αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
29 Απριλίου 2013, 13:40
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ


 Μοιάζει με αστείο φίλες μου και φίλες ο σημερινός τίτλος του σημειώματός μου. Ο οργισμένος adreo, που δεν παίρνει χαμπάρι από τις μετριότητες,  να τους βγάζει το καπέλο. Μήπως είναι υποταγή στην μοίρα που τόσο τεχνικά μας φόρεσαν τα ανθρωπάκια της εξουσίας; Μήπως είναι η κούραση από τα εκατοντάδες μέτρα που λαβαίνουν  οι φοβερά ξύπνιοι ψευτοΈλληνες που ο Ελληνικός ΛΑΟΣ έστειλε στην βουλή; Που πολλοί ξεβράκωτοι που απέκτησαν μεταξωτά βρακιά για τον πισινό τους, ξεκοκαλίζουν τα 20-22000 ευρώ-ναι τόσο μας στοιχίζουν οι ξύπνιοι φωνακλάδες- και πειραματίζονται με τις ιδέες τους που στόχο έχουν να μας πάνε όλους να κοιμούμαστε στα παγκάκια; Μήπως τα υποτιθέμενα αδέλφια μας έχουν παγωμένο αίμα στις φλέβες τους; Μήπως που όταν κάποιος τα βάζει με τους εγκληματίες γερμανούς –δεν πιστεύω να υπάρχει καθαρός Έλληνας που να πιστεύει το αντίθετο- του στέλνουν την αστυνομία και τον εισαγγελέα που προσπαθεί μέσα από τέτοιες καταστάσεις να αναδειχθεί στην δικαστική ιεραρχία, και τον μπαγλαρώνει;

Τελικά ποιος θα με προστατέψει εμένα αν αύριο –που δεν με ενδιαφέρει κιόλας- με χώσουν στην φυλακή, γιατί κάποιος διαβάζοντάς με ίσως βρει κάποια που εμπίπτουν στους νόμους και τις διατάξεις που έφτιαξαν στα μέτρα τους, στέλνοντας περίπατο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ; Που και αυτό οι ίδιοι το έφτιαξαν; Αλήθεια τι άνθρωποι είναι αυτοί που ξεζούμισαν τον Λαό, και δανειζόμενοι συνέχεια ανέβασαν το χρέος από το υποτιθέμενο και τεχνιέντως ανεβασμένο για να έχουμε μνημόνιο χρέος από τα 150 δις, στα 500 δις; Και αυτά με κουρέματα, με δάνεια πολλών δις και με ξάφρισμα όλων των Ελλήνων λόγω των μέτρων τους, σωτήρια τα βάφτισαν αυτοί, επί δικαίων και αδίκων, φτωχών και πλουσίων, κλεφτών, φοροφυγάδων και μη και ακόμα χίλιες δυο ατιμίες εκ μέρους τους, που έκαναν την ζωή του Έλληνα κόλαση. Και που αυτή θα την χειροτερέψουν ακόμα πιο πολύ, όσο βλέπουν , έχοντας πρόσβαση στους τραπεζικούς     λογαριασμούς  του Έλληνα, πως υπάρχουν κάποια λίγα ευρώ,   αιματηρές  οικονομίες, μιας  ζωής για  τους  περισσότερους Έλληνες, που πρέπει να του τα πάρουν. Έτσι η αντίσταση θα  είναι πολύ μικρότερη. Όλα τα ξέρουν  οι σπουδασμένοι της λοβιτούρας. Κάθε  μέρα που ξημερώνει και ένα πιθανό μέτρο, πάντα  εις βάρος του Έλληνα μας περιμένει.  Και ο κακίστρας σόϊμπλε τρίβει τα χέρια του. Ο σατανάς μέσα στον σατανά. 

Και τι κάνει ο υποτιθέμενος διακοσμητικός-έτσι τον θέλει το σύνταγα- πρόεδρος που υπογράφει αβασάνιστα ότι του πασάρει η κυβέρνηση για να μην χάσει το πολύ μεγάλο ποσό που παίρνει από την πτωχευμένη Ελλάδα; Γιατί δεν παραιτείται δείχνοντας πως δεν συμφωνεί σε τίποτα από τις άθλιες αποφάσεις των κυβερνώντων και να αφήσει τον Λαό να τους τιμωρήσει Δημοκρατικά με την ψήφο του, στέλνοντάς τους μαζί με την μέρκελ, τον σόιμπλε και όλα τα άλλα γελοία ανθρωπάρια της ευρώπης που τους ακολουθούν,  στο διάολο;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να συγχωρήσω αυτούς τους ανθρώπους που συνέχεια χρεώνουν με δάνεια την Χώρα ώστε να μας πάρουν τον πλούτο μας οι δυνάστες εκμεταλλευτές της ευρώπης, πετρέλαια , αέριο και λοιπά, αλλά και τα σπίτια μας με απλές διαδικασίες. Όλοι θέλουν να κάνουν  τζάμπα    διακοπές στην Ελλάδα  και  να έχουν και ένα κλεμμένο στην ουσία σπίτι από  τον χρεωκοπημένο Έλληνα  δικό τους. Βέβαια για αιώνες αυτός ο λαός  κλέβει, βιάζει, τυραννά και σκοτώνει, ιδιαίτερα  για μας όλα αυτά είναι γνωστά τα τελευταία 80-90 χρόνια. Έχουν κλέψει το χρυσάφι της χώρας, δανείστηκαν δισεκατομμύρια αγύριστα, κατέστρεψαν και έκλεψαν χιλιάδες αρχαιότητες, κλέψανε τα τρόφιμα και πέθαναν από πείνα χιλιάδες Έλληνες και σκότωσαν χιλιάδες Έλληνες. Σιγά μην τους πω και σωτήρες, τους εγκληματίες.  

Ήδη η κυβέρνηση καλεί επενδυτές, έτσι βαφτίζει τα κοράκια που περιμένουν να μας κατασπαράξουν, να έρθουν να αγοράσουν περιουσίες που είναι πλέον σε πολύ χαμηλές τιμές, για πάρτι τους φυσικά, όχι για το καλό μας, για να αλλοιωθεί εκτός της ιδιοκτησίας και η Ελληνικότητά μας.

Πόσο πια να τους  θεωρήσω ηλιθίους όλους αυτούς που βάλαμε στην πλάτη μας, αφού μας είπαν πως θα μας σώσουν από την καταστροφή που άρχισε ο κ. 6000 ευρώ- ναι τόσα παίρνει ο γιωργάκης για να δώσει διαλέξεις σε διάφορες χώρες, για να τους υποδείξει πως γίνεται –έχει πατέντα σε αυτό-  η πτώχευση μιας χώρας.

Όχι δεν είναι ηλίθιοι, απλά είναι εγκληματικοί, άκαρδοι που δεν συγκινούνται ούτε από τις αυτοκτονίες των ευρισκομένων σε απόγνωση Ελλήνων, ούτε από την πείνα που έχει σαν θύματα ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, ούτε από τις σκηνές των δρόμων όπου κάποιοι άστεγοι κοιμούνται –υποτίθεται- χάμω σε χαρτόκουτα, ή που τρώνε από τα σκουπίδια των κάδων, ούτε από τα 3.000.000 ανέργους-ναι τόσοι είναι γιατί υπολογίζουν μόνο όσοι είναι γραμμένοι στον ΟΑΕΔ και όχι αυτούς τους 5 στους 10 που είχαν επιχείρηση, ούτε από τους εκατοντάδες χιλιάδες που ζουν από 250 έως 600 ευρώ και δεν συγκινούνται που έβαλαν να πληρώνουμε χαράτσια ακόμα και ένα κοτέτσι στο χωριό, ένα ξεροχώραφο και χίλια άλλα δυο.

Αλήθεια σαϊνια καλοβολεμένα ανθρωπάκια της ιεραρχίας του κράτους, αν κάποιος δεν παίρνει ευρώ, πρέπει να πληρώνει 500, 1000, 2000 και πάει λέγοντας , ευρώ κόβοντάς  τα από τον τοίχο;

Το βλέπω στην οικογένειά μου, όπου ο άνεργος γιος μου πληρώνει ποσά πολύ δυσβάσταχτα, φυσικά με τις πενιχρές συντάξεις εμού και της μάνας του. Και τελικά, λένε τα σαϊνια, αν βρει κάποια δουλειά, αλήθεια με πόσα; 3, 4, 5 κατοστάρικα ευρώ, θα χάσει την ιδιότητα του ανέργου. Μπαίνει στην χωρία των εχόντων εργασία με όλες τις γνωστές υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Ακόμα πιο πολλές ίσως, από  αυτές που έχει τώρα.

Και εγώ εύλογα θα τους ρωτήσω: Με  τέτοια εκμετάλλευση, με τέτοια σκληρότητα που επιδεικνύει ολόκληρη η κρατική ιεραρχία, σαν ο Λαός αρχίσει να εκφράζει την αντίθεσή του σε αυτή την πολιτική και βγει στους δρόμους, πως θα συγκρατήσουν τους πεινασμένους, τους υπερχρεωμένους, τους ανέργους, τους αδικημένους και λοιπά;

Που θα πάει αυτή η ανεξέλεκτη κατάσταση που θα προκύψει; Δεν τα σκέπτονται αυτά γιατί ζουν στην δική τους εικονική πραγατικότητα  Και προσπαθεί ο αντωνάκης να μας καθησυχάσει, λέγοντας πως η ανάπτυξη αρχίζει. Ποια ανάπτυξη αντωνάκη; Όταν ένα δάσος καεί, σε πόσα χρόνια θα έχει έστω και στοιχειώδη βλάστηση; Σε 20, 30 ,40 χρόνια; Και αυτό αν δεν ξανακαεί. Η ΕΛΛΑΔΑ που έφτασε στον πάτο του βαρελιού της καταστροφής ραγδαία, για να φτάσει ψηλά θα χρειαστεί πάρα πολλά χρόνια. Μην μας κοροϊδεύεις.  Ακόμα και τα μικρά παιδιά ξέρουν  τι σημαίνουν 500 δις.  Δυστυχώς επτωχεύσαμε, όπως είπε και ο αείμηστος Χαρίλαος Τρικούπης, που πέθανε πάμφτωχος, πριν πολλά χρόνια.

Έτσι λοιπόν φίλοι, φίλες, εγώ τους βγάζω το καπέλο, αυτών των άνευ προσόντων, άνευ πείρας, άνευ πατριωτοσύνης, για την απληστεία τους, για την επιμονή τους στην καταστροφή της χώρας. Για την αγάπη τους στα εγκληματικά απόβλητα του γερμανικού φασισμού, μέρκελ, σόιμπλε και όλων των ευρωπαίων συνοδοιπόρων τους αλλά και του εγκληματικού Δ.Ν.Τ., που τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ τον έφτασαν σε τέτοιο σημείο.  Που μπορούν να βλέπουν και να σφυρίζουν αδιάφορα, Έλληνες να αυτοκτονούν, παιδιά να λυποθυμούν από την πείνα, συνανθρώπους μας που έχασαν τα πάντα και κοιμούνται σε χαρτόκουτα στους δρόμους, στρατιές πεινασμένων να κάθονται στην ουρά για ένα πιάτο φαγητό, για δυο ντομάτες , 3 πατάτες και ένα πακέτο μακαρόνια των 30 λεπτών, ηλικιωμένους και έχοντας ανάγκην φαρμάκων να μένουν χωρίς θεραπεία γιατί τα έκοψαν τα ανθρωπάρια, να πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι. Που όμως τις δικές τους απολαβές τις αφήνουν σχεδόν ανέπαφες, ακόμα χίλια δυο μπορώ να πω, τα ξέρετε όλοι, όλοι εκ των έσω, τι να πρωτογράψω; 

Και λέω πως τους βγάζω το καπέλο, γιατί έχουν σπουδάξει στην αλλοδαπή όλες τις βρωμιές που εφαρμόζουν ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ: Κατάφεραν και καταφέρνουν να βάλουν τον Έλληνα να τους παρακολουθεί άπρακτος, απογοητευμένος, υποκριτικά να βγάζουν τα μάτια τους στην TV,  δήθεν πως μαλώνουν.

Και έχουμε έναν πρόεδρο που υπογράφει τα πάντα. Γιατί; Τι να χάσει την μεγάλη θέση; Τον παχυλότατο μισθό; κ. Πρόεδρε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις , αν θες να σώσεις , πολύ καθυστερημένα βέβαια την χώρα. Αν δεν το ξέρεις; Να στο πω εγώ. Να παραιτηθείς για να προκαλέσεις εκλογές. Γιατί όσο δεν το κάνεις οι κύριοι της εξουσίας θα μας λένε πως μας  σώζουν και κάθε μέρα ένα χωριό 3000 ανθρώπων θα μπαίνει στην ανεργία.

Κάθε μέρα που περνά κινδυνεύουμε όσοι απομείναμε να μην πάρουμε τον επόμενο μήνα μισθό, σύνταξη.  Και κάποιοι που έχουν χάσει  ή θα χάσουν κάποιον δικό τους από έλλειψη φαρμάκων και ιατρικής ή σωστής και πλήρους  χειρουργικής φροντίδας, θα αρχίσουν να κάνουν αγωγές  στην κρατική ιεραρχία και κάποιος εισαγγελέας και κάποιο δικαστήριο, που ξέρετε; Να αρχίσει να χώνει τους πάντας στην φυλακή. Τι μόνο ο ταλαιπωρημένος Έλληνας πολίτης θα σηκώνεται κάθε πρωί με τον φόβο μήπως τον μπαγλαρώσουν για χρέη 500, 1000 ευρώ που έγιναν με τις τοκογλυφικές υπερχρεώσεις 5, 6000 ευρώ, αφού δεν μπορεί να πληρώσει, λόγω ανεργίας, ανέχειας και λοιπά.

 

ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ, άθλιοι,

 

γιατί καταφέρατε να μας κοιμίσετε, μάλλον να μας υπνώσετε και να ασελγείτε πάνω μας , χωρίς καμιά αντίσταση από αυτούς, που τίποτα πια δεν έχουν, από αυτούς που έχουν μπει στην ουρά γιατί γρήγορα δεν θα έχουν και από αυτούς τους ολίγους ευτυχισμένους που δεν πρέπει να είναι σίγουροι πως θα έχουν για πολύ ακόμη.

Κλείνοντας θα κάνω μια ευχή.

Όλα να αλλάξουν, είθε ο Θεός της Ελλάδας να βάλει το χέρι του, να πάρει τον πόνο, την θλίψη, την ανέχεια, την αγωνία για το αύριο, να δώσει φαγητό στους πεινασμένους, χαρά και ευτυχία σε όλους. Να σταματήσει η εξαθλίωση του Έλληνα. Να γελάσει το χειλάκι μας. Αυτά περιμένω!

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ, που δεν δούλεψαν ποτέ τους, που το παίζουν πολιτικοί, που το παίζουν σωτήρες, που αγνοούν και τα πιο στοιχειώδη οικονομικά,  μην περιμένετε τίποτα. Αυτoί ήρθαν για να γράψουν τις νέες δυστυχώς, μαύρες σελίδες για τηνΕλλάδα.

Αυτά,  κάπως  επιεικώς για  σήμερα.  Μπορώ  να γράψω και πιο άγρια, χωρίς φόβο και καμιά κακία. Κάποια άλλη φορά.. Γιατί δεν θέλω να με κοροϊδεύουν πολύ  κατώτεροι  από μένα, άσχετοι ή φαινομενικά  άσχετοι.

Γεια  σας


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


22 Απριλίου 2013, 10:14
Σκυλίτσα μπήκε στο φέρετρο μαζί με το αφεντικό της...


Εκείνος την πρόσεχε όσο ζούσε κι εκείνη τον αποχαιρέτησε σαν άνθρωπος. Μια συγκινητική ιστορία για μια σκυλίτσα που δεν ήθελε να αποχωριστεί το αφεντικό της...

Πρέβεζα: Σκυλίτσα μπήκε στο φέρετρο μαζί με το αφεντικό της...Μια απίστευτη ιστορία που θυμίζει εκείνη του Χάτσικο, που είχε συγκινήσει όλον τον κόσμο με το να περιμένει, έως τον θάνατό του, το αφεντικό του, είναι αυτή που εκτυλίχθηκε και συνεχίζει να εκτυλίσσεται στο χωριό του Αγ. Θωμά στην Πρέβεζα.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν χάθηκε ένας αγαπητός άνθρωπος της τοπικής κοινωνίας από τον Αγ. Θωμά Πρέβεζας, ο Λάκης, όπως τον γνώριζαν πολλοί.

Για τον Λάκη, το ψάρεμα την περασμένη Τρίτη, ήταν το τελευταίο του αφού βρέθηκε νεκρός δίπλα στην βάρκα του στο λιμάνι του χωριού.

Ο άτυχος άντρας όμως είχε και μια άλλη αγάπη εκτός από το ψάρεμα. Τα ζώα. Έτσι συχνά τάιζε αδέσποτα σκυλιά που περιφέρονταν γύρω του στο λιμάνι όταν γύριζε από το ψάρεμα.

Μαζί με αυτά και ένα μικρό θηλυκό σκυλάκι, που πρόσφατα μάλιστα είχε γεννήσει.

Μάθαμε μετά τον θάνατο του Λάκη, του δόθηκε το όνομα «Αβγόλα» και έτσι θα το αποκαλούμε και εμείς στην συνέχεια περιγράφοντας την απίστευτη ιστορία του, μετά τον θάνατο του ανθρώπου που το φρόντιζε.

Την Αβγόλα ο Λάκης την φρόντιζε από μικρή, όπως περιέγραψαν στο pamepreveza.gr με κάθε λεπτομέρεια οι συγγενείς του.

Όπου και να πήγαινε ο Λάκης, η Αβγόλα τον ακολουθούσε. Τον ακολουθούσε στο λιμάνι και τον περίμενε να επιστρέψει από το ψάρεμα. Τον ακολουθούσε στο καφενείο του χωριού και τον περίμενε έξω από αυτό.

Όλα ξεκίνησαν εκείνη την Τρίτη, όταν η Αβγόλα περίμενε με ανυπομονησία το αφεντικό της στην προβλήτα του λιμανιού, στο χωριό.

Μάταια όμως, ο Λάκης δεν είχε εμφανιστεί και έτσι η Αβγόλα στάθηκε λυπημένη δίπλα στην βάρκα του.

Όλες αυτές τις μέρες έως ότου η σορός του άτυχου ψαρά φτάσει στο χωριό, αφού είχε μεταφερθεί στα Γιάννενα για νεκροψία, το μικρόσωμο ζώο ήταν ανήσυχο. Τριγυρνούσε από εδώ και από εκεί, σαν κάτι να έψαχνε. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που μπήκε στο σπίτι του Λάκη, κοίταζε για λίγο το κρεβάτι του και έφευγε.

Την μέρα της κηδείας, η Αβγόλα, μπήκε μέσα στην εκκλησία και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων βρέθηκαν εκεί πήγε και έκατσε κάτω από το φέρετρο. Εκεί η μικρή σκυλίτσα αποχαιρετούσε, ίσως, με τον δικό της βουβό τρόπο, τον άνθρωπο που την τάιζε.

Μάταιη ήταν η προσπάθεια κάποιων κυριών να την απομακρύνουν από την εκκλησία. Η Αβγόλα επέστρεφε ξανά και ξανά και έπαιρνε την δική της θέση δίπλα στο αφεντικό της.

Ακόμα και όταν προσπάθησαν να την δέσουν έξω στο προαύλιο, μάλιστα με μια ζώνη του εκλιπόντος, έτσι ώστε να τον μυρίζει, η Αβγόλα κατάφερε να λυθεί.

Λύθηκε και ακολούθησε το αυτοκίνητο που μετέφερε την σορό έως το νεκροταφείο.

Εκεί από ένα σημείο όπου έβλεπε τα πάντα κάθονταν και παρακολουθούσε. Συνόδευε με τα λυπημένα της μάτια τον Λάκη στην τελευταία του κατοικία.

Και το συγκλονιστικό περιστατικό δεν άργησε να συμβεί…

Την ώρα που το φέρετρο έμπαινε στον τάφο η Αβγόλα πήδηξε μέσα και βρέθηκε στα χέρια του Λάκη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια συγγενών και φίλων.

Κατάφεραν και την έβγαλαν, γεμίζοντας με μεγαλύτερη θλίψη συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν εκεί.

Ακόμα και μετά, η Αβγόλα, δεν έπαψε να αναζητεί τον αφεντικό της…

Μέχρι και σήμερα το σκυλάκι παραμένει θλιμμένο και πλέον βρίσκει την αγάπη κοντά στους συγγενείς του άτυχου ψαρά...

Από το pamepreveza.gr 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


15 Απριλίου 2013, 19:54
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,...


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, πριν   μερκά  χρόνια έγραψα τρεις επιστολές, που σήμερα είναι πολύ επίκαιρες. Ζητούσα οι πλούσιοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους και να βοηθήσουν τους έχοντας ανάγκη. Όπως έκαναν οι εκατοντάδες συμπατριώτες μας στο παρελθόν.

Ακόμα περιμένω να κάνουν κάποια κίνηση. Ίσως να μην ξέρουν το τροπάριο της εκκλησίας μας που λέει " ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΝΑΣΑΝ". Μήπως έρθει η ώρα τους;   Τους ρωτώ λοιπόν. Δεν είναι ικανοί να βοηθήσουν τον Ελληνικό Λαό που τους έκανε πλούσιους; Διαβάστε παρακαλώ

adreo

16 Απριλίου 2008, 22:36
ΠΡΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΗ

Αγαπητοί κύριοι πλούσιοι,

εσείς που έχετε ξεφύγει από τα φυσιολογικά όρια του "έχω", διαβάστε με προσοχή τις παρακάτω γραμμές:

Σίγουρα θα διαβάζετε εφημερίδες, σίγουρα θα βλέπετε τηλεόραση, σίγουρα θα ξέρετε ότι ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων ζει στην απόλυτη φτώχια και στερείται τα πάντα. Ένα άλλο μεγάλο ποσοστό ζει με πολλές ελλείψεις και κάπου 100.000, τόσο σας υπολογίζω, περνάτε την ζωή σας μέσα στην χλιδή, την άνεση, τις διασκεδάσεις, τις δεξιώσεις, τις σπουδαίες γνωριμίες σας, και πολλά άλλα.

Μήπως πρέπει να γυρίσετε τα μάτια σας προς τον πάσχοντα Λαό;

Σκέφτηκα πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να καταθέτετε εκεί κάποια σοβαρά ποσά από τα κέρδη σας -που αφαιρούνται εξάλλου από την Εφορεία- και να συνδράμετε με κάποια ειδικά κριτήρια βέβαια -αυτούς που έχουν ανάγκη για τροφή, γιατρό, εγχειρίσεις , για μετάβαση στο εξωτερικό και για πολλά άλλα.

Μην τα περιμένετε όλα από το Κράτος, που ενδιαφέρεται πολύ για σας εξάλλου.

Έτσι σαν καλλοί άνθρωποι -που πιστεύω ότι είστε- θα νιώσετε την ικανοποίηση ότι επιτελείτε το καθήκον σας.

Και όλα να γίνονται φανερά, δηλαδή να αναφαίρεται μέσω κάποιου δελτίου τύπου πόσα χρήματα και από ποιον κατατέθηκαν.

Έτσι θα βγάλετε από πάνω σας και την ρετσινιά "πως μόνο το χρήμα έχετε Θεό , όπως λέει ο Λαός και που εγώ βέβαια δεν το πιστεύω, γιατί πολλοί από εσάς δίνετε χωρίς να το διατυμπανίζετε.

Επίσης πρέπει κάποια στιγμή, τον τίτλο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ να τον αποκτήσουν πολλοί περσσότεροι από σας.

Να μην μετρούνται αυτοί επί των ημερών μας στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Δεν σας τα λέω καλά;

Διορθώστε με σας παρακαλώ.

Πάντως λέω αυτά που θα έκανα εγώ αν ήμουν πλούσιος!

Ευκαιρία να κάνετε την αρχή τις Άγιες μέρες που έρχονται.

Αυτά και συγνώμην αν σας στενοχωρώ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

 

08 Μαΐου 2008, 23:06
ΠΡΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΥΤΕΡΗ!

 

 

Κύριοι πλούσιοι

(θέλω να σας πω, Αγαπητοί μου πλούσιοι αλλά δεν μου πάει, εξάλλου δεν σας γνωρίζω...),

δεν τα βάζω μαζί σας παρά για ένα μόνο λόγο, γιατί όλοι σας σχεδόν δεν κάνετε αυτό που έκαναν οι μεγάλοι μας ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ, χάρισαν τεράστιες περιουσίες στην Ελλάδα και πολλά ιδρύματα για τους έχοντες ανάγκη. Και μάλιστα φανερά.

Τι σας ζητώ;

Να δώσετε το 1% των κερδών σας που εφέτος έχουν αύξηση 34,1%, (αυτό ισχύει για την πρώτη κατηγορία πλουσίων, ακολουθούν και οι επόμενοι με ανάλογα κέρδη), για το Ίδρυμα των Αδυνάτων που πρέπει να συστήσετε.

Έτσι μόνο θα δικαιολογήσετε την ανθρώπινη ευαισθησία σας.

Και βέβαια πρέπει να δώσετε και μια απάντηση στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, για το πως καταφέρατε να έχετε τεράστια κέρδη, όταν ο υπόλοιπος Λαός περνά δύσκολες ώρες.

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ πως η γη που χρειάζεται στον καθένα μας όταν εγκαταλείπουμε τον μάταιο τούτο κόσμο, πάνω-κάτω έχει τις ίδιες διαστάσεις.

Μην κάθεστε λοιπόν άπρακτοι.

Επιστρέψτε στους αναξιοπαθούντες έστω το 1% των κερδών σας.

ΝΟΜΙΖΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Πάντα με καλή διάθεση και με μηδενική ζήλεια...

 

 

18 Μαΐου 2008, 12:46
ΠΡΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΙΤΗ

 

κύριοι,

-κοιτάξτε που δεν μ' αφήνετε να σας αποκαλέσω αγαπητοί μου- , όχι πως σας μισώ, αλλά δεν γίνεται να αποκαλέσεις κάποιους αγαπητούς, από την στιγμή που κάνουν το πάν για να σου πάρουν , εν ψυχρώ και το τελευταίο cent,και όταν μαθαίνω πως τα Ελληνικά προϊόντα είναι πιο φθηνά στην Ευρώπη από εδώ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν αδέλφια Έλληνες να "μαδάνε" τα άλλα τα ταλαίπωρα αδέλφια τους, που δεν είχαν τη ... τύχη; να είναι στην θέση τους. Και το λέω τύχη γιατί δεν ξέρω πως αποκτήθηκαν τα πλούτη σας.

Δώστε σας παρακαλώ σημασία στο "τύχη;" με ερωματικό.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ. Ξέρω.. πολύ καλά, ότι η μόνη φορά που καταλαβαίνετε την ανάσα του θανάτου, είναι μόνο αν με διαβάζετε.

Τι σας ζήτησα κύριοι; αυτά που σας ζητά ο Πρωθυπουργός της χώρας, οι Υπουργοί του , οι διάφορες οργανώσεις και λοιπά, που βλέπουν όπως πάμε δεν θα αργήσουμε να βλέπουμε τους πεινασμένους στους δρόμους γυρίζοντας στα χρόνια της "ΚΑΤΟΧΗΣ", πράγμα βέβαια που το απεύχομαι.

Βέβαια όσο βλέπω εγώ Τις Κυριακές πολλοί να δίνουν 15-20 ή και 30 Ευρώ για να αγοράζουν τον τύπο, είμαι λίγο αισιόδοξος.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που δίνουν τόσα λεπτά για εφημερίδες και περιοδικά; ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αυτοί που παίρνουν δυο μισθούς. Δεν θέλω να πω και για άλλους, αλλά πάντως δεν παίρνει ούτε ο μικροσυνταξιούχος , ούτε ο φτωχός Φοιτητής, ούτε ο εργαζόμενος των 700 ευρώ.

Κύριοι ΠΛΟΥΣΙΟΙ, κάνετε κάτι όσο είναι καιρός, ας βγάλετε λιγότερα κέρδη, ας ανακουφίσετε όσο μπορείτε τον αδελφό σας Έλληνα, ας ΛΥΓΙΣΕΤΕ στις παρακλήσεις του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, ας ακούσετε και τις δικές μου εκτιμήσεις ας...ας... χίλια ΑΣ. Και μην ξεχνάτε λεβέντες μου, που όλοι σας νομίζετε πως είστε οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, να αρχίσετε να δίνετε κανένα φράγγο για να δημιουργηθεί και το ΤΑΜΕΙΟ για τους πάσχοντας αδυνάτους , που πεθαίνουν αβοήθητοι, ανάμεσα σε αυτούς και μικρά παιδιά.

Ακολουθείστε το παράδειγμα κάποιων από σας που ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.. και νομίζω όλοι τους ξέρετε. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

 

Ένα λαϊκό τραγούδι λέει και αντικατροπτίζει την αλήθεια για όλους μας:

"Η ζωή, η ζωή εδώ τελειώνει, σβύνει το καντήλι μου κ' η ψυχή, κ' η ψυχή σαν χελιδόνι φεύγει απ' τα χείλη μου"

Σας στενοχώρησα; ΣΥΓΝΩΜΗ! όμως...

Δυστυχώς αυτό συμβαίνει κάποια στιγμή σε όλους μας. ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ! μας πληρώνει όλους με το ίδιο νόμισμα.

γεια σας και από βάθους καρδιάς Να είστε καλά.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

Υ. Γ. Δεν έχω τίποτα με κανένα σας. ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ και τον πιο κάτω από αυτόν, και αυτούς τους δύστυχους που μαζεύουν τρόφιμα από τα σκουπίδια και που έχουν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους ΕΝΑ ΠΕΛΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Και δείτε τι ωραίος τίτλος! "ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ"... αστειεύομαι, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει.

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ o adreo πριν 5 ακριβώς χρόνια, λέτε και προέβλεπα την λαίλαπα της φτώχεια, της πείνας και της δυστυχίας, που θα μας έρριχναν ντόπιοι και ξένοι εγκληματίες. Αχ να μπορούσα....

 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


09 Απριλίου 2013, 10:53
Το πείραμα που έλυσε το πρόβλημα της φτώχειας


Φίλοι, φίλες, κάνοντας μια περιήγηση στο ιντερνέτ, ψάρεψα αυτό το άρθρο-είδηση σε γνωστό Ελληνικό site και το μεταφέρω εδώ για να το  διαβάσετε. Είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα που έγινε στον Καναδά το 1970, όμως μετά 4 χρόνια διεκόπη, σαν να μην ήθελαν να το προχωρήσουν ούτε τότε δημοσίευσαν τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος. Μέχρι που....

Φανταστείτε μία πόλη στης οποίας τους κατοίκους η κυβέρνηση θα πρόσφερε σταθερό εισόδημα διαβίωσης, ανεξάρτητα από το ποιοι ήταν και τι έκαναν... Αυτό ακριβώς συνέβη πειραματικά, για μία χρονική περίοδο 4 ετών κατά τη δεκαετία του 1970, στον Καναδά, όταν κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση αποφάσισαν να διασφαλίσουν ένα εγγυημένο μίνιμουμ εισόδημα στις φτωχότερες οικογένειες της πόλης Ντοφίν της Μανιτόμπα.

Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με τα αποτελέσματα του πειράματος στη μικρή πόλη αγροτών, καθώς η καναδική κυβέρνηση για άγνωστους λόγους προτίμησε να μη δημοσιοποιήσει τα πορίσματα.

Επειτα, όμως, από πενταετή έρευνα και επίμονο αγώνα, η καθηγήτρια και κοινωνική ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα, Εβελιν Φόρτζετ, κατάφερε το 2009 να βρει πρόσβαση στα σχετικά αρχεία. Και αυτό που εξήγαγε ως συμπέρασμα ήταν ότι το εν λόγω πειραματικό πρόγραμμα θα μπορούσε να εφαρμοστεί και να λειτουργήσει με εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας.

Σε αντίθεση με το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, η οποία απευθύνεται μονάχα σε άτομα τα οποία πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, το σχέδιο «Μίνιμουμ Εισόδημα» απευθυνόταν σε όλους, όντας το πρώτο και το μόνο τέτοιου τύπου ανοικτό πρόγραμμα κοινωνικής στήριξης που τέθηκε ποτέ σε λειτουργία, όχι μόνο στον Καναδά, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Δυστυχώς, όμως, τερματίστηκε αναπάντεχα το 1978, όταν ο Καναδάς επλήγη από ισχυρή οικονομική ύφεση.

Αρχικά, το πείραμα είχε συλληφθεί ως πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο αφορούσε στην αγορά εργασίας. Αυτό που ήθελε να μάθει η κυβέρνηση ήταν τι θα συνέβαινε αν ο καθένας ξεχωριστά στην πόλη λάμβανε ένα σταθερό εισόδημα και, ειδικότερα, εάν οι άνθρωποι θα εξακολουθούσαν να θέλουν να εργαστούν. Και αποδείχτηκε πως όντως οι άνθρωποι δεν θέλησαν να εγκαταλείψουν τις εργασίες τους.

Δύο μονάχα τμήματα της εργατικής δύναμης της μικρής πόλης μείωσαν το χρόνο εργασίας τους ως αποτέλεσμα του προγράμματος: οι μητέρες και οι έφηβοι. Οι μεν λόγω του ότι είχαν πλέον τη δυνατότητα να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα νεογέννητα βρέφη τους και οι δε επειδή η ανάγκη να συνεισφέρουν στο εισόδημα των οικογενειών τους δεν ήταν πια τόσο πιεστική.

Στην περίοδο κατά την οποία βρισκόταν σε ισχύ το πρόγραμμα, οι επισκέψεις στα νοσοκομεία μειώθηκαν κατά 8.5%: λιγότερα εργατικά ατυχήματα, λιγότερες επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων λόγω αυτοκινητιστικών ατυχημάτων και περιστατικών οικογενειακής βίας, αλλά και λιγότερα προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως.

Με σημερινούς όρους, μία αντίστοιχη μείωση της τάξης του 8.5% στα περιστατικά ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε ολόκληρο τον Καναδά θα απέφερε στην κυβέρνηση 4 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Εάν ένας τέτοιος τύπος προγράμματος κοινωνικής στήριξης μπορούσε να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερα τμήματα πληθυσμού και αποδειχθεί αποτελεσματικότερο από κάθε άλλο πρόγραμμα πρόνοιας, τότε γιατί ο Καναδάς, αλλά και άλλες χώρες στον κόσμο δεν έχουν επιχειρήσει να το θέσουν σε εφαρμογή;

Καθώς τονίζει η Εβελιν Φόρτζετ, το μεγαλύτερο ίσως εμπόδιο είναι η υπερίσχυση των αρνητικών στερεότυπων για τους φτωχούς: «είναι βαθιά ριζωμένη στις συνειδήσεις των ανθρώπων η πεποίθηση ότι δεν θα έπρεπε να προσφέρουμε στους ανθρώπους χρήματα για το τίποτα»...(anekshghta.blogspot.gr)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 


- Στείλε Σχόλιο


01 Απριλίου 2013, 12:26
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟY SITE; Τι λένε;


( Ελπίζω κύριοι υπεύθυνοι του site,  πως δεν θα με διαγράψετε, αν και δεν με πολυαπασχολεί το θέμα) Ότι γράφω δεν είναι από ματαιοδοξία. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥΑΡΕΣΕΙΝΑΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. Δεν είναι αυτό αναφέρετο δικαίωμα;

 Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, όταν πριν 5 χρόνια έκανα αυτό το blog, με την ευκαιρία και πάλι ευχαριστώ το  Musicheaven  για την γαλαντομία του αυτή. ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, όχι ότι θα εξαρτώμαι από κομπλεξικούς εν πολλοίς αγράμματους κριτές.

Ούτε βέβαια κατευθυνόμενους ή και διατεταγμένους.

Είχα μερικούς πολέμιους, που όμως έχουν εξαφανιστεί, που μου έλεγαν μάλιστα πως δεν θα αντέξω στο πρέσινγκ  τους και θα φύγω, αλλά εγώ εδώ είμαι, αφού μου το επιτρέπει πρώτα ο ΘΕΟΣ, πολέμιοι που πολλές φορές προσβλητικά, άδικα μου έκαναν επίθεση για τις αμετακίνητες θέσεις μου ή απόψεις μου, γύρω από τα θέματα που καταπιάστηκα.

Ο Adreo, είναι για μερικούς εδώ και πιθανόν και για την ιδιοκτησία, που μάλλον εν ονόματι της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου και τον ιδεών που είναι συνταγματικές επιταγές με αφήνει ελεύθερα να γράφω, είναι η αλήθεια, να λέω τις απόψεις μου, που και αυτή (η ιδιοκτησία) στην περίπτωσή μου δεν φέρθηκε σωστά, σε πολλές περιπτώσεις, είμαι λοιπόν το κόκκινο πανί.  Αλλά τι να κάνουν; Με ανέχονται.

Πάλι καλά που δεν με διέγραψαν γιατί υπήρξε και αυτή η απειλή, που ίσως το κάνουν μετά από αυτό το άρθρο. Μα θα πείτε γιατί  adreo αναφέρεσαι στο παρελθόν, αφού τόσα χρόνια γράφεις ελεύθερα εδώ τις απόψεις σου; Για το ότι γράφω ελεύθερα, οφείλω να τους ευχαριστώ. Μου παραχωρούν στην ουσία ένα δικό μου χώρο. Είναι δυνατόν να είμαι αγνώμων;

ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ λοιπόν που άρχισα από το παρελθόν και ξέροντας πως με έχουν σε καραντίνα από τότε μέχρι και αυτή την ώρα, ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ «ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΗΛΗ», όπως λέγεται η στήλη του site  που στην ουσία σπρώχνει τα μέλη προς τα εκεί, ακόμα και εμένα, που συνήθως φεύγω απογοητευμένος, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, αλλά από ότι καταλαβαίνω, δεν κάνουν και κάτι το ουσιαστικό. Τα δημοφιλή πρέπει να βγαίνουν από διαδικασίες δίκαιες και ασφαλείς. Βάσει του πόσοι διαβάζουν κάποιο άρθρο. Και ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι αυτός που δείχνει στον Μπλόγγερ τι  επισκέψεις έχει, να γίνει φανερός, μπαίνοντας στην αρχή του κάθε  blog.

Όχι επειδή τα βάζουν κάποιοι να θεωρούνται πως τάχατες είναι τα πιο δημοφιλή.. Και ποιοι είναι αυτοί; Το παίζουν σπουδαίοι κριτές;  Έξω λοιπόν, από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, τα θέματα είναι κάτω του μετρίου. Μπορεί και εγώ να γράφω έτσι, μέτρια εννοώ, αλλά η επισκεψημότητα του blog μου, μου δίνει το δικαίωμα να σκέπτομαι πως αυτά που γράφω, καλώς , κακώς διαβάζονται.. ΔΕΙΤΕ λοιπόν.

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2862,

επισκέψεις ή χτυπήματα όπως κάποτε μου είπε κάποιος αόρατος υπεύθυνος του  site,

ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2640, και

ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 3582…

Πιθανόν τα πιο δημοφιλή, ή και άλλα να έχουν τεράστια νούμερα επισκεψημότητας

Αλλά το ξέρουν  αυτό  τα 135000 μέλη του site; 

Αν η διεύθυνση του site θέλει να εφαρμόσει δίκαια διαχείριση, δεν έχει παρά να τοποθετήσει τον ίδιο μετρητή επισκεψημότητας σε όλα τα blogs και μάλιστα υποχρεωτικά,  ώστε κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του, μη εξαιρουμένου και εμού του ιδίου. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ  ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ το κατά τα άλλα σπουδαίο site  σας. ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ υπόψιν ότι το κάθε μέλος εδώ φέρνει συνολικά επισκεψημότητα, που μεταφράζεται σε έσοδα από τις διαφημίσεις.   

ΚΑΙ ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ… σας ζήτησα με  mail μου να μου επιτρέψετε να βάζω διαφημίσεις στο  blog μου, αλλά ακόμα περιμένω την απάντηση. Βγάλετε κύριοι μια φόρμα, αν θέλετε να έχει ζωή, άρα και έσοδα το site, από την οποία να κερδίζετε και εσείς κάποιο ποσοστό, αλλά και τα μέλη επίσης.

Στις χαλεπές και δύσκολες εποχές που ζούμε, όταν το Google εφαρμόζει ένα τέτοιο σύστημα, δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνει και εδώ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ κύριοι, ο  adreo  πολλά χρόνια ήταν πετυχημένος επιχειρηματίας και ότι λέει το ξέρει καλά. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΩ, που τα θεωρώ πολύ σημαντικά. Και μην πείτε από μισαλλοδοξία και μόνο, που την έχω γευθεί πολλές φορές εδώ, αφού τα προτείνει ο adreo, δεν θα τα κάνουμε.

Η φαντασία η δική σας κύριοι, δεν φτάνει, γιατί υπάρχουν πολλά μέλη που μπορούν να έχουν ιδέες πολύ καλύτερες από εσάς, που μόνο στην πράξη φαίνονται αν είναι σημαντικές.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Ένα τόσο μεγάλο site, γιατί δεν μπαίνει και στον τομέα των πωλήσεων; Δεν χρειάζεται ούτε ένα ευρώ για να ξεκινήσει.  Από ότι βλέπετε κύριοι εγώ σκέπτομαι και την βιοσιμότητα  του site γι΄ αυτό σας  εκθέτω και κάποιες ιδέες. Πάντως όχι για να σας καλοπιάσω.  Θέλω να υπάρχει το site,  και ξέρω πολύ καλά πως χρειάζεται έσοδα. Αλλιώς θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγατα.

Με την δύναμη που έχει και σχετική οργάνωση, θα επιτύχει σίγουρα αυτή η ΙΔΕΑ. Αυτά τα ολίγα.

Υ.Γ Επεξεργάζομαι όλα μου τα άρθρα εδώ και όχι μόνο  και το επόμενο χρονικό διάστημα θα τα βάλω εδώ. Θα δείτε πολλά, που θα σας εκπλήξουν. ΑΥΤΑ ΟΛΑ χωρίς ίχνος εγωισμού, απλά είναι εκτός των άλλων, κάποια από αυτά και επίκαιρα. Και είναι καλύτερα να τα έχετε μαζεμένα , αν σας ενδιαφέρει βέβαια, παρά να επιλέγετε κάτι στην τύχη.

Πάντως περιμένω  όσοι διαβάσετε τα γραφόμενά μου σήμερα,  να πείτε την  γνώμη σας. Θα  είναι  πολύ χρήσιμο  πιστεύω.


32 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης