ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
29 Απριλίου 2020, 01:52
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.


Αγαπητοί φίλοι,αγαπητές φίλες, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,με υγεία και χαρές. Χαρές για όλους μας, που είναι συναισθήματα σημαντικά γιατί δίνουν το έναυσμα για το ξεκίνημα, με στόχο μια καλύτερη ζωή. Δυστυχώς  το 2020, θα μείνει στην Ιστορία της Ανθρωπότητος, ως  έτος δύσμοιρο, στενόχωρο, ως έτος της αγωνίας και της θλίψης. Και αν η επιστήμη δεν κατορθώσει να βρει εμβόλιο και θεραπεία για τον κωρονοϊό, τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα. Αναλογίζομαι, πως έξω από τους χιλιάδες νεκρούς  ανά τον κόσμο, που με τον χαμό τους μας γέμισαν με θλίψη, ο δολοφονικός αυτός ιός, κατέστρεψε οικονομικά ολόκληρη την ανθρωπότητα... και δεν έχει τελειώσει ακόμα  το δράμα. Η ελπίδα μας είναι οι χιλιάδες ερευνητές ανά τον κόσμος να ανακαλύψουν  τον τρόπο καταπολέμησης του ιού. Για την Πατρίδα μας ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, που προσπαθεί να βγει στο ξέφωτο, κάτι κακό θα συμβεί για να την πάει πίσω. Την σημερινή κατάσταση την παρομοιάζω, φίλες, φίλοι, με την κατάσταση που επικρατούσε στον κόσμο και την Πατρίδα μας, από τις καταστροφές ,  του αιματηρού Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου που είχε και εκατομμύρια νεκρούς βέβαια. Όμως οι γονείς μας, οι Παππούδες μας και Παππούδες σας, ανασκουμπώθηκαν και ξεκίνησαν την ανοικοδόμηση , που έφερε την Χρυσή μεταπολεμική εποχή στην Ελλάδα, με στερήσεις και τεράστιες δυσκολίες τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, και μετά πιο καλά και πολύ καλύτερα για τους τότε νέους και σήμερα πολλών από εσάς γονέων σας.

Μπήκαν τότε οι βάσεις για μια καλύτερη Ελλάδα.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΙΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ που μας δόθηκε αυτούς τους δυο μήνες, που μας έκανε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, και  να αντιμετωπίσουμε τον τεράστιο κίνδυνο με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες ,  ενωμένοι και αγαπημένοι, ας γίνει απαρχή  για περισσότερη ανθρωπιά, για αλληλοβοήθεια, και να αφήσουμε όλοι μας να εκδηλωθούν όλα τα καλά  και οι αρετές της Φυλής μας, για να ξαναβάλουμε την Χώρα στο δρόμο της προόδου. Έτσι θα προχωρήσουμε πιο εύκολα, πιο ανθρώπινα προς το μέλλον. Όλοι είμαστε ίδιοι, όλοι μπορούμε να είμαστε μια γροθιά. 

adreo

Επικολλώντας το παρακάτω Link, μπορείτε να πάρετε σε ηλεκτρονική μορφή το βιβλίο μου O ROZ HLIOS, (Ο ΡΟΖ ΗΛΙΟΣ) με έκπτωση 25% ήτοι στην τιμή των 2,32  ευρώ. Διαβάστε το και προτείνετέ΄το  ΄στους φίλους σας, φίλες σας.

Ευχαριστώ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

https://payhip.com/b/ZmGv

- Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links