αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
26 Μαρτίου 2014, 12:18
ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ


 αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

έχω πολλά να γράψω, τόσα, που θα μπορούσα να γράφω κάθε μέρα. Μα η απογοήτευση από την κατάσταση που έχουμε περιέλθει ως Λαός, μου έχει κόψει κάθε διάθεση να τα ψέλνω στους «ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ» της αθλιότητος.

Μια αθλιότητα που αρχίζει από τον πάλαι ποτέ θεωρούμενο ως ελπιδοφόρο πολιτικό από εμέ, τον αντωνάκη όπως τον λέω από τότε που άρχισα να μην τον αναγνωρίζω, μέχρι τον τελευταίο υπαλληλίσκο του Ελληνικού Κράτους, που προσπαθώντας να διασώσει την "φθηνή" πλέον θέση του, έχει πλήρως προσχωρήσει στην υποταγή της βάναυσης, αντιδημοκρατικής πολιτικής των κυβερνόντων. Αυτών που στην ουσία έχουν καταργήσει το  Σύνταγμα, αφού μη υπάρχοντος Συνταγματικού Δικαστηρίου, κάνουν ότι θέλουν. Βγάζουν αποφάσεις και νόμους με αναδρομική ισχύ, που εμπεριέχουν και το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν μέσα», κανονίζουν τα συμφέροντα του κράτους όπως τους βολεύουν και ισοπεδώνουν τον πολίτη. Ξέρω πολίτη που έχει κερδίσει το κράτος σε όλους τους βαθμούς της δικαιοσύνης και όταν φθάνουν τα δύσκολα για την εφαρμογή τους, βγαίνουν αναδρομικές αποφάσεις-νόμοι και άλλα νομικά από τους κυβερνώντες , για να μην, επιτέλους, ο πολίτης δικαιωθεί.

Επανέρχομαι.. Και που είστε βρε παλληκάρια τις φακής;Εσείς εννοώ του κρατικού μηχανισμού που οι περισσότεροι μπήκατε με ρουσφέτια των πολιτικών;  Δεξιοί, αριστεροί και όλων των αποχρώσεων, που μόλις ο Καραμανλής από τον Κωνσταντίνο μέχρι τον Κώστα τον νεώτερο τολμούσε να κάνει κάτι εναντίον των συμφερόντων σας, όχι να σας κόψει, απλά να μην σας κάνει αύξηση, τον πλακώνατε στις απεργίες, ενεργές και παθητικές;

 Ζήστε τώρα με τα λίγα για να δείτε τι χάσατε και βέβαια να υποστείτε και τις συνέπιες της βλακεία σας, αλλά και να κάνετε συγκρίσεις με τους μη έχοντες. Που έχετε λουφάξει;  

Έτσι οι λεχρίτες των καναλιών, για να μην τους αφήσω απεριποίητους , οι ίδιοι "πολιτικοί; "τα ίδια πρόσωπα ειδικών παντού και πάντα , λυμαίνονται την δημοσιότητα και δεν ξέρουν, ή μάλλον κάνουν πως δεν ξέρουν, πως έχουν γίνει μισητά πρόσωπα, σχεδόν σε όλους τους Έλληνες που βιώνουν την ανέχεια, τον εξευτελισμό, την χαμένη τους αξιοπρέπεια, την δυστυχία και όλοι αυτοί μαζί, μια ανατριχιαστική κομπανία και με τα άλλα σαΐνια , των παρουσιαστών που έχουν επιλεγεί από τους καναλάρχες, να στήνουν κάθε μέρα την θεατρική τους παράσταση, υπερασπιζόμενοι τι; μα μόνο την τσέπη τους , τον ανεκδιήγητο Θεοχάρη, τους ψευτοειδικούς υπουργούς, τον αξιολύπητο πρωθυπουργό, τον κλαψουρίζοντα πρόεδρο της Δημοκρατίας , και που όλοι αυτοί ξεκοκαλίζουν τους παχυλούς μισθούς τους εις υγείαν ημών των ταλαίπωρων και όλων αυτών που έχασαν την δουλειά τους.

Αυτών που κοιμούνται στα παγκάκια, που τρώνε από τους ελεήμονες συνανθρώπους τους, στα συσσίτια της εκκλησίας και άλλων φιλανθρωπικών οργανώσεων, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα , που πεινούν, που αυτοκτονούν. Να καταδέχονται λοιπόν όλοι αυτοί που έχουν τις τύχες μας στα χέρια τους, να τους περνούν εξετάσεις κατώτατοι υπάλληλοι του Δ.Ν.Τ και όλων αυτών που κόπτονται δήθεν για την σωτηρία μας και με το σταγονόμετρο να δίνουν , ας πούμε κάποιες λύσεις στα άλυτα προβλήματα που κάθε φορά οι ίδιοι τους βάζουν.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ τα παλιοτόμαρα(ΔΝΤ και λοιπή συμμορία) πως κόπτονται για τα πετρέλαιά μας, τον απίστευτο ορυκτό πλούτο της χώρας μας, τον ήλιο μας που θα τον εκμεταλλευτούν και αυτόν, την τζάμπα διαμονή τους εδώ, τις περιουσίες των φτωχών πλέον Ελλήνων που θα τις πάρουν και αυτές τζάμπα και χίλια δυο άλλα.

Καμαρώστε τους λοιπόν , τους κυβερνώντες, τους λεχρίτες και τους πάσης φύσεως συνεργούς τους και εγώ μαζί, αυτά τα ανεκδιήγητα ανθρωπάκια που μας πούλησαν σαν γουρουνάκια στο σακί και ευλογήστε τους. 

Οι λεχρίτες των καναλιών , που η κυβέρνηση ανέχεται(τα κανάλια) να χρωστούν εκατομμύρια ευρώ και που λειτουργούν  αντιδημοκρατικά, αντιλαϊκά και εκατοντάδες άλλα αντί, θα είναι εδώ, κάθε μέρα θα βγαίνουν στα κανάλια όλοι τους, άλλοι για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, άλλοι για να μας στρίβουν το μαχαίρι ερμηνεύοντας τις αισχρές αποφάσεις της κυβέρνησης, που κανέναν δεν ενδιαφέρουν, αφού ο κρεμασμένος δεν χρειάζεται σχοινί και πολλοί από αυτούς που είναι επαγγελματίες "ειδικοί" υποτίθεται, να υποδέχονται στα γραφεία τους , με το αζημίωτο βέβαια, (ναι γι' αυτό βγαίνουν στα κανάλια, πως αλλιώς δικαιολογείται ο καθένας από αυτούς να διατηρεί γραφεία με πάρα πολύ προσωπικό" τα θύματα της εσκεμμένης κρίσης, για να τους σώσουν από τα γαμψά νύχια κυρίως του Θεοχάρη, που βέβαια εντολές εκτελεί και τρώει τα εκατομμύρια κατάρες στη μούρη από τους εξαθλιωμένους Έλληνες, αν και δεν βλέπω να τον πιάνουν, όπως δεν πιάνου και όλους που συμμετέχουν σε αυτή την ιστορία.

Τέλος εκφράζω μια απορία και ας την λάβουν όλοι υπόψιν τους, για να μας δώσουν κάποτε μια εξήγηση. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ, που σε αυτήν κατοικούσαν νόμιμα ή παράνομα χιλιάδες άνθρωποι προερχόμενοι από ίσως και 150 χώρες και που την τελευταία εικοσαετία έστειλαν πολλά δισεκατομμύρια ευρώ στις πατρίδες τους και εξακολουθούν να στέλνουν, έπεσε σε κώμα και φυσικά σε θάνατο;

Ας  απαντήσει κάποιος.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ και η υπόλοιπη συμμορία, δημιούργησε ένα πειραματόζωο. Την Ελλάδα. Ποια χώρα έχει τώρα σειρά; Τα διεστραμμένα μυαλά περιμένουν. Οι αχόρταγοι παγκόσμιοι εκμεταλλευτές που με τίποτα δεν χορταίνουν τις τεράστιες κοιλιές τους περιμένουν να εξοντώσουν και άλλα κράτη. Και όσο οι Λαοί θα τους ανέχονται, τόσο αυτοί τα επόμενα χρόνια θα εξοντώνουν τους Λαούς. Δυστυχώς έχουμε γίνει πολλοί σε αυτόν τον πλανήτη και πρέπει να αραιώσομε. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό, είναι η πείνα, η δυστυχία , οι αρρώστιες που δεν γιατρεύονται αφού δεν υπάρχει φροντίδα γι’ αυτό, και όλα τα υπόλοιπα δεινά που σκόπιμα φορτώνουν τις χώρες που επιλέγουν.

γεια σας

adreo

 


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης