ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
31 Ιουλίου 2015, 15:30
ΤΣΙΠΡΑΣ, " Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ"


Αγαπητοί φίλοι , αγαπητές φίλες,

καιρό έχω να σας γράψω τις σκέψεις μου.

Παρακολουθώ με αμηχανία και με αγωνία αυτά που συνέβηκαν και εξακολουθούν να συμβαίνουν, σε έναν πόλεμο που το αποτέλεσμα είναι γνωστό και σίγουρο, σε έναν πόλεμο από τον οποίο όλοι οι Έλληνες βγήκαμε αιχμάλωτοι, με βαριές καταδίκες, ισόβια για το 90% των Ελλήνων, αλλά και των αλλοδαπών, που εγώ θα τους λέω πάντα λαθρομετανάστες, μια και δεν τους καλέσαμε να έρθουν στην χώρα μας , στην γη της επαγγελίας γι' αυτούς και τώρα στην χώρα της φτώχειας, της ανέχειας, της δυστυχίας, που και γι' αυτούς τέλειωσαν τα ψέματα και μαζί τα δις εκατομμύρια ευρώ που έβγαζαν για τις πατρίδες τους, από νόμιμες κυρίως εργασίες, γενόμενοι εν γνώσει τους και αυτοί μαζί με εμας οι καταστροφείς της χώρας.

Τώρα, πάρα πολύ αργά μπήκανε τα Κάπιταλς κοντρόλς  και δεν μπορούν να στείλουν ούτε ευρώ  στις πατρίδες τους, όπου έχουν οικογένειες βέβαια, που αν και αυτοί είχαν μέτρο, όπως και τα δικά μας τσακάλια στο να στέλνουν χρήματα έξω, ίσως δεν θα βιώναμε την σημερινή οδυνηρή κατάσταση.

Και λέω ίσως, γιατί εγώ πιστεύω , ό,τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και θα συνεχιστεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης με την ίδια ίσως και πιο δυνατή ένταση, ήταν κανονισμένο. Και έχω μόνο ένα επιχείρημα για να το αποδείξω. Το χρέος επί Γεωργίου (Στατιστική Υπηρεσία) ήταν 107 του ΑΕΠ.

Ο γιωργάκης Παπανδρέου, (που τις ευθύνες του περιμένω να τις του επιρρίψουν, όπως και σε όλους τους υπόλοιπους, Σαμαρά και σία, μα και στους σημερινούς που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση), μαζί με τον Γεωργίου, το φούσκωσαν το χρέος και έγινε 115,6%, για να μπούμε στα αποτυχημένα προγράμματα του ΔΝΤ και της Μέρκελ, δεν υπάρχει αμφιβολία αυτή κυβερνά την Ευρώπη, η πρώην πεινασμένη κομμουνίστρια της Ανατολικής Γερμανίας.

Αυτό το χρέος σήμερα είναι 180% του ΑΕΠ, και σε λίγο με τα νέα δάνεια του Τσίπρα αυτή την φορά θα φτάσει 210, 220 του ΑΕΠ.

Το τραγικό αλλά και ταυτόχρονα ασύλληπτο από τον κοινό Έλληνα είναι, πως είναι δυνατόν ένα χρέος που το πληρώνουμε έντοκα και κερδίζουν από αυτό όλοι οι εταίροι μας πολλά χρήματα (70 δις έχει κερδίσει η Γερμανία) αλλά και το ΔΝΤ που παραδέχονται ότι έχουν γίνει πολλά λάθη στην διαχείρισή του,  να πηγαίνει για τα 500 δις , αφού έχει γίνει κούρεμα  (χοντρικά τα γράφω) πάνω από 100 δις,  τους έχουμε πληρώσει και εμείς πάνω από 100 δις, μείωσε τα έξοδά του το κράτος πάνω από 50%, δεν πληρώνει κανέναν, έπεσαν οι συντάξεις και οι αμοιβές κατά 50%, η κατανάλωση , οι εισαγωγές και διάφοροι άλλοι δείκτες, και η χώρα μας να χρωστά, σε λίγο αυτό με τα νέα δάνεια , 500 δις και βάλε.; Είναι να χάνεις το νου σου. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΘΩ όπως και εσείς άλλωστε να λένε όλοι : Ευρ. Ενωση, ΔΝΤ,, οι κυβερνώντες εδώ (απαξάπαντες)  ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ, και να μην πληρωνουν γι’ αυτό και να πληρώνει τόσο τραγικά ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Ανεργία, πείνα, φτώχεια, δυστυχία, αυτοκτονίες, ξενητεμός των νέων μας και χίλια δυο δεινά.

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ. Με τα χρήματά σας οι χώρες , με τις περιουσίες τους οι ντόπιοι και με όσες ποινές προβλέπουν οι νόμοι, για χίλιες δυο παραβάσεις. Κόφτε το παραμύθι.. Κάναμε λάθη… Ε! πληρώστε λοιπόν και μη μας ζαλίζετε άλλο.

Οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση, βρε ηλίθιοι, με τέτοια  "φροντίδα" , προγράμματα, βοήθεια δεν θα είχε αυξήσει το χρέος της. Μάλλον δεν θα χρώσταγε.

Γι' αυτό φίλες, φίλοι λέω πως δεν υπάρχει πια ελπίδα καμιά με τον τρόπο που προσπαθούμε να βγούμε από αυτό τον φαύλο κύκλο.

ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, πως ο Τσίπρας, που ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάστηκε με το βαρύγδουπο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ότι θα κάνει κάτι σημαντικό για την χώρα και τους Έλληνες.

Δυστυχώς χάθηκε στο δάσος, μαζί με τους ακολούθους του. Το έπαιξε Ρομπέν των δασών, μα δυστυχώς χάθηκε. Όχι μόνο δεν θα βοηθήσει τους φτωχούς, αλλά θα τους βάλει , έχουν δεν έχουν, να πληρώσουν περισσότερα. Τα ίδια κόλπα, οι ίδιες ατιμίες με τους προηγούμενους και αυξημένα.

Καλά χάθηκε το φιλότιμο;  Αριστεροί αυτοί και θα βάλουν τους φτωχούς που δεν εισπράττουν φράγκο ή κάποια ψίχουλα μαζεύουν, να πληρώνουν και επειδή δεν θα μπορούν θα τους παίρνουν τα σπίτια; Ρομπέν των δασών πριν λίγους μήνες…  Και τώρα είναι ανύπαρκτος. ΑΔΑΗΣ, ΑΓΝΟΣ ίσως, χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην λωποδυτιά της πολιτικής, με αντιπάλους από μέσα από το κόμμα του και υποστηριζόμενος από την αντιπολίτευση, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ, καθυστερώντας να κάνει οτιδήποτε για την χώρα έχοντας για υπουργό οικονομικών , έναν φανφαρόνο άνθρωπο, που το έπαιζε μάγκας, που αυτοπροβαλλότανε και κορόιδευε τους πάντες, παίζοντας με τις τύχες μας, έφτασε στο σημείο να εκλυπαρεί έλεος από την εγκληματική συμμορία της Ευρώπης, από τους πολύ σκληρούς πρώην πεινασμένους του τέως Ανατ. Μπλόκ , που τώρα το παίζουν , οι ξεβράκωτοι, ειδικοί οικονομολόγοι, να τον ελεήσουν.

Κύριε Τσίπρα , μας ντροπιάζεις, θα θέλαμε έναν υπερήφανο πρωθυπουργό, όχι έναν ταλαίπωρο ραγιά , που να παρακαλεί την Μέρκελ, δυστυχώς αποδείχτηκες πολύ άπειρος, πολύ λίγος για να βγεις από τον λαβύρινθο που με πολύ δόλο, πολλά λάθη τα λένε οι προηγούμενοι,  σου έφτιαξαν και σε έριξαν για να μην μπορέσεις να δεις φως και να συνεχίζεις με νέα λάθη. Και μαζί σου όλοι οι Έλληνες δεν θα προσμένουν τίποτα.

Ιδιαίτερα οι ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Είναι μια περίπλοκη κατάσταση που κάποια στιγμή, κάποιος Ιστορικός ίσως μπορέσει να βγάλει τα πραγματικά γεγονότα στην δημοσιότητα και τότε η ανθρωπότητα θα καταλάβει πως το να προσπαθήσουν να αφανίσουν οι διεθνείς συμμορίες την Ελλάδα, που δεν θα μπορέσουν, ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ.

ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, η γαιωπολιτική θέση της Ελλάδος, οι Έλληνες που θα τους ήθελαν να λειτουργήσουν ως δούλοι και πολλές άλλες αιτίες, ακόμα και ο ήλιος μας, τα νησιά μας , οι ομορφιές μας, τα σπίτια μας και...και χίλια δυο, ήταν η αιτία να ασχοληθούν μαζί μας. Να μας αφανίσουν και μετά να γεύονται την κατεχόμενη Πατρίδα μας.

Τι κάνουμε εμείς λοιπόν;.

ΠΡΩΤΑ, ΠΡΩΤΑ πρέπει επειγόντως να βρεθεί ένας ηγέτης που να τους αγνοήσει όλους και τα πλαστά τους, εικονικά χρήματα,, που μόνο στα κομπιούτερς υπάρχουν, που υποτίθεται μας έχουν δανείσει, στηριζόμενος στην μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, να τα σβήσει.

Να βρει τους κατάλληλους για την εκμετάλλευση των πετρελαίων, του φυσικού αερίου, της ηλιακής και αιολικής ενέργειας και του ορυκτού μας πλούτου και να κάνει την χώρα ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ, αν δε οι υποτιθέμενοι δανειστές μας με σωστούς υπολογισμούς, έξω τα λάθη τους που μας χρέωσαν πιο πολύ, και αφού οι Γερμανοί πληρώσουν και τις επανορθώσεις τους ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ , που ευθύνονται για όλα αυτά....

Ε! ΤΟΤΕ, ας πάρουν και τίποτα φραγκοδίφραγκα, αν και νομίζω πως θα μας χρωστάνε κιόλας.  ΌΛΑ νόμιμα, δημοκρατικά... Απλά χρειάζεται ένας Έλληνας, ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ! Ένας σαν τους μεγάλους της Ιστορίας μας.

 Ο Τσίπρας και όλοι οι υπόλοιποι καλοί είναι μόνο για να δέχονται ότι Ζητούν "οι δανειστές μας".

Αυτά φιλικά πάντα και με καθαρή καρδιά

adreo

YΥ.Γ. Μια επιστολή που έχω στείλει στην κ. Μέρκελ 15 σελίδων, που της τα ψέλνω κατάλληλα και που επίσης έχουν λάβει και οι  υπόλοιποι, ας πούμε,  ηγέτες της Ε.Ε, Πρόεδρος και λοιποί, και από κανέναν τους δεν έχω πάρει απάντηση, μήπως έχουν και παντελόνια; θα περιμένω λίγες μέρες και μετά θα την δημοσιεύσω.

Τουλάχιστον να δουν πως δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω. 

6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links