αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
13 Ιουλίου 2014, 11:22
ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

δεν πολυγράφω τελευταία αν και θα το ήθελα, γιατί μέσα μου βράζει το πρόβλημα που μας φόρτωσαν, άλυτο φυσικά, οι διάφοροι ντόπιοι και ξένοι σατραπίσκοι, που χρησιμοποιώντας τις "καταπληκτικές τους ιδέες" ώστε να βρουν τον πιο σύντομο δρόμο εξόντωσης των Λαών, γιατί γίναμε πολλά δις σε αυτή την γη, επέλεξαν την "τυχερή" Πατρίδα μας για το πειραματόζωο, σε έναν δύσκολο Λαό εμάς τους Έλληνες πειραματίζονται, ώστε να βγάλουν τους πιο εύκολους τρόπους με τους οποίους, οι άρρωστοι αυτοί εγκέφαλοι-πειραματιστές, θα αραιώσουν τον πληθυσμό της γης.

Δηλαδή με αλλεπάλληλα και κατά συρροήν εγκλήματα, κρυφά και δυσνόητα για τους πολλούς, αλλά φανερά και προφανή για τους λίγους.

 Και δεν λέω ανοησίες εγώ!!

 ΠΟΣΕΣ χιλιάδες Έλληνες λοιπόν πέθαναν αβοήθητοι χωρίς γιατρό, χωρίς περίθαλψη; ΠΟΣΟΙ Έλληνες κάνουν μόνοι τους το γιατρό και προσπαθούν αβοήθητοι να αυτογιατρευτούν;

ΠΟΣΟΙ Έλληνες, νηστικοί, ιδιαίτερα παιδιά, δεν φθείρονται μέρα με την μέρα και εκεί που ήταν κατάγεροι, οδεύουν ραγδαία προς την φυματίωση, σε λοιμώδεις ασθένειες και άλλους παράγοντες που τους οδηγούν στην ταλαιπωρία των βαρύτατων ασθενειών και στην συνέχεια στον θάνατο;

Πόσοι Έλληνες πρώην νοικοκύρηδες πηγαίνουν στα συσσίτια, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, για να γεμίσουν το στομάχι τους;

Πόσοι γονείς που είχαν χαρούμενες οικογένειες γεμάτες όνειρα και ελπίδες δεν βγαίνουν στην ζητιανιά για να μαζέψουν λίγα ευρώ, πανάθεμα το νόμισμα και ας ήμουν υποστηρικτής του, για να δώσουν ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά τους, και να πληρώσουν , αν αυτό είναι δυνατόν το κομμένο ηλεκτρικό τους;

 Αλήθεια πόσες χιλιάδες αποδείξεις μπορώ να γράψω, κύριοι κυβερνώντες, που αγκιστρωθήκατε στην αρχή επιβάλλοντας τους δικούς σας νόμους, ένα είδος "Δημοκρατικής δικτατορίας" πνίγοντας οποιονδήποτε τολμήσει να σας τα πει και να σας υπενθυμίσει πως δεν μπορείτε να έχετε το αλάθητο, δεν μπορείτε να πειραματίζεστε με τις τύχες του Λαού μας, δεν μπορείτε να κλέβετε εν ψυχρώ περιουσίες που σκόπιμα κρατάτε σε πολύ υψηλές αντικειμενικές αξίες, ενώ οι πραγματικές τους είναι ευτελείς για να μην μπορούμε να πληρώνουμε και να τις παίρνετε και να τις δίνετε τζάμπα στους λιμοκοντόρους της Ευρώπης, δεν μπορείτε να ζητάτε χρήματα από τον άνεργο γιατί πρέπει να του πάρετε μέσω των χαρατσιών και φόρων σε ανύπαρκτο εισόδημα, το σπιτάκι, που απέκτεισε με χίλια βάσανα ή του το έδωσαν οι γονείς του και να τον κυνηγάτε όταν τον βρίσκουν οι άνθρωποί σας να κοιμάται οικογενειακώς στα παγκάκια, στα ξεραμένα πλέον άλση ή όπου αλλού βρίσκει, έρμαια των στοιχείων της φύσης. ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που εσείς οι καλοβολεμμένοι της Βουλής και γενικά της κρατικής ιεραρχίας, κάνετε πως δεν τα βλέπετε.

Δεν μπορείτε να καυχιέστε κύριοι κυβερνώντες για τίποτα. Φορτώσατε την Ελλάδα δυστυχία και επιτρέψατε στους αθλίους του ΔΝΤ και της τρόικας, που βαρύνονται συν τοις άλλοις και με τεράστια λάθη που αποδείχτηκαν εξοντωτικά,  να οργώνουν ελεύθεροι την χώρα, να σας έχουν καταργήσει στην ουσία και να βγαίνετε στο γυαλί και να μας λέτε πως μας σώσατε  ή πως μας σώζετε.

Και όσο περνά ο καιρός ακόμα πιο πολύ βυθιζόμαστε στην ανέχεια, στη δυστυχία, στην θλίψη, στις αρρώστιες , στις κακουχίες, στις ψυχασθένειες, στην ξευτιλισμένη ζωή, στην πείνα, στην μοίρα που δεν μας άρμοζε.

Και από πάνω οι κάθε λογής εκμεταλλευτές, από μικροεπαγγελματίες μέχρι και σούπερ μάρκετ, συνέχεια να ανεβάζουν τις τιμές, ότι αρπάξουν και αυτοί παραβλέποντας πως και αυτοί οδεύουν στην καταστροφή..

 Έτσι κάθε μήνας που περνάει, όλο και μας φτωχαίνετε ακόμα πιο πολύ.

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ λέτε τώρα. ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ.

Παίζετε ανευθυνοϋπεύθυνοι; ξέρετε τι λέτε;

Ναι σας αδικήσαμε, σας αδειάσαμε τις τσέπες σας, σας κάναμε χίλια κακά,  αλλά θα διορθώσουμε.

Και όλα όσα χάθηκαν θα μας τα βάλετε στις τσέπες μας;

αυτούς που αυτοκτόνησαν εξαιτίας σας θα τους φέρετε πίσω;

Είστε πολύ θρασείς, μας  παίζετε στα δάκτυλά σας  εκμεταλλευόμενοι που είστε κυβερνήτες, καταστρατηγώντας σε πολλές περιπτώσεις το σύνταγμα και συνεργούντος του διακοσμητή προέδρου της Δημοκρατίας που τον κάνετε ότι θέλετε.

 Και όχι τίποτε άλλο, αλλά καταφέρατε να μην αντιδρά κανείς, αφού έχετε την υποστήριξη των καναλιών, που μας γεμίζουν ψέματα. Και ο πεινασμένος, αυτός που βρέθηκε να χρωστά  στο αδυσώπητο και πολλές φορές εγκληματικό κράτος χιλιάδες ευρώ, μόνο και μόνο γιατί έτσι αποφασίσατε εσείς οι σωτήρες της συμφοράς, τι μπορεί να κάνει ; του μένει κάποια δύναμη; Ωραία τα καταφέρατε λοιπόν.

 Καιρός είναι κύριοι, να αλλάξετε ρώτα  και αν δεν μπορείτε να πάτε στα σπίτια σας, τα οποία φοβάμαι σαν φύγετε από την Αρχή, δεν θα σας χωράνε.

Αλλά λεφτά έχετε  και άνετα μπορείτε πολλοί από σας να πάτε στα σπίτια σας στο εξωτερικό.

Τώρα σαν φύγετε τι θα γίνει;

Ειλικρινά δεν ξέρω.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θα φροντίσει να βρει ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ.

Αν μας έχει εγκαταλείψει όμως θα έρθει το τέλος της ΠΑΤΡΙΔΟΣ;

Μπα! εγώ ξέρω ένα τραγούδι που λέει "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ"

ένα άλλο που λέει, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ "ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ"

και ένα τρίτο τον ΘΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΡΗΓΑ που Αρχίζει  με το "ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ NΑ ΖOYΜΕΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤAIΣ ΡΑΧAIΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ;...." και χίλια άλλα δυο που έχουν γράψει ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ στην ιστορική διαδρομή μας.

 Είναι δυνατόν να χάσω εγώ αλλά και εσείς την ελπίδα μα;;

Τώρα αν κυβερνώντες για τις «επιτυχίες σας» μου ζητήσετε να σας βαθμολογήσω, σας βάζω μείον 10. Και πολύ σας είναι ! ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ 60, θα μπορούσε να είναι καλύτερος από σας. 

Άντε γειά.

Υ.Γ 1) Διαβάζοντάς με κάποιοι μπορεί να υποθέσουν πως είμαι αριστερής κατεύθυνσης. Τους πληροφορώ πως ήμουν συντηρητικός και τώρα μόνο Έλληνας. Δηλαδή άνευ πολιτικού χρωματισμού.

      2) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ SITE.. κύριε ιδιοκτήτη « ΑΦΗΣΤΕ τους σχολιασμούς των αναγνωστών μου να φαίνονται στο blog μου. Δεν θα πάρω κανενός την δόξα. Και αν δεν το κάνετε εσείς, τραβήξτε το αυτί αυτού που το κάνει. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕ  ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 17233 αναγνώστες και ένας να μην γράψει κάτι; Παράδειγμα την διαφωνία του; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ  ΓΙΑ.... ΒΛΑΚΑ.

 


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης