ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
26 Μαρτίου 2013, 23:26
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.....


Φίλες και φίλοι,

δεν πιστεύω να αρχίσατε να τρέμετε, δεν πιστεύω να ψάχνετε να βρείτε μέρος κάπου να κρυφτείτε.

Ένα είναι γεγονός. Άρχισε ο πόλεμος, από την ίδια χώρα προς τους Λαούς της Ευρώπης, την γερμανία, αλλά τώρα  είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ πόλεμος. Είναι ένας πόλεμος πλήρους εξουθένωσης μιας χώρας της Ελλάδος και ολοκλήρου του νότου ,και βέβαια οι βόμβες πήγαν και προς την αδελφή χώρα, την ΚΥΠΡΟ. Αφού διέλυσαν την Ελλάδα σε συνεργασία με τους εδώ άνανδρους υπηρέτες τους, σκέφτηκαν πως η Κύπρος θα πρέπει να διαλυθεί σε μεγαλύτερο βαθμό, από ότι η μητέρα για τους πολλούς των Κυπρίων, Ελλάδα. Έκανε ένα λάθος όμως η γερμανία.  Δεν συνετίστηκε από τους δυο χαμένους και πολύ σκληρούς πολέμους της , που αιματόβαψαν την ανθρωπότητα, αλλά και καταστράφηκαν τελείως και άρχισαν από την αρχή να χτίζουν την χώρα τους, με χρήματα που πήραν από τους νικητές και από τα κλεμμένα που πήραν από τους Λαούς  που κατέστρεψαν. Όμως εγώ ένα ξέρω. Λίγα είναι τα ζουμιά τους. Από τον οικονομικό πόλεμο που κάνουν, το μόνο που θα επιτύχουν είναι να διαλύσουν την Ε. Ένωση, και βέβαια να καταστραφούν και οι ίδιοι. Ένα πρώτο μάθημα είναι που η αυτοκινητοβιομηχανία της γερμανίας έχει ήδη προβλήματα. Σε λίγο θα γίνει και η μείωση των εργαζομένων και βέβαια και το κλείσιμο εργοστασίων. Η Ελλάδα που έπαιρνε 150000 αυτοκίνητα, η Ιταλία, η Ισπανία και λοιπές χώρες πολύ πιο πολλά, έχουν φτάσει σε οικονομική αθλιότητα και δεν μπορούν να δίνουν ευημερία στην γερμανία αγοράζοντας τα αυτοκίνητα που παράγουν.

Τώρα ότι βγάλουν από τους τόκους των χρημάτων που δανείζονται και στην συνέχεια δανείζουν. Όπου νάναι το παιχνίδι τελειώνει. Και εκείνη την μέρα όλη η ΕΛΛΑΔΑ θα χορεύει και θα τραγουδά από χαρά. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ παλιογερμαναράδες.. (έξω   το 97% του Λαού, που λίγο φταίει).

γεια σας

 

2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
19 Μαρτίου 2013, 16:28
ΕΙΣ ΤΟΠΟΝ ΧΛΟΕΡΟΝ, ΕΙΣ ΤΟΠΟΝ ...


αγαπητοί μου φίλοι, αγαπητές μου φίλες, πάντες οι φιλικώς ή ΕΧΘΡΙΚΩΣ διακείμενοι,

όταν το 2002 ύστερα από διακυμάνσεις και αναβολές οι άθλιοι συνεταίροι μας -όχι οι ΛΑΟΙ- μας έβαλαν στην τότε ΕΟΚ, εγώ ήμουν πολύ χαρούμενος, όχι γιατί θα γινόμουν Ευρωπαίος- από όλους τους ήμουν ο πιο Αρχαίος, αφού Ιστορικά έτσι αποδεικνύεται, αλλά γιατί είπα, να το πάρει το ποτάμι, είμαστε ΑΝΑΔΕΛΦΟ ΕΘΝΟΣ, όμως μας δίνετε η ευκαιρία να μονιάσουμε μαζί τους και ως μια οικογένεια να κοιτάξουμε για το καλύτερο αύριο. Έβαλα να πω την αλήθεια και μια πονηρά σκέψη στο μυαλό μου... ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, αν ξέρει πως πίσω από την Ελλάδα υπάρχουν 400.000.000 Ευρωπαίοι; Μπαίνοντας η Ελλάδα στην ΕΟΚ -Ευρωπαϊκή Ένωση την λένε τώρα- άρχισε ένα μεγαλύτερο φαγοπότι. Ότι ποσά και ήταν πολύ μεγάλα, έμπαιναν στη Χώρα και που προορίζονταν για την πρόδό της, για έργα υποδομής, οργάνωσης και την δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, και φυσικά βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του Έλληνα, τρωγόντουσαν από κάποιες συμμορίες σε μεγάλο βαθμό. Ανύπαρκτοι αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες χωρίς ένα φράγκο στη ν τσέπη τους και χίλια δυο άλλα λαμόγια, με προσβάσεις στον Κρατικό μηχανισμό, κατάφεραν να ζουν ζωή χαρισάμενη. Καμία διακοσαριά χιλιάδες ήταν αυτοί , στην πρώτη γραμμή καμιά εκατοστή μεγαλοαχόρταγοι, στη  δεύτερη γραμμή καμιά 2-3 χιλιάδες που "έβγαζαν" από 30 μέχρι και εκατό μισθούς του χαμηλότερα αμειβόμενου Έλληνα και πάει λέγοντας η υπόθεση. Τα νούμερα που δίνω είναι από δικό μου υπολογισμό,μπορεί να είναι και πολύ περισσότεροι. Και δεν έδιναν μία στο Κράτος. Και εγώ να κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου, όπως και εσείς όλοι ή σχεδόν όλοι που είστε μέλη εδώ. Και εφθάσαμε  μετά από διάφορα σκαμπανεβάσματα, στο αχτύπητο τρίο παπανδρέου, παπακωνσταντίνου και τον ανεκδιήγητο πρόεδρο της Στατιστικής υπηρεσίας γεωργίου, αυτόν τον περίφημο σεφ του ψεύδους και της απάτης, αυτόν που έψαχναν να βρουν οι άλλοι άθλιοι για να κάνουν τις βρωμιές τους και να φέρουν στην απόλυτη δυστυχία τον Ελληνικό Λαό. Το τι έχει γίνει όλοι και όλες σας το ξέρετε. Γέμισε η Ελλάδα ανέργους, μεροκάματα πείνας, κλειστά μαγαζιά, επιχειρήσεις μεγάλες που έφυγαν ή έκλεισαν, και χίλιες άλλες καταστροφές, μέχρι και χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων που δεν άντεξαν, στην πείνα, τα χαράτσια, στα ψεύδη ότι θα μας σώσουν και δεν υπάρχει τέλος αν θέλω να συνεχίσω να γράψω για τα όσα δραματικά συμβαίνουν.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ με έπιασε μια αισιοδοξία, λέτε και κέρδισα τον πρώτο αριθμό λαχείου. Και αυτή ήρθε από την γη της Ελιάς, γη της Αγκαλιάς και της Ελπίδας, την λατρεμένη μου ΚΥΠΡΟ, με τις εκατόμβες των νεκρών , τις εκτελέσεις από τους απαίσιους εγκληματίες της εποχής, που δεν είναι παρά η συνεταίρος μας στην ΕΕ, Αγγλία, που όσο θυμάμαι χώνει την ουρά της παντού και εναντίον του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και αγκαλιά με τα άλλα τέρατα που αιματόβαψαν τον κόσμο ολόκληρο και την Ελλάδα ακόμα πιο πολύ, την γερμαανία της μέρκελ, που πλέον εκτελεί ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό νότο- όπου νάναι έρχεται και η σειρά της Γαλλίας- οικονομικά. Να όμως η Μικρή ΚΥΠΡΟΣ από ότι φαίνεται, έχει πάρει τσαπιά και φτιάχνει τον τάφο της γερμανίας αλλά και ολόκληρης της ΕΕ. Και έχω την ελπίδα πλέον πως θα ακούσω και τον Παπά να λέει, γι' αυτή την ένωση, που η γερμανία έβαλε σκοπό να την κάνει δική της και από κάτω της να έχει 400 πλέον εκατομμύρια σκλάβους, να τον ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ διαβάζει την ευχή: " Εν τόπω χλοερώ... εν τόπω καταψύξεως (λανθασμένα επίτηδες αντί του σωστου   αναψύξεως) και να χαίρεται η καρδιά μου, μαζί με τα εκατομμύρια των Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο. Να σταματήσει η εκδικητική μανία της μέρκελ και των άλλων ελεεινών αλητών, που τυραννούν τον περήφανο Λαό μας. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ, να αναλάβει κάποιος να βγάλει την χώρα από την δυστυχία, και τους κυρίους της Ευρώπης να τους κάνουμε να βλέπουν την χώρα μας από μακριά (όχι τους Λαούς, τι φταίνε αυτοί; πιστεύουν πάντα σε κάποιο νέο χίτλερ.

 

ΚΑΙ ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ, οι δουλικοί κύριοι , που το παίζουν Δημοκράτες, υπεύθυνοι για το ποδόσφαιρο στην Πατρίδα μας, φρόντισαν να διαγράψουν ισόβια  από την Εθνική ομάδα, τον 20 χρονο Έλληνα ποδοσφαιριστή Κατίδη, που μπορεί να είναι και πιο Δημοκράτης από αυτούς, γιατί λέει χαιρέτισε τους φιλάθλους ναζιστικά.

Τι ξέρει αυτός από ναζισμό; μπορεί και να μην ξέρει πως αυτός ο χαιρετισμός είναι αρχαιοΕλληνικός,  προς τον Θεό Ήλιο ήταν, δεν ξέρω αν έχει γνώσεις ο άνθρωπος καλές ιστορικές και λοιπά, ΟΜΩΣ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ για ένα χαιρετισμό που έκλεψε ο χίτλερ από την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, όπως και την σβάστικα που επίσης είναι Ελληνικό σχήμα. Φταίμε εμείς οι Έλληνες που μας έχουν αντιγράψει οι πάντες; Φταίμε εμείς που όταν μεγαλουργούσαμε αυτοί ήταν στα βάθη της Ασίας ζώντας περίπου σαν τα ζώα; ΟΧΙ!

Στον ποδοσφαιριστή λέω, να γράψει στα παλιά του παπούτσια όλους τους ψευτοδημοκράτες ιθύνοντες του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, αλλά και τους υπόλοιπους της ορχήστρας που φροντισαν να κάνουν γιατί νομίζουν πως έτσι έχουν του Έλληνες στο χέρι, και που μόνο τα συμφέροντά τους κοιτάνε, και αν τον διαγράψει και η ΑΕΚ, που την έσωσε από υποβιβασμό και τον διώξει, να βρει κάποια ξένη ομάδα να πάει... όπου δεν τους ενδιαφέρει πως χαιρετά ο κάθε παίκτης. Νομίζω πως θα κάνει καλή καριέρα και θα τον ξαναφωνάξουν στην Εθνική ομάδα παρακαλώντας. Σημειώστε πως δεν είμαι οπαδός της ΑΕΚ, δεν γνωρίζω τον παίκτη και του συμπαραστέκομαι γιατί αισθάνομαι την αδυναμία του, και  με τον τρόπο μου βοηθώ να ανακτήσει το ηθικό του. Δεν φθάνω όμως εγώ. Θα πρέπει και κάποιοι πολύ ισχυροί να πάρουν το μέρος του.

 adreo

 

- Στείλε Σχόλιο
05 Μαρτίου 2013, 12:02
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΟΛΟΓΗΣΩ….


 

 

 Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

Η φράση του τίτλου  του σημερινού μου άρθρου, στα μέρη μου λέγεται όταν κάποιος δεν μπορεί να πει τίποτα για όσα του συμβαίνουν. Είναι μια έκφραση ενός ανθρώπου που βρίσκεται σε πλήρη  αδυναμία. Μα εγώ θα τα πω, διασκεδάζοντας την αδυναμία μου, πάλι ένα χέρι στους αναξιόπιστους που μας κυβερνούν, αρχίζοντας από το σαΐνι τον Γιωργάκη και φθάνοντας στον Αντωνάκη, που υφάρπαξε με πονηριά την αρχηγία της Ν.Δ, παίζοντάς το αντιμνημονιακός  και προστάτης των αδυνάτων Ελλήνων και με φρούδες υποσχέσεις ..

Για τον Γιωργάκη, μια φράση μόνο θα πω.. Η ΙΣΤΟΡΙΑ θα τον γράψει με μαύρα γράμματα , ως τον άνθρωπο που παρέδωσε αμαχητί την ΕΛΛΑΔΑ στην τρόικα και στο ΔΝΤ και σήμερα και για πολλά χρόνια ο Ελληνικός Λαός θα υφίσταται χίλια δεινά.

Για τον Αντωνάκη, δυστυχώς άλλαξε, στο δρόμο προς την εξουσία, υποσχέθηκε πολλά καλά μα γρήγορα τα ξέχασε. Μια εξουσία που την κρατά μαζί με τους άλλους δυο της Ελληνικής τρόικας, μιας τρόικας που έχει χάσει το πιο σημαντικό σε κάποιους που θέλουν να κυβερνούν αυτό τον δύστυχο πλέον ΛΑΟ, το μυαλό, το Ελληνικό φιλότιμο, τον αγώνα για το καλύτερο αύριο..

Και όλα αυτά και πολλά άλλα που θα μπορούσα να αραδιάσω, που θα έπρεπε να βασίζονται σε απλά μαθηματικά, λείπουν από αυτούς τους κυβερνήτες, μαθηματικά  που ήξερε και εφάρμοζε ο απλός μικρομπακάλης της γειτονιάς, ο δοσατζής της γενιάς μου, που προσέφεραν μεγάλη βοήθεια στους τίμιους βιοπαλαιστές της εποχής μου, και που μαζί όλοι, βγαίνοντας από την αθλιότητα του Β΄Παγκοσμίου πολέμου και του μετέπειτα  εμφυλίου, που μας οδήγησαν οι ξένοι, έκαναν το θαύμα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Την γέμισαν παιδιά, σπίτια και περιουσίες και σπουδασμένους Νεοέλληνες, τους παρέδωσαν την σκυτάλη  με χωρίς πολλά προβλήματα, αφού όλα τους τα έδωσαν σε μεγάλο βαθμό έτοιμα, για να συνεχίσουν και να κάνουν μεγαλύτερη πρόοδο, που μέχρι το 2008 δεν προμήνυε την σημερινή εκρηκτική κατάσταση, της ανέχειας, της θλίψης, της στενοχώριας, της ανεργίας, των αυτοκτονιών, της μιζέριας  και της χαμένης ελπίδας.

Χάνεις το μυαλό σου κάθε φορά που ανακοινώνονται καινούρια μέτρα . Σκέπτεσαι..μα η τσέπη του Έλληνα δεν έχει πάτο;

Συνέχεια μας αδιάζουν την τσέπη μας, συνέχεια ζητούν, συνέχεια κόβουν  φάρμακα, επιδόματα, δώρα, συντάξεις, μισθούς, που για τους νέους έχουν γίνει πείνας.

Και η τσέπη μας δεν έχει πάτο. Γι' αυτό λέω πως δεν ξέρουν απλά μαθηματικά.

Βρήκαν βέβαια και τα κάνουν όλα αυτά.

Συνηθίζουν, προσφέροντας άλλοθι στους κυβερνώντες,   πολλοί νέοι άνθρωποι να μας κατηγορούν, πέρα για πέρα άδικα, πως εμείς φταίμε για την σημερινή κατάσταση.

Ναι φταίνε, 1000, 2000, που ήταν στα πόστα, που κοίταξαν το προσωπικό τους συμφέρον.

Που δημιούργησαν 200 άτομα με ασύλληπτο πλούτο και από κοντά άλλες 200 χιλιάδες με αρκετό πλούτο, που χάρη σε αυτόν (τον πλούτο εννοώ, οι 200 και πιθανόν και κάποιοι άλλοι)  κινούσαν και κινούν ακόμα και για πολλά ίσως χρόνια ακόμα, τα νήματα της εξουσίας, της εργασίας, της εκμετάλλευσης και πολλών άλλων κακών συμπεριφορών, χωρίς να φαίνονται . Μη με κατηγορήσουν κάποιοι, ότι με τις θέσεις μου χρωματίζομαι ότι συμβαδίζω με κάποιους πολιτικούς χώρους.

Ο adreo πολιτικά μόνο την Ελλάδα σκέπτεται και δεν ξαναδαγκώνει το δόλωμα που θα του ρίξει κάποιο κόμμα.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑ ΠΩ ΠΩΣ αν ήμουν 30 χρονών θα έκανα ένα κόμμα μόνος μου, που συμβουλεύω να το κάνουν νέοι άνθρωποι , ακόμα και  μέσα από αυτό το site.  Όλοι εμείς οι  παλιότεροι, για να συνεχίσω,  κάναμε μικροπταίσματα, που πολύ λίγο επηρέασαν την σημερινή κατάσταση.  Μην μας αδικείτε λοιπόν.

Βέβαια υπήρχαν και υπάρχουν πολλοί φοροφυγάδες, που έκαναν περιουσίες, άνετη ζωή και έχουν μεγάλο μερίδιο για την κατάσταση που επικρατεί. Δεν φταίει όμως η γενιά μου γι' αυτό. Το κράτος φταίει, δηλαδή οι πολιτικοί, που τους άφηναν  να φοροδιαφεύγουν, να συσωρεύουν πλούτο, ενώ μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να τους ελέγχουν. Αντί αυτού τους άφηναν να δουλεύουν χωρίς να δίνουν μια δαχμή στο κράτος . Μέσα σε αυτόύς και τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που μόνο έπαιρναν και έστελναν στη χώρα τους χρήματα.  ¨ενα κράτος ξέφραγο αμπέλι.

Δεν δικαιολογούμαι. Έτσι  έχουν τα πράγματα. Έχω  βέβαια κάποια ερωτήματα απλά.

Πως είναι δυνατόν μια χώρα που έζησε και ζει ακόμα ανθρώπους από 200 χώρες να φτάσει σε τόσο τραγικά επίπεδα φτώχιας;

Γιατί οι εφιάλτες ψευτοέλληνες , δώσανε εξογκωμένο  έλλειμμα στους καιροφυλακτούντες για την καταστροφή της χώρας ξένους  και αυτοί μας οδήγησαν σε νούμερα αστρονομικά χρέους;

Γιατί θέλουν να κάμψουν οποιαδήποτε έστω και μικροαντίσταση του Ελληνικού Λαού, αλλά και αυτών που μας κυβερνούν και να μας φάνε  τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, τον χρυσό, τον Βωξίτη και εκατοντάδες άλλα πολύτιμα και δυσεύρετα πλέον ορυκτά.

Ένας Γάλλος θεωρητικός του κομμουνισμού λέει … πως « αν θέλεις να καταλάβεις μια χώρα, δεν έχεις παρά να πριονίσεις τις οικονομικές κολώνες.» Και αυτό κάνανε  λοιπόν. Μας φτώχυναν τόσο πολύ που πλέον ότι σκεφθεί ο κάθε ανευθυνοϋπεύθυνος, το δεχόμαστε με χαλαρή  ή καθόλου αντίδραση.

Έτσι πληρώνουμε, έχουμε δεν έχουμε τα χαράτσια , τους δυσβάστακτους φόρους και χίλιες δυο υποχρεώσεις που μας βάλανε "οι ευτυχισμένοι χορτάτοι» της Βουλής, που όλοι βολεύονται με τις παχυλές απολαβές τους, κυβερνητικοί και μη, και στερούμαστε πλέον και το φαγητό. Και λέω βέβαια πως βολεύονται, γιατί θα μπορούσε να παραιτηθεί σύσσωμη η αντιπολίτευση και να δημιουργήσει καινούργιες καταστάσεις. Τουλάχιστον να βγάλουν την ευθύνη από πάνω τους αφού τίποτε δεν μπορούν να κάνουν και η κυβερνητική πλειοψηφία  ότι σκεφθούν τα άρρωστα μυαλά τους τα κάνουν νόμο και τα εφαρμόζουν.  Στερούμαστε πλέον και το φαγητό, και όσοι δεν το στερούνται ας περιμένουν την σειρά τους. Μέσα σε αυτούς και οι βαρύγδουποι παρουσιαστές, της  TV και οι δημοσιογράφοι και δημοσιογραφίσκοι, που πολλές φορές παρουσιάζουν τα μέτρα με περισσή χαρούμενη ή και εκδικητική συμπεριφορά. Σαν να χαίρονται για τα μαύρα μαντάτα που μας φέρνουν και να δίνουν καλές εξετάσεις προς τους κυβερνώντες και τους καναλάρχες που χρωστούν εκατομμύρια στο κράτος.

Υπάρχει  βέβαια και ένα τροπάριο της Εκκλησίας μας που αρχίζει με την φράση.. «πλούσιοι  επείνασαν και επτώχευσαν..», και δυστυχώς και αυτό έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια…  Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Ίσως για κάποιους να είναι μια δίκαιη τιμωρία, αλλά κάποιους που αναρριχήθηκαν με την σκληρή δουλειά τους, είναι μια καθαρή αδικία.

Και για να επανέλθω στους κυβερνώντες…

Δεν σκέπτονται ότι χωρίς δουλειά ο Έλληνας δεν μπορεί να πληρώσει όσα τον φόρτωσαν; Δεν καταλαβαίνουν αυτοί  οι περίφημοι οικονομολόγοι, που από το πουθενά μπήκαν στην ζωή μας, πως πρέπει να δουλεύουν οι Έλληνες;

 Πως θα παντρευτούν;

Πως θα κάνουν παιδιά;

 Πως θα μορφωθούν;

 Είναι καλύτερα που χιλιάδες επιστήμονες αλλά και απλοί εργαζόμενοι, εγκαταλείπουν την χώρα γιατί βρήκαν δουλειά σε άλλες χώρες;

 Θα είναι ευτυχισμένοι όταν η Ελλάδα από 11 εκατομμύρια θα γίνει 8 εκατομμύρια;  

Ποιοι θα πολεμήσουν  αν η τουρκία θελήσει με τον πόλεμο να μοιράσει το πετρελαιοφόρο Αιγαίο στα δύο ή και χειρότερα;.

Νομίζουν αυτοί που ανάξια κρατούν τις τύχες της Χώρας στα χέρια τους, πως θα πολεμήσουν οι  γέροντες που θα απομείνουν;

 Σε λίγα χρόνια από τύχη θα συναντά κάποιος στο δρόμο του νέους ανθρώπους.

 Γι΄ αυτό κυβερνώντες  στείλτε στο διάολο όλους αυτούς που επιβουλεύονται την Χώρα μας, βρείτε απλές και ουσιαστικές λύσεις στα οικονομικά, όπως θα έκανε ο ψιλικατζής της γειτονιάς σας , πολεμήστε ουσιαστικά την ανεργία και όλα τα άλλα που μας ταλανίζουν και προσπαθήστε να ανακουφίσετε τον Έλληνα από τα δεινά που εσείς όλοι τον φορτώσατε. Αλλιώς πηγαίνετε σπίτι σας και αφήστε κάποιον πιο ικανό από εσάς να κάνει όλα αυτά. Είτε το θέλετε, είτε όχι (γιατί κατάφεραν οι ξένοι να σας παγιδεύσουν) εσείς και οι εξωτερικοί μας εχθροί  (ευρωπαίοι φίλοι μας τους  λέτε εσείς)  

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ.

adreo

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ VIDEO ΠΟΙΟΙ εγκλημάτησαν εναντίον του ΕΘΝΟΥΣ. Δείτε την προδοσία, και όμως μένουν ατιμώρητοι όλοι. Σαν πολίτης έχω εμπιστοσύνη στους εισαγγελείς. Όμως να βιαστούν για να οδηγήσουν στο εδώλιο τους εγκληματίες, που μας έφτασαν στην έσχατη θέση της ανέχειας, της αξιοπρέπειας, της υπερηφάνειας, της πλήρους κατάρευσης. ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ίσως αναγκάσουν τους ξένους εκμεταλλευτές ξεσκεπάζοντάς τους διεθνώς να πληρώσουν-επανορθώσουν για την καταστροφή που μας έφεραν.

Ευχαριστώ  τον

blogarismenos-enge-falos (05.03.2013)

https://www.youtube.com/watch?v=-Ia0FPdyMB4
https://www.youtube.com/watch?v=BXejOVtHZcE

7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links