ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
27 Ιουλίου 2012, 16:09
Έχουμε κυβέρνηση; Όχι!


 

Γι' αυτό οι διάφοροι σατραπίσκοι κάνουν ότι θέλουν.

Φίλοι, φίλες,

δεν μιλώ τώρα τελευταία. Έπεσα και εγώ σε καλοκαιρινή νάρκη. Κάθομαι και σκέπτομαι, άλλαξε τίποτα με την κυβέρνηση του Αντωνάκη και ΣΙΑ; (των υπολοίπων  εννοώ) Η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να συνδέσει τα ονόματα των 3 εταίρων της με την Ιστορία.

Αλλά αυτή εκδικητική όπως είναι σε αυτούς που δεν αξίζουν, κάθε φορά που πλησιάζουν τους φεύγει μακριά. Έτσι δεν τους δίνει την ευκαιρία να γράψουν το όνομά τους στις καλές σελίδες της. Και έχει μια δικαιολογία. Πως να τους γράψει αφού προεκλογικά άκουγε λόγια μεγάλα, που όμως τώρα αποδεικνύονται ψεύτικα;

Είναι αλήθεια τόσο δύσκολο να κυβερνηθεί αυτός ο τόπος σωστά; Ναι είναι, γιατί μια σειρά συμφεροντολόγων, ας πούμε Ελλήνων, έχουν στα χέρια τους τα κλειδιά, και δεν επιτρέπουν να μπουν στα αμπέλια τους οι υπεύθυνοι της διακυβέρνησης.

Αυτοί μπαίνουν εκεί που μπορούν, εύκολα και χωρίς να τους προβάλουν αντίσταση. Στους τραγικούς συνταξιούχους, στους μισθωτούς, τους ανέργους, σε αυτούς που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, όλους τους αδύναμους και ανήμπορους, που πλέον στερούνται και την τροφή τους.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΤΟΝΑ πριν λίγες μέρες είπε: Οι Έλληνες πεινούν.. ΤΡΑΓΙΚΟ! και ο γιωργάκης, συμπληρώνω εγώ , αυτός ο εγκληματικός τέως κυβερνήτης, ακούγοντας αλλά και βλέποντας τα της δυστυχίας του ΛΑΟΥ μας, κρυμμένος στο σπίτι του, κάθεται και ασναπολεί... πως δεν τον έγραψε ακόμα το Γκίνες, ό,τι δηλαδή επτώχευσε την Ελλάδα μέσα σε δυο χρόνια κοιμίζοντας όλο των πολιτικό κόσμο αλλά και τον Ελληνικό ΛΑΟ, αναπολεί, τι να έγινε με την αίτησή του να μπει στα ρεκόρ Γκίνες, που τόσο “άξια” πέτυχε.

Η κυβέρνηση λοιπόν και η νέα, περιστοιχίζεται από ανίκανα ανθρωπάκια και υποτιθέμενους ειδικούς, μα τίποτα το καλό δεν μπορεί να κάνει. Μάλλον δεν θέλουν, μάλλον δεν μπορούν, μάλλον εκτελούν συμβόλαια θανάτου αυτής της χώρας, με τους γκεσταπίτες γερμανούς, τους ελεεινούς συνεργάτες τους δορυφόρους, τύπου φινλανδίας, αυστρίας, και λοιπούς εχθρούς της  Ελληνικής Φυλής, που τους έμαθε, που τους δίδαξε, που πολέμησε και για πάρτυ τους και χίλια δυο. 

Τι άλλο να σκεφθώ που μας αφήνουν και πεθαίνουμε,  χωρίς φάρμακα, εκατομμύρια από μας και χωρίς τρόφιμα, μας παίρνουν ανάλγητα και το τελευταίο ευρώ από την τσέπη; Και γι' αυτό ευθύνονται και όλοι όσοι ήταν στην προηγούμενη βουλή και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, που άφησαν έναν άνθρωπο να διαπράξει ελεύθερα τα εγκλήματά του, ενώ μπορούσαν να του κόψουν την φόρα με ομαδική παραίτηση. Αλλά που, το μέλι της εξουσίας είναι πολύ γλυκό.

Αφού λοιπόν μας έκαναν επαίτες, μας υπόσχονται ΔΝΤ και ΕΕ,  πως με τα ελεεινά προγράμματά τους θα είμαστε το 2020 στο επίπεδο χρεών του 2010. Εν τω μεταξύ όλα αυτά τά χρόνια θα μας μαδάνε ως σκληροί τοκογλύφοι και νομίζουν πως ο πλούτος τους θα υπάρχει. Δεν σκέπτονται πως η Ελλάδα είναι μια βόμβα στην αγκαλιά τους και δεν ξέρουν πως λίγο ακόμα και η έκρηξη θα γίνει. Και τότε όπου φύγει, φύγει.

Θλιβεροί ευρωπαίοι, δεν ξέρετε τι σας περιμένει; Δεν πειράζει κοιμηθείτε, νομίζοντας πως πράττετε σωστά για την Ελλάδα. Πως θα ζήτε στον ανύπαρκτο , αόρατο πλούτο σας. Γιατί αλήθεια που είναι αυτά τα τρις Ευρώ που όλοι δανείζεστε; ποιος τα έχει;. Κανένας ένα παραμύθι πουλάτε. Αλλά έχετε τον τρόπο και το πουλάτε.

Για να πιστεύουν οι Λαοί πως δήθεν μόνη της έφτασε στο σημερινό τραγικό σημείο η Ελλάδα.

Πως δεν κάνατε εσείς το παν για να την φτάσετε εδώ.

Μάλιστα σκέπτομαι! πως δεν βάλατε τους προαιώνιους εχθρούς μας τουρκαλάδες, να μας κάνουν ένα ντου για.... να δέσει το.... γλυκό. Και αυτό μου φαίνεται παράξενο. 

Όμως αυτή την χώρα την κυβερνάει ένας τουρκαλάς που δεν γουστάρει πολέμους με την Ελλάδα και έτσι δεν σας κάνει την χάρη. Αν και αν το τολμήσει καλά θα περάσει και αυτός.

Και δυο λόγια για την συνεχιζόμενη δουλικότητα των υπευθύνων του αθλητισμού μας και της Ολυμπιακής επιτροπής. Ένα κοριτσάκι 23 ετών αλλά με μεγάλα πόδια και απίθανη Ελληνική ψυχή που μπορεί να έφερνε και ένα μετάλλιο απο τους Ολυμπιακούς αγώνες, η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, έγραψε μια ατυχή φράση στο ιντερνέτ, που οι εσωτερικοί ανθέλληνες και τα πειθήνια όργανα της παγκόσμιας χούντας, την πήραν ως αιτία για να την αποκλείσουν από τους Ολυμπιακούς.

Κύριε πρωθυπουργέ, εσείς τι ρόλο παίζετε; αν ήταν το δικό σας παιδί, δεν θα κάνατε κάτι ώστε να μην του κόψουν τα φτερά οι χέστες που υποτίθεται πως υπηρετουν τα Ολυμπιακά ιδεώδη και τον αθλητισμό; Θα αφήνατε να σας προσβάλουν και να μην επιτρέψουν στο παιδί σας να το καμαρώσετε και μαζί σας ολόκληρος ο Ελληνικός ΛΑΟΣ;

κύριε Ιωαννίδη και όλη η υπόλοιπη κομπανία , που υπήρξατε και αθλητής, θεωρείτε δίκαιο αυτό που συμβαίνει; Δεν θα επεμβείτε;

Δεν σας φοβίζει αλήθεια το ποσοστό που πήρατε στις εκλογές που τις επόμενες θαγίνει μικρότερο  και αυτό σας το γράφει κύριοι ένας άνθρωπος που σας ακολουθούσε σαν σκύλος όλη του την ζωή και που πλεον δεν σας επιτρέπει να τον κοροϊδεύετε;

Είναι αλλαζονία αυτό που διαπράττετε.

Δυστυχώς η Ελλάδα θα αναζητά τους ηγέτες της, όσο εσείς δεν θα είστε. Και αυτό είναι επικίνδυνο. Κάτι τέτοιες ώρες βγαίνουν οι δικτάκτορες.

Για τον Χονδροκούκη. Τι λόγο είχε να πάρει ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας το επικίνδυνο αρχαίο αναβολικό; Ο πατέρας του που είναι προπονητής του και πιστεύω συνετός άνθρωπος, θα έκανε μια τέτοια επικίνδυνη πράξη. Για  ψάξτε το το θέμα γιατί μυρίζει σαμποτάζ.

Η ΕΛΛΑΔΑ, ούτε στους Ολυμπιακούς δεν πρέπει να ακουστεί. Αυτό είναι ένα από τα σχέδια της παγκόσμιας χούντας.Πρέπει σύμφωνα με τους ευρωπαίους να μείνει πολύ χαμηλά, ώστε να ελέγχεται, να έχει ηθικό πεσμένο, ο ΛΑΟΣ της να πεινά,  και οι ΑΓΝΩΜΩΝΕΣ να τρίβουν τα χέρια τους. Μαζί τους και όλοι οι ντόπιοι προδότες. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. Ο ΛΑΟΣ μας μπορεί να κοιμάται, Αν ξυπνήσει ποιος θα τον ημερώσει;

adreo

 

9 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links