αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
02 Ιανουαρίου 2018, 16:16
ΑΧ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ!


Να μπορούσα φίλες, φίλοι να αλλάξω τον γεμάτο, μίση και κακίες κόσμο μας. Να εξαφανίσω τους αχόρταγους εκδικητικούς (ας πούμε ) ηγέτες της Υφηλίου, που το μόνο που σκέπτονται είναι πως να υποδουλώσουν Λαούς, πως θα τους πάρουν τα εδάφη τους, τις περιουσίες τους, πως θα τους κάνουν σκλάβους.

Κοντά 400 χρόνια οι γείτονές μας με την ανοχή των τότε μεγάλων δυνάμεων, μας είχαν σκλάβους  και στο πίσω μέρος του μυαλού τους από τις πρώτες μέρες της απελευθέρωσής μας, έχουν πάλι, πως θα μας αποδεκατίσουν. Μας απειλούν, παραβιάζουν τα σύνορά μας, μας λένε στην ουσία πως δεν είμαστε μια ανεξάρτητη χώρα. Ονειρεύονται να μας κάνουν μια δική τους  επαρχία  οι αλλόθρησκοι, βάρβαροι μογγόλοι. 

Και η Ελλάδα ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΧΩΡΑ τους ανέχεται. Δεν τους φοβάται. Ξέρει αυτή στα δύσκολα τι θα κάνει. Και δεν θα είναι η πρώτη φορά.

Μαζί μας και οι λεγόμενοι φίλοι μας , στα λόγια βέβαια, που λένε πως τα σύνορα της Ενωμένης Ευρώπης ως προς την Ελλάδα τελειώνουν πέρα από τα  διάσπαρτα Ανατολικά νησιά μας και τα χωρικά μας σύνορα.

Όμως μας αφήνουν μόνους να τα βγάλουμε πέρα, με τεράστια οικονομική αιμοραγία, με συνεχή επαγρύπνηση των Ενόπλων μας Δυνάμεων, και δεν καλούν τον ερντογάν να του τρίξουν τα δόντια και να του πουν.

Ε' είμαστε και εμείς εδώ. Αν χρειαστεί θα σου κόψουμε τα πόδια.

Παρά τον αφήνουν να οργώνει το Αιγαίο και τώρα να απειλεί και την Κύπρο και να διεκδικεί χώρο για γεωτρήσεις μέχρι και την Κρήτη.  

Δυστυχώς φίλοι, φίλες, με τέτοιους γείτονες και με την κρίση να μην μας επιτρέπει να αγοράσουμε νέα όπλα, τα πράγματα δεν είναι καλά.

Ακόμα και ο Πούτιν που υποτίθεται πως είναι μαζί μας, πούλησε στους απογόνους του ατίλλα τους S400, και νέας γενιάς αεροπλάνα και πολλά άλλα θα βοηθήσει  τον δικτάκτορα της τουρκίας να αποκτήσει.

Δηλαδή και ο Πούτιν δυστυχώς δεν μας γουστάρει. Φταίμε και εμείς γι' αυτό. Δεν τηρήσαμε τις συμφωνίες μας μαζί του. Και αυτός.. Ε! Του αρέσει το χρήμα και δεν βαριέσαι λέει ...

Ας κάνει την μεγάλη δύναμη η τουρκία στο Αιγαιο και όπου αλλού θελήσει.

Ακόμα και που είναι αντίπαλοι στην Συρία.

Και οι δυο καλά θα κάνουν να διαβάσουν την Ιστορία μας. Έχει πολλά μαθήματα δώσει η Ελλάδα στους εχθρούς μας, ακόμα και στους κοινούς με την Ρωσία.

Επί του παρόντος θα έλεγα στο γελαστό παιδί, τον Τσίπρα εννοώ, που δεν μου φαίνεται να έχει γνώσει της πραγματικότητας, να βρεί τρόπους να θωρακίσει την χώρα. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ, όπως οφείλει η Ε.Ε, να βοηθήσει την Ελλάδα με κάθε τρόπο, ώστε ο ερντογάν να σταματήσει να απειλεί.

Χειραψίες, χτυπήματα στην πλάτη, χαμόγελα και λόγια του αέρα κ. Τσίπρα, από τους εταίρους; μας δεν βγάζουν πουθενά.

Απειλεί ο ργντογάν, ας τον απειλήσει και αυτόν η Ε. ΕΝΩΣΗ. Τότε θα βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια ο θρασύδειλος μογγόλος. 

Αυτά χρονιάρες μέρες, με τις ΕΥΧΕΣ μου για καλύτερες μέρες για την Χώραμας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, φίλοι, φίλες.

Γιάννης Ανδρεόπουλος

Υ.Υ. Καλά θα είναι να είμαστε αγαπημένοι. Μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας.


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης