ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
31 Ιουλίου 2009, 12:10
KΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ Ο ADREO, ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ..... ΕΦΥΓΕ!


 

ΌΧΙ  αγαπητοί μου φίλοι και αγαπητές φίλες,

απλά είμαι σε διακοπές, σε καλοκαιρινή ραστώνη όπως λέμε,  σε ψυχική όσο είναι δυνατόν ηρεμία. Δεν ακούω ούτε βλέπω τους "τρομοκράτες" της τηλεόρασης, δεν κυκλοφορώ με κάποια μάσκα και δεν θα κάνω ούτε εμβόλιο, γιατί δεν θέλω να βοηθήσω τους αμερικάνους να λύσουν το οικονομικό τους θέμα. Υπολόγισα πως από αυτή την ιστορία θα τσιμπήσουν  γύρω στα 60.000.000.000 Ευρώ, ένα τεράστιο ποσό που θα λείψει κυρίως από τους φτωχούς Λαούς. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ εμβόλιο. Άμα σας το πει ο γιατρός σας, να το κένετε.Δεν έχω καμιά πρόθεση να σαςπω τι θα κάνετε. Λέω για το τι θα κάνω εγώ.

Εγώ αν δεν προσβληθώ νωρίς, που δεν πιστεύω βέβαια να προσβληθώ,  θα περιμένω τις εξελλήξεις μέχρι που δεν θα πάει άλλο, και θα το κάνω τότε.  Βγάλανε ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ, απομονώνοντας τον ιο, έτσι διάβασα χθες σε μια εφμερίδα, αθλητική μάλιστα, και αντιλαμβάνεστε πόσο πιο φθηνό θα είναι για το κράτος μας. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ και αυτό; Βέβαια η παραγγελία από ότι λένε. έγινε.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΠΩΣ αυτούς που με προσέβαλαν δημόσια δεν τους ξέχασα.. ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ήσυχοι. Το ψάχνω το θέμα και θα προβώ στα δέοντα, αφού βρω την άκρη..που υπάρχει ήδη...

ΚΑΙ σαν εχω αποτελεσματα, αν και δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος, θα προχωρήσω . ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, που θα την υπολογίσω, δίνοντάς τους έτσι μια ευκαιρία. .

ΑΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΝ, από εμένα και την μόνη φωνή που τα βάζει μαζί τους, οι διάφοροι, διαγράφοντας το Βlog μου, κρατάω αντίγραφα των πάντων, όπως με συμβούλευσε και ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ του site.

 Και θα είναι σε χειρότερη θέση.

Kαλύτερα να με ανεχθούν και να ηρεμήσουν, παρά να προβούν σε  ενέργειες  ΠΑΝΙΚΟΥ.

DUM SPIRO SPERO. λέγαν οι Λατίνοι. Εγώ απλά ελπίζω ... να είναι σωστοί.

Αυτά για σήμερα. Καλό υπόλοιπο διακοπών και να είστε προσεκτικοί-ες, γιατί οι διακοπές κρύβουν πολλά.

 

adreo

- Στείλε Σχόλιο
19 Ιουλίου 2009, 17:05
Γνωρίζετε να χρησιμοποιείτε κάποιο μουσικό πρόγραμμα (νότες και κείμενο); Επικοινωνείστε μαζί μου!


 

Φίλες , φίλοι,

θέλω να σας ενημερώσω πως χρειάζομαι κάποιο μέλος του musicHeaven , αλλά και εκτός αυτού, που να γνωρίζει να χρησιμοποιεί πολύ καλά κάποιο πρόγραμμα γραφής παρτιτούρας, αλλά και να μπορεί να τοποθετεί κείμενο, όπου χρειάζεται, καθώς και δακτυλισμούς και άλλα μέσα διευκόλυνσης αυτού που θα το μελετά ως έτοιμο βιβλίο, διότι θέλω να επανεκδώσω κάποια βιβλία μου, που πριν αρκετά χρόνια, έκαναν  σπουδαία πορεία, γνωστά στους παλιότερους ως "Μουσική διά αλληλογραφίας".

Αυτός, αυτή που θα αναλάβει, μόνο αυτά που θα δίνω εγώ θα γράφει. 

Δηλαδή δεν χρειάζεται να προσθέσει ότιδήποτε.

Μπορεί όμως, πράγμα  που θα ήταν και το καλύτερο και πιο εξυπηρετικό για μένα, να με μάθει κάποιους χειρισμους που δεν ξέρω, σε κάποιο μουσικό πρόγραμμα, όποιο και να έχει μάλλον το έχω,  και να τα συνεχίσω μόνος μου.

Οτιδήποτε κάνει όποιος , όποια αναλάβει, θα είναι με αμοιβή,  η οποία  θα συμφωνηθεί μεταξύ μας!

Περιμένω τις προτάσεις σας στο e-mail μου.

ευχαριστώ

adreo

- Στείλε Σχόλιο
13 Ιουλίου 2009, 18:34
Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ…(του adreo) ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ.


 

 

Φίλες μου και φίλοι μου,

συμπλήρωσα 15 μήνες παρουσίας στο blog  μου και είπα να κάνω έναν απολογισμό. 31730 επισκέψεις μέχρι αυτή την ώρα που γράφω αυτό το σημείωμα,  ή χτυπήματα όπως θέλει να λέει κάποιος που ξέρει από αυτά και εννοώντας πως κάποια άτομα μπορεί να μπήκαν στο blog  μου, για το ίδιο θέμα περισσότερες από μια φορές.

Όπως και να έχει το πράγμα , για μένα είναι κάτι το πολύ σημαντικό. Τα γραφόμενά μου απασχόλησαν 31730 άτομα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αναγνώστες που διάβαζαν, έβγαζαν γνώμη, και μέσα-μέσα άφηναν και κάποιο σχόλιο.

Υπήρξε και μια ομάδα δέκα περίπου ατόμων και καμιά φορά σε αυτούς προστίθεντο και κανένας ξέμπαρκος-ξέμπαρκη, που έμπαιναν για να βρίζουν χυδαία, να υποτιμούν και να λοιδορούν  τον adreo..

Και φυσικά ο adreo απτόητος πάντα, δεν τους άφηνε έτσι. Τους πλήρωνε όλους με το νόμισμα που τους χρειαζόταν.

Έτσι πέρασε αυτό το χρονικό διάστημα, με Ομηρικές διαμάχες, οι δέκα στην επίθεση και ο adreo στην επιθετική άμυνα.

Δεν με ενοχλούσαν; δεν δημιουργούσα θέμα.

Με ενοχλούσαν; τους έπαιρνε ο διάολος και τους σήκωνε, που λέει μια Λαϊκή έκφραση.

Έτσι εσείς βγάλατε τα συμπεράσματά σας, που πιστεύω πως λίγο πολύ είναι ίδια με τα δικά μου.

Δηλαδή, όποιος δεν έχει εδώ μέσα φιλίες με την ηγετική και την ημιηγετική ομάδα, όποιος δεν κάνει τεμενάδες και λιβανίσματα σε αυτούς, αλλά και σε κάποιους που εκ των πραγμάτων είσαι υποχρεωμένος  να τους κριτικάρεις δυσμενώς, είσαι χαμένος από χέρι.Δεν σε αφήνουν ήσυχο.

Οι κύριοι που μπαίνουν εκ συστήματος στο blog μου όταν γράφω κάτι που δεν τους ικανοποιεί (δηλαδή όλα), αρχίζουν να με βομβαρδίζουν, προσπαθώντας να μου στερήσουν το δικαίωμα να γράφω την γνώμη μου, όπως εγώ ξέρω.

 

Έτσι ο adreo, έχει γίνει το μαύρο πρόβατο γι’ αυτούς και για πολλούς το άσπρο. Ασχολούνται και φανερά και προκλητικά, αναρτώντας  post  ακόμα και ονομαστικό με λίβελους που αφορούν εμένα.

 

Η αλήθεια είναι αυτό που λέει ο Λαός .. «τι θέλει η αλεπού στο παζάρι;». Η αλεπού πάει σε μένα.

Απαντώ τίποτα.

Έχω μια διαφορά πολύ μεγάλη στην ηλικία, με όλους σας σχεδόν. Μπορεί να είμαι και το μεγαλύτερο μέλος του site. Και λοιπόν; Ο άνθρωπος ή αν θέλετε το μέλος, δεν μετριέται με την ηλικία. Μετριέται με το ήθος του, τις γνώσεις στους τομείς που έχει διακονήσει στην ζωή του, την σωστή του συμπεριφορά και με το τι θέλει εδώ.

 

κύριοι, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ να  γράφω ελεύθερα, σαν ελεύθερος άνθρωπος. Να αφήνετε τα σχόλιά σας, καλά-κακά δεν έχει σημασία, αλλά να γράφετε κόσμια.

Σίγουρα δεν μπορώ εγώ να έχω την αντίληψη και το σκεπτικό των νέων ή πολύ νέων ανθρώπων που είναι μέλη αυτού του site.

Και εγώ έζησα την νιότη και τα χρόνια μου πρόσθεσαν γνώσεις και γιατί όχι; Σοφία, όπως στον κάθε άνθρωπο που δεν είναι παιδί.

Εγώ μπήκα στο site, για να περνώ ευχάριστα, να κάνω το κέφι μου. Η ομάδα που μου "μπαίνει" συχνά, έπρεπε να αισθάνεται ευχάριστα  που βρίσκεται ο adreo εδώ μέσα και έπρεπε να τον σέβεται.

Βέβαια εγώ είμαι λίγο άτεγκτος στις προκλητικές απόψεις , στις χυδαίες εκφράσεις, όταν γράφουν παραπλανητικά κάποια μέλη για να μπαίνουν αναγνώστες για να τους διαβάζουν και γενικά ότι δεν είναι σύμφωνα με τις απόψεις μου και τα πιστεύω μου γραμμένα, μπορεί να μην αφήσω κάτι στο blog τους ή να αφήσω κάποιο δυσμενές σχόλιο χωρίς προσβλητικές εκφράσεις, αλλά μπορεί να γράψω ένα  άρθρο με αιτία τα γραφόμενά τους και χωρίς να ονοματίζω κάποιον.

 

Ρωτώ και ας μου απαντήσουν οι «αντίπαλοί» μου.

Τι θέλετε από τον adreo  για να τον αφήσετε ήσυχο; Δεν έχετε προβλήματα σε μια τόσο δύσκολη εποχή; Έχετε λυμένα τα προβλήματά σας ώστε να μην ασχολείστε με αυτά; Δεν το πιστεύω. ΈΧΕΤΕ και μάλιστα πολύ μεγάλα, αφού όλοι οι Έλληνες έχουν , δεν μπορεί εσείς να είστε αλώβητοι; 

Θέλετε ένα άτομο του χεριού σας ε; Αμ, δεν είναι ο adreo τέτοιος άμθρωπος.

 

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΛΩ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ, ΤΙΜΙΑ, ΚΑΘΑΡΗ, όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους. Εγώ έκανα  την εξομολόγησή μου και νομίζω και την αυτοκριτική μου , στα πλαίσια αυτού του σημειώματος. 

 

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΩ τα παλληκάρια του site , ας το δηλώσουν, θεωρώντας το site κλειστό Κλαμπ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ. Τίποτα δεν θα χάσω. Κερδισμένος θα φύγω. Κάπου αλλού θα βρω για να γράφω και να λέω την γνώμη μου. Και άμα δεν βρω, δεν θα σκάσω κιόλας.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ιδιαίτερα την απάντηση , του «ηγέτη», ιδιοκτήτη του  site, που τόσο καιρό σε μένα τουλάχιστον, παραμένει αόρατος, και που κάποιες φορές με απειλεί με διαγραφή. Και απλά υποψιάζομαι ποιος είναι.

adreo

18 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
09 Ιουλίου 2009, 16:52
ΑΧ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.

Αχ να μπορούσα να κρατήσω

μες τα χέρια μου

τις ήσυχες  λέξεις

των ήμερων  καιρών μου.

 

Αχ να μπορούσα

να χωρέσω μεσ' στα μάτια μου

τη θάλασσα,

που τύλιξε το κορμί σου.

 

Θα 'μουν δίχως άλλο,

ένας Αετός περήφανος

με ανοιγμένα τα φτερά,

μια πλατιά ανοιχτή  λεωφόρος,

 

 

Θα 'μουν δίχως άλλο

ένα ποτάμι ορμητικό,

μες στα  κακοτράχαλα βουνά,

ένας καταγάλανος ουρανός.

 

Θα 'μουν χιλιάδες κόκκινα λουλούδια,

με κίτρινους στήμονες,

θα 'μουν χιλιάδες ναι,  

χιλιάδες όχι,

θα 'μουν κι εγώ δεν ξέρω τι.

6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
04 Ιουλίου 2009, 10:54
ΟΙ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΤΟ BLOG MΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΠΆΓΓΕΛΤΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ


 

 

 

Φίλες , φίλοι, 

δεν θα ήθελα ειλικρινά να έχω τον παραπάνω τίτλο στο σημερινό μου άρθρο, αλλά μετά την απόφαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να διώκονται οι παρανομούντες στο Ιντερνέτ και πλέον οι SITE- άρχες πρέπει να έχουν όλα τα προσωπικά στοιχεία των μελών τους και να τα δίνουν σε κάθε περίπτωση που τα ζητά η νόμιμη αρχή (για το ηλεκτρονικό έγκλημα ή οι δικαστικές αρχές), δεν μπορώ να μείνω ασυγκίνητος και επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχει φάει την ζωή με την κουτάλα, είπα να καταθέσω  τις απόψεις μου που έχουν πιστεύω μεγάλο βάρος, εξ' αιτίας που είμαι το μέλος που βάλλεται συστηματικά από ελάχιστα μέλη και μάλιστα δυο τρία που θέλουν να το παίξουν ηγέτες του site, που έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα και όχι να εξωθούν κάποιους -ες, ανεγκέφαλους , ες , με μέτριο χαρακτηρισμό, να μου γράφουν προσβλητικά, υβριστικά, υποτιμητικά, πράξεις πλέον που θα κινούν το "ενδιαφέρον" της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος" και άντε να καθαρίσουν.

Έτσι όσοι διαπράττουν μη σύννομες πράξεις σιγά-σιγά θα γίνουν Παναγίτσες και θα περιοριστούν στα σαχλά λιβανίσματα προς την οργανωμένη ομήγυρη, τους φίλους και τις φίλες που έχουν από εδώ ή και την κανονική τους ζωή εκτός site. Γιατί από ότι καταλαβαίνω , οι κύριοι και οι κυρίες που φιγουράρουν κάθε μέρα στα Premium του site, γνωρίζονται, είναι μάλλον φίλοι και βέβαια αφού έχουν πιθανόν βάλει τα χρήματά τους , σίγουρα αλληλοϋποστηρίζονται. Και κατ' επέκταση το ίδιο συμβαίνει με μερικά μέλη. Περιττό να πω πως και αυτοί , οι ιδιοκτήτες, θα είναι πλέον ορατοί.

Το ίδιο και η ομάδα εκτίμησης που ξεχωρίζει τα καλύτερα posτs κάθε μέρα, και που δεν με έχει πείσει για τις γνώσεις της και την αμεροληψία της. Όλοι αυτοί που δεν φέρνονται σωστά , πλέον δεν θα μπορούν να γράφουν προσβλητικά, πίσω από την ανωνυμία τους. Ξέρω τι θα πουν μερικοί, αλλά είναι καλύτερα μια ομάδα 10 ατόμων να μπαίνει στο blog μου και να βρίζει , να υποτιμά έναν άνθρωπο που δεν ξέρουν τι έχει κάνει και τι έχει επιτύχει στην ζωή του ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, έξω από κάθε κύκλωμα;

Δεν θα μακρηγορήσω άλλο. Η ουσία είναι πως πια όλοι θα σκεφτόμαστε τι θα γράφουμε εδώ. Και σύντομα κύριοι και κυρίες θα έχετε στο βιογραφικό σας τα πραγματικά σας στοιχεία. Και αν παρεκτραπείτε και πέσετε στον έλεγχο της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού εγκλήματος, ή σας καταγγείλει αυτός  που θείγεται , που είναι και το πιο απλό, τότε οι συνέπειες δεν θα είναι και τόσο αρεστές.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ site, δεν με διαγράφετε αφού σας έχω γίνει ενοχλητικό κουνούπι προσπαθώντας να διορθώσω τα κατά την γνώμη μου κακώς κείμενα;

Φοβάστε μη και τυχόν σας κατηγορήσουν για δικτατορική αντίληψη; Ειλικρινά δεν πιστεύω πως έχετε τέτοια ευθιξία. Δεν μου δώσατε ποτέ καλές εξετάσεις. Και δεν θέλω να ονοματίσω αυτή την στιγμή κανένα σας. Αν προκληθώ θα σας βγάλω πρώτη σελίδα, αν το επιτρέψετε, με τις βρισιές και λοιπά να τις διαβάσουν όλοι. Αυτή είναι η άμυνά μου. Τα χιλιάδες μέλη που δεν ανακατευονται με αυτά. ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ-ΚΡΙΝΟΥΝ και μας ΚΡΙΝΟΥΝ.

 

adreo

Υ.Γ χθες το βράδυ επικοινώνησα με δυο μέλη στο ΜSN. Μπορέσαμε να ανταλλάξουμε ζωντανά απόψεις. Μαγική εμπειρία για μένα που δεν είμαι παιδί και δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτά.

 

 

 

10 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links