ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
12 Απριλίου 2011, 07:26
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


 

 

φίλοι, φίλες,

 

ύστερα από αρκετό καιρό είπα να μπω στο blog μου εδώ, και διαπίστωσα με μεγάλη μου ικανοποίηση, πως αναζητάτε τον adreo, κατά κόσμον Γιάννη Ανδρεόπουλο, γιατί δεν περίμενα να έχει το blog μου τόσο μεγάλη, για έναν απόντα, επισκεψημότητα. Σας οφείλω λοιπόν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράλληλα θέλω να σας σας ενημερώσω, πως σιγά, σιγά θα αναρτήσω τα τραγούδια μου στο Youtube, για να τα ακούτε ή και να τα κατεβάσετε αν θέλετε. Κάποιος άγνωστός μου έχει αναρτήσει μισό το παλιό μου τραγούδι" ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ", και τον ευχαριστώ γι' αυτό που έχει κάνει. Δεν ξέρω γιατί το έβαλε μισό, μάλλον για την εταιρεία πνευματικής ιδιοκτησίας, την οποία εγώ δεν υπολογίζω, γιατί ούτε πενταροδεκάρες δεν μου δίνει. Το τραγούδι αυτό σύντομα θα το βάλω ολόκληρο, μόλις μάθω καλά πως γίνεται αυτό. Ένα άλλο όμως τραγούδι μου, το "ΕΧΩ ΜΙΑΝ ΑΓΑΠΗ" σε δεύτερη εκτέλεση έχει αναρτηθεί. Μπορείτε να το ακούσετε. Όμως σύντομα θα το βάλω  και σε πρώτη εκτέλεση, όπως το γνώρισε πιο πολύ ο κόσμος τότε. Με την πρώτη ευκαιρία κάτι θα δημοσιεύσω από εδώ. Ο adreo είναι εδώ. Απλά γεμίζει τις μπαταρίες και πρώτα ο Θεός, θα επανέλθη.

Για τα τραγούδια στο Youtube γράψτε Γιάννης Ανδρεόπουλος, μετά πατήστε Βίντεο και θα τα βρείτε. Και πάλι σας ευχαριστώ.

adreo


- Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links