αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
28 Μαΐου 2009, 12:25
ΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ 12 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ;


 

 

Φίλοι, φίλες,

από την πολύ μεγάλη μουσική μου παραγωγή, σκέφτηκα να παραχωρήσω ΔΩΡΕΑΝ 12 τραγούδια μου, αφού βεβαιωθώ ότι ο ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη, διαθέτει πολύ καλή φωνή και όρεξη να μπει στο Ελληνικό τραγούδι.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα συζητηθούν κατόπιν συνενοήσεως για κάποια προσωπική συνάντηση. Όσοι (πιστοί) ενδιαφερόμενοι, προσέλθετε.

Adreo


11 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


18 Μαΐου 2009, 17:30
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!


 

 

 

 

Φίλες, φίλοι,

μετά από αρκετό καιρό επανακάμπτω στο βlog  μου, αν και δεν έχω την ίδια διάθεση με την παλιότερη  παρουσία μου. Και αυτό όχι τόσο για τις βολές που δεχτηκα από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού μου "αντιπάλους", αλλά γιατί είπα να γεμίσω τις "μπαταρίες μου" και να επιστρέψω δριμύτερος. ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, αλλά η αποτυχία του ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ, με έκανε να επισπεύσω την επιστροφή μου. Κατ’ αρχάς , για να μην υπάρξει παρεξήγηση, τον ΣΑΚΗ τον θεωρώ μεγάλο καλλιτέχνη, που δύσκολα θα αντικατασταθεί όταν έρθει η ώρα του να φύγει από την ενεργό δράση.

 Όμως από την συμπάθεια που του έχω μέχρι την άστοχη ενέργειά του να παρουσιαστεί στην Γιουροβίζιον με ένα τόσο φτωχό τραγούδι, υπάρχει μεγάλη απόσταση και την ενέργειά του αυτή που τον καταρράκωσε σαν καλλιτέχνη δεν του την συγχωρώ.

Γιατί μεγάλοι καλλιτέχνες σαν κι' αυτόν, θα πρέπει να φυλάγονται από τον διασυρμό. ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ να μην δεχθεί να παρουσιάσει ένα τραγούδι που επιλέχτηκε με ένα γλέντι τρικούβερτο, (ποιος το πλήρωσε αλήθεια; Ας με ενημερώσει κάποιος) από τα τρία που είχε υποβάλει ο ίδιος Συνθέτης, που για μένα δεν ήταν άξιος των περιστάσεων , και αυτός δεν έπρεπε να το παίξει μοναδικός και να μην δεχθεί να συμμετάσχει σε έναν ανοικτό διαγωνισμό επιλογής του τραγουδιού του, γιατί θα έπρεπε να έχει υπόψη του πως και εκατοντάδες άλλοι Έλληνες συνθέτες, μικροί και μεγάλοι, γνωστοί και άγνωστοι , μπορούν να γράψουν καλύτερα από αυτόν. Απόδειξη ένα παιδάκι, που είναι Λευκορώσος και που εκπροσώπησε την Νορβηγία τους συνέθλιψε όλους. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΚΟΣ μας συνθέτης  με το Βατερλό του; ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ;!

Όχι κύριε Συνθέτα, που το έπαιξες μοναδικός δεν σε Συγχωρούν οι Έλληνες.

Θα μου πείτε και η αποτυχία είναι μέσα στην ζωή, στην τέχνη.

Αν η επιλογή γινόταν από τον Ελληνικό λαό, ή από μια αδέκαστη επιτροπή από εκατοντάδες τραγούδια με πανελλήνια συμμετοχή, τίποτα δεν θα έγραφα σήμερα, απεναντίας θα συνέχαιρα τον εκπρόσωπο της χώρας μας.

Όμως ο τρόπος που έγινε η επιλογή και που μερικοί μαζί με όλους που συμμετείχαν εκείνη την βραδιά σε αυτήν, μη έχοντας κόκον φιλοτίμου, συνήργησαν στην αποτυχία μας, που σε μας την είχαν  περάσει ως εξασφαλισμένη επιτυχία μέχρι την στιγμή της σκληρής αλήθειας, της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Αυτοί οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ, θα έπρεπε να παραιτηθούν από τις θέσεις τους, γιατί ρεζίλεψαν την Χώρα, ξόδεψαν άδικα κάποια εκατομμύρια ΕΥΡΩ και στενοχώρησαν Εκατομμύρια Έλληνες σε ολόκληρο τον Κόσμο.

Κύριοι,

 όλοι πρέπει να παραιτηθείτε, αν θέλετε να διασώσετε το φιλότιμό σας .

ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΘΕΤΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ γιατί μία δεν αξίζεις, (αυτό δυστυχώς έδειξες) και αν  δεν είχες τον ΣΑΚΗ ερμηνευτή που έκανε ότι ήταν δυνατόν, ΘΑ ΕΠΙAΝΕΣ ΠΑΤΟ. Δεν ντρέπεσαι ένας πιτσιρίκος να σου βάλει τα γυαλιά;Με μια εκπληκτικη, για ένα μικρό παιδί, μελωδία; Ίσως μια δημόσια συγνώμη,να σε διέσωζε, και αυτό να κάνεις.

ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δε που αφήνει κάποιους να κάνουν ότι θέλουν και χαλούν το πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό,  θα έλεγα να βάζει τους κατάλληλους ανθρώπους στα διάφορα πόστα και φυσικά ακόμα πιο πολύ στην ΕΡΤ, που την πληρώνει ο Έλληνας και μάλιστα πολλές φορές αν έχει σπίτι, εξοχικό, μαγαζί και λοιπά. Γιατί και αυτοί την ζημιώνουν με κάποιο Πολιτικό κόστος.

Αυτά έχω να γράψω για σήμερα ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ας μου πει μια δικαιολογία για τον τρόπο που επιλέχτηκε το τραγούδι του . Και ένα τελευταίο. Δεν βλέπουν οι ανευθυνοϋπεύθυνοι πως οι μελωδίες ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ  που λέγεται Γιουροβίζιον; Δεν νομίζουν πως για του χρόνου τώρα, ότι πρέπει να προκηρύξουν Πανελλήνιο Διαγωνισμό από τον Σεπτέμβρη και να επιλεγεί το τραγούδι με τίμιες και σωστές διαδικασίες; Για να μην πω με Πανελλήνια ψηφοφορία. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, και γλυτώνει όλους από τις ευθύνες.

Γεια σας

ADREO

 

 

 


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης