ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
01 Ιουλίου 2019, 12:27
H "Δικτακτορία" του sven


Φίλες, φίλοι

δείτε στην πρώτη σελίδα του musicheaven, την θλιβερή εικόνα, ένα "φαινόμενο", έτσι νομίζει ο μεγαλομανής αυτός άνθρωπος και οι 4-5 που του βάζουν like, για να βρίσκεται, και πάλι έτσι νομίζει, στην φανταστική του πραγματικότητα, μονοπωλεί την δημοφιλία.

Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, αλλά από τα γραφόμενά του έχω μορφώσει γνώμη, που φυσικά δεν ενδιαφέρει κανέναν. Όμως τι θλιβερή εικόνα, όλη σχεδόν η σελίδα να έχει ως δημοφιλή έναν άνθρωπο. Προκαλώ την ιδιοκτησία του site, στην οποία οφείλω πολλά ευχαριστώ , που μου επιτρέπει να έχω εδώ το blog μου, ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ το επιδκέπτονται4-5000 φίλοι , φίλες, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ των likes και τα δημοφιλή να βγαίνουν από την επισκεψημότητα, που να μην μετρά βέβαια σε αυτήν παραπάνω από μια φορά του ίδιου ατόμου. ΤΟΤΕ ιντερνετικέ μου, κατά τα άλλα φίλε  sven, ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ θα πάει στον πάγκο του. Κατά τα άλλα εκφράζω  την λύπη μου για την ματαιόδοξη και ματαιόπονη συμπεριφορά σου, και θα περιμένω τις σεμνές σου δικαιολογίες. Τα μέλη της κοινότητας ξέρουν, αλλά κακώς δεν μιλούν. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΜΙΛΩ. Φυσικά δεν πιστεύω να νομίζεις πως σε ζηλεύω. Απλά στηλιτεύω τα κακώς κείμενα. 

Και να ξέρεις κάτι sven, η γνώμη είναι ελεύθερη, η κατευθυνόμενη εξαναγκαστικά γνώμη, δεν είναι γνώμη, Είναι επιβεβλημένο γεγονός. Και το σημερινό μου σημείωμα καμιά σχέση δεν έχει με τις μικροαψιμαχίες που είχαμε κάποια στιγμή εδώ. Απλά γράφω για τα κακώς κείμενα. Και όλοι πρέπει να γραφουμε για τα κακώς κείμενα, αν θέλουμε να είμαστε σε μια καλύτερη κοινωνία.

19 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links