αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
28 Ιουλίου 2018, 16:31
Προεπισκόπηση βιβλίου μου


Ο ΡΟΖ ΗΛΙΟΣ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από το amazon.


- Στείλε Σχόλιο


25 Ιουλίου 2018, 22:06
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ


Τι σκέφτομαι σήμερα φίλες, φίλοι;

Τι άλλο; την ανείπωτη δυστυχία- τραγωδία που προέκυψε για χιλιάδες συνανθρώπων μας και στην Κινέττα , ευτυχώς χωρίς θύματα εκεί, αλλά και στην Ραφήνα, τον Βουτζά , το Μάτι και λοιπά, όπου θρηνούμε πάρα πολλά θύματα.

Άνθρωποι που πέθαναν τραγικά, χωρίς καμιά βοήθεια. Το κράτος ανύπαρκτο, με υπαλλήλους άσχετους εν πολλοίς, ανεκπαίδευτους, μπορεί και αδιάφορους όπως συμβαίνει με κάποιους όταν πιάνουν θέση στο Δημόσιο και με προϊσταμένους που έδιναν εντολές που από ότι λένε οι ειδικοί, δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας.

Έτσι θρηνούμε ένα ολοκαύτωμα, θύματα που δεν ξέρουμε και πόσα είναι. Η οργάνωση σε αυτό το κράτος ήταν πάντα το πρόβλημα στην χώρα μας. Έτσι και αυτές τις μέρες.

ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ μέσα στην θάλασσα, να χτυπιούνται από τα κύματα, να πονούν, να λυποθυμούν και πολλοί να πεθαίνουν.

Κύριε πρωθυπουργέ παραίτησαι όλους τους υπευθύνους που δεν ενήργησαν όπως όφειλαν. Είναι ανίκανοι. Δεν τους χρειάζεται η χώρα

και μετά παραιτήσου και εσύ,

από ευθιξία για ότι έγινε. Όπως θα έκαναν πολλοί ανά τον κόσμο ηγέτες.

Ίσως έτσι κρατήσεις το όνομά σου καθαρό. Διαφορετικά οι ευθύνες σου είναι πάμπολλες.

Το λένε και τα κανάλια και οι ειδικοί, ότι δεν ενεργήσατε σωστά.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ έχει και η Ευρ. Ένωση, που μας κατάντησε να χρωστάμε όσα χρωστούσαμε, παρά τις θυσίες μας, όσα και πριν 5 χρόνια και πνίγοντάς μας, μας φθάσατε στο σημείο κύριοι της Ευρώπης που τώρα μας λυπάστε, να μην μπορούμε να αγοράσουμε ένα αεροπλάνο, και για τις φωτιές και για την Πολεμική μας Αεροπορία, πολλώ μάλλον που έχουμε ανάγκη από 100 τουλάχιστον σύγχρονα αεροπλάνα.

Μπορείς κ. Γιούργκενς να μου πεις γιατί επιμένετε να μας έχετε εταίρους; Τι μας προσφέρετε;

Ούτε και οι μεγαλύτεροι τοκογλύφοι δεν θα μας φέρονταν έτσι.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΥΡΙΟ να κλαις με κροκοδείλια δάκρυα. ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ δεν πρόκειται πλέον να συγχωρήσει τους τοκογλύφους εταίρους μας.
Αυτά για σήμερα, και δεν μπορώ να μην πω πως η τύχη, δηλαδή που ο άνεμος πήγε αντίθετα προς την Καλλιτεχνούπολη, που λανθασμένα αναφέρονταν σαν το κέντρο της πυρκαγιάς, έσωσε τους κατοίκους της, ανάμεσα τους και εμείς, που μπορεί οικογενειακώς να είχαμε βρεθεί σε κάποια δύσκολη θέση. αλλά βέβαια θλίβομαι, όπως ολόκληρος ο Ελληνισμός,

που η φορά του ανέμου, κατέληξε δολοφονική για χιλιάδες συμπολίτες μας, 3-4 χιλιόμετρα απόσταση από την Καλλιτεχνούπολη ,

Τι να πω; Δεν υπάρχουν λόγια. Θλίψη, πόνος, δυστυχία και πολλά γιατί.

Πολύ ταλαιπωρείται αυτή η χώρα γιατί έχει έλλειψη ικανών στελεχών.
Όλα είναι ζήτημα τύχης.


- Στείλε Σχόλιο


19 Ιουλίου 2018, 14:18
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ.


  Είναι μια πρόεδρος, που έκανε ένα ραντεβού με την Ιστορία και στις καλές σελίδες της θα μείνει, ως παράδειγμα προς μίμηση. Δείχνει την τεράστια αγάπη της για την Χώρα της και τους πολίτες. Διαβάστε και βγάλετε τα συμπεράσματά σας.  

Διαβάστε το σημερινό μου άρθρο στο facebook. Στην ομαδα που έχουμε δημιουργήσει.   ΟΛΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Καλημέρα σε όλους , όλες. Μια γυναίκα σε μια νέα Δημοκρατική πλέον Χώρα, την Κροατία, που την έκανε αισθητή και την διαφήμισε, ως Πρόεδρός της, ακόμα και με την παρουσία της στο Παγκόσμιο, αλλά και την ομορφιά της,..... έκανε ότι πιο απλό της φώναζε η συνείδησή της. Έκοψε από όλους αυτούς τους προνομιούχους, που δεν δικαιούνται καλύτερη μεταχείριση και βελτίωσε το βιοτικό επίπεδο των απλών ανθρώπων.

Οι δικοί μας που το παίζουν γαλαντόμοι στις φορολογικές και λοιπές αποφάσεις (μέτρα) για τον δύστυχο Ελληνικό Λαό, κρατάνε γερά και οι 300 τις οικονομικές τους απολαβές και νομίζουν πως ο Λαός δεν βλέπει αυτές τις συμφεροντολογικές αποφάσεις τους που με νύχια και με δόντια υπερασπίζονται.

Τολμούν να κάνουν κάποια σύγκριση απολαβών με τον άνεργο και οποιονδήποτε εργαζόμενο, η συνταξιούχο;

Περνούν ευτυχισμένα, βολεύουν όλους τους συγγενείς και στενούς φίλους, που μας τους παρουσιάζουν μέσω της τηλεόρασης και του τύπου, και σαν φαινόμενα, γνώσεων και εφευρέσεων που μας σώζουν (εφευρέσεις είναι τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση) και ο χορός της δυστυχίας καλά κρατεί για τον ταλαίπωρο Έλληνα πολίτη.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΩ αυτή η ΟΜΑΔΑ να γίνει μεγάλη, μέχρι που να μπορεί να έχει λόγο και γιατί όχι και πολιτική παρουσία. ΦΥΣΙΚΑ για όσους, όσες είναι νέοι, νέες. Το παράδειγμα της προέδρου της Κροατίας σας δίνει την ιδέα να αγωνισθείτε γι' αυτή την δύσμοιρη Χώρα, την Πατρίδα μας, που ο ήλιος της, όπως λέει ο ποιητής, αλλού δεν λάμπει. Και που στερείται ηγετών.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΧΘΕΙ από σας για την ΕΛΛΑΔΑ; ΝΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ πως ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ κάπου υπάρχει, έχει ανοίξει το βήμα του και τρέχει να προλάβει.... και δεν μπορεί, θα παρουσιαστεί. Ας περιμένουμε.

Όνειρα θα πείτε.. Εγώ όταν ονειρεύομαι, η πραγματικότητα με ακολουθεί.

Κάνετε copy αυτό το άρθρο και κρατήστε το. Το άρθρο αφορά φυσικά και πρωτίστως τους κυβερνώντες, αλλά και όλους τους άλλους που με την ανικανότητά τους, τις αλόγιστες παροχές, ιδιαίτερα στο δημόσιο τομέα, που σχεδόν τίποτα δεν παράγει για να έχει, και διόριζαν, όπως και οι σημερινοί, εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους- δεν φταίνε οι άνθρωποι- που κατέτρωγαν επί χρόνια πολλά τα "σωθικά" της Χώρας. Αυτά για να είμαι δίκαιος και για να μην κατηγορηθώ πως παίρνω το μέρος κάποιων. Από την έναρξη της κρίσης, εγώ είμαι μόνο με την Πατρίδα, μόνο με την Ελλάδα.

Γι' αυτό και για ότι στραβό γίνεται, όποιος και να κυβερνά, εγώ όσο υπάρχω, θα του τα ψέλνω.

 

Αθανατοι Σπαρτιατες 

17 Ιουλίου στις 9:45 μ.μ.

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΟΣ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ , ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Κολίντα Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς,
H Πρόεδρος της Kροατίας https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f8f/1.5/16/1f1ed_1f1f7.png🇭🇷:
1 _ Πούλησε το προεδρικό αεροπλάνο.
2 _ Πούλησε τις 35 Mercedes benz που είχαν δοθεί σε υπουργούς και άλλους αξιωματούχους και επέστρεψε τα χρήματα στα κρατικά ταμεία.
3 _ Μείωσε τον μισθό της και των υπουργών στη μέση.
4 _ Οι δαπάνες και ο μισθός των πρεσβευτών μειώθηκαν. Καθώς και των πρόξενων στο 60 %.
5 _ Ο ελάχιστος μισθός για τον ιδιωτικό τομέα αυξήθηκε.
6 _ Μεγάλωσε την ηλικία συνταξιοδότησης για γερουσιαστές και βουλευτές.

Μιλάει 7 γλώσσες.
Αναρωτιέμαι:
Γιατί δεν την δανειζόμαστε για λίγες μέρες για να μάθουμε σ ' αυτούς τους διεφθαρμένους πως να ενεργούν όταν είναι στην εξουσία???

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ τοfacebook


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης