ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
11 Σεπτεμβρίου 2008, 12:46
Η ΡΑΣΤΩΝΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ.


 

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

φαντάζομαι πως η απουσία μου έγινε αισθητή στο site, όχι σαν άτομο βέβαια αλλά σαν τον άνθρωπο που τα έβαλε με εκείνους που θέλουν να «κυβερνούν» το site με έναν τρόπο όχι και τόσο Δημοκρατικό, αφού ανερυθρίαστα κρατούν και το μαχαίρι και το πεπόνι, και δέχονται να τοποθετούν τους εαυτούς τους κάθε μέρα στους πρώτους… Καλά… έχουν μεγάλο πρόβλημα … με την.. δόξα.

Μιλάμε δηλαδή για άτομα φαινόμενα της εξυπνάδας , του λόγου, των ατομικών τους ιστοριών,  που μπορούν να βάζουν θέματα σε μας τους πληβείους, που πολύ μας ωφελούν. Χα, χα, ας γελάσω.

Είναι άνθρωποι που δεν δέχονται κανέναν στο κλαμπ που έχουν δημιουργήσει. Και έχω εγώ την απορία.. Αφού το θέλουν το   site καταδικό τους τι τα θέλουν τα μέλη;

Και βέβαια κάποιοι αφελείς ίσως πουν.. Και φωνάζεις επειδή σε σένα έχουν απαγορεύσει  να είσαι κάποια στιγμή premium blog; Όχι βέβαια, ποσώς με ενδιαφέρει. Μου είπε μια πολύ αφελής . μικρή … Τι κάνεις έτσι για ένα αστέρι;

Λες και γινόμουν κάθε φορά στρατηγός… Και άλλοι, άλλες, που ανήκουν στο κλαμπ, μου έγραψαν υποτιμητικά, επιτιμητικά, ένας δυο υβριστικά και σχεδόν χυδαία, κάποιος έκανε την πρόβλεψη πως θα εγκαταλείψω το blog  μου.

Δέκα  άτομα όλοι κι’ όλοι.

Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να φύγω, ειδικά μετά από μια προσβλητική παρέμβαση κάποιου εξυπνάκια, όμως σκέφτηκα λίγο πιο ώριμα και είπα να συνεχίσω.

Τώρα αν θέλουν το site βουβό μερικοί, εγώ δεν θα είμαι από αυτούς. Θα στηλιτεύω ό,τι δεν μου στέκεται καλά, μέσα και έξω από το site, δηλαδή θα διατυπώνω τις σκέψεις μου και σαν άτομο κοινωνικό θα κριτικάρω ότι δεν είναι θεμιτό. Αλλά και κάποιοι που δεν ξέρουν τι γράφουν, στο στόχαστρό μου θα ’ναι, όχι επειδή έχω κάτι μαζί τους, αλλά όταν δημόσια εκθέτουν κάποια θέματα, θα πρέπει να τα διατυπώνουν σωστά. Και να ξέρετε πως σέβομαι πολύ τους ανθρώπους που δεν ξέρουν να γράφουν ωραία. Οι περισσότεροι κρύβουν σοφία μέσα στα λεγόμενά τους και όλοι μας μπορούμε να κερδίσουμε από αυτούς. 

Για την μουσική .. το σκέπτομαι ακόμα αν θα δώσω τα μαθήματα της Μουσικής θεωρίας ή και κάποιου Μουσικού οργάνου αργότερα από αυτή την θέση, αλλά ειλικρινώς δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια ανάγκη, αφού υποτίθεται τα μέλη εδώ σε πολύ μεγάλο βαθμό μάλλον θα πρέπει να γνωρίζουν μουσική. Είναι πάντως στα σχέδιά μου.

Η Ραστώνη των διακοπών μας έχει αποσυντονίσει όλους, γιατί το καλοκαίρι για μένα, παρά τις ευεργετικές του προσφορές, δημιουργεί και προβλήματα πάσης φύσεως. Παράδειγμα για να μπούμε σε κάποιους ικανοποιητικούς ρυθμούς απόδοσης και εργατικότητας, χρειάζεται αρκετό χρονικό διάστημα.

Για τα παιδιά, για τα περισσότερα, γύρω στα Χριστούγεννα αρχίζει η πρόοδος σε όλους τους τομείς.

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ λοιπόν έχουν οι διακοπές, κατά την γνώμη μου βέβαια. Γιατί άλλοι μπορεί να έχουν  άλλη γνώμη..

Εγώ πάντως δεν άφησα τον εγκέφαλό μου να κοιμηθεί στις διακοπές, έγραψα και κάποια μουσικά κομμάτια, καθώς και διάφορα γύρω από τον λόγο, ποίηση, διήγημα, στίχο και λοιπά. Τώρα τέλειωσαν τα ψέματα για όλους μας.

Ας ανασκουμπωθούμε λοιπόν, γιατί έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας.

Είμαστε τόσο πλούσιοι, όλοι μας, που ο Αλογοσκούφης  παγιδεύοντας δυστυχώς τον Πρωθυπουργό, θα μας πάρει ότι μπορέσει μέχρι να μας αφήσει με το σώβρακο. Βέβαια οι 300 της Βουλής θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, όπως συνήθως, γιατί κάποια «αυξησούλα» όλο και θα ψηφίσου για τους εαυτούς τους.

ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ χορεύει;

Πως θα κάνουν πως τσακώνονται στην Βουλή;

Αυτά γιατί άμα παίρνω φόρα δεν σταματώ εύκολα.

Καλό χειμώνα σε όλους, καλό μυαλό στους υπερόπτες του κυβερνείου του site, καλή και επικοδομητική  συγκατοίκηση εδώ, γιατί μπορεί να  αρχίσουν και με βαράνε όλοι (οι δέκα περίπου).

Έχω αλλάξει τακτική. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα..

Εκτός.. Εκτός και αν ο κλοιός τους γίνει αφόρητος.

 adreo  
4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links