αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
24 Ιουνίου 2016, 14:09
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


Τέλειωσαν τα ψέματα φίλοι και φίλες για την συμφεροντολογική ομάδα που κυβερνάει την Ευρωπαϊκή Ένωση, που καθόλου δεν είναι ένωση.

Σήμερα ο Λαός της Μ. Βρεττανίας, έβαλε την πρώτη αναμνηστική πλάκα στην πόρτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. "ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩ  ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΗΤΑΝ 28 και τώρα είναι 27...". Ελπίζω να μην μπει κάποια στιγμή και η ταφόπετρα.

Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία από τους οραματιστές της Ενωμένης Ευρώπης, εγώ ήμουν παιδάκι και μου έλεγαν τότε οι πολιτικοί σε όλους τους τόνους, πόσο μας συμφέρει να μπούμε σε αυτή την συμφεροντολογική , όπως εξελίχτηκε ομάδα κρατών.

Δεν μου πήγαινε στο μυαλό τότε πως αυτή  η Ένωση θα έπεφτε στα χέρια μιας αλητείας που ενεργεί σαν συμμορία οικονομική, πως θα έρθει καιρός  που με τα κόλπα της, τα βρώμικα σχέδιά της για την πλήρη εξουθένωση και υποταγή της Πατρίδος μας, πως η Ελλάδα μας θα έπεφτε στα πλοκάμια καμιά δεκαριά άρρωστων ηγετών, που στο βάθος του μυαλού τους τι έχουν;

Να σας πω εγώ που με την πείρα των χρόνων που φέρνω στην πλάτη μου, μπορώ να βγάζω συμπεράσματα.

ΟΙ λεγόμενοι ευρωπαίοι, προερχόμενοι από βάρβαρες φυλές που με τα χρόνια και αφού ολόκληρη την Ευρώπη την έβαψαν στο αίμα, εκπολιτίστηκαν, αλλά στο DNA τους όμως έχουν πάντα βαθειά όλα τα αιμοβόρα και όχι μόνο συναισθήματα, τώρα χωρίς πολέμους κατάφεραν 28 χώρες να τις κυβερνάνε, κρατώντας για τους προνομιούχους Λαούς τους την μερίδα του λέοντος από οικονομικά οφέλη, και εμάς μας κατάντησαν πένητες, μας εξόντωσαν οικονομικά, ψυχικά, και δεν νομίζω πως από τις 15 και μετά κάθε μήνα, πως υπάρχει συνταξιούχος μέχρι 800 και βάλε ευρώ, υπάλληλος και λοιπά που να έχει τον τρόπο να αντιμετωπίσει οικονομικά όλα που μας φόρτωσαν τεχνηέντως, οι προηγούμενοι κυβερνώντες και ο αριστερός Τσίπρας.

Και βέβαια αυτός και οι υπόλοιποι 299 και μερικές χιλιάδες παρατρεχάμενων τα παίρνουν χονδρά και ζουν καλά και εμείς βέβαια τσιγαριζόμαστε, και δεν τολμά να κόψει όπως σε όλους τα χρήματα που παίρνουν και να παίρνουν οι βουλευτές και λοιποί, το πολύ 1000 ευρώ. Για να δουν πως ζούνε και οι παρακάτω από αυτό το ποσό.

Τι να την κάνω λοιπόν εγώ τέτοια Ευρώπη; Τι να μου παίρνει τα πάντα και να μην έχουν ελπίδα οι επόμενες γενιές;

Η 5η στον κόσμο οικονομία, καλώς , κακώς ΄, η Μ. Βρεττανία, έφυγε από την Ευρ. Ένωση. Μαζί της πήρε την αναξιοπιστία της Ένωσης και εγκατέλειψε πίσω της ένα μεγάλο βιβλίο με τις ατιμίες της συμμορίας που κυβερνά την ένωση. 

Οι περισσότεροι από αυτούς πρωην κομμουνιστές, νεοφαγάδες που λάδωσε το άντερό τους, προσβάλλουν συνεχώς τον αρχαιότερο Λαό της Ευρώπης με τεράστια προσφορά και σε αυτούς, στα γράμματα, στις επιστήμες, στην Δημοκρατική συνείδηση, στα πάντα.

Ότι υπάρχει από τους Έλληνες τα Έχουν.

Σκεφθείτε εδώ και 2000 χρόνια και τι δεν έκαναν για να αφανίσουν τον Λαό μας. Δεν το κατάφεραν. Ευθύνες τεράστιες έχουν, από το Βυζάντιο μέχρι σήμερα και παραμένουν ίδιοι. Δεν μας συμπαθούν οι κυβερνήσεις της Ευρώπης. Μας θέλουν για δούλους και τον πλούτο μας να τον χρησιμοποιήσουν για όφελό τους.

Αυτό είναι και τίποτε άλλο.

Μας χρέωσαν με 400 δις κοντά ευρώ, αλήθεια ποιος τα έχει αυτά και τα εκατοντάδες τρις που είναι χρεωμένη όλη η ανθρωπότητα;. Κανένας, χαρτιά από ένα κομπιούτερ είναι. Σας έδωσε εσας κανείς 40000 ευρώ που είναι χρεωμένος κάθε Έλληνας;

Εγώ δεν έχω δει ούτε μια δραχμή, ούτε ένα ευρώ.  ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΔΙΣ;

κ. Τσίπρα βγάλε έναν ισολογισμό με λεπτομέριες και ανάρτησέ τον στο ιντερνέτ, να καταλάβουμε και εμείς τι έχει γίνει.. Μας αφήνετε όλοι που το παίζετε ειδικοί ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. 

Επανέρχομαι. Οι ηγεσίες δεν μας συμπαθούν, οι Λαοί της Ευρώπης  σε μεγάλο βαθμό μας αγαπούν.

Εν πάσει περιπτώσει,ή έξοδος της Μ. Βρεττανίας από την Ε. Ε. σηματοδοτεί τεράστιες εξελίιξεις.

Σήμερα ο ήλιος ανέτειλε σε μια νέα Ευρώπη, που αν δεν κοιτάξει να μοιράσει, ίσα δικαιώματα και απολαβές για όλους, αλλά και τον απόλυτο σεβασμό προς τους Λαούς που την απαρτίζουν, μοιραία θα διαλυθεί.

Για τις συνέπειες που θα έχει αυτή η διάλυση, μην με ρωτάτε, δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω.

Εγώ ξέρω πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα δημοψηφίσματα, και άλλες αποχωρήσεις. Έτσι το όνειρο μιας πραγματικής και για όλους Ενωμένης Ευρώπης, απομακρύνεται και οι ευθύνη ανήκει στους 3, 4 που το παίζουν ηγέτες και που δεν έχουν καταλάβει πως δεν ζουν στα μέσα του περσμένου αιώνα.

Τώρα η δική μας κυβέρνηση τι θα πράξει θα το δούμε σύντομα. Ένας έξυπνος ηγέτης μπορεί κατά την άποψή μου να αποκομίσει οφέλη. Θα μπορέσει ο Τσίπρας να αντιδράσει ή πάμε για χειρότερα;

Φοβάμαι μήπως οι αλυσσίδες με τις οποίες μας έχουν δέσει οι φίλοι μας, γίνουν πιο βαριές. Ελπίζω σε καλύτερα.

adreo 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης