αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
30 Δεκεμβρίου 2015, 19:29
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..


 

φίλοι, φίλες, 

 γράφω το τελευταίο μου γι' αυτή τη  χρονιά   σημείωμά μου, με το  μυαλό κολλημένο   στους στενούς μου συγγενείς, τα παιδιά μου, στους παραπέρα γνωστούς  που τόσο σκληρά ταλανίζονται από τις δύσκολες καταστάσεις που ήρθαν,  και αφήνω την σκέψη μου να ταξιδέψει συμπονετικά μέχρι τις εσχατιές της πατρίδας μας, σε  αυτούς, που δεν φτάνει σχεδόν τίποτα, από την βοήθεια των φιλανθρωπικών σωματείων και συμπατριωτών που δύνανται να βοηθούν, ηλικιωμένους ανθρώπους, οικογένειες με παιδιά, που πεινάνε, που ξεπαγιάζουν και τραβάνε μόνοι τους τα δεινά που μας φόρτωσαν η ντόπια πολιτική αλλά και ευρωπαϊκή αλητεία.

Πολιτικοί ανίκανοι να διοικήσουν ένα ψιλικατζίδικο, κυβερνάνε την χώρα, όχι μόνο τούτοι που μας προέκυψαν από το πουθενά (Φυσικά με την ψήφο του Λαού , για να μην παρεξηγηθώ), αλλά και οι πάσης φύσεως φακίρηδες που κυβέρνησαν την χώρα, με ελάχιστες αναλαμπές καλούτσικης διακυβέρνησης, με απίστευτη σκληράδα, αδιαφορία, ασυγκίνητοι από τα δράματα που συμβαίνουν στους συμπατριώτες μας και που μόνο ευχολόγια και μπαλώματα κάνουν.

Που δεν βλέπουν ότι τα καθυστερημένα και τα περισσότερα για πάντα απλήρωτα χρήματα από επισωρευμένες με το έτσι θέλω υποχρεώσεις των πολιτών, έφτασαν τα 80 δις ευρώ και αυτοί συνεχίζουν να κόβουν και να ζητάνε και άλλα, μέχρι που κανείς δεν θα πληρώνει.

Και δεν καταλαβαίνουν την παγίδα, πως έτσι κάποια στιγμή, θα πωληθεί η Ελλάδα, εύκολα, τζάμπα και χωρίς καμιά αντίσταση.

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο γιατί τα ξέρετε όλα, γιατί πολλοί μπορεί να είστε στις ευπαθείς ομάδες, ή πρόκειται να μπείτε, γιατί είστε άνεργοι και πολλά άλλα.

Δεν είμαι εγώ ο εξυπνάκιας που τα ξέρει όλα.

Δυστυχώς , δεν ξέρω αν μπορώ να πω ας ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για το νέο έτος.

Πάνω μας πλανιέται η πειραματική προσπάθεια μιας κυβέρνησης που ίσως είχε καλές προθέσεις, μα στην πορεία υπέκυψε στις απαιτήσεις των εγκληματιών τις Ευρώπης που μας άφησαν μόνους εκτός των άλλων δεινών,  να διαχειριζόμαστε τις εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, χωρίς να μπορούμε κυρίως οικονομικά  να διαχειριστούμε αυτό το τεράστιο θέμα- που είναι και θέμα της Ευρώπης-, και που το δράμα τους συνεχίζεται και έξω από την θάλασσα, σε μια Ελλάδα που λίγα μπορεί να τους προσφέρει.

Για τους ευρωπαίους κυβερνώντες απατεώνες (εξαιρούνται φυσικά τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων πολιτών που η ευθύνη τους δεν είναι άμεση) που δήθεν κόπτονται γι' αυτούς αλλά και για μας, ένα μόνο υπάρχει.

Η με κάθε τρόπο εξόντωση της Ελλάδος. Η άνευ όρων παράδοσή της.

 Αυτό επιτάσσει το συμφέρον τους.

Το κακό είναι πως και τούτοι οι κυβερνώντες πιστεύουν πως η σωτηρία θα έρθει από αυτούς.

Ίσως κάποτε, αλλά τότε θα είμαστε σκλάβοι, με χαμένα όλα τα υπάρχοντά μας.

ΤΣΙΠΡΑ ξύπνα!.

Η Ελλάδα δεν σώζεται με τα χαμόγελά σου και την καλή σου διάθεση, ούτε με την επιπόλαια αντιμετώπιση των εχθρών μας.

Ναι εχθροί μας είναι και οι Ευρωπαίοι, αφού τίποτα δεν κάνουν, παρά μόνο να μας ανεβάζουν τα χρέη μας (από 200 δις που ήταν, 500 δις έγιναν, παρά τις πληρωμές, τις στερήσεις μας και την λεηλασία που κάνουν) και συνέχεια να μας απογυμνώνουν.

Ως πότε κ. Τσίπρα όμως;

Δεν φοβάστε ο εν υπνώσει Ελληνικός Λαός μην πάρει ανάποδες;.

Και τότε ποιος μας σώζει;

Φρόντισε να μην έρθει αυτή η ώρα.

Δυστυχώς κάτι που λέω χωρίς υπολογισμό, γίνεται ..Δυστυχώς γίνομαι μάντης κακών.

Και δεν θέλω να γίνει. ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,  ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ βασανισμένους, ανάμεσα σε αυτούς και εγώ φυσικά, Έλληνες.

Ακούω τον επιθανάτιο βρόχο του χρόνου που φεύγει και θα παραδώσει το πνεύμα του στο τελευταίο εκατοστό του χρόνου.

Την ίδια στιγμή θα γεννηθεί ο νέος Χρόνος.

Ας είναι ευτυχής για όλους μας, ας αρχίσουν να τελειώνουν τα βάσανά μας.

Ας μην βλέπουμε ανθρώπους να κοιμούνται στο ύπαιθρο, ας μην βλέπουμε πεινασμένους που κάποιοι από αυτούς, όχι όλοι, να στηρίζονται στους έχοντες ακόμα ελεήμονες.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας αρχίσει η αναγέννηση. Αν την κάνεις κ. Τσίπρα θα γραφτείς στην Ιστορία σε μια ξεχωριστή σελίδα, αν όχι η σελίδα σου θα είναι μαύρη και δεν θα διαβάζεται. Μόνος σου μπορείς; Με την αλαλούμ κομπανία που σε περιβάλει και κοινοβουλευτικά σε στηρίζει; Κατά την γνώμη μου όχι.

Μάζεψε από όλον τον Ελληνισμό τους καλύτερους που μπορούν να προσφέρουν και άσε στην πάντα τους πειραματιστές,  τους οραματιστές και λοιπούς, που τίποτα το θετικό δεν μπορούν να κάνουν.

Πολλοί μεγάλοι Έλληνες είναι διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο. Αλλά και ντόπιοι υπάρχουν πολλοί. Ζήτησε τα φώτα τους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους! Χρόνια πολλά βασανισμένοι, αλλά περήφανοι, Συνέλληνες.

Καλή χρονιά φίλες μου, φίλοι μου, μέσα από την καρδιά μου.

adreo


26 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


08 Δεκεμβρίου 2015, 09:18
ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.


φίλοι μου, φίλες μου,

εμφανίζομαι μπροστά σας σαν κομήτης.

Δεν ξέρω το γιατί, αλλά μερικές φορές με πιάνει απραξία , ως προς το να γράψω τις σκέψεις μου.Και έχω, όπως και εσείς βέβαια, πάρα πολλές στο μυαλό μου.Οι πιο πολλές βασανιστικές με όλα τα κακά που μας βρήκαν.

Ίσως... Να είναι η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και που συνεχώς με απογοητεύει; Να είναι οι διάφοροι φακίρηδες, οι ελεεινοί που μας μπήκανε στο σβέρκο, με την ψήφο μας βέβαια, ΤΙ ΦΑΤΣΕΣ και αυτές φίλοι μου, φίλες μου, ένας κι'ενας, και που πειραματίζονται εκτελώντας όμως διατεταγμένες πτήσεις που όλες έχουν τον ίδιο προορισμό, την καταστροφή μας;

Και απορώ πως εξακολουθούν όλοι αυτοί οι ανεπάγγελτοι, παλιοί και νέοι, να μην καταλαβαίνουν ότι οι λεγόμενοι εταίροι μας επεξεργάζονται την καταστροφή μας.

Αφού πριν 6 χρόνια χρωστούσαμε 200 δις και τώρα χρωστάμε παρά τις αιματηρές πληρωμές μας και τις στερήσεις του Λαού μας, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 δις, δηλαδή ποτέ δεν θα βγούμε από το σακί που μας βάλανε.

Όμως άλλα λέει ο τίτλος μου σήμερα.

Μιλά για το χρυσάφι της Ελληνικής γής, το Λάδι,

που και αυτό μας το τρώνε σε τιμές εμφιαλωμένου νερου, οι διάφοροι διεθνείς απατεώνες.

Και βέβαια φταίμε εμείς γι' αυτό και οι κυβερνήσεις μας.

Κάθε σχεδόν χρόνο λοιπόν, έρχομαι στο Θέρμο , την ιδαίτερη πατρίδα μου και για μερικές μέρες απολαμβάνω την διαδικασία συλλογής του καρπού και μετά κάθομαι στο ελαιοτριβείο και με μια βαθιά ικανοποίηση που αγγίζει τα όρια της ευτυχίας, στο πρόσωπό μου, βλέπω τον καρπό να μετουσιώνεται σε ρευστό χρυσάφι.

Πράγματι, πέφτει στην δεξαμενή σαν να είναι λιωμένο χρυσάφι.

Τα μηχανήματα δουλεύουν ασταμάτητα, οι συμπατριώτες μου μπαινοβγαίνουν στο ελαιοτριβείο, φέρνουν καρπό και παίρνουν χρυσάφι, όλοι με την χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους, όχι επειδή θα πάρουν κάποια χρήματα από την πιθανή πώληση του λαδιού τους, αλλά γιατί για όλο τον χρόνο θα έχουν το δικό τους λάδι, από το δικό τους κτήμα.

Πολύ λοιπόν μου αρέσει η όλη διαδικασία της εξαγωγής από τον ευλογημένο καρπό, του λαδιού, που μερικοί πανέξυπνοι άνθρωποι, το εμφιαλώνουν μόνοι τους και το πουλάνε στο εξωτερικό σε πολύ υψηλές τιμές.

Αυτοί βέβαια είναι οι μάγκες , με την καλή έννοια που πραγματικά τους θαυμάζω , Έλληνες.

Οι υπόλοιποι , δυστυχώς, αρκούνται στην ντόπια και διεθνή εκμετάλλευση.

Ε! ΠΑΤΡΩΤΕΣ ξυπνήστε,

δείτε τι κάνουν οι λιγοστοί μάγκες Έλληνες και πουλήστε το λάδι σας, το χρυσάφι της Ελληνικής γης, ως χρυσάφι.

Είναι ανεπίτρεπτο το λάδι να πουλιέται όπως περίπου το εμφιαλωμένο νερό ή έστω στο διπλάσιο.

ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ, και στον έξω κόσμο σαν χρυσάφι πρέπει να πωλείται. Για μέσα στη χώρα μας, ας είναι βολικές οι τιμές, αλλά όχι και τζάμπα.

γεια σας

adreo   


13 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


16 Φεβρουαρίου 2015, 22:17
ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

αν ρίξετε μια ματιά στις σελίδες της Ιστορίας μας, θα δείτε πως οι κυβερνήσεις της Ευρώπης, αυτές που το παίζουν ηγέτιδες δηλαδή, ανέκαθεν ήταν εχθρικές προς την Χώρα μας. Δεν ξέρω το γιατί, γιατί τόσο μίσος για τον αρχαιότερο Λαό, που τους έδωσε τα φώτα του πολιτισμού, των γραμμάτων, των τεχνών, για να υπάρχουν σήμερα και να λέγονται πολιτισμένοι.

Αλλά η Ελλάδα παρά την στράτευσή της, στους διάφορους πολέμους με τους Λαούς που πάντα πάλευαν για την ελευθερία και την ύπαρξή τους, παρά τα εκκατομύρια νεκρών διά μέσω των αιώνων που έχει δώσει, παρά την αντίστασή της στην κατάκτησή της στο Β' Παγκόσμιο πόλεμο, από τους σημερινούς φίλους της και τότε εχθρούς της, και παρά τις θυσίες του Λαού μας που γλύτωσε την Ευρώπη από τα χειρότερα, την υποταγή της στον Χίτλερ, αγνώμονες και εχθρικοί, όπως πάντα, ζηλόφθονες, εκμεταλλευτές, τοκογλύφοι κοινοί που κέρδισαν πολλά δις από την καταστροφή μας, συνεχίζουν μαζί με την μαμά τους την Γερμανία, να μας τιμωρούν, να μας απειλούν, να μας υποτιμούν, να μας  ευτελίζουν  και πολλά άλλα.

Όμως αυτή την στιγμή, η Κυβέρνηση προσπαθεί να τους αντιμετωπίσει, κάνοντας έναν αγώνα αποκατάστασης, όλων όσων μας έκαναν, με πείσμα και έχει δίπλα της όλους τους Έλληνες, που ύστερα από πολλά χρόνια αισθάνονται υπερήφανοι, και πιστεύω έστω και προσωρινά, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.

Υπάρχει δηλαδή ένα μορατόριουμ αναμονής, που το κάνει ακόμα πιο δυνατό η Ελπίδα. Ότι δηλαδή μπορεί και να τα καταφέρει ο Τσίπρας.

Ας μην ξεχνάμε πως δίπλα του, ως συνεργάτης, αλλά και ισότιμος συγκυβερνήτης βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος, που πιστεύω βοηθά την κυβέρνηση αποδοτικάκαι περνά την εθνική του πολιτική, υποθέτω σε συνενόηση με τον πρωθυπουργό.

Και το πόσο πολύτιμος είναι φαίνεται από την σπουδαία συμφωνία που έκανε με τα Η.Α. Εμιράτα για την συντήρηση των πολεμικών του αεροσκαφών από την Ε.Α.Β. Μια σωτήρια συμφωνία που δυστυχώς δεν έχει γίνει αρκετά γνωστή από τα μέσα ενημέρωσης. Όπως και η αντίδρασή του απέναντι στην Τουρκία για τα γυμνάσια στο Αιγαίο, που την ανάγκασε να τα  ακυρώσει. 

Και για να επανέλθω στο θέμα μου και τον ρόλο των Ευρωπαίων φίλων μας...

Αυτοί λοιπόν οι μάγοι της οικονομίας που μας έκαναν πένητες, ευθύνονται πολύ για την κατάντια μας, χωρίς όμως και εμείς να είμαστε άμοιροι των ευθυνών μας. Δουλέψαμε άμυαλα γι' αυτήν την  καταστροφή, αφού το Ευρώ στις διάφορες απαιτήσεις μας το χρησιμοποιήσαμε περίπου σαν δραχμή.

Ζητούσαμε ο καθένας ποσά , για υπηρεσίες, αγαθά και μαζί μας και το άπληστο Κράτος, δίνοντας αυτό ιδιαίτερα το κακό παράδειγμα, ότι θέλαμε. Έτσι μοιραία μας γράπωσαν τα γαμσά νύχια των εταίρων μας, που άρχισαν, το παιχνίδι γι' αυτούς, της εξόντωσής μας, δια μέσου και των ασύλληπτων κερδών τους, μέσω της συνεχούς εκμετάλλευσης των δανείων τους.

Ως επιχειρηματίας που ήμουν, γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει δάνειο, τι σημαίνουν φόροι , πρόστιμα και προσαυξήσεις από μέρους του κράτους. Ένας τρελός χορός που σπάνια τελειώνει.  Πανομοιότυπος με αυτόν που μας έχουν στήσει οι υποτιθέμενοι φίλοι μας και εταίροι μας.

Και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Και απ' ότι φαίνεται μόνο από τσαμπουκά καταλαβαίνουν οι Σόϊμπλε και ΣΙΑ (δηλ. οι υπόλοιποι, όπως στις εταιρείες.).

Στο τέλος με το φόβο της διάλυσης της Ευρ. Ένωσης, θα ενδώσουν σε μια δίκαιη λύση των προβλημάτων που μας φόρτωσαν, αν και εμείς δεν είμασταν σωστοί στον τρόπο που ζούσαμε, και στον τρόπο που ξοδέυαμε τα χρήματα, που πολλές φορές δεν τα αξίζαμε.

Η Γερμανία λοιπόν,από την εκμετάλλευση των χρημάτων που μας έχει δανίσει, έχει βγάλει από την καταστροφή μας, πάνω από 70 δις και κάνει πως κόπτεται για την σωτηρία μας. Ά! βρε σανίδα που σου χρειάζεται Μέρκελ.

Εμείς, ένα τίμιο Έθνος, δεν ζητάμε να μην πληρώσουμε τα υποτιθέμενα δανεικά, Παλιόχαρτα στα κομπιούτερ είναι χωρίς αντίκρυσμα, που τα εκμεταλλέυονται οι ολίγοι. Δεν ξέρω αν τα λέω σωστά, αλλά από ότι έχω διαβάσει κατά καιρούς, τα χρέη της Ευρ. Ένωσης είναι 20 τρις. Παράδειγμα, το μικρό Λουξεμβούργο χρωστά δυο τρις, η Ιταλία κάποια τεράστια ποσά.Η Ισπανία; Ούτε και αυτή γνωρίζει. Και λίγο πολύ όλοι δανείζονται, από το κομπιούτερ βέβαια, τρις παλιόχαρτα.

Θάθελα να μάθω... Ολόκληρη η Ευρώπη, έχει σε αντίκρυσμα όσων χρωστά, τα τεράστια αποθέματα χρυσού που χρειάζονται ως ασφάλεια, ώστε να να το παίζουν τα περισσότερα μέλη της, άνετα απέναντί μας; Ας βγει κάποιος υπεύθυνος να μας το πει.

Και λίγο πολύ, ακόμα και η Γερμανία που το παίζει ηγέτιδα, χρωστά και αυτή πολλά λεπτά. 

Γιατί διάλεξαν την Ελλάδα για να κάνουν τα πειράματά τους;

Σε αυτό ας απαντήσουν οι μέχρι τώρα κυβερνήσαντες, που υπέγραψαν δάνεια, μνημόνια, που έδωσαν πολλές παραχωρήσεις και Ελληνικές περιουσίες και έφτασαν την Ελλάδα σε σημείο που να μπορεί ο καθένας που έχει παλιόχαρτα  να αγοράζει σχεδόν τζάμπα τα σπίτια των Ελλήνων.

Και όλα αυτά γιατί η γη μας είναι προνομιούχος.Αυτή είναι η αιτία.  Και τι δεν έχει η Ελλάδα. Τα πάντα από πετρέλαιο μέχρι χρυσό. Τα ξέρετε οι περισσότεροι.

Έπρεπε να μας φτάσουν στην απόλυτη φτώχια , να χρωστάμε τεράστια ποσά, ώστε να μας τα πάρουν.Χωρίς καμιά αντίσταση. Οι πεινασμένοι δεν αντιστέκονται. Έχουν να ψάξουν, ακόμα και στα σκουπίδια, για ψωμί και τα απαραίτητα τρόφιμα και είδη, για την επιβίωσή τους.

Είδατε τι ωραίο σχέδιο εφαρμόζουν; Και δεν μπορούμε να τους εγκαταλείψουμε, έτσι όπως μας έχουν μπλέξει.Φεύγει εύκολα το ποντίκι από τα γαμσά νύχια της γάτας; Όχι και τόσο εύκολα. Αλλά για την Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους ξεφύγει.

Ας ελπίσουμε πως η νέα κυβέρνηση θα τους  πει:

Μολών λαβέ Ευρωπαίοι. Ελάτε  να την πάρετε την χώρα μας. Δεν θα την πάρετε. Θα καταφέρουμε να σας διώξουμε και ας ελπίσουμε  πως ποτέ πια δεν θα σας εμπιστευτούμε.

Για σας χάσαμε την  Μικρά Ασία, για σας χάσαμε εκατομμύρια συμπατριώτες μας, 'οπου και αν πολέμησαν, για τα δίκαια και την ελευθερία. Την αιματοβαμμένη χώρα μας θα την κρατήσουμε για μας. Αυτά τα ολίγα κύριοι.

adreo

και κατά κόσμον  Γιάννης Ανδρεόπουλος.

Υ.Γ. (1) Σας ευχαριστώ όλους και όλες, για την πολύ μεγάλη επισκεψημότητα αυτού του blog, και την αναγνωσιμότητα, ελπίζω, των όσων γράφω, εδώ και πολλά χρόνια. 


Υ.Γ. (2) Διαβάστε και από το δικό μου blog το ευχαριστήριο της Ασπασίας Ανδρεοπούλου- Θεοχαράτου, για την υποστήριξή σας στις εκλογές.

Ας μου επιτρέψετε να το δημοσιεύσω εδώ, το μεταφέρω από το blog της, για τον λόγο ότι το blog της είναι πολύ νέο και εδώ θα το διαβάσετε πολύ περισσότεροι.

16 Φεβρουαρίου 2015, 09:27
2129; Και βέβαια δεν είναι άσχημα!


αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

κάποιοι από εσάς θα διαβάσατε πως είμαι άνθρωπος της Μουσικής με καλές σπουδές και πολύ μεγάλη προσφορά στην Μουσική εκπαίδευση και σε πολλούς τομείς.

Κάποιοι πιθανόν να με ψηφίσατε στις εκλογές, λίγοι υποθέτω, γιατί είμαι καινούργια στην μουσική κοινότητα του Musicheaven, και γιατί δεν είναι εύκολο να υπάρχουν πολλοί που θα με ψήφισαν, να ψηφίζουν στην εκλογική περιφέρεια Αττικής, όπυ ήμουν υποψήφια.

Παρόλα αυτά οφείλω να ευχαριστήσω και τους πιθανόν ψηφίσαντές με αλλά και τους μη.

Σε άγνωστα μέρη ή πολύ μακρινά από την περιοχή μου, πήρα αρκετούς ψήφους, που θα ήταν πολλοί περισσότεροι αν είχα την δυνατότητα να επισκεφτώ αυτά τα μέρη, στον πολύ λίγο χρόνο που είχα προεκλογικά. Βέβαια στο ιντερνέτ ο καθένας μπορεί να μάθει κάποια πράγματα για μένα και ιδιαίτερα για τον 15ετή δικαστικό μου αγώνα, εναντίον του κράτους και των φατριών που ελλοχεύουν σε αυτό. Διαβάστε μέσω google λεπτομέριες, γιατί δεν χωρούν εδώ.

Ήταν πολύ λίγες λοιπόν οι μέρες του προεκλογικού αγώνα, εγώ ήμουν υποψήφια για πρώτη φορά, με λίγα οικονομικά μέσα και καμιά οργάνωση.

Έτσι πήρα 2129 τελικά ψήφους και όχι 2002 που είχα γράψει πριν λίγες μέρες, ένας αριθμός  λοιπόν που με έκανε να αισιοδοξώ πως μια άλλη φορά θα πάω πολύ καλύτερα.

Είχα την βοήθεια κάποιων sites , το μεγαλύτερο ήταν το www.defencenet.gr αλλά και μερικά μικρότερα της ιδιαιτέρας μου πατρίδας , της Κεφαλονιάς και της ιδαίτερης πατρίδας του συζύγου μου , της Αιτωλοακαρνανίας, που οφείλω να ευχαριστήσω για την δωρεάν βοήθειά τους, αλλά και αυτούς που με ψήφισαν και κατάγονται από αυτές τις περιοχές. Όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνω και στους ψηφοφόρους της Περιφέρειας Αττικής που με τίμησαν με την ψήφο τους. Τέλος ευχαριστίες στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, κ. Πάνο Καμμένο για την επιλογή μου ως υποψήφιας του κόμματος, που μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στην πολιτική, στην οποία πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω πολλά.

Αυτά τα ολίγα και τελειώνει εδώ το κεφάλαιο Εκλογές.

Θα επανέλθω με άλλα Θέματα αργότερα.

Ασπασία Ανδρεοπούλου- Θεοχαράτου. 

Πολιτευτής ΑΝΕΛ, Περιφέρειας Αττικής.

 

 


- Στείλε Σχόλιο


04 Φεβρουαρίου 2015, 10:05
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. Κατάφεραν το ακατόρθωτο!


Ναι, αγαπητοί φίλοι και φίλες, το κατάφεραν. Να κάνουν τους Έλληνες να αισιοδοξούν τουλάχιστον, να ελπίζουν πως τα μισητά πρόσωπα των εγκληματιών της Ευρώπης και λοιπών λωποδυτών, πως θα μπουν πίσω από τον πάγκο τους και θα τους σηκώνει ο μικρός Αλέξης που θα παίζει τον ζουρνά του και αυτοί θα χορεύουν καρσιλαμά , μέχρι να πέφτουν κάτω.

ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ, σε ότι θα τους ζητά ο Αλέξης με την πολύ μεγάλη και συγκεκριμένη βοήθεια του κατά την άποψή μου πολύ έξυπνου εταίρου της κυβέρνησης, δηλαδή του Πάνου Καμμένου.

 Όλα για την Ελλάδα πλέον. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω, χωρίς να λέω πως η αγάπη προς την Πατρίδα είναι μονοπώλιο των νυν κυβερνώντων. Και οι προηγούμενοι αγαπούν την Ελλάδα. Απλά βρέθηκαν μπόσικοι στους οικονομικούς τρομοκράτες Ευρωπαίους και «διεθνείς». Αυτό θέλω να πιστεύω. Γιατί αλλιώς μόνο μια λέξη υπάρχει … Προδότες και είναι πολύ βαριά να την πω. Η Ιστορία έχει τον λόγο… Και θα το μάθουν μάλλον οι επόμενες γενιές.

Πάντως θα χαρώ πολύ όταν εσωτερικά, εντός Ελλάδος ασχοληθούν και με αυτούς που εκμεταλλεύονταν τόσα χρόνια τον ταλαίπωρο Ελληνικό Λαό, τρώγοντας με πολλές μασέλες, αδηφάγα, τα ανθρωπάρια που ποτέ δεν σκέφτηκαν πως ο άνθρωπος έχει ημερομηνία λήξης, που ακόμα πηγαίνοντας και για τον θάνατο και ενώ τους απομένουν λίγες ώρες, λίγα λεπτά, σκέφτονται το τελευταίο κόλπο για να βγάλουν άφθονα χρήματα.

 Βέβαια υπάρχουν και πολλοί που πάνε για την τελευταία τους κατοικία τελείως φτωχοί, ενώ υπήρξαν κάποτε πολύ πλούσιοι. Είναι οι μόνοι από τους ματαιόδοξους ανθρώπους του πλούτου, που πάνε στο θάνατο ,όπου όλοι θα φθάσουμε βέβαια, χωρίς σκέψεις άκρατου πλουτισμού.  Και όλα αυτά τα γράφω γιατί ποτέ δεν κατάλαβα , πως κάποιοι που έχουν πολλά χρήματα, επιδιώκουν να αποκτήσουν πολύ περισσότερα.

Υπάρχουν  όμως και πολλοί πλούσιοι που είναι άνθρωποι που κάνουν πολλά για την Πατρίδα, για τους Έλληνες, για να απαλύνουν τον πόνο των φτωχών ανθρώπων.

Ε! γι' αυτό μένουν στην αιωνιότητα, ως Εθνικοί ευεργέτες, ως άνθρωποι με μεγάλο κοινωνικό έργο. Και μερικοί από αυτούς δεν θέλουν να φαίνεται καν η φιλανθρωπία τους.

Και για να επανέλθω στο θέμα μου. Όπου και να βρεθώ βλέπω ανθρώπους αισιόδοξου, που ελπίζουν πως με την νέα κυβέρνηση τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ  για την κυβέρνηση. Ο φόβος των υποτιθέμενων Ευρωπαίων εταίρων μας, μιας πιθανής διάλυσης της Ευρ. Ένωσης.

Ένας μεγάλος φίλος της Ελλάδος, ο Πούτιν, περιμένει. Ήδη δίνει στην Ελλάδα 10 δις. Δεν ξέρω όμως αν θα τα πάρει ο Αλέξης Τσίπρας. Πάντως εγώ αν ήμουν στην θέση του θα τα έπαιρνα. Πάρε τα Αλέξη. Σου το λέει ένας συντηρητικός Έλληνας, που ξέρει πως οι ξευτίλες της Ευρώπης θα τρέχουν ξωπίσω σου και θα σε παρακαλούν να μην τα πάρεις.

Τα μισητά πρόσωπα  της Ευρώπης, αυτοί που πήραν  με χρέος 106% του ΑΕΠ την Ελλάδα, το έκαναν με τον Γιωργάκη στο 115%, για να μας βάλουν στην περιπέτεια που ζούμε, αυτός το παρέδωσε 165% μέσα σε λίγο χρόνο διακυβέρνησης,  το πήρε ο Σαμαράς, οι λωποδύτες της Ευρώπης το κούρεψαν κατά 100 δις, και τώρα χρωστάμε 360 δις.

Φταίει η Ελλάδα για τις απατεωνιές τους;

Φυσικά φταίνε οι πολιτικοί και ευθύνονται γι' αυτό, όμως το σχέδιο ήταν της διεθνούς οικονομικής Μαφίας, και των συνεργατών τους εδώ.

Τελειώνοντας…

ακόμα και αν δεν καταφέρει τα αναμενόμενα ο Τσίπρας, που πιστεύω θα καταφέρει πολλά, τουλάχιστον, μας δίνει κάποια αισιοδοξία. Βέβαια δεν φτάνει αυτό. Πρέπει να υλοποιήσει τάχιστα το πρόγραμμά του με πρώτη ενέργεια την οικονομική υποστήριξη, την ιατρική βοήθεια των εξαθλιωμένων, και όχι μόνο Ελλήνων.

Ας ελπίζουμε λοιπόν. Σε όποιο κομματικό χρώμα και αν ανήκουμε.

adreo 

Υ. Γ. Γι' αυτόν που ξέρει τι εννοώ. Δεν ξέχασα ότι μου είπες. Θα γίνει .

 


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης