ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
26 Φεβρουαρίου 2018, 14:19
Ο ΜΕΜΕΤΗΣ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ.


Φίλοι, φίλες καλημέρα.

Η Πατρίδα μας βρίσκεται σε κλοιό πολιορκίας, από γείτονες που ονειρεύονται να μας πάρουν τμήματα της Χώρας μας, να μεγαλώσουν την χώρα τους.  Οι σκοπιανοί να βγουν στην Θεσσαλονίκη, οι αλβανοί να κατέβουν στην Άρτα και τα μεμέτια να πάρουν τα νησιά με σκλάβους τους νησιώτες μας.

Το κακό είναι πως αυτές τις χώρες, αλβανία και σκόπια, τις έχουμε ευεργετήσει. Αλλά και την τουρκία επίσης.

Έλληνες επιχειρηματίες που δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο για την τσέπη τους, έχουν κάνει τεράστιες επενδύσεις, και στην ουσία μέσω των επιχειρήσεων που έχουν σε αυτές, ζουν πολλές χιλιαδες πολίτες, που πολλοί από αυτούς δεν τους χρωστούν και ευγνωμοσύνη.

Αλλά στα παλιά τους παπούτσια οι δικοί μας, αρκεί να γεμίζουν τις τσέπες τους και να καταδικάζουν σε ανεργία τους  συμπατριώτες τους, δηλαδή κυρίως τα Ελληνόπουλα.

Τώρα πόσο ασφαλείς ή για πόσο χρόνο θα αισθάνονται ασφαλείς σε τέτοιες χώρες , δεν το γνωρίζω.

Και οι κυβερνήσεις μας γενικώς για να μην τα ρίχνουμε όλα στον αδαή Τσίπρα, τι κάνουν;

Καταφέρνουν οι σκοπιανοί να τους παραμυθιάζουν και να κάνουν φιλίες με τον ερντογάν, και που δεν διαφέρει και πολύ από τον τρελλό Βορειοκορεάτη ηγέτη, και ονειρεύεται οθωμανική αυτοκρατορία, πότε; τον 21ο αιώνα.

Ο μεμετης ερντογάν θα έκανε ντου, αλλά δεν είναι σίγουρος πως θα αντιδράσουν οι ξευτίλες ευρωπαίοι φίλοι μας, που θα μπορούσαν να του μαζέψουν τα ζωνάρια μέσα σε μια ώρα.

Εδώ χρειάζεται Αλέκο να δείξεις αν έχεις την σφραγίδα του ηγέτη.

ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ από τους ευρωπαίους να ενεργοποιήσουν ότι έχουν υπογράψει οι 27, που θεωρούν ότι τα σύνορα της ευρωπαϊκής ένωσης φτάνουν μετά ταα νατολικά μας νησιά στο Αιγαίο, όπως λένε οι συνθήκες.

Τι αφήνουν έναν ελεεινό δικτάκτορα να το παίζει χωροπφύλακας, να παραβιάζει μόνιμα τα σύνορά μας  και να απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα; ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ο μεμέτης πως δεν έχει στρατό; γιατί το 70% των κατοίκων της τουρκίας δεν είναι τούρκοι. Δεν φοβάται πως θα αντιδράσουν όλοι αυτοί; Ακόμα και τα εκατομμύρια των αντιπάλων του;

Τώρα βέβαια με την φτώχια που έχουμε, να αγοράσουμε όπλα δεν περιμένω.

Και αν μας κηρύξει πόλεμο, που δεν βλέπω βέβαια να το κάνει, ΟΙ 500000 Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ;

Τώρα για τον άλλο ελεεινό τον αλβανό, που πιστεύει πως έχει εντός Ελλάδος τον Δούρειο ίππο, τους αλβανούς και τα παιδιά τους, μην περιμένει τέτοια βοήθεια.

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ χαθεί για την αλβανία.

Και η κυβέρνησή μας καλά θα είναι να ανακινήσει το θέμα της ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ της Β. Ηπείρου, αντί να κάθεται και να μην μιλά.

Ο μεμέτης ερντογάν πάει να κάνει ένα πέταλο με οθωμανούς καινα μας έχει σε κλοιό. Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά φίλες, φίλοι, άλλως θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.

Δεν φοφάμαι να ξέρετε επί του παρόντος, αλλά λέω τις σκέψεις μου και με την μικρή μου δύναμη να κάνω όλους μας, όλες, να οργανωθούμε. Να γίνουμε μια γροθιά και έτοιμοι  να τους περιμένουμε.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δε, με όλους τους άλλους πολιτικούς, να βρουν τρόπους αντιμετώπισης των κινδύνων και να καταφύγει σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και ιδιαίτερα στους φίλους μας, να τους θέσει ενώπιον των ευθυνών τους.

ΒΕΒΑΙΑ υπάρχει μια μεγάλη ελπίδα , το αέριο, τα πετρέλαια Ελλάδος- Κύπρου και λοιπά που τα έχουν ανάγκη.

Επομένως δεν θα αφήσουν τον σκύλο που γαυγίζει να μας δαγκώσει.

Αυτά.

γεια σας.

- Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ



Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.




Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ




Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...




Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links