που την έριξαν τα λάθη των προηγούμενων που κυβέρνησαν την Χώρα, αλλά και με τα λάθη των φακίρηδων της Ευρώπης και του Δ.Ν.Τ., που εφήρμοσαν αποτυχημένες συνταγές, υποτίθεται, διάσωσης.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μας ρίξουν στην πλήρη φτώχια και δυστυχία. Τώρα ας έχουμε την ΕΛΠΙΔΑ, μήπως αυτή η  Χώρα βγει από το λάκκο που την έριξαν οι διάφοροι υπεύθυνοι εντός και εκτός της Χώρας.

Οι δύο εταίροι στην κυβέρνηση, φαίνεται πως θα πολεμήσουν να επιβάλουν στους ευρωπαίους και στους δανειστές τις απόψεις τους που αν γίνουν δεκτές, που θα γίνουν σίγουρα, θα φέρουν ανάσες σε όλους μας.

Τέτοιες ώρες, μόνο ελπιδοφόρα μηνύματα δίνει ο γράφων, και συμβουλεύει όλοι μας να κάνουμε υπομονή, μέχρι να αρχίσουν να διαφαίνονται κάποιες καλύτερες μέρες  για μας, που τόσο σκληρά δοκιμαζόμαστε.

κ. Μέρκελ και η υπόλοιπη κομπανία, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον Αλέξη, και προσέχετε να είστε καλοί μαζί του.. Έχει μας είπε προεκλογικά, σκοπό να τα σπάσει μαζί σας.  Για να δούμε! Θα το κάνει; Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΘΑΣΕ.

Και Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει.Αυτή είναι η αλήθεια.

γεια σας

adreo


- Στείλε Σχόλιο


16 Ιανουαρίου 2015, 17:39
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΔΕΝ... ΘΑ ΠΑΡΩ.


Φίλες, φίλοι,

 εκτελώ το εκλογικό μου δικαίωμα για πολλά χρόνια, θεωρώντας πως επιτελώ το καθήκον μου, ως πολίτης αυτής της χώρας. Έτσι δεν λέω ποτέ πως δεν φταίω ή  φταίω, όταν κάποιο κόμμα αναλαμβάνει τα ηνία της διακυβέρνησης της Χώρας, είτε είναι το δικό μου,  είτε όχι. Εγώ ψηφίζω για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, που ο ήλιος της αλλού δεν λάμπει, όπως λέει ο ποιητής. Την ΜΕΓΑΛΗ αγαπημένη, όπως πιστεύω πως είναι για όλους μας. Κάποιοι συνΕλληνες κάνουν νομίζω ένα μεγάλο λάθος. Μπερδεύουν την Πατρίδα με τον κυβερνήτη και λένε στην γεμάτη δυστυχία εποχή μας" Έτσι είναι η Ελλάδα, Έτσι είναι οι Έλληνες". Είναι μεγάλο λάθος αυτό. Πρέπει την Ελλάδα να την έχουμε ψηλά, μέσα στην ζεστή μας καρδιά. Τον κυβερνήτη όποιος και αν είναι αυτός τον αλλάζουμε, τον βρίζουμε, τον τιμωρούμε... Όμως μου έχει μείνει στο μυαλό κάτι που πολύ με ενοχλεί. Οι προσδοκίες μας αποδεικνύονται φρούδες, κάθε φορά που κάποιος ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ έχει το ρεύμα μαζί του. Λέτε και ο Μεσσίας κατεβαίνει από τον ουρανό. Ξεχνάμε όλοι μας την προηγούμενη πολιτική του συμπεριφορά και τον ψηφίζουν εκατομμύρια πολίτες. Και από τις πρώτες μέρες της ανάληψης της αρχής, φαίνονται τα διάφορα κενά του, τα αδύνατα που έλεγε ότι είναι δυνατά και άλλα πολλά. Αλήθεια ακόμα και η φωνή, το στυλ, ο τρόπος που στέκεται στην κάμερα του νέου Μεσσία, του Αλέξη Τσίπρα, που ειλικρινά μου είναι λίαν συμπαθής, μου θυμίζουν τον μεγαλύτερο λαοπλάνο όλων των εποχών, τον Ανδρέα Παπανδρέου. Είμαι σίγουρος πως ο καθρέπτης αυτή την εποχή είναι το σημαντικότερο μέσον προπόνησης του πιθανότατα μελλοντικού ηγέτη της διαφαινόμενης ακυβερνησίας της χώρας. Μπροστά σε αυτόν προπονείται συνέχεια. Αγαπητέ Αλέξη, κάνε κάτι να ξεφύγεις την αντιγραφή. Νομίζεις πως αυτή θα σε βοηθήσει. Ίσως για κάποιους που δεν βλέπουν ούτε ένα μέτρο μακριά μπορεί να μην υπολογίζουν τον τρόπο που εκτίθεσαι. Όμως για ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων που δεν τους αρέσουν οι αντιγραφές, πολλώ μάλλον όταν είναι κακές, δεν είναι πειστικός ο τρόπος της εμφάνισής σου. Επίσης πολλοί ξεχνούν πως στο κόμμα του Αλέξη υπάρχουν αρκετοί σύντροφοι που διαθέτουν πολύ χρήμα. Είναι αυτοί κατάλληλοι για να υπερασπιστούν την φτώχια των Ελλήνων;. Ας κάνουν μια ωραία κίνηση να βγάλουν τα μισά χρήματα που έχουν από την τράπεζα και να τα δώσουν στους φτωχούς. Αλλά τίποτα . δεν βλέπω να δίνουν στον Άγγελο νερό. Υπάρχουν και πολλά άλλα μειονεκτήματα σε αυτό το κόμμα, που δεν βοηθούν τον Αλέξη να κάνει περίπατο στις εκλογές. Παράδειγμα η μετανάστρια Ραχήλ, που είπε δημόσια πως η Ελλάδα μπορεί να τυπώσει 100 δις ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες της. Ραχήλ μας δουλεύεις;.. 

ΓΙ' ΑΥΤΟ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ..

Πάντως ένα είναι γεγονός .

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά 90% θα είναι πρώτο κόμμα και θα ζητήσει από τους  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ την ψήφο των βουλευτών του για να σταθεί. Πως όμως.. ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΠΟΥ θα του βάζουν φρένο στις απαιτήσεις και στις απερισκεψίες των συνιστωσών- άλλο κακό και τούτο... η κάθε μια τον ζουρνά της θα χτυπά.

ΓΙ' ΟΛΑ τα παραπάνω,  ΦΙΛΕΣ ΦΙΛΟΙ πρέπει να δώσετε ψήφο ενισχυμένο στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για να υπάρξει μια νέα κυβέρνηση με τα καλά που έχει ο ΣΥΡΖΑ, και τα επίσης καλά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Πάντα βέβαια μέχρι τις εκλογές θα έχετε την υπενθύμισή μου , όσοι μένετε στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Υπόλοιπο Αττικής0 ένα σταυρό να τον βάλετε στην σύζυγό μου ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΧΑΡΑΤΟ ΑΣΠΑΣΙΑ. Θα είναι καλό να βρεθεί στην Βουλή. Είναι μορφωμένη γυναίκα και με πτυχία -διδακτορικό  αλλά και πολλά μουσικά πτυχία , που σημαίνει πως θα υπεραμυνθεί της ανάπτυξης γενικά του πολιτισμού και των καλών τεχνών ιδιαίτερα.

ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ εσείς και οι φίλοι σας ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

Διαβάστε παρακαλώ και τα παρακάτω όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη. ΣΑ΅ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για την τεράστια επισκεψιμότητα του blog μου

adreo.

 

 ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

Υποψήφια Βουλευτής Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ, πρώην Υπόλοιπο Αττικής.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ            ΒΙΛΙΑ                        ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗ                    ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                   ΒΟΥΛΑ                      ΚΕΡΑΤΕΑ                           ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ                            ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ          ΚΟΡΩΠΙ                            ΟΙΝΟΗ

ΑΝΘΟΥΣΑ                               ΓΕΡΑΚΑΣ                   ΚΟΥΒΑΡΑΣ                         ΠΑΙΑΝΙΑ

ΑΝΟΙΞΗ                                  ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ              ΚΡΥΟΝΕΡΙ                         ΠΑΛΛΗΝΗ 

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ                           ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ             ΛΑΥΡΙΟ                             ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΡΤΕΜΙΔΑ                              ΔΙΟΝΥΣΟΣ                 ΛΟΥΤΣΑ                             ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ                      ΔΡΟΣΙΑ                      ΜΑΓΟΥΛΑ                          ΡΑΦΗΝΑ

ΑΥΛΩΝΑΣ                               ΕΛΕΥΣΙΝΑ                  ΜΑΛΑΚΑΣΑ                        ΡΟΔΟΠΟΛΗ

ΑΦΙΔΝΕΣ                               ΕΡΥΘΡΕΣ                   ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ                     ΣΠΑΤΑ

ΑΧΑΡΝΕΣ                               ΖΕΦΥΡΙ                     ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ                   ΣΤΑΜΑΤΑ

ΒΑΡΗ                                     ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝΕΣ   ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΟΠΟΥ    ΣΥΚΑΜΙΝΟ

ΒΑΡΚΙΖΑ                                ΚΑΛΑΜΟΣ                  ΜΕΓΑΡΑ                            ΦΥΛΗ

ΒΑΡΝΑΒΑΣ                             ΚΑΛΥΒΙΑ                    ΜΗΛΕΣΙ                            ΩΡΟΠΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

(Υποψήφια Βουλευτής Εκλογική Περιφέρεια  Αττικής)

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

Λίγα λόγια!

Η Ανδρεοπούλου-Θεοχαράτου Ασπασία είναι κάτοικος Ραφήνας (Καλλιτεχνούπολη). Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και έχει Διδακτορικό Δίπλωμα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πτυχιούχος-Διπλωματούχος Πιάνου, Ανώτερων Θεωρητικών και κατέχει ακόμα άλλα έξι  Μουσικά Πτυχία. Είναι συγγραφέας Μουσικών βιβλίων για μικρά παιδιά αλλά και για μεγάλα, με τεράστια προσφορά στην Μουσική Παιδεία. Διετέλεσε καθηγήτρια Πιάνου στα Μουσικά Γυμνάσια-Λύκεια Ιλίου και Παλλήνης και καθηγήτρια Μουσικής στη Σχολή Νηπιαγωγών  Αθηνών (Εκάλη), στο Ενιαίο Λύκειο της Σιβιτανιδείου  Σχολής, στα Δημόσια ΙΕΚ, Ν. Κηφισιάς, Αγίου Στεφάνου, Μεταμόρφωσης, Περιστερίου, Βάρης και Μεγάρων. Ακόμα υπήρξε καθηγήτρια Μουσικής στην Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών (Δάφνη). Επίσης διετέλεσε και καθηγήτρια Δικαίου (Πτωχευτικό και Εταιριών) στο ΙΕΚ Μεταμόρφωσης. Τέλος ήταν Καθηγήτρια και Καλλιτεχνική Δ/ντρια σε δικό της Ωδείο αλλά και σε άλλα Μουσικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Και κάτι πολύ σημαντικό που αποδεικνύει την μαχητικότητά της και επιμονή της στην απόδοση του Δικαίου: Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια μάχεται κατά της διαφθοράς οργάνων της Διοίκησης Δικαστικά με κερδισμένα όλα τα Διοικητικά Δικαστήρια αλλά και ποινικά. 

Ομάδα πολιτικών της φίλων.

Δυο λόγια από την ίδια

Κατόπιν των παραπάνω αναφερομένων και έχοντας το φλογερό ενδιαφέρον να υπηρετήσω τα τοπικά συμφέροντα της Εκλογικής Περιφέρειας Αττικής (Υπόλοιπο Αττικής),  Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, υποσχόμενη πως αν εκλεγώ, θα υπεραμυνθώ των συμφερόντων ολόκληρης  της εκλογικής μας Περιφέρειας.

Με Τιμή  

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

Υποψήφια Βουλευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Περιφέρειας Αττικής 

τηλ. 6945914960, 6932042857, aspatheoadreo@gmail.com 

 

 

 

 


- Στείλε Σχόλιο


11 Ιανουαρίου 2015, 21:05
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.


αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

συνηθίζουμε να λέμε όταν φθάνει η ώρα των εκλογών, πως ήρθε η ώρα της αλήθειας. Με μια διαφορά βέβαια, για μένα πλέον δεν υπάρχει αυτή η αλήθεια, τουλάχιστον από όσους εγώ άκουσα στην ζωή μου να την λένε, να την περιγράφουν και μόλις αναλάμβαναν την αρχή, η αλήθεια σιγά σιγά πέθαινε και την θέση της έπαιρνε ένα διαρκές ψέμα, Καλοπληρωμένο από τον Ελληνικό Λαό με δυστυχία , ανέχεια , αγωνία θλίψη και πολλά άλλα.

Ίσως η ώρα της αλήθειας να ισχύει γι' αυτούς που δεν έχουν κυβερνήσει, μα αν είμαστε καλά θα την δούμε μετά τις εκλογές, που πιστεύω ο σοφός Ελληνικός Λαός θα δώσει τέτοια αποτελέσματα ώστε κανένας να μην μπορεί να κάνει τίποτα το ψεύτικο, γιατί θα ελέγχεται από τον εταίρο του στην διακυβέρνηση της χώρας.

Ας ελπίσουμε λοιπόν πως κάτι καλό θα προκύψει. Πολύς λόγος γίνεται για το "Ποτάμι" πως τάχατες θα είναι το τρίτο κόμμα και από ότι καταλαβαίνω από αυτά που λέει ο αρχηγός του, θα είναι διαθέσιμο για όποιον έχει την πλειοψηφία, να συνεργαστεί. Έτσι νομίζω πως έχει μπερδέψει τους ψηφοφόρους. Γιατί είναι άχρωμο κόμμα και μπορεί να συνεργαστεί και με τον Σαμαρά αλλά και με τον Τσίπρα.

Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή.

Τα δύο Πασόκ, φοβάμαι πως μπορεί να μην μπουν στη Βουλή και αφού έχουν υπηρετήσει την αλήθεια που μετατράπηκε σε ψέμα για πολλά χρόνια και ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την σημερινή κατάντια της Ελλάδος, δεν βλέπω να είναι σε κάποια κυβέρνηση. Την "Χρυσή Αυγή" κάνουν πως δεν την θέλει κανένας, αλλά θα δούμε αν ισχύει. Έτσι απομένουν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" που πλαισιώνονται από πολλούς νέους και νέες που έχουν θέσει υποψηφιότητα για Βουλευτές. Ο Παναγιώτης Καμένος έχει ξεκάθαρες θέσεις και εφόσον είναι ο ρυθμιστής σε μια κυβερνητική συνεργασία, δεν θα αφήσει τον ¨Σύριζα " να κάνει ότι θέλει, που αν θέλει να κυβερνήσει, αν βέβαια πάρει την πλειοψηφία,  θα πρέπει να είναι προσεκτικός σε μια σειρά από θέματα που αποτελούν κόκκινες γραμμές για τον Καμένο. Με τον Σαμαρά έχει δηλώσει πως δεν θέλει καμιά επαφή.

Επομένως πιάσε τ' αυγό και κούρεψτο.

Δεν βλέπω δηλαδή να έχουμε, αν σχηματιστεί, για πολύ κυβέρνηση. Και της Μέρκελ ο κώ..ς θα πηγαίνει για πολύ μέσα έξω, όπως λέει ο Λαός μας. Είναι κάτι που το θέλει όλη η Ελλάδα, αλλά θα τα βγάλουμε πέρα με τις τρικλοποδιές που μας ετοιμάζουν οι άθλιοι των Βρυξελών; Θα δούμε. 

Αυτά τα ολίγα. Καλός φωτισμός πατριώτες ή αν θέλετε , μεταφορικά βέβαια, καλό βόλι. Μην ξεχάσετε να τιμωρήσετε όποιον σας έκανε φτωχό, ταλαίπωρο, όποιον σας έκανε να χάσετε την ελπίδα. Και προσοχή στις υποσχέσεις. Συνήθως γρήγορα ξεχνιούνται.

γεια σας 

adreo

ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ σύζυγό μου ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ που είναι υποψήφια Βουλευτής με τους ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ και επειδή το blog της είναι νέο, σας κοπιάρω το περιεχόμενο της ανάρτησής της, ώστε να διαβάσετε σχετικά. Συγχωρέστε μου την παρασπονδία μέρες που είναι.

14 Ιανουαρίου 2015, 11:13

ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.


Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

η σημερινή μου ανάρτηση έχει να κάνει με το ότι ένας σταυρός, από όσους θα ψηφίσουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, οδηγεί στην Βουλή. Επειδή την Μουσική την υπηρέτησα σε όλη μου την ζωή με πάθος και έχω αποκτήσει γνώσεις πάρα πολλές και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα  της μεγάλης και παραμελημένης  Μουσικής Οικογένειάς μας,  έχω και την απαιτούμενη Πανεπιστημιακή και όχι μόνο, μόρφωση, νομίζω πως δεν κάνω άσχημα, ανεξάρτητα αν ανήκετε σε κάποιο διαφορετικό κόμμα, να σας ζητήσω  ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ, και έναν σταυρό να τον βάλετε σε μένα. Πιστεύω πως θα βοηθήσω τον κλάδο μας, να αναμήψει, να προχωρήσει, γιατί η Ελλάδα είναι γεμάτη ταλέντα γενικότερα στις καλές Τέχνες, και ιδιαίτερα στην Μουσική, που είναι άφθονα. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ είναι και για τους μη καλλιτέχνες, γιατί για πάρα πολλά θέματα που μας απασχολούν όλους και που όλοι τα γνωρίζουμε, είμαι ενημερωμένη και μπορώ να βοηθήσω.

Σας ευχαριστώ που με διαβάζετε. ΜΟΝΟ που αυτό τον καιρό , λόγω εκλογικού αγώνα, δεν μπορώ να απαντώ σε σχόλια, που μπορείτε να τα γράφετε εδώ, γιατί όλοι σας έχετε ιδέες, γνωρίζετε προβλήματα, που μπορούν να συζητηθούν στο κόμμα μας και να δοθούν λύσεις, εφόσον μας ψηφίσετε και μας κάνετε ρυθμιστές των εξελίξεων.

Γεια σας

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

Υποψήφια Βουλευτής Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ, πρώην Υπόλοιπο Αττικής.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ            ΒΙΛΙΑ                        ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗ                    ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                   ΒΟΥΛΑ                      ΚΕΡΑΤΕΑ                           ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ                            ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ          ΚΟΡΩΠΙ                            ΟΙΝΟΗ

ΑΝΘΟΥΣΑ                               ΓΕΡΑΚΑΣ                   ΚΟΥΒΑΡΑΣ                         ΠΑΙΑΝΙΑ

ΑΝΟΙΞΗ                                  ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ              ΚΡΥΟΝΕΡΙ                         ΠΑΛΛΗΝΗ 

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ                           ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ             ΛΑΥΡΙΟ                             ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΡΤΕΜΙΔΑ                              ΔΙΟΝΥΣΟΣ                 ΛΟΥΤΣΑ                             ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ                      ΔΡΟΣΙΑ                      ΜΑΓΟΥΛΑ                          ΡΑΦΗΝΑ

ΑΥΛΩΝΑΣ                               ΕΛΕΥΣΙΝΑ                  ΜΑΛΑΚΑΣΑ                        ΡΟΔΟΠΟΛΗ

ΑΦΙΔΝΕΣ                               ΕΡΥΘΡΕΣ                   ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ                     ΣΠΑΤΑ

ΑΧΑΡΝΕΣ                               ΖΕΦΥΡΙ                     ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ                   ΣΤΑΜΑΤΑ

ΒΑΡΗ                                     ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝΕΣ   ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΟΠΟΥ    ΣΥΚΑΜΙΝΟ

ΒΑΡΚΙΖΑ                                ΚΑΛΑΜΟΣ                  ΜΕΓΑΡΑ                            ΦΥΛΗ

ΒΑΡΝΑΒΑΣ                             ΚΑΛΥΒΙΑ                    ΜΗΛΕΣΙ                            ΩΡΟΠΟΣ

11 Ιανουαρίου 2015, 13:55
ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ με τους ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ. 


Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, σήμερα κάνω ποδαρικό στο νέο αυτό blog για να παρουσιάσω σε σας την διαχειρίστριά του aspathe (ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ) που είναι υποψήφια Βουλευτής με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στην Αττική (υπόλοιπο Αττικής λεγόταν παλαιότερα) και που καλά θα ήταν να την στείλουμε στην Βουλή, γιατί έχει αναλώσει την ζωή της στην τέχνη της Μουσικής, με πάρα πολλούς τρόπους, ως καθηγήτρια Μουσικής , πιάνου, θεωρητικών και λοιπών οργάνων, ως ιδιοκτήτρια Ωδείου και Μουσικής σχολής, ως συγγραφέας μουσικών βιβλίων και πολλών άλλων προσόντων και δραστηριοτήτων, που θα διαβάσετε παρακάτω, μετά από το εισαγωγικό αυτό σημείωμα.  Είναι μορφωμένη γυναίκα, με πτυχίο Πολιτικών επιστημών και διδακτορικό από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατόπιν των παραπάνω συνοπτικά αναφερομένων, ζητώ ως πολύ παλιό μέλος του musicheaven, που λίγο πολύ με παρακολουθείτε τόσα χρόνια, όσοι δεν κωλύεστε από τις πολιτικές σας πεποιθήσεις και μένετε στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής (πρώην υπόλοιπο Αττικής  είπαμε) να την ψηφίσετε, αλλά και όσοι δεν μένετε σε αυτές τις περιοχές, ας την συστήσετε σε φίλους σας που μένουν σ' αυτές. Υπάρχουν αλήθεια πολλοί- πολλές της μουσικής τέχνης ,που τυγχάνουν υποψήφιοι Βουλευτές ;δεν νομίζω. 

adreo

Υ.Γ. Τώρα γιατί ενδιαφέρομαι και γράφω αυτό το σημείωμα για την ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ; Μα είναι η σύζυγός μου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

(Υποψήφια Βουλευτής Εκλογική Περιφέρεια  Αττικής)

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

Λίγα λόγια!

Η Ανδρεοπούλου-Θεοχαράτου Ασπασία είναι κάτοικος Ραφήνας (Καλλιτεχνούπολη). Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και έχει Διδακτορικό Δίπλωμα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πτυχιούχος-Διπλωματούχος Πιάνου, Ανώτερων Θεωρητικών και κατέχει ακόμα άλλα έξι  Μουσικά Πτυχία. Είναι συγγραφέας Μουσικών βιβλίων για μικρά παιδιά αλλά και για μεγάλα, με τεράστια προσφορά στην Μουσική Παιδεία. Διετέλεσε καθηγήτρια Πιάνου στα Μουσικά Γυμνάσια-Λύκεια Ιλίου και Παλλήνης και καθηγήτρια Μουσικής στη Σχολή Νηπιαγωγών  Αθηνών (Εκάλη), στο Ενιαίο Λύκειο της Σιβιτανιδείου  Σχολής, στα Δημόσια ΙΕΚ, Ν. Κηφισιάς, Αγίου Στεφάνου, Μεταμόρφωσης, Περιστερίου, Βάρης και Μεγάρων. Ακόμα υπήρξε καθηγήτρια Μουσικής στην Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών (Δάφνη). Επίσης διετέλεσε και καθηγήτρια Δικαίου (Πτωχευτικό και Εταιριών) στο ΙΕΚ Μεταμόρφωσης. Τέλος ήταν Καθηγήτρια και Καλλιτεχνική Δ/ντρια σε δικό της Ωδείο αλλά και σε άλλα Μουσικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Και κάτι πολύ σημαντικό που αποδεικνύει την μαχητικότητά της και επιμονή της στην απόδοση του Δικαίου: Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια μάχεται κατά της διαφθοράς οργάνων της Διοίκησης Δικαστικά με κερδισμένα όλα τα Διοικητικά Δικαστήρια αλλά και ποινικά. 

Ομάδα πολιτικών της φίλων.

Δυο λόγια από την ίδια

Κατόπιν των παραπάνω αναφερομένων και έχοντας το φλογερό ενδιαφέρον να υπηρετήσω τα τοπικά συμφέροντα της Εκλογικής Περιφέρειας Αττικής (Υπόλοιπο Αττικής),  Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, υποσχόμενη πως αν εκλεγώ, θα υπεραμυνθώ των συμφερόντων ολόκληρης  της εκλογικής μας Περιφέρειας.

Με Τιμή  

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

Υποψήφια Βουλευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Περιφέρειας Αττικής 

τηλ. 6945914960, 6932042857, aspatheoadreo@gmail.com 

 


- Στείλε Σχόλιο


01 Ιανουαρίου 2015, 16:59
Η ΣΥΛΒΙΑ και τα ωραία, ζεστά, 7000 ευρώ τον μήνα της ΕΘΝΙΚΗΣ


αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, καλή χρονιά , με υγεία και χωρίς προβλήματα.

 Πολλοί, πολλές από εσάς ψάχνετε να βρείτε μια δουλίτσα και δεν μπορείτε να βρείτε, ούτε από αυτές τις «προσφορές των 250 Ευρώ τον μήνα», δηλαδή τα εισιτήρια, μια τυρόπιτα , έναν καφέ και μπόλικο γουργουρητό της άδειας κοιλιάς. Τα γράφω αυτά με πόνο ψυχής, με μια τεράστια απορία στο πρόσωπό μου, και σκέψεις στο μυαλό που ζητούν απαντήσεις. Γιατί βρε παιδιά δεν εφαρμόζετε και εσείς τα κόλπα της Σύλβιας Κλιμάκη, αφού πάτε κοντά της για μερικά ταχύρυθμα σεμινάρια με τίτλο…"Πως να κάνετε τα 850 ευρώ του ΣΚΑΙ 7000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα";

 Σίγουρα θα σας μάθει η νεαρά κυρία Κλιμάκη τον τρόπο, για να μην ψάχνετε εναγωνίως για φτηνοδουλειές. Και να δέχεστε δουλειές μόνο από 5000 ευρώ και πάνω. Δεν μπορεί ... η δημοσιογράφος, χα, χα, χα! (πόσο εύκολα γίνεται κάποιος δημοσιογράφος σήμερα) που πέρασε ένα φεγγάρι από μια εκπομπή της πλάκας από τον ΣΚΑΙ, θα ξέρει να σας συμβουλεύσει πως θα κάνετε τα 250 ευρώ, που και αυτά δεν υπάρχουν, 7000 ευρώ.Όπως έκανε αυτή με την πρόσληψή της στην Εθνική.  Και με αυτή την "επιτυχία της" ίσως να την δούμε την Σύλβια και στο Γκίνες με αυτό που κατάφερε.

Ήθελα να ήξερα ο κ.  Τουρκολιάς που διοικεί την Εθνική Τράπεζα, πως δικαιολογεί αυτό τον τεράστιο μισθό στους ταλαίπωρους πλέον μετόχους της Τράπεζας, (Σεβασμιότατε Αρχιεπίσκοπε που η Εκκλησία είναι; Μέτοχος  της Εθνικής δεν θα μιλήσετε;) για μια κοπέλα, άπειρη, πολύ νέα και της ανέθεσε την θέση  με την βαρύγδουπη ειδικότητα «ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» που απ’ ότι φαίνεται δημιουργήθηκε ειδικά για την Κλιμάκη. Και μάλιστα για τρία χρόνια. Και που;  σε μια τράπεζα που έσπευσε ο Ελληνικός ΛΑΟΣ, φυσικά όχι από μόνος του, αλλά με το έτσι θέλω η κυβέρνηση, να την στηρίξει με πολλά δις ευρώ για να μην κλονιστεί και από ηγέτιδα της Οικονομίας  που ήταν να πτωχεύσει.

Αυτά τα χρήματα κ. Τουρκολιά είναι των ταλαίπωρων Ελλήνων, που τους μάδησαν οι διάφοροι κυβερνήτες (παλιοί- νέοι) που εξακολουθούν να λένε πως μας σώζουν. Χρήματα που εσείς και οι προστατευόμενοί σας, μέσα σε αυτούς και η Σύλβια Κλιμάκη, τα παίρνετε μέσα από τις τσέπες μας για να ζείτε όλοι σας μέσα στην χλιδή , λέτε και εσείς είστε κάτι παραπάνω από χιλιάδες Έλληνες με τεράστια προσόντα.

Κάνε ένα διαγωνισμό για να πάρεις κάποιον με πολλά προσόντα κ. Τουρκολιά και θα δεις πόσες εκατοντάδες θα ξεφυτρώσουν με απίστευτα προσόντα, αντί να κρέμεσαι στην Κλιμάκη.

Μέσα σε αυτούς και χιλιάδες πετυχημένοι Έλληνες, που έφτασαν πολύ ψηλά ξεκινώντας από το μηδέν και σήμερα δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό.

κ. Τουρκολιά δεν μπορούσατε να διαλέξετε έναν από αυτούς και πάνω στο αντικείμενο που θα υπηρετήσει η Σύλβια Κλιμάκη; Με την φτιαχτή και για τα μέτρα της Κλιμάκη θέση;  Εξάλλου θα ήταν και μια μικρή, ελαχίστη απαλοιφή ενοχής της Τράπεζας που το μερίδιο της στην εξαφάνιση τόσων μεγάλων επιχειρηματιών, δεν είναι και λίγη. Βέβαια αφού κανείς δεν σας ελέγχει, αφού η δικαιοσύνη δεν επιλαμβάνεται τέτοιων περιπτώσεων, εσείς θα παίρνετε όποιους γουστάρετε και θα χορεύετε όλοι μαζί ευτυχισμένοι την "Μελωδία της Ευτυχίας" Για τα 3-4 εκατομμύρια των ανέργων, και ζώντων στη φτώχια Ελλήνων, εσείς και όλοι οι όμοιοί σας που επιβουλεύεστε με σφετεριστικές πράξεις σας και μάλιστα προκλητικά τους ευρισκόμενους σε θέση αθλιότητας Έλληνες, δεν είστε τίποτε άλλο, παρά μερικά μηδενικά. ΝΑΙ!  Μεγάλα μηδενικά που αμείβεστε δυσανάλογα με τα προσόντα σας και την εξυπνάδα σας.

Σε λίγο κ. Τουρκολιά θα γίνουν εκλογές. Νομίζετε πως προσφέρετε ψήφους στον κ. Σαμαρά; Απεναντίας θυμώνετε και άλλους πολίτες, γιατί δεν βγήκε ο ίδιος να σας  απολύσει. Ας το κάνει η νέα κυβέρνηση, όποια και να είναι. Είμαι βέβαιος πως θα το κάνει. Και προκαλείτε τον Ελληνικό ΛΑΟ με την συμπεριφορά σας.  

Για σας φίλοι, φίλες, που δεν μιλάτε και αφήνετε τον κάθε τυχάρπαστο, τυχάρπαστη να βουτάει τα χιλιάρικα ευρώ και μάλιστα εις βάρος σας και βέβαια εις βάρος όλου του Ελληνικού ΛΑΟΥ, που διέρχεται μαύρες μέρες, όλες τις λεπτομέρειες για την άρον-άρον υπογραφή και τον σχολιασμό της σκανδαλώδους σύμβασης Κλιμάκη-Εθνικής, μπορείτε να τις διαβάσετε στο ΘΕΜΑ της Κυριακής 28-12-2014 σελ. 36-38 στο κείμενο που υπογράφεται από τον κ. Γιώργο Πετρίδη. Αυτά γιατί μπορεί να έχω και ντράβαλα που την σήμερον ημέραν είναι συνήθης ενέργεια από κάποιους που έχουν θέσεις στον Κρατικό ή ημικρατικό κορβανά..

 Γεια σας και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με τα καλύτερα για όλους μας. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΩ! Ας λυπηθεί ο Θεός την Ελλάδα.

adreo

Υ.Γ. Κυβερνώντες και μη έτσι θα αφήσετε αυτό το θέμα; Αλλά τι λέω εγώ. Τέτοια συμβαίνουν χιλιάδες και όλοι κωφεύετε.


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης