αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
25 Σεπτεμβρίου 2015, 10:51
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!


Ναι τέλειωσαν τα ψέματα,

για τους πολιτικούς, για τους λεγόμενους θα έλεγα πολιτικούς, γιατί πολιτικός δεν είναι εκείνος που κατάφερε και μπήκε στην Βουλή, αλλά εκείνος που έχει όραμα , το συμφέρον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και του ΛΑΟΥ.

Αυτού του βασανισμένου ΛΑΟΥ, όπως κατάφεραν να τον κάνουν οι πολιτικοί (Εντάξει έχουμε και εμείς ευθύνες), που δεν έπρεπε να είναι στην πολιτική.

Ακούω συνέχεια "κάναμε λάθη" από όλους που έπαιξαν ρόλο στην σημερινή μας κατάντια και εκπλήσσομαι για το θράσος που έχουν.

Ακόμα και ο Τσίπρας που είναι στο τιμόνι 8 μήνες.

Και ρωτώ εγώ όλους ανεξαιτέτως τους διαπλεκόμενους στην καταστροφή, ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΗ;

στον εαυτό σας;

στην οικογένειά σας;

στην επιχείρησή σας;

ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ τα δις ευρώ που μεταφράζονται τα λάθη σας;

Δεν μου φτάνει μαθητευόμενοι μάγοι να παραδέχεστε τα λάθη σας.

ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ φτάσανε τα 200 δις στα πεντακόσια με το ρεκόρ της καταστροφής να το κατέχει δυστυχώς ο Τσίπρας, παρότι θα ήθελα να μην συμβαίνει γιατί ως νέος κυβερνήτης ΄μας γέμισε ελπίδες , όπως κάθε νέος πολιτικός, αλλά δυστυχώς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου μας φόρωτσε γύρω στα 110 δις , (95 +12+ των τραπεζών και πολλά άλλα από τα Κάπιταλς, εμπόριο, τουρισμό κ.λ.π.)νέα αυτά, μέσα σε 6 μήνες.

Και τον ρωτώ, όπως και τον Ελληνικό ΛΑΟ, που σέβομαι την ετυμηγορία του.

ΠΩΣ  σβήνουν τα παλιά και τα νέα χρέη;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ κάποιος υπεύθυνα το τι χρωστάμε;  

Αναλυτικά, με πρόσθεση και αφαίρεση.

Δεν υπάρχει κάποιος σε αυτή την χώρα που να κατέχει καίρια θέση να μας πει τελικά το πως και το γιατί;

Να ξέρει τις απλές πράξεις της αριθμητικής και ιδιαίτερα ΠΡΟΣΘΕΣΗ και ΑΦΑΙΡΕΣΗ.

κ. Τσίπρα ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!

Καθαρά και ξάστερα, να μην αφήνεις κανέναν να λέει τα δικά του, ούτε εμένα να τα μαθαίνω από την τηέόραση και από το ιντερνέτ.

ΕΧΕΙΣ λοιπόν τα κότσια; κάνε το. Εκτός και αν δεν συμφέρει κανέναν σας. Που είναι πιθανό.

Δεν νομίζω πως σε ένα κράτος δεν υπάρχουν τα στοιχεία που ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ θα σου δώσουν το αποτέλεσμα. κ. Τσίπρα και όλοι εσείς που είστε στην Βουλή παλοί και νέοι, πειτε την αλήθεια και μετά Όλοι μαζί και οι 300, πηγαίνετε στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, με το έτσι θέλω, και κατηγορείστε όλους αυτούς που παραδέχονται τα λάθη που αντί να κατεβάσουν το χρέος το ανέβασαν, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΣΚΟΠΙΜΑ και ΠΟΝΗΡΑ, για να μας αφανίσουν.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ζητείστε τουλάχιστον την διαγραφή αυτών που μας φόρτωσαν με τα λάθη τους , που είναι 2-3 εκατοντάδες δις ευρώ.

Και αν δεν γίνει αυτό, να τους πάτε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όλους τους εμπλεκόμενους φακίρηδες της πολιτικής και της οικονομίας, και τον κ. "κουράγιο Έλληνες" και την κ. Λαγκάρντ , όλους, όλους!!, όπως τους εγκληματίες πολέμου, γιατί για μένα εγκλήματα έχουν κάνει για την Χώρα μας.

ΜΕΤΑ να γυρίσουν οι 300 και να διορίσουν αποδεδειγμένα πετυχημένους , έντιμους επιχειρηματίες να κυβερνήσουν την Ελλάδα.

Σε δυο χρόνια θα έχουμε μια άλλη Ελλάδα.

Απαλλαγμένη από δυσβάσταχτα χρέη, με δουλειά για όλους, μεταρρυθμισμένη και σύγχρονη, όπως αξίζει στον ΛΑΟ της.

 Άντε Τσίπρα, διάβασέ με και πράξε αυτά που σε συμβουλεύω.

Το ίδιο και εσείς της Αντιπολίτευσης. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

Μην νομίζετε πως αξίζετε κάτι παραπάνω από τον μέσο Έλληνα.

Μην πιστεύετε πως έχετε μαγικούς τρόπους διακυβέρνησης.

ΜΙΑ ΧΩΡΑ κυβερνιέται όπως μια επιχείρηση κύριοι.

Αλλά τι σας λέω τώρα.

Μήπως ξέρετε από επιχείρηση; από αντιμετώπιση προβλημάτων αυτής; Από σωστά βήματακαι σχέδια ανόδου; 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΟΙ τουλάχιστον καμιά πενηνταριά πετυχημένους επιχειρηματίες τι πρέπει να κάνετε.

Αυτοί δεν έκαναν ασκήσεις επί χάρτου, όπως κάποιοι βαρύγδουποι οικονομολόγοι και εσείς ως μόνιμα μαθητευόμενοι μάγοι, αλλά ασκήθηκαν στην πράξη. Και μερικοί πέρασαν δια πυρός και σιδήρου στη ζωή. 

Εγώ σε κάποιους, χωρίς ποτέ να τους γνωρίσω, υποκλίνομαι.

Και τότε κάτι θα μάθετε.  Μπορείτε να τους πάρετε και για δασκάλους νομίζω.

Αν δεν διοικήσατε επιχείρηση, μπορείτε νομίζετε να διοικήσετε ένα δύσκολο Κράτος; την Ελλάδα; Όχι, Όχι, Όχι!! 

ΤΕ-ΛΕΙΩ-ΣΑΝ ΤΑ ΨΕ-ΜΑ-ΤΑ. Δεν αντέχουμε άλλα.

Να είστε καλά και καλό κουράγιο (όπως είπε και ο κ. κουράγιο, όταν παίρνανε στην Ε.Ε. τα μέτρα εξόντωσης της Ελλάδος), φίλες μου, φίλοι μου.

Και μη φοβάστε , η Ελλάδα αντέχει πολλούς αιώνες τώρα.


64 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


20 Σεπτεμβρίου 2015, 23:26
ΤΕΛΙΚΑ ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ.


αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

σήμερα μετά από σχεδόν 30 χρόνια μοναχικού αγώνα του Βασίλη Λεβέντη, ο Λαός αποκατέστησε μια άδικη απόφασή του, να μην τον στέλνει στη Βουλή και έτσι από απόψε το βράδυ η Ένωση Κεντρώων και ο Βασίλης Λεβέντης θα βρίσκονται στα έδρανα της Βουλής.  

Εκεί ο Λεβέντης θα ξεδιπλώσει τις ικανότητές του, τις ιδέες του, την σοφή του σκέψη.

Είχε δίκιο λοιπόν η Ασπασία Ανδρεοπούλου Θεοχαράτου , υποψήφια της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στην Β ΑΘΗΝΩΝ που έγραψε  το γνωστό της άρθρο " Μήπως ήρθε η ώρα του Λεβέντη;"

Και ήρθε η ώρα  και οι Έλληνες  θα νιώσουν ότι ο Λεβέντης είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος, απόλυτα τίμιος, ειλικρινής, αγωνιστής, που όμως δεν είχε καμιά βοήθεια από τα μέσα δημοσιότητος και έμεινε επί πολλά χρόνια εκτός Βουλής. Και όποιος δεν έχει την βοήθεια των μέσων αυτών , δεν μπορεί να έχει τύχη.

Απόδειξη διάφορα άτομα που είχαν αναγνωσιμότητα μέσω της τηλεοράσεως, έφθασαν στην Βουλή. Είναι και αυτός ο τρόπος μια αδυναμία του εκλογικού σώματος, να βγάζει βουλευτές με τέτοιους τρόπους και όχι βάσει προσόντων και ικανοτήτων "  

Ναι ήρθε οριστικά πλέον η ώρα αυτή για τον Λεβέντη και εγώ που τελευταία γνώρισα τον Βασίλη Λεβέντη, θεωρώ πως θα έχει μια καλή , συνεπή και εποικοδομητική πορεία στην Βουλή. Για την Ελλάδα φυσικά.

 Τα ξαναλέμε , με θέματα έξω από την πολιτική.

Είναι τόσα πολλά που δεν τελειώνουν.

Μας φόρτωσαν τόσο πολύ που δεν ξέρω αν θα αντέξουμε.

Ας προσπαθήσει ο Τσίπρας που αυτή την στιγμή τον ακούω να θριαμβολογεί, να μας απαλλάξει πρώτα από τα τελευταία πολλά δις που μας φόρτωσε μέσα σε 7 μήνες και μετά να κοιτάξει να φέρει την άνοιξη.

Σύμφωνα με τις υποσχέσεις τουπου τόσο τραγικά αναίρεσαι.

Εγώ δεν μπορώ παρά  να ελπίζω, και θα ελπίζω ....και συνιστώ και σε σας να ελπίζετε.


11 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


13 Σεπτεμβρίου 2015, 08:55
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ; (2)


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

εδώ και πολλά χρόνια ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ προσπαθεί μόνος, με όπλο την καθαρότητα του λόγου του, κάποιους φανατικούς φίλους του που πιστεύουν στις πολιτικές του θέσεις και χωρίς οικονομικά στηρίγματα, να μπει στην Βουλή.

Και τώρα, με ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων και Ελληνίδων σημαντικό πλέον στο πλευρό του, γιατί ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει και αυτός να δοκιμαστεί, φαίνεται πως θριαμβευτικά μπαίνει στην Βουλή των Ελλήνων το κόμμα του, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Στην προσπάθειά του αυτή, και δοκιμάζοντας προσωπικά ένα κόμμα που ψήφιζα μια ζωή, και ένα δεύτερο που με απογοήτευσε πάρα πολύ, τους ΑΝΕΛ δηλαδή, αποφάσισα να βοηθήσω όπως μπορώ τον ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ και την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και για τον λόγο, εκτός των άλλων, που είναι υποψήφια στην Β ΑΘΗΝΩΝ και η σύζυγός μου ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ.

Και γι' αυτό με τα πενιχρά μέσα που διαθέτω και επειδή το blog μου είναι πολύ γνωστό και θα συμπληρώσω και πολύ αγαπητό από πληθώρα μελών του Musicheaven, αναδημοσιεύω την σελίδα ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ;, από το blog της συζύγου μου.

Σίγουρα ο σκοπός είναι να βοηθηθεί, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ και η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ να μπει στην Βουλή με όσο το δυνατόν περισσότερους Βουλευτές.

Συγχωρείστε μου αυτή την ενέργεια, όμως θα σας παρακαλούσα, αν αισθάνεστε προδομένοι από τα κόμματα που ψηφίσατε, ας κάνετε την δοκιμή να ψηφίσετε την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Μπορεί πράγματι να προσφέρει υπηρεσίες στο Έθνος και την Ελλάδα.

ευχαριστώ

Γιάννης Ανδρεόπουλος

12 Σεπτεμβρίου 2015, 18:07
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ;


φίλες και φίλοι,

οι καιροί αλλάζουν και στις πολύ δύσκολες εποχές που ζούμε, χρειάζεται καινούργιες πολιτικές δυνάμεις να ανανεώσουν το Κοινοβούλιο.

Όμως δεν είναι πάντα και η κάθε νέα πολιτική δύναμη, εκείνη που θα φέρει την άνοιξη.

Ας δούμε τον νεαρό Αλέξη Τσίπρα, λόγω απειρίας, λόγω κακής ποιότητας ανθρώπινου δυναμικού που όλοι ενήργησαν ως μαθητευόμενοι μάγοι και μερικοί ως φακίρηδες, φθάσαμε στην νέα καταστροφή, στο 3ο μνημόνιο και 90 δις ευρώ προστέθηκαν στα προηγούμενα χρέη μας, δυστυχώς.

Και άντε τώρα να καθαρίσουμε με τα τσακάλια της Ευρώπης και του ΔΝΤ.

Τι πολιτικοί αλήθεια είναι αυτοί, απο τον Γιώργο που ανέλαβε το χρέος στο 115% του ΑΕΠ και σε 5 χρόνια αυτό κατέληξε στο 170%, ίσως και πολύ παραπάνω, κοντά στα 500 δις  πλέον, μαζί με τα 90 νέα δις που πρόσθεσε ο Τσίπρας;

Και τι θράσος είναι αυτό να ζητούν την ψήφο των Ελλήνων αυτοί οι ανίκανοι άνθρωποι  (όλοι)που δικαιολογούνται και μάλιστα συνέχεια με το ίδιο τροπάριο (κάναμε λάθη λένε όλοι );

Κρίμα τις θυσίες που κάναμε. Ήταν το χρέος 210 δις, έχουμε πληρώσει 100 δις, μας έχουν κόψει 100 δις, και χρωστάμε 500 δις; Όλοι οι τοκογλύφοι της Ευρωζώνης, πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι την καταστροφή μας.

Εγώ τέτοια μαθηματικά πάντως δεν τα καταλαβαίνω. 

Έκατσα λοιπόν και προβληματίστηκα, αφού θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά, με ποιο κόμμα να είμαι Υποψήφια;

Βρήκα πως ένας καθαρός , αδοκίμαστος πολιτικός, ένας αγωνιστής που χρόνια προσπαθεί χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς σπόνσορες και το κυριότεο χωρίς χρήματα να μπει συην Βουλή, είναι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ και το κόμμα του ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Έστειλα λοιπόν το βιογραφικό μου στον Βασίλη Λεβέντη και με εκείνος με έβαλε υποψήφια στην Β ΑΘΗΝΑΣ.

Είναι τόσο τίμιος, άνθρωπος, τόσο δίκαιος, που επειδή υπάρχει η ΛΙΣΤΑ εκλογής, υπέγραψαν οι υποψήφιοι, κάθε 6 μήνε να παραιτούνται οι βουλευτές και την θέση τους να παίρνουν οι επόμενοι της ΛΙΣΤΑΣ.

Στις εκλογές λοιπόν της 20ης Σεπτεμβρίου, σας καλώ να ψηφίσετε  ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Πιστεύω απόλυτα πως θα προσφέρει πολλά.

Το ποσοστό 4,5 και πάνω που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις, σίγουρα οδηγούν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στην Βουλή, και σύντομα ελπίζω να βρεθώ και εγώ.

Να προσπαθήσω και εγώ για το καλύτερο.

Ιδιαίτερα, στην Μουσική Παιδεία, στην Μουσική γενικώτερα και τις υπόλοιπες Καλές τέχνες.

Να βοηθηθούν τα μεγάλα ταλέντα της Ελλάδος.

Στις 20 Σεπτεμβρίου λοιπόν, ψήφο στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Στον ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ. Στην ήρεμη πολιτική δύναμη.

Σας ευχαριστώ

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ 

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Β ΑΘΗΝΑΣ

      ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

20

- Στείλε Σχόλιο


11 Σεπτεμβρίου 2015, 10:02
ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

για πολλά χρόνια, όχι μόνο εγώ αλλά πολλές χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων, ήμουν προσκολλημένος  σε ένα κόμμα, που κάθε φορά γινόντουσαν εκλογές, το ψήφιζα. Πάντα οι γαλούφηδες πολιτικοί κατάφερναν, όλοι τους σχεδόν, εφαρμόζοντας δοκιμασμένα συστήματα που στηρίζονταν στα ψεύδη, στις υποσχέσεις και άλλες μπαγαποντιές, κατάφερναν να μου παίρνουν την ψήφο . Και φυσικά όχι μόνο την δική μου.

Και κάθε φορά έκανα όνειρα για μια πολύ καλύτερη Ελλάδα. Όμως η Ελλάδα δεν έλεγε να ξεκολλήσει και να γίνει ένα υπόδειγμα Κράτους. Οι μπαγαπόντηδες φρόντιζαν να έχουν την πελατεία τους , φόρτωναν κομματόσκυλα και συγγενείς στην πλάτη μας και ζούσαν ζωή χαρισάμενη. Από κοντά έκαναν το πάρτι τους τα γνωστά επαγγέλματα, γιατροί, δικηγόροι, μικρέμποροι και μεγαλέμποροι και επιχειρηματίες, υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι για να μην ξεχάσω την μάστιγα της φοροδιαφυγής, αλλά και χιλιάδες άλλα επαγγέλματα που φοροδιέφευγαν  και δεν έδιναν ένα φράγκο, ευρώ εννοώ, στο κράτος.

Και οι πολιτικοί τίποτα δεν έκαναν για να οργανώσουν το κράτος και κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του. Έτσι φτάσαμε στην απόλυτη καταστροφή, στην πείνα, στην δυστυχία, στην ανεργία, στις αυτοκτονίες, στα κλειστά μαγαζιά, στην εκμετάλλευση των ληστών ευρωπαίων, που μας έχουν καταρρακώσει την υπερηφάνειά μας και μας αφήνουν να υποδεχόμεθα εδώ χιλιάδες λαθρομεταναστών, ίσως και τζιχαντιστών, και βέβαια προσφύγων.

Αλήθεια μπορείς να πεις πολλούς από αυτούς πρόσφυγες όταν δίνουν χιλιάδες ευρώ , που οι περισσότεροι Έλληνες ούτε στο όνειρό τους μπορούν να έχουν, για να τους φέρουν οι τουρκαλάδες παράνομοι με την ανοχή του Θεοφοβούμενου ισλαμιστή Ερντογάν;στην ταλαίπωρη χώρα μας;

Όταν διαθέτουν χρήματα , όχι όλοι  βέβαια, για να μένουν και σε ξενοδοχεία και να έχουν και ανέσεις; Αλλοίμονο βέβαια στους ταλαίπωρους στα μωρά, στα θύματα που πνίγονται με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής. ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ κάνει πως κλαίει και αφήνει τους φτωχούς πλέον Έλληνες να φροντίζουν τόσες χιλιάδες ανθρώπων, μέχρι να διαλυθούμε οριστικά. ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , φίλοι, φίλες.

Αφήνω την παρένθεση.  

Καθώς άρχισε η κρίση, άρχισα και εγώ την αποδέσμευσή μου από το κόμμα που ψήφιζα μια ζωή και ψηφίζω διαφορετικά. Και φυσικά δεν προσμένω τίποτα.  Και τα γαϊδούρια της πολιτικής, κάθε μέρα προσπαθούν να με εγκλωβίσουν πάλι, να μου πάρουν τον ψήφο και μετά να ξεκοκαλίζουν την βουλευτική τους αποζημίωση την λένε, εις υγείαν των κορόιδων και μετά...  δεν υπάρχει μετά.

Μέχρι τώρα; Φόροι , ανεργία, ανασφάλεια, σκέψεις βασανιστικές, μαγαζιά και επιχειρήσεις από μικρές έως μεγάλες να κλείνουν και χίλια δυο κακά, οι μεν, και τα ίδια και πολλά χειρότερα με τον ανατέλλοντα  και τόσο γρήγορα δύοντα, ελπιδοφόρο μεν Τσίπρα λόγω νεότητας και άλλων προσόντων που έχει ο κάθε νέος άνθρωπος , αλλά και των υποσχέσεων που έδωσε και που γρήγορα, έχοντας κοντά του πολλούς φακίρηδες να ασκούνται στα πειράματά τους με πρώτο στην κορυφή των τεράστιων λαθών του ΣΥΡΙΖΑ, τον ανεκδιήγητο με ένα ΝΙ (Γιάνη), που και εγώ νόμιζα πως ξέρει κάποια πράγματα στα οικονομικά, που με απόλυτη ευθύνη του Τσίπρα μας χρέωσε μέσα σε 6 μήνες, άλλα 90 δίς, έφερε και άλλη ανεργία, ύφεση την λένε οι σπουδασμένοι στην  λωποδυτιά στην Μέκκα  της λωποδυτιάς Αμερική.

Μου αρέσει που λένε όλοι που κυβέρνησαν:

Κάναμε λάθη. Και για ποιον τα λάθη; Ζημειώσατε το Κράτος με ανεπανόρθωτα προβλήματα πάσης φύσεως και καθαρίζετε με ένα "κάναμε λάθη" Δεν τα κάνατε τα λάθη για να έχουν επιπτώσεις στον εαυτό σας, στην οικογένειά σας κύριοι. ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΚΑΙ η Ελλάδα πληρώνει λάθη εδώ και 600 χρόνια, από το Βυζάντιο μέχρι τώρα.

Να πληρώσετε, όχι να ζητάτε πάλι την αρχή, για να συνεχίσετε τα λάθη.

Γι' αυτό και εγώ θα ψηφίσω τον Λεβέντη, ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, που δεν ευθύνεται για τίποτα και μου φαίνεται καθαρός άνθρωπος και που μπορεί να είναι και καλή αντιπολίτευση. Ίσως να παίξει κάποιο καλό ρυθμιστικό ρόλο.

Βέβαια δεν σας κρύβω πως στην λίστα της Β Αθηνών είναι και η σύζυγός μου ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ μορφωμένη γυναίκα με πανεπιστημιακό Πτυχίο, Διδακτορικό και καθηγήτρια Μουσικής με τεράστια πείρα και ίσως να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους τομείς που κατέχει καλά. Ιδιαίτερα στην Μουσική και γενικά τις καλές τέχνες.

Στον πολιτισμό δηλαδή, που υπάρχει μεγάλο έλλειμμα. Με υπερπληθώρα ταλαντούχων Ελλήνων, που από μόνοι τους ή με την βοήθεια άλλων Ελλήνων κατακτούν, πολλές φορές τις κορυφές των τεχνών. Πολλοί λίγοι αυτοί, γιατί πίσω από αυτούς υπάρχουν εκατοντάδες που χάνονται και μάλιστα οριστικά.  

ΚΑΙ ΛΕΩ ΙΣΩΣ να γίνει Βουλευτής, γιατί ο Λεβέντης θα αλλάζει τους βουλευτές του κάθε 6 μήνες. 

Όχι σαν τα άλλα κόμματα που οι εκλεγμένοι θρονιάζονται στην έδρα τους μέχρι να τους , αν γίνουν εκλογές, ο Λαός τους κρίνει αναλόγως.

 Έτσι σε 2-3 εξάμηνα μπορεί να είναι βουλευτής. η κ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ.

Αν λοιπόν μου επιτρέπετε, θα έλεγα να ψηφιστεί το κόμμα αυτό.

Μπορεί να φέρει το καινούριο και να επηρεάσει την πολιτική στην χώρα μας.

 Αυτά έχω για σήμερα. Ο Θεός ας βάλει το χέρι του. Η Ελλάδα θέλει την βοήθειά Του.  


- Στείλε Σχόλιο


05 Σεπτεμβρίου 2015, 22:34
Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ!


Σήμερα το μεσημέρι, αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι  

έγινα μάρτυρας μιας καταπληκτικής σκηνής, συνεχόμενης για αρκετή ώρα, που με συγκίνησε πολύ.

Πήγαινα στο εξοχικό μου σπίτι στην Σαλαμίνα μέσω Αττικής οδού και λίγο πριν βγώ στην Εθνική οδό Αθηνών- Πατρών, βρέθηκα "περικυκλωμένος" από 40, 50 μοτοσυκλετιστές. Έκανα λίγο στην άκρη, γιατί έτρεχαν σχετικά, αλλά και να διευκολύνω την διέλευσή τους.

Έτσι πέρασαν εμπρός μου καμιά εικοσαριά , μερικοί είχαν στολίσει τις μηχανές του με άσπρες κορδέλες, ακολουθούσε ο γαμπρός με το στολισμένο αυτοκίνητό του , λιγο πίσω και στο πλάι ήμουνα εγώ και ακολουθούσαν αλλοι 20 περίπου μοτοσυκλετιστές.

Και πήρανε την οδό που οδηγεί στο μεγάλο Πεύκο όπως και εγώ άλλωστε. Φαίνεται η νύφη ήταν από αυτή την περιοχή.

Όλοι ήταν μες την τρελή χαρά, με τους ελιγμούς τους, τα εκκωφαντικά μαρσαρίσματά τους, τις χαρούμενες φωνές τους που έδιναν ένα έντονο χρώμα χαράς και ευτυχίας στα παιδιά αυτά.

Μέχρι που ξαφνικά οι πρώτοι κατάλαβαν ότι προσπέρασαν την περιοχή που ήταν, από ότι κατάλαβα, το σπίτι της νύφης. Κάνανε όλοι μαζί στροφή  , με προσοχή και σαν να μην συνέβαινε τίποτα,και έφυγαν αντίθετα από την κατεύθυνση που ακολουθούσα εγώ προς  το Πέραμα Μεγάρων, που το Φερυμπώτ θα με περνούσε απέναντι, στο νησί. .

Έτσι τους έχασα, απότομα και δεν ικανοποιήθηκε η περιέργειά μου, που τέλος πάντων πήγαιναν.

Αλλά δεν πειράζει.

Έγραψα το σημερινό σημείωμα, για να τονίσω ιδαίτερα την αγάπη και το δέσιμο αυτών των παιδιών που συνόδευαν τόσο χαρούμενα αλλά και πρωτότυπα τον φίλο τους στον "ζυγό "το γάμου.

Νοερά εύχομαι στον άγνωστο γαμπρό βίον ανθόσπαρτον και στους νεαρούς φίλους του, όσους είναι ανύπαντροι ... Και στα δικάτους.

Μια σκηνή που πολύ με χαροποίησε ήταν η σημερινή τυχαία, επαφή μου με όλους αυτούς που διάλεξαν αυτόν τον τρόπο για να συμμετάσχουν στις χαρές του φίλου τους. Γι' αυτό και και κάθησα και έγραψα το συμβάν.

Δεν ξέρω αν το νώθετε και εσείς αυτό και αν κατώρθωσα να σας μετφέρω ικανοποιητικά την σχετικά παράξενη ιστορία..

Γιάννης Ανδρεόπουλος  


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης