αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
13 Μαρτίου 2018, 11:40
Αφορμή. Μια κοινοποίηση από το musicheaven


Φίλοι, φίλες, καμιά φορά πρέπει να αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουν κάποιοι άνθρωποι με όρεξη και μέγα πάθος, στο να δημιουργούν ένα site με χιλιάδες blogs, όπως είναι και το musicheaven.gr, ανεξάρτητα που κάποιες φορές έχουμε κάποιεςδιαφορετικές γνώμες ως προς τον τρόπο λειτουργίας του, που φυσικά και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Όμως μπορούμε να βοηθήσουμε να έ χει περισσότερες επισκέψεις, με πολλούς τρόπους. και να λέμε τις ιδέες μας για την παραπέρα ανάπτυξή του. Όχι να επαναπαυόμαστε στην σιγουριά μας, ότι έχουμε μια γωνιά. Αυτά τα γράφω, γιατί σήμερα θέλησα να κοινοποιήσω μια ποιητική μου συλλογή στο facebook, από το blog μου εδώ,και μου ήρθε αυθόρμητα να γράψω τα παρακάτω.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΛΩΝΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ   ΟΛΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

1 ώρα · Shared via AddThis · 

Καλημέρα φίλοι, φίλες. Θα το λέω πάντα. ΄Πρέπει να χρωστάμε μεγάλη ευγνωμοσύνη στο facebook, στο Youtube, και στα άλλα μέσα, δικτύωσης τα λένε, που δεν κάνουν καμιά διαλογή, στην προβολή των ιδεών μας, των λογοτεχνημάτων μας, ποίησης , διηγημάτων και λοιπά, των άρθρων μας, στη δημοσίευση της γνώμης μας και την κριτική, για τα λεγόμενα δημόσια πρόσωπα, που ετσιθελικά ορίζουν την ζωή μας και την ποιότητά της. Εγώ δε που εδώ και 10 χρόνια έχω το blog μου, 
blogs.musicheaven.gr/adreo, 
όπου κάθε τόσο δημοσιεύω τις πάσης φύσεως σκέψεις μου και όχι μόνο, ΟΦΕΙΛΩ στο site που με φιλοξενεί, www.musicheaven.gr απεριόριστη ευγνωμοσύνη, γιατί μου επιτρέπει κόσμια βέβαια, να υπάρχω και να διαβάζομαι από 3-4-5000 αναγνώστες κάθε μήνα, και να έχω πρόσβαση στα πέρατα του κόσμου, με την δύναμη του ιντερνέτ.Στο site αυτό, μπορείτε όλοι, όλες σας, να κάνετε το blog σας, ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ, και να έχετε την γωνιά σας.
Με τον παρακάτω σύνδεσμο σας συνδέω να διαβάσετε τα ποιήματά μου, τά άρθρα μου και λοιπά μιας δεκαετίας, πολλά από αυτά προφητικά για όσα μας έφεραν και μας βρήκαν, Καλή ανάγνωση βέβαια και στα χιλιάδες άλλα blogs του site, όπου υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι λογοτέχνες, καλλιτέχνες και λοιποί που γράφουν.
Καιρό ήθελα να γράψω λίγα λόγια για το site που με φιλοξενεί και δημόσια να συγχαρώ τους ιδιοκτήτες του για το σπουδαίο έργο που επιτελούν . Σας συστήνω να το αγκαλιάσετε και να διαβάζετε τις ιδέες, ανησυχίες πολλών καλλιτεχνών, και όχι μόνο, που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμά τους. 
Καλή ανάγνωση.
Και , αν σας αρέσει κάτι, ε! κάποια κοινοποίηση δεν βλάπτει. Και η γνώμη σας ... ΕΠΙΣΗΣ , μετράει. Δεν πληρώνετε τίποτα φίλοι, φίλες.

ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ. Ποιήματαφίλες, φίλοι, Μετά από πολύ καιρό και ξέροντας πια πως με τις καταστάσεις που επικρατούν, ήταν που ήταν, τώρα έγιναν πιο δύσκολες με τους εκκδοτικούς οίκους, και επει...MUSICHEAVEN.GR

Αυτά και ελπίζω να μην ληφθούν από διάφορους διαφορετικά. Ο adreo ξέρει να λέει ευχαριστώ, καθαρά και ξάστερα. 10 χρόνια εδώ, πάντα γράφω την αλήθεια.


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης