ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
30 Ιουνίου 2009, 23:28
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ BLOGS. Που θα κρύβονται μερικοί;


 

Φίλες, φίλοι,

ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, που φεύγει από την θέση του αυτές τις μέρες , με την αριθμ. 9/2009 γνωμοδότηση που απέστειλε στην Ασφάλεια Αττικής και την Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος, ούτε λίγο , ούτε πολύ τους υποχρεώνει να ελέγχουν ποιοι κρύβονται, πίσω παράδειγμα , από ένα υβριστκό, χυδαιο, υποτιμητικό, αντεθνικό δημοσίευμα και τέλος πάντων ότι είναι έξω από τα σωστά και πρέποντα που αναγράφονται ή παρουσιάζονται στα διάφορα Βλοgs, και οι παρανομούντες να οδηγούνται στην Δικαιοσύνη και να δίδουν λόγο.

Είναι ένα θέμα που έχω θείξει αρκετές φορές και εμένα προσωπικά με ικανοποιεί πλήρως υπό την έννοια ότι δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ένα Blog και να παρανομεί, 

αρκεί να μην γίνεται καταστρατήγηση αυτής από τα όργανα του Κράτους. Αν έγραφε κάποιος σε μια εφημερίδα ,δεν θα σκεφτόταν τις συνέπειες για κάτι που δεν θα ήτο σύννομο και δεν θα το δημοσίευε;

Μην αρχίσουν κάποιοι να λένε ότι είναι αντιδημοκρατικό και λοιπά υποκριτικά που τους εξυπηρετούν , γιατί στη Δημοκρατία, αν θέλουμε κάποια στιγμή αυτή να εδραωθεί  και όλοι μας να έχουμε επί ίσοις όροις τις απολαβές μας, θα πρέπει και εμείς οι πολίτες να σκεπτόμαστε και να ενεργούμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και να σεβόμαστε τους νόμους.

 Αυτά τα ολίγα. Θα επανέλθω για το θέμα, όπως και σύντομα θα ασχοληθώ και με την απαγόρευση του τσιγάρου σε κλειστούς χώρους και για τα πρόστιμα... που είναι εξωντωτικά.

Προσωπικά δεν καπνίζω, αλλά θα σχολιάσω το θέμα, σαν να ήμουν καπνιστής.

Οψόμεθα , και για τα νέα παιδιά που δεν γνωρίζουν ίισως το ρήμα = βλέπουμε.

 adreo

 

5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
28 Ιουνίου 2009, 11:59
ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ…


 


 

Φίλοι, φίλες,

«Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον, δηλαδή, αυτό που έχει γραφτεί, που είναι προκαθορισμένο από την μοίρα, είναι αδύνατον να αποφευχθεί», έλεγαν οι Αρχαίοι πρόγονοί μας, προκειμένου να δώσουν κάποια αιτία ή και λύση στα όσα κακά συνήθως συμβαίνουν στην ζωή μας.

Είναι αυτό που λέμε εμείς σήμερα. «Αυτό ήταν το γραφτό του, γραφτό μου». Έτσι ο άνθρωπος από τότε, αισθανόμενος αδύναμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στη ζωή του και αυτά που θα του συνέβαιναν, έτρεχε στους μάντεις, μελλοντολόγους τους λένε σήμερα για να του πουν , άνθρωποι όντες και αυτοί, τα μέλλοντα.

Έτσι μέσα από τους αιώνες αναπτύχθηκαν διάφορες κατηγορίες μελλοντολόγων, που υποτίθεται προέβλεπαν το τι θα συμβεί σε όποιον προσέφευγε σε αυτούς, αφού τους «ασήμωνε» βέβαια και μάλιστα αδρά. Έτσι αναπτύχθηκε η αστρολογία, η χαρτομαντεία, η χειρομαντεία,  τεχνική με γυάλα, με χίλια δυο αντικείμενα, και ακόμη ότι πονηριά σκαρφίζεται ο κάθε «μάγος».

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν άτομα με υπερφυσικές ικανότητες , που μπορούν να προβλέψουν κάποια πράγματα, αλλά είναι μετρημένα παγκοσμίως στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Και να μου επιτρέψετε να έχω σοβαρές αμφιβολίες ακόμα και γι’ αυτούς, αφού ότι μαθαίνω, το μαθαίνω από τον τύπο ή την τηλεόραση. Θεωρώ πολύ κουτό η ΧΙ κυρούλα να το παίζει αστρολόγος, μέντιουμ, χειρομάντης και λοιπά. Ένα σωρό ειδικότητες υπάρχουν και εκμεταλλεύονται  την αφέλεια και την αδυναμία των κλονισμένων από άποψη ηθικού , ανθρώπων. Και οι υποτιθέμενοι μάγοι πλουτίζουν μόνο από αυτά. Παράδειγμα, αν είχαν τέτοιο χάρισμα, κάθε εβδομάδα θα ανέβαζαν τον πλούτο τους κατά μερικά εκατομμύρια ευρώ  κερδίζοντας όλα τα τυχερά παιχνίδια και όχι μόνο.

Θα ανεύρισκαν θαμμένους θησαυρούς, θα κυβερνούσαν την χώρα κατά το πώς ήθελαν και χίλια δυο. Ένα είναι βέβαιο , ότι οι υποτιθέμενες προβλέψεις πληρώνονται αδρά , και έτσι άτομα με μηδενικές ικανότητες, πολλές φορές αγράμματοι, τσαρλατάνοι, πλουτίζουν σε βάρος των απλών κυρίως ανθρώπων.

Πριν πολλά χρόνια σε μια πόλη της Κεντρικής Ελλάδας, μια τέτοια απατεώνισσα , μάδησε κυριολεκτικά μια γυναίκα που ζήτησε να της φέρει πίσω τον σύζυγο που την εγκατέλειψε.

Της είπε να πλένει για σαράντα μέρες πρωί, μεσημέρι, βράδυ ένα ζευγάρι κάλτσες που την πρώτη φορά ήταν βρώμικες, και να της στύβει στην πόρτα. Τώρα που και πως δεν ξέρω.

Η διαδικασία κράτησε δυο χρόνια αλλά πουθενά να φανεί ο δραπέτης σύζυγος. Το θύμα κατάλαβε την μπαγαποντιά του υποτιθέμενου παντοδύναμου μέντιουμ, αστρολόγου, καφετζούς, δεν θυμάμαι με ποιο τρόπο προέβλεπε τα μέλλοντα, την πήγε στην Αστυνομία, καταδικάστηκε και για πολλά χρόνια έγινε κάτοικος των Φυλακών.

Το θύμα μάλλον ακόμα περιμένει να γυρίσει ο σύζυγος και μετρά όλες τις οικονομίες της που της έφαγε το μέντιουμ,  με την φαντασία της βέβαια.   Τέτοιες ιστορίες υπάρχουν άφθονες.

Στην σύγχρονη εποχή έχουν γίνει χιλιάδες αυτοί , αυτές που διατείνονται πως θα μας κάνουν πλούσιους, θα μας φέρουν ότι χάσαμε, θα μας δώσουν υγεία, μέχρι και οι άκληροι να αποκτήσουν παιδιά με διάφορες δικές τους αλχημείες.

Τώρα έχουν βρει ηλεκτρονικό-τηλεφωνικό τρόπο για να κάνουν την αφαίμαξη  των θυμάτων τους, μέσω τηλεφώνου με δυο ευρώ πάνω κάτω το λεπτό, δήθεν πως θα επικοινωνήσει το θύμα με τους ίδιους και θα πάρει συμβουλές και λύσεις και κάθε φορά το θύμα πληρώνει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, που τρέχει και δεν φτάνει, για να το πληρώσει.

Η αιτία αυτής της δημοσίευσης ήταν πού διαβάζοντας ένα περιοδικό, είδα δεκάδες διαφημίσεις τέτοιων ατόμων.

Ατόμων με μηδενική ηθική υπόσταση, αφού τρώνε τα χρήματα των φτωχών ανθρώπων εκμεταλλευόμενοι τις δυσκολίες της ζωής τους και τα πάσης φύσεως προβλήματά τους που έχουν συσσωρευθεί σε όλους μας τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά και υπήρχαν μελλοντολόγοι και παλιότερα, αλλά τώρα έχουν γίνει χιλιάδες και μαδάνε τον κόσμο και με ηλεκτρονικό τρόπο, που είναι και ο πιο ανώδυνος γι’ αυτούς, ιδιαίτερα που κανένας εισαγγελέας δεν ενδιαφέρεται, αυτοβούλως εννοώ, να τους μπαγλαρώσει.

Επίσης και ολόκληρη η Κρατική μηχανή που αδιαφορεί πλήρως για τα εγκλήματα αυτών των ανθρώπων, απατεώνες λέγονται, που πουλάνε φρούδες ελπίδες στους ανθρώπους που ονειρεύονται να βρουν κάποια λύση στα πολύ βασανιστικά προβλήματά τους, επίσης εγκληματεί.

Φταίει όμως και ο τύπος και τα κανάλια που διαφημίζουν τους διάφορους τσαρλατάνους, παίρνοντας χρήματα από την προβολή τους.

Οι ίδιοι αυτοί (οι εμπλεκόμενοι) που συμμετέχουν σε αυτά τα εγκλήματα, προσπαθούν να διασωθούν με υποκριτικές εκπομπές και υποκριτικά δημοσιεύματα που υποτίθεται προωθούν τις καλές τους προθέσεις. Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά γι’ αυτό το θέμα, αλλά δεν θέλω να σας κουράσω άλλο.

Γεια σας

 adreo 

 

 

 

- Στείλε Σχόλιο
26 Ιουνίου 2009, 02:01
Κι εγώ το πίστεψα πολύ.


 

 

 

 

 Έφερες τα πάνω κάτω

στη ζωή μου,

ήσουνα για μένανε

η αναπνοή μου.

 

Πίστεψα σε σένανε

Σου έδωσα την καρδιά μου,

κι' έγινες   κυρίαρχη

στο μεγάλο έρωτά μου.

 

 Ρεφραίν

 

Κ’ έλεγες

πως με αγαπούσες

κι εγώ το πίστεψα πολύ 

και σαν  με

διπλοφιλούσες,

εγώ σε αγαπούσα πιο πολύ.

 

 

 

 

17 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
21 Ιουνίου 2009, 17:43
BΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΩΝΩ. ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ... ΑΛΛΑ


 

Φίλες, φίλοι,

εντάξει η τεράστια πλειοψηφία των μελών είναι νέα παιδιά. Όμως πάνω από 18 χρονών δεν είστε παιδιά. Εξάλλου γι' αυτό η Πολιτεία σας έδωσε ψήφο.. Και σε δυο τρία χρόνια θέλετε δεν θέλετε  σας έρχονται τα δύσκολα.

Όμως μερικοί και μερικές εδώ μέσα, που τα blogs τα πήρανε στο αστείο όχι μόνο παιδιαρίζουν αλλά κάνουν και την τεράστια πλειοψηφία να τους λυπάται. Έτσι κάποιοι-ες εντελώς ανώριμοι και ανώριμες για να ικανοποιήσουν τον ναρκισσισμό τους, την ματαιοδοξία τους και να ψαρεύουν αναγνώστες , βάζουν έναν άσχετο με το θέμα -που πολλές φορές δεν είναι καν θέμα- τίτλο και όταν μπει κάποιος στο blog τους, τρελαίνεται με τις σαχλαμάρες τους και τις εκτός θέματος αρλούμπες τους.

Μερικές φορές, όχι πάντα- δεν ξέρω με τι κριτήρια η επιτροπή τους βάζει στα δημοφιλή. Και αυτοί-ες, καμαρώνουν ακόμα πιο πολύ και αποθρασύνονται περισσότερο.

Βρε παιδιά σοβαρευτείτε και αν δεν μπορείτε να γράφετε έστω απλά , μην ασχολείστε με τις κοτσάνες σας. 

Νομίζω πως σας λέω το καλύτερο. Μια δυο φορές θα κοροϊδέψετε τον αναγνώστη. Μετά θα μείνετε μόνοι με τις αρλούμπες σας , όσο και να θέλει η επιτροπή να σας προβάλει. Και ειλικρινά θυμώνω, όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι , όταν με κοροϊδεύουν με ένα ψεύτικο, βαρύγδουπο τίτλο.

Τώρα αν πείτε πως γράφω επειδή, παράδειγμα, σας ζηλεύω.

Όχι βέβαια, γιατί έχω μάθει να αγαπώ τους νέους ανθρώπους, αλλά και να τους συγχωρώ κάποια ολισθήματα. Αλλά τους εκ συστήματος μπαγαπόντηδες δεν τους πάω καθόλου.

Καλώ λοιπόν όλους-όσους αναφέρομαι και εννοώ- να σοβαρευτείτε, και εγώ μέσα, αν ξεφεύγω, αν και το προσέχω το θέμα, να με διορθώνετε, για να βγαίνει κάτι καλό από τα Βlogs.

Αυτά είχα να γράψω. Θα μπορούσα να αναφέρω και κάποιους που υπέπεσαν στην αντίληψή μου να γράφουν ψεύτικους τίτλους, αλλά ούτε θέλω , ούτε πρέπει.

Ελπίζω να αντιληφθούν μόνοι τους τα λάθη τους.

Θα μπορούσα να μην ασχοληθώ μαζί τους, αλλά δεν γίνεται. Εδώ πρέπει να λέμε την αλήθεια, χωρίς να θεωρούμε τους εαυτούς μας αλάθητους.

adreo

 

18 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
17 Ιουνίου 2009, 15:59
Εν τόπω χλοερώ...


 

φίλες, φίλοι,

μην ξενίζεστε από την φράση που υπάρχει στον τίτλο αυτής της δημοσίευσης. Αλλά κάπως έτσι μου ήρθε ο τίτλος για τις χαμένες-πεθαμένες θα έλεγα- φιλίες.  Φιλίες των παιδικών μου χρόνων, που όλοι λέγαμε πως θα κρατούσαν για όλη μας την ζωή.

Ήμασταν τέσσερις φίλοι αχώριστοι. Στο Δημοτικό μόνο την νύχτα που πηγαίναμε για ύπνο δεν ήμασταν μαζί. Γύρω στην τρίτη Γυμνασίου ο ένας έμεινε στη ίδια τάξη και μοιραία και σιγά, σιγά απομακρύνθηκε. Καμιά φορά βρισκόμασταν μαζί. Στην τετάρτη Γυμνασίου έφυγε για Αθήνα, γιατί δεν τον σήκωνε το κλίμα στο σχολείο και δεν τον ήθελαν. ο δεύτερος  της παρέας Ήταν πολύ ζωηρός και όλοι οι καθηγητές τον είχανε στην "μπούκα".

Έτσι μείναμε δύο Εγώ και ο Τάκης.

Μόλις τέλειωσα πέταξα και εγώ για την μεγάλη πόλη, την Αθήνα. Έτσι χωριστήκαμε σχεδόν οριστικά. Βλεπόμασταν βέβαια τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, τα καλοκαίρια. κάποιες φορές τηλεφωνούσαμε ο ένας στον άλλονΟ. Μα δεν ήταν όπως πριν.  Οι δυο μείνανε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου.. και εγώ εδώ όπως και ο Κωστάκης που πρώτος έφυγε για Αθήνα, αλλά σε πολύ διαφορετικές γειτονιές.

Ήρθαν και οι οικογένειες, οι επιχειρήσεις, οι έγνοιες, οι υποχρεώσεις... και μετά άλλα. Παράδειγμα ο Τάκης πέθανε πολύ νέος μάλιστα, ο άλλος στο χωριό αρρώστησε βαριά και μείναμε επί του παρόντος εμείς εδώ στην Αθήνα. Τηλεφωνιόμαστε καμιά φορά, βλεπόμαστε καμιά φορά,- και το Πάσχα ειδοθήκαμε,  αλλά δεν είναι όπως τότε που ήμασταν μικρά παιδιά.

Τελικά οι φιλίες θέλουν και αυτές ειδικές συνθήκες για να μείνουν για πάντα. Παράδειγμα να μείνουν οι φίλοι στον τόπο τους, όπου βλέπονται καθημερινά και επομένως συντηρούν την φιλία τους, όπως  αυτοί πο μείνανε στην ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Καμιά φορά βέβαια και εκεί πεθαίνει η φιλία, αλλά για διαφορετικούς λόγους, που δεν είναι του παρόντος να αναλύσω.

Έτσι η μεγάλη φιλία σιγά-σιγα σβήνει, μέχρι που παύει να υπάρχει.

Και σήμερα το πρωί, αναπολώντας το παρελθόν, μου ήρθαν αυτές οι σκέψεις, του αργού θανάτου της φιλίας, που όταν ξεκίνησε κανείς μας δεν πίστευε πως θα πεθάνει.

Γι΄ αυτό και εγώ βάζω τον τίτλο στην κορυφή..."Εν τόπω χλοερώ" ή αν θέλετε "Ενθάδε κοίται η φιλία των 4 φίλων... κ.λ.π.".

Αν σας στενοχώρησε ο τίτλος... Λυπάμαι... αλλά τι να πω τώρα; Δεν θέλω να μαυρίσω την ψυχή σας .... Γιατί η τεράστια πλειοψηφία του Site είστε νέα παιδιά και δεν θέλω να σας χαλάσω το ωραίο όνειρο που λέγεται ΦΙΛΙΑ.

γεια σας

adreo

 

4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
13 Ιουνίου 2009, 16:32
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ! τρώγοντας, πίνοντας, γλεντώντας, σπάζοντας πιάτα και λοιπά...


 

 

φίλες φίλοι,

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ! εσείς μπορείτε να το πείτε, τρώγοντας, πίνοντας, γλεντώντας, σπάζοντας πιάτα που από ότι ξέρω απαγορεύεται να γίνεται στα κέντρα διασκέδασης και να προκαλείτε με τον δανεικό πλούτο σας τον Ελληνικό Λαό που περνά πολύ δύσκολες ώρες; Οι περισσότεροι ούτε θα το θέλατε, αλλά ούτε θα μπορούσατε να το κάνετε.

Καιρό τώρα θέλω να γράψω για αυτή την προκλητική εκπομπή της Κρατικής Τηλεόρασης, όπου ο παρουσιαστής της , που ασφαλώς θα αμείβεται αδρά, προσκαλεί κάποιους επωνύμους και ημιεπώνυμους και κυριολεκτικά τα σπάζει μαζί τους.

Στην εν λόγω εκπομπή γίνεται και επίδειξη-διαγωνισμός, του ποιος είναι ο πιο φάλτσος και ποιος πιο αδέξιος στο χορό.

Εγώ βλέπω σε πολλές περιπτώσεις και την επιδεικτική διάθεση των προσκεκλημένων, ότι τάχατες έχουν κάποιες ικανότητες. Εγώ φίλοι, φίλες μου όλους αυτούς τους λυπάμαι και πιο πολύ λυπάμαι που καταδέχονται να μπεκρουλιάζουν, να σπάνε και να φαλτσοτραγουδάνε, σκεπτόμενος πόσο ματαιόδοξος είναι ο άνθρωπος, ιδιαίτερα άμα έχει περάσει η μπογιά του, σχεδόν γελοιοποιείται στα μάτια των τηλεθεατών, που δεν νομίζω να κάθονται να βλέπουν την εν λόγω εκπομπή.

Οφείλει η Κρατική τηλεόραση να ανακοινώσει πόσο στοιχίζει η εν λόγω εκπομπή για να ξέρει ο Έλληνας που πάνε τα χρήματά του. Επίσης τι ακροαματικότητα έχει και αν φέρνει κάποια χρήματα στην Κρατική Τηλεόραση. Όλα ξεκάθαρα.

Για μένα η εκπομπή δεν αξίζει κάτι το ιδιαίτερο, δεν προσφέρει τίποτα στους τηλεθεατές, προκαλεί το Λαϊκό αίσθημα και οι μόνοι κερδισμένοι είναι ο κατά τα άλλα άξιος παρουσιαστής -ηθοποιός και αυτοί που προσκαλούνται, που έχουν και ανάγκη να συντηρούν την ματαιοπονία τους αλλά και την ματαιοδοξία τους.

Αυτά είχα να πω σήμερα. Οι γνωστοί , άγνωστοι, που πάντα εγώ θα μνημονεύω για την μικρότητά τους,  θα πουν τα δικά τους, αλλά εσείς οι απλοί και αγνοί αναγνώστες μου που με διαβάζετε, είμαι εντελώς σίγουρος πως θα συμφωνήσετε μαζί μου .

Και οι υπεύθυνοι της Κρατικής τηλεόρασης, αλλά και ο αρμόδιος Υπουργός, να κοιτάξουν να μην προκαλούν το Δημόσιο αίσθημα με τέτοιες εκπομπές. Ακόμα και τζάμπα να γίνεται η εκπομπή, πρέπει να πάψει να υπάρχει, γιατί μας προκαλεί έντονα. Διαχωρίζει προκλητικά τους Έλληνες, σε επώνυμους-ημιεπώνυμους και αγνώστους και μη προνομιούχους.

Γιατί να γίνεται αυτό και μάλιστα από ένα κανάλι που πληρώνουμε όλοι;

Γεια σας

adreo

 

 

 

17 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
08 Ιουνίου 2009, 16:14
ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ... και κάτω!


 

Φίλοι, φίλες,

είμαι από εκείνους τους Έλληνες που θαυμάζουν και λυπούνται τον Ελληνικό ΛΑΟ. Τον θαυμάζω από την μια μεριά που σε πολύ σημαντικά πράγματα, όπως ήταν οι Ευροεκλογές, τιμώρησε- έτσι νομίζει- τους πολιτικούς και από την άλλη τους λυπάμαι γιατί στερούνται Δημοκρατικής και Πολιτικής συνείδησης.

Μέσα σε αυτούς βάζω και τον εαυτό μου που νομίζοντας πως αν ψηφίσω-που ψήφισα- θα αλλάξω κάτι. Και βέβαια τίποτα δεν άλλαξε με την δική μου ψήφο .

Από σήμερα οι διάφοροι σατραπίσκοι, -από χθες το άρχισαν- θα βγαίνουν στα κατευθυνόμενα και μάλιστα προς την μια πλευρά κανάλια, και θα προσπαθούν να μας πείσουν πως όλοι νίκησαν, με το 49% του εκλογικού σώματος έξω από τις εκλογικές διαδικασίες.

Το ωραίο είναι ότι "μισητά" πρόσωπα του παρελθόντος προσπαθούν να μας πείσουν ότι "παιδιά βγάλτε μας και τα 20 χρόνια που κάναμε επάνω και δεν σας υπολογίσαμε, μάλλον υπολογίσαμε τα διάφορα κομματόσκυλα, που ξεκοκαλίζουν τα 1500 ευρώ, ναι τόσα είναι, τουλάχιστον ο μέσος όρος όσων εργάζονται στο Δημόσιο με εξαίρεση τους πολύ νέους και άνευ προσσόντων", θα σας θυμηθούμε τώρα... και όλοι θα φάμε με χρυσά κουτάλια.

Πράγμα που μου θυμίζει το γνωστό "θα πάτε να πολεμήσετε και θα νικήσουμε".

Από την άλλη μεριά, επίσης "μισητά" πρόσωπα όλων των αποχρώσεων που και αυτά τα τρώμε στην μάπα, στην άμυνα αυτά,  με επικεφαλής την κυβερνώσα παράταξη, θα λένε μη τους ακούτε  "εμείς θα διορθωθούμε και οι μικρότεροι έως «αόρατοι μικροί» θα λένε και αυτοί "δώστε μας μεγάλο ποσοστό να πολεμήσουμε για το καλό σας".

Και εγώ θα τους ακούω μια ζωή, και θα με καταφέρνουν οι διάφοροι απατεωνίσκοι να μου παίρνουν την ψήφο μου...

Για να βλέπω τα παιδιά τους " Πολύ έξυπνα παιδιά γεννάνε οι πολιτικοί μας" να μπαίνουν και αυτά στο "επάγγελμα", και τα δικά μας παιδιά να είναι χωρίς επάγγελμα, άσχετα αν σπόυδαξαν μια ζωή..

Κακώς λοιπόν που δεν ψηφίσατε..

Η τιμωρία τους θα ήταν να ψηφίσετε αγνώστους και να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη άγνωστοι, άσχετοι, γραφικοί,  ή και προβληματικοί.

Το χειρότερο για αυτούς θα ήταν να στέλναμε με την ψήφο μας στην Ευρωβουλή τον Κάτμαν και διάφορους γραφικούς και όσοι από τους άλλους "έβγαιναν", να μην ξέρουν που να κρυφτούν έχοντας στην ομάδα τους, στο πλάι τους, ως εκπροσώπους της χώρας,  τους παραπάνω.

Θα ήταν μια τιμωρία χωρίς προηγούμενο..

Και κάτι ακόμα: Οι παραλίες χθες γέμισαν με χιλιάδες άτομα που οι περισσότεροι το παίζουν φτωχοί. Ειδικά αυτά που λέγανε εκείνοι, εκείνες που πήγαν παράδειγμα στην Μύκονο και έλεγαν πως δεν ψήφισαν γιατί τίποτα δεν περιμένουν από τους πολιτικούς, για αυτούς εκφράζω την απορία μου...

Που βρήκαν το χρήμα για να πάνε σε ένα τόσο ακριβό νησί και από την άλλη να λένε πως είναι άφραγκοι και θεωρούν υπεύθυνους τους πολιτικούς;

Μήπως θέλουν να πουν πως θα ήθελαν να έχουν περισσότερα και οι πραγματικά φτωχοί, άνεργοι και λοιπά να μην έχουν ούτε ξερό ψωμί;

Φυσικά κανέναν δεν πείθουν για την ανέχειά τους.

Καλά λοιπόν είναι να μην λένε για τιμωρία των πολιτικών -αυτοί δίκαια, τιμωρήθηκαν-αλλά να λένε πως θέλουν να είναι πιο πολύ πλούσιοι και οι φτωχοί ας ταλαιπωρούνται  μη έχοντας τα στοιχειώδη της ζωής.

 

Μπαμ, μπαμ και κάτω.. λοιπόν.

Ναι αλλά ψηφίζοντας..

Όχι θριαμβευτές χωρίς λόγο. Με την ψήφο των «κορόϊδων» που ψήφισαν

Και για να τελειώνω..

Πάλι αύριο θα λένε οι δημοσκοπήσεις " Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, αλλά καταλληλότερος για Πρωθυπουργός ο Καραμανλής".. Αυτά τα αλλοπρόσαλλα μόνο στην Ελλάδα του 2009 μπορούν να συμβαίνουν.

Ε! ας κάνουν την μεταγραφή του αιώνα οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ  και οι διάφοροι οπαδοί, και να γίνει ένας γάμος απίθανος.

Φαντάζεστε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Καραμανλή;

Τώρα τι θέση θα πάρει ο Γιώργος, ας τα βρούνε.

Αυτά

γεια σας.

adreo

 

Υ.Γ. Μια τελευταία απορία. Οι αρχηγοί των κομμάτων δεν μπορούν να βγάζουν στα κανάλια, κάποια φρέσκα πρόσωπα;. Σώνει και καλά θέλουν να μας γυρίζουν τα σωθικά;

 

4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
02 Ιουνίου 2009, 18:14
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ! καιρός να εξαφανιστούν αυτοί που δεν αξίζουν...


 

 

Φίλες και φίλοι ,

αγαπητές και αγαπητοί.

Το ξέρω πως θα σηκώσω θύελλα διαμαρτυριών, αλλά και επικρίσεων για το σημερινό μου σημείωμα. Τι να κάνω όμως; Δεν μπορώ να διαβάζω κάποιον τίτλο δημοσίευσης που εννοεί κάτι... και όταν μπαίνω στο εν λόγω δημοσίευμα, γεμίζω από αρλούμπες και που μαζί με τα ανάλογα γελοία σχόλια, μου χαλάνε την διάθεση.

Δηλαδή κύριοι και κυρίες(πολύ λιγότερες αυτές), κάνατε το βlog σας , για να δημοσιεύετε θέματα ανόητα , ασύντακτα, προσβλητικά, γεμάτα πολλές φορές από ναρκισσισμό και επιδαψιλεύσεις μεταξύ σας, αλλά και αισχρόλογα και που τίποτα δεν προσφέρουν;

Δεν νομίζετε πως συνεχώς προσβάλλεστε αφού όπως ξέρετε ταξιδεύουν οι αρλούμπες σας στο ιντερνέτ και διαβάζονται από οποιονδήποτε;

Και όσο δεν σας ελέγχει και επικρίνει κανένας, εσείς συνεχίζετε το "σπουδαίο" έργο σας;

Δηλαδή, εσείς..  ξυπνήσατε ένα πρωί και είπατε: "Θα κάνω ένα blog που να περιέχει όλα τα παραπάνω και πολύ περισσότερα, που τίποτα δεν θα προσφέρουν", και ως Έλληνες  φυσικά προσβάλεστε και προσβάλετε και την χώρα.Δεν κοκκινίζετε γι' αυτό;

Θα μου πείτε... adreo  τα παραλές..

Όχι, αυτό διαπιστώνω και όχι μόνο από το δικό μας site , αλλά και όπου αλλού υπάρχουν blogs.Πάντα βέβαια υπάρχου και οι εξαιρέσεις.

Βέβαια υπάρχουν και blogs εδώ μέσα που έχουν πολύ ενδιαφέρον, δείχνουν πόσο ταλέντο αλλά και μόρφωση έχουν οι ιδιοκτήτες τους αλλά και αρχές και ηθικό ανάστημα και που τα διαβάζεις και στα οποία σπάνια θα δεις κάποιο σχόλιο η θα δεις πολύ λίγα.

Προσωπικά τους θαυμάζω και σε μερικούς-ες, έχω στείλει και μήνυμα με το οποιο τους επικροτώ

Ενώ τα χαμηλής ποιότητας βlogs , έχουν πάντα σχόλια γραμμένα βέβαια στην γλώσσα του ιδιοκτήτη και των σχολιαζόντων, που είναι φτωχή, ασύνδετη και συνήθως χωρίς νόημα  και προσβάλουν βάναυσα την νοημοσύνη μας. Δηλαδή είναι αυτό που λέει ο Λαός, γεμάτα αρλούμπες.

Το κακό είναι ότι τα blogs είναι ασύδοτα, ανεξέλεκτα και επομένως όποιος θέλει δημιουργεί ένα.

Με αυτά που γράφω, θέλω να πω, πως όλοι μας πρέπει να σοβαρευτούμε, αν θέλουμε ο θεσμός των Βlogs να διατηρηθεί και να τελειοποιηθεί και να ωφελεί αντί να ζημιώνει.

 

  Αυτά είχα την ανάγκη να γράψω για σήμερα, και περιμένω να αρχίσουν να κροταλλίζουν τα πολυβόλα , αυτών που θα αρχίσουν το "γάζωμα"...

γεια σας,

adreo 

 

 

12 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links