ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
30 Ιανουαρίου 2017, 09:17
Αξίζει κάτι η ζωή του Έλληνα, ή όχι;


Φίλες, φίλοι,

δεν ξέρω αν κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου, όπως και εγώ και όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, αλλά το ότι συμβαίνει σήμερα εν μέσω κρίσης στην χώρα μας, νομίζω το περνάμε όλοι μας αβασάνιστα, σαν να μην συμβαίνει, σαν να είμαστε στην απόλυτη ευτυχία, όπως είναι χιλιάδες πολίτες σε άλλες χώρες, εκεί όπου οι κυβερνήσεις τους έχουν φροντίσει να λύσουν τα περισσότερα των προβλημάτων τους.

Εκεί που όταν κάποιος αρρωστήσει έχει την καλύτερη περίθαλψη για να πολεμήσει την αρρώστια του. Δεν θα περιγράψω εδώ το τι συμβαίνει στα νοσοκομεία της χώρας μας , ούτε θα πω πως η ζωή ιδιαίτερα των ηλικιωμένων δεν έχει καμιά αξία, αλλά επειδή άκουσα στην τηλεόραση πως εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες πεθαίνουν αβοήθητοι επειδή λείπουν τα φάρμακα, η σωστή νοσοκομειακή φροντίδα, οι γιατροί, τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και πολλά άλλα....

ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ όλης της χώρας:  

,Κύριοι εισαγγελείς ,

κάνετε το καθήκον σας;

αφήνετε τους συμπατριώτες σας να πεθαίνουν αβοήθητοι, και αφήνετε στο απυρόβλητο των ευθυνών τους; πρωτίστως:

τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ξέρει τι πρέπει να κάνει, αντί να διατυπώνει βαρύγδουπες και άχρηστες δηλώσεις,  

όλο το υπουργικό συμβούλιο και τον επικεφαλής επιπόλαιο, φιλόδοξο κ. Τσίπρα,

όλους τους ψεύτες που τους υποστηρίζουν και όποιους εσείς διακρίνετε ότι έχουν ευθύνες,  

ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, και το μόνο που ξέρουν να λένε , είναι ότι μας σώζουν;

Ακόμα ζητείστε βοήθεια,

ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΤΕ ερωτήματα σε όλους τους οργανισμούς , και στις αντίστοιχες υπηρεσίες Δικαιοσύνης παντού , στην Ευρώπη , στους διεθνείς οργανισμούς που προστατεύουν τους Λαούς και τους ανθρώπους.,

Έχετε πάμπολα στοιχεία να μηνύσετε το ΔΝΤ που επίσημα αποδέχεται πως έχει κάνει λάθος  στα προγράμματά του, και να ζητήσετε την συνδρομή τουςτων οργανισμών εννοώ ,

να πάτε τον σόιμπλε , την μερκελ και κάθε εγκληματία που με τις αποφάσεις τους μας έβαλαν στην τρύπα της ανέχειας, των στερήσεων στους άνευ φροντίδας θανάτω από έλλειψη των πάντων στην περίθαλψή μας,

και να τους δικάσετε,

εσείς ξέρετε που,

στην Χάγη λέω εγώ.

ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ από εσας τους εισαγγελείς να μας προστατέψει;

Τι θα αφήσετε σαν πεθάνετε και εσείς πίσω σας;

Δεν θα αφήσετε ότι ενδιαφερθήκατε για τον Ελληνικό Λαό;

Εγώ αν είχα θέση κρατική, θα είχα βάρος στην συνείδησή μου, τους χιλιάδες θανάτους που συμβαίνουν σήμερα στην χώρα μας και που θα μπορούσαν οι περισσότεροι να μην είχαν συμβεί, αν υπήρχε φροντίδα, αν υπήρχε Ελληνικό Κράτος, που φρόντισαν δικοί μας και ξένοι στην ουσία να το αποδυναμώσουν.

κ. Εισαγγελείς κάνετε ένα ιστορικό ραντεβού με τους Νόμους, το Σύνταγμα και προστατέψτε μας. Κινδυνεύουμε να αφανιστούμε ως Λαός.

Dum spiro spero κύριοι Εισαγελείς  για εμένα.

Είναι και αυτό μια μικρή παρηγοριά, το απόφθεγμα των Λατίνων.

Γιάννης Ανδρεόπουλος

- Στείλε Σχόλιο
26 Ιανουαρίου 2017, 08:44
Ο Λεβέντης και το κόψιμο της πίτας


 

Καλημέρα φίλοι, φίλες,  

δεν κάνω πολιτική ούτε επιδαψιλεύσεις στον κ. Βασίλη Λεβέντη, αλλά απλά γράφω για τον άνθρωπο αυτό λίγα λόγια , όπως βγαίνουν από την καρδιά μου.

Φυσικά και έχω σχέση με το κόμμα του, την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, αφού και τις επόμενες εκλογές που ελπίζω θα γίνουν κανονικά με ψήφο  και όχι με λίστα, η σύζυγος κ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ -ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ, θα είναι υποψήφια Βουλευτής στην περιφέρεια της Β' ΑΘΗΝΩΝ.

Όμως ο λόγος που γράφω είναι για αυτά που απεκόμισα από την τελετή για το κόψιμο της πίτας για το 2017.

Ήταν μια σεμνή τελετή.

Η Αίθουσα του ΕΒΕΑ κατάμεστη από συνΕλληνες κάθε ηλικίας που ενθουσιωδώς συμμετείχαν στην τελετή. Παρόντες οι βουλευτές του και πολλοί πολιτευτές, κυρίως του  Λεκανοπεδίου Αττικής.

Την Εκκλησία της Ελλάδος εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Είπαν λίγα λόγια και έδωσαν τις ευχές τους οι Βουλευτές του κόμματος και στο τέλος μίλησε λίαν συγκινημένος ο Βασίλης Λεβέντης, όπως πάντα από την καρδιά του, σεμνά και χωρίς προκλητικούς και εμπρηστικούς λόγους  και την γιορτή έκλεισε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, φωτισμένος Ιεράρχης, ταπεινός και συναινετικός και μετά έκοψε την Πίτα μετά από σύντομη σεμνή τελετή και τις πατρικές του ευχές προ όλους , παρόντες και μη.

Εντύπωση μου έκανε, που ο Βασίλης Λεβέντης είχε για το τέλος της γιορτής, για  όλους ένα πολύ καλό κομμάτι πίτας, που δυο από αυτά έκρυβαν φλουρί με αξία 300 ευρώ για τους τυχερούς.

Ακόμα μας μοίρασαν από ένα πολύ ακριβό ημερολόγιο σε όλους … Ένα ημερολόγιο χρηστικό, με σελίδες που να μπορεί ο καθένας να κρατήσει τις σημειώσεις του για όλο τον χρόνο.

Και τα γράφω αυτά για να σας δείξω πως το κόμμα αυτό και φυσικά ο αρχηγός του, δεν λυπήθηκαν τα έξοδα. 

Μίλησα και προσωπικά με τον Βασίλη Λεβέντη και του ευχήθηκα καλή χρονιά και στις επερχόμενες εκλογές, που και αυτός πιστεύει πως σύντομα θα γίνουν, να μεγαλώσει την δύναμή του στην Βουλή.

Φύγαμε όλοι ευχαριστημένοι, γιατί και σε άλλων κομμάτων τέτοιες εκδηλώσεις έχω παρευρεθεί κατά την μακροχρόνια ενασχόλησή μου με την πολιτική,

αλλά ούτε καραμέλα δεν είχα δει.

Μα θα μου πείτε βρε adreo σε απασχολεί αυτό;

Όχι, αλλά δείχνει  ΠΩΣ ¨ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ, δεν δίνουν ούτε ένα ποτήρι νερό σε μας που τόσα χρόνια τους κάνουμε κυβερνήτες.  Φανταστείτε αν είναι δυνατόν να κάνουν και κάτι σημαντικό για τον Λαό.

ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ, φαίνονται τα ΜΕΓΑΛΑ φίλες μου , φίλοι μου.

Ο Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ πρέπει να βρίσκεται στην Βουλή και μάλιστα δυναμικά.

Είναι η ήρεμη δύναμη, είναι η σοφία που προέρχεται μέσα από την γνώση και τους αγώνες του να εκπροσωπηθεί στην Βουλή.

Και ο Μεγάλος Θεός, στον οποίο πιστεύει τόσο πολύ του έκανε αυτή την χάρη.

Τα λόγια του έχουν μεγάλο βάρος και πρέπει να τα ακούμε.

Καλή χρονιά κ. Βασίλη Λεβέντη

και προσπάθησε για τα καλύτερα με το γνωστό σου πάθος και μπορεί να μην θες κυβερνητικούς θώκους όπως συνέχεια τονίζεις, αλλά δεν γίνεται.

Η επόμενη κυβέρνηση θα ζητήσει την συμμετοχή του κόμματός σου και εσένα προσωπικά στην διακυβέρνηση της ταλαίπωρης Πατρίδας μας.

Ζήτημα χρόνου είναι να γίνει και αυτό.

Γιάννης Ανδρεόπουλος

Ελπίζω οι γνωστοί- άγνωστοι να σιγήσουν. Ότι έγραψα, τα έγραψα από καρδιάς.

- Στείλε Σχόλιο
14 Ιανουαρίου 2017, 16:20
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ, μια χειμαρρώδης μουσική πανδαισία!


Κάποιες φορές φίλοι, φίλες,

πηγαίνοντας να παρακολουθήσουμε μια συναυλία, μια παρουσίαση τραγουδιών ή και άλλων εκδηλώσεις, βρισκόμαστε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη, για το τι δηλαδή μπορούν να παρουσιάσουν καλλιτέχνες που δεν μας είναι γνωστοί, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στα μουσικά μας πράγματα, όπου στις περισσότερες φορές ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, δεν μπόρεσαν να κάνουν πολύ γνωστή την μουσική τους, όμως... έχουν αναλώσει την ζωή τους με πάθος στην υπηρεσία της Μουσικής.

Έτσι χθες το βράδυ μετά από πρόσκληση που έλαβα από την Κατερίνα Βέρδη (θα μιλήσω γι' αυτήν στο επόμενο άρθρο μου) και την μητέρα της Γεωργία Μαρκέα, Σύμβουλο Μουσικής στην Δημόσια Μουσική εκπαίδευση, βρέθηκα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου παρακολούθησα μια παρουσίαση τραγουδιών του ΜΙΧΑΛΗ ΚΛΕΑΝΘΗ.

Ο καλλιτέχνης αυτός τραγούδησε τα τραγούδια του με ξεχωριστή μαεστρία, περιστοιχιζόμενος από αξιόλογους Μουσικούς και την κόρη του που ο τρόπος της ερμηνείας των τραγουδιών που ερμήνευσε κυριολεκτικά με γοήτευσε , με πολύ καλό συνταίριασμα της φωνής της σαν τραγουδούσε με τον πατέρα της τις πολύ δύσκολες, κάποιες φορές, συνθέσεις του.

Το χειροκρότημα και η αποδοχή από το κοινό, ήταν αυτό που αξίζει σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ,το είχε χθες το βράδυ από το κοινό του γιατί είναι πράγματι ένας μεγάλος καλλιτέχνης. Ένας συνθέτης που του αξίζει η μεγάλη αναγνώριση.

"ΝΑ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ"  γράφει ο ίδιος στο καλογραμμένο προγραμματάκι του, που μοιράστηκε στους θεατές-ακροατές.

Και σας βεβαιώνω πως ο Μιχάλης κατόρθωσε να μας ανεβάσει ψηλά με την μουσική του, τις ερμηνείες του, τους στίχους των τραγουδιών του. 

Μπορώ να πω πως τις δυο ώρες που παρουσίαζε τα τραγούδια του, όλοι μας ήμασταν απορροφημένοι από τις ερμηνείες του Συνθέτη και των συνεργατών του.

Τα τραγούδια εξέπεμπαν εκτός από την ευχαρίστηση των μελωδιών τους και μηνύματα σημαντικά μέσω των στίχων τους, που στα περισσότερα τραγούδια ήταν δικοί του και σε δυο τρία, δείγματα καλής γραφής στίχων, έδωσαν η Cofia όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα και η Κορίνα Κουκουράκη, που σε αυτό τον τομέα έχουν μέλλον.

Γράφει ακόμα ο Μιχάλης στο Πρόγραμμα.  

" Τ' αληθινά τραγούδια είναι συμπυκνωμένα σα θυμαρίσιο μέλι. Τ' αληθινά τραγούδια, πέφτουν σα βροχή.

Πως να τ' αποφύγεις;

Κι 'ομως υπάρχουν αδιάβροχοι. Κι΄ αυτοί που τρέχουν να κρυφτούν για να μην βραχούν.»

ΚΙ' ΟΜΩΣ αγαπητέ Μιχάλη.. Αυτοί κρατούν τα ηνία της Ελληνικής μουσικής, αλλά φρόντισε η κρίση να τους διαλύσει και αυτούς. Έγκλημα… και τιμωρία, η δίκαιη αντιμετώπισή τους. Δεν χρειάστηκε τίποτα και από κανέναν, ώστε οι περισσότεροι να εξαφανιστούν, Εταιρείες, καλλιτέχνες, και όσοι έμειναν να εκλιπαρούν έστω και για μια μέρα εργασίας.

Και ότι γράφω , το γράφω όχι εκδικητικά, αλλά παραδειγματικά. Να καταλάβουν οι λεγόμενες φίρμες, που αναρριχήθηκαν ψηλά, όχι όλοι βέβαια, ότι δεν είναι δα και το χρυσάφι της γης.

Να καταλάβουν τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς της τηλεόρασης, αν και όλα σχεδόν διαθέτουν το ταλέντο για να υπηρετήσουν το όνειρό τους, πως όλα είναι ρευστά, όλα είναι ελεγχόμενα, και αν κάποιος, κάποια ξεμυτίσει, δυστυχώς η εποχή δεν βοηθά και πρέπει επί πλέον να έχει την βοήθεια κάποιου «αδιάβρχου» όπως ανέφερε και ο Μιχάλης.

Εύχομαι ολόψυχα όμως όλοι, όλες να βρουν το δρόμο τους. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί τους, απλά λέω την αλήθεια. Πως έχουν τα πράγματα.

Αφήνω την παρένθεση.

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ χθες βράδυ έδωσε ρεσιτάλ αξιοσύνης, έδειξε πόσο ικανός συνθέτης είναι, ακόμα πόσο καλά διαχειρίζεται την γλώσσα με τους εξαίρετους γεμάτους νοήματα στίχους του. Η εκτέλεση μουσικά των τραγουδιών του άριστη, εγώ θα έλεγα αν έχουν ηχογραφήσει την παρουσίαση, να κυκλοφορήσουν τα τραγούδια σεcd.

Η ορχήστρα απαρτιζόμενη από τους: Νίκο Κριτσέλη Κιθάρα, Νίκο Τσαχτσίρη Κόντρα μπάσο, Μπάμπη Αστερή Κρουστά, Φώτη Κοπανιτσάνο Πιάνο και τον ίδιο τον συνθέτη στην Ακουστική κιθάρα, μεστή, με ρυθμό, εξαίρετο ήχο, απέδωσε τέλεια τα τραγούδια του ΜΙΧΑΛΗ ΚΛΕΑΝΘΗ.

Σε μερικά τραγούδια συμμετείχαν η κ. Γεωργία Μαρκέα στο Πιάνο και η Κατερίνα Βέρδη στο Φλάουτο, με εξαιρετική απόδοση.

Στο Τραγούδι:

Όλοι τους αψεγάδιαστοι, Μιχάλης Κλεάνθης, Ερωφίλη Κλεάνθη, Κατερίνα Βέρδη που αν και πολύ μικρή απέδωσε θαυμάσια ένα τραγούδι με την θεσπέσια φωνή της και ο πιανίστας Φώτης Κοπανιτσάνος που αντικατέστησε τον εκτάκτως απουσιάζοντα Μιχάλη Κακέπη που εκτός από καταπληκτικός πιανίστας έχει και εξαιρετική φωνή.

Τι άλλο να πω;

Μια ευχάριστη βραδιά πέρασα χθες το βράδυ, μια ακόμα διαπίστωση έκανα και δεν είναι η μόνη φορά, πως υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που ενώ αξίζουν, δεν επέτυχαν αυτά που έπρεπε και δικαιούνταν, να γίνουν γνωστοί, γιατί;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΘΕΙ.

Όμως οι μεγάλες αξίες, όπως ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ, κάποια στιγμή κάνουν το μπαμ!

Από μόνοι τους, με το έτσι θέλω, με την δύναμη της ψυχής τους. Τίποτα δεν χάνεται και κάποια στιγμή η εκτίμηση του έργου ενός καλού συνθέτη έρχεται. 

Ναι αυτό πιστεύω για τον Μιχάλη. Η πλατιά αποδοχή και η επιτυχία έρχεται.

Ευχαριστώ Μιχάλη που σε γνώρισα χθες το βράδυ, είπαμε δυο λόγια και απήλαυσα την μουσική σου, τόσο;

τόσο που αυθόρμητα κάθισα και έγραψα σήμερα αυτό το άρθρο, αφιερωμένο σε σένα,  την μουσική σου, τους στίχους σου και τις φιλοσοφικές σου ενοράσεις, γιατί και αυτό το στοιχείο το έχεις Μιχάλη.

Γενικά ήσουν μια έκπληξη για μένα.  Εύχομαι το 2017 να φέρει το ποθούμενο. Οι συνθέσεις σου να γίνουν πασίγνωστες και εσύ να γράψεις νέες δημιουργίες.

Γεια σας φίλες μου, φίλοι μου.

Γιάννης Ανδρεόπουλος.

Εδώ ακούτε τραγούδια του Μιχάλη.

https://www.youtube.com/channel/UCHXbQm_nLkQjUQp4PWqtf6A

και εδώ.   https://www.youtube.com/channel/UC767mWCQ8HYsTtoNn1OcpdQ

7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
04 Ιανουαρίου 2017, 13:20
Το κόλπο 1 ευρώ= 100 σεντς= 0, 1000 ευρώ!


φίλες, φίλοι,

Χρόνια πολλά και χαρούμενα και ένα καλύτερο  2017 για όλους μας.

Χρόνια τώρα σκέπτομαι αφού το ευρώ έχει 100 σεντς, γιατί η βενζίνα πωλείται με χιλιοστά του ευρώ που είναι φυσικά ανύπαρκτα. Και δεν βλέπω κανείς επίσημος φορέας, κανένα κανάλι, κανένας από αυτούς που κατέχουν θέσεις, κανένας εισαγγελέας να ασχολείται μετο θέμα.

Γιατί γίνεται αυτό;

Εγώ λέω για να μας ληστεύουν έστω και λίγα ευρώ σε ετήσια βάση, με τα εκατομμύρια των καταναλωτών γίνονται κάποια εκατομμύρια ευρώ.

Πόσα ;

δεν ξέρω, αλλά κάποιος επίσημα πρέπει να δώσει απαντήσεις στον ταλαίπωρο Ελληνικό Λαό.

Τα ίδια σε χιλιοστά υπολογίζει και ο ΟΤΕ, νυν cosmote και άλλες επιχειρήσεις . Αν δείτε τους λογαριασμούς που σας έρχονται, θα δείτε πως έτσι είναι. Πριν λίγες μέρες  μπήκα σε γνωστής αλυσσίδας κατάστημα να πάρω μια τυρόπιτα και στην βιτρίνα είχε τιμή σε πίτα το κομμάτι 1,569 ευρώ, αν θυμάμαι καλά και με ακρίβεια  τα χιλιοστά.

Δημιούργησα κάποιο θέμα και με πήρε ένας υπεύθυνος και μου είπε πως ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι είναι το θέμα αποτέλεσμα της διαίρεσης των κομματιών του ταψιού, δηλαδή δικαιολογίε που δεν ευσταθούν. Και βέβαια γιατί σε αυτό μόνο το είδος έτσι γραμμένη η τιμή. Πιστεύω πως είναι δοκιμαστικό της εταιρείας, που αργότερα θα το γενικέψει.

Σε λίγο καιρό τα χιλιοστά του ευρώ που δεν υπάρχουν στην επίσημη ισοτιμία του ευρώ, θα μπουν παντού. Για μένα ακόμα και τα εκατοστά του ευρώ, σε πολλούς κομπιναδόρους έπρεπε να απαγορευτούν.  1,99 παράδειγμα γράφει το ταμπελάκι. Δίνει κανένας  ρέστα  1 λεπτό. Ίσως τα σουπερ μάρκετ , αν η πωλήτρια το αποφασίσει.

Μόνο στρογγυλοποιημένα ποσά πρέπει να υπάρχουν στις συναλλαγές.

Δυστυχώς είμαστε απροστάτευτοι από την εκμετάλευση που προέκυψε με την είσοδό μας στο ευρώ. Και ποιος ξέρει αν αυτή , κατά την γνώμη μου κομπίνα, γίνει γενική, τι θα προκύψει. Δεν είμαι οικονομολόγος ή ειδικός, αλλά αν κάποιος μπορούσε να μου δώσει εξηγήσεις, ιδιαίτερα από τον κρατικό μηχανισμό που οφείλει να εξηγεί  και να προστατεύει τις συναλλαγές μας, αλλά με επιχειρήματα σωστά και νόμιμα, θα μπορούσε ίσως να με πείσει πως δεν έχω δίκιο. Εγώ πιστεύω ακράδαντα όμως πως ότι συμβαίνει, δεν είναι για καλό μας. Κάτι πονηρό συμβαίνει λοιπόν.

Χρόνια σας πολλά

adreo

2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links