ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
15 Οκτωβρίου 2015, 16:41
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΚΑΙ... ΟΡΟΣΗΜΑ


και η κοροϊδία και η εκμετάλλευση δεν έχει πλέον τέλος!

Ή μήπως έχει;Ο Θεός ξέρει!

Ο Λαϊκός VIVA ZAPATA παρά τις υποσχέσεις του όταν ήταν ο κ. 4% στην Βουλή ότι σαν πάρει την εξουσία, ΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ αλήθεια;, θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια, θα ζούσαμε ελεύθεροι και η επάρατη δεξιά θα έβλεπε με ζήλεια αυτά που θα κατάφερνε ο Τσίπρας... αυτός είναι ο Ζαπάτα φίλοι μου και φίλες ή θα ήθελε να είναι, αφού θα έσκιζε μνημόνια που μας φόρτωσαν οι προηγούμενοι ανίκανοι και δεν ξέρω με πόσα αδικήματα βαρύνονται και αν θα βρεθεί κάποιος εισαγγελέας να τους μπαγλαρώσει όλους όσους ευθύνονται για την καταστροφή μας, όλους όλων των αξιωμάτων και μη, ο Τσίπρας λοιπόν σαν πήρε την αρχή μετεξελίχθηκε σε πειραματικό λαϊκιστή και βέβαια παραπαίει σαν το καράβι χωρίς τιμόνι στην τρικυμία.

Σε μια γωνιά όλα τα παλιόσκυλα, αν και αγαπώ πολύ τα σκυλιά  γι' αυτό έχω και δύο, αλλά έτσι είναι η Λαϊκή έκφραση, τρίβουν τα χέρια τους γιατί τα σχέδια της ΑΛΛΩΣΗΣ της Ελλάδας προχωράνε για καλά. Και μάλιστα χωρίς κόστος και καμιά αντίσταση. ΠΟΤΕ δεν κερδίθηκε ένας πόλεμος τόσο εύκολα, από τους γερμανούς και Σια.

Το δυστύχημα είναι πως τίποτα δεν καταλαβαίνει ο Τσίπρας και να γυρίσει και να τους πει: Στο διάολο εκμεταλλευτές της προσποιητής αλληλεγγύης, αδειάστε μας την γωνιά... Θα πορευτούμε μόνοι μας και δεν αναγνωρίζουμε το χρέος που τεχνικά εξογκώσατε. 200 Δις ήταν  όταν άρχισε η κρίση, 500 τείναι τώρα και έχουμε πληρώσει πολλά, κάνατε και κούρεμα  και το παίζετε"εταίροι" σωτήρες μας;

Τότε κ. Τσίπρα θα είσαι ο Ζαπάτα της Ελλάδας. Αν τους διώξεις  και επαναφέρεις την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και απκτήσουν δουλει΄ς όλοι οι Έλληνες.

Αφού στο Δημοψήφισμα που έκανες ,πολύ πονηρά και "πήρες εξουσιοδότηση από τον Λαό" να χειριστείς στην ουσία το χρέος, και όχι να το ερμηνεύεις όπως θέλεις, σου δόθηκε και η ευκαιρία να γίνεις εθνικός ήρωας.

Αντί αυτού παραδόθηκες  στους θεσμούς όπως λες την τρόικα, και είσαι αιχμάλωτός της. Το κακό είναι πως μαζί σου είναι αιχμάλωτη και η Ελλάδα και ο Λαός μας. 

Μακάρι να βρεις τρόπους να απαλλαγείς από τους υποτιθέμενους πιστωτές μας και η Ελλάδα να γυρίσει και πάλι στον δρόμο της προόδου.

Μακάρι, όλοι οι Έλληνες το εύχονται.

Όμως να κάνεις κάτι που να δείχνει πως προσπαθείς να υπάρξει δουλειά και ψωμί για όλους. Όχι εκατοντάδες φόρους και υποχρεώσεις  στον Λαό που μερικούς θα τους οδηγήσουν ακόμα και σε απονενοημένες πράξεις. Να κοιτάξεις να τρώει τουλάχιστον ο Λαός.

ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως σε λίγο θα υπάρχουν άνθρωποι που να τους απομυζάει το κράτος.;

Περιμένεις έτσι κορόιδα επενδυτές; Ποιος θα έρθει να πληρώνει 80% φόρους;

ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ.. και το λέω με θλίψη.

Γιατί χωρίς δουλειές δεν υπάρχει βελτίωση της ζωής, κυρίως των ανέργων και των νέων ανθρώπων.

Όχι να εφευρίσκουν οι δανειστές καινούριες λέξεις, να τις δέχεσαι και να τις κολλάς στις παλιές.

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ που αντιπροσωπεύουν αυτά που φορτώνεις στα διάφορα κορόιδα των διαφόρων ομάδων του Λαού, όταν τα ξεφορτώνεις από άλλους που  δεν ξέρω το γιατί...

Και τώρα ΟΡΟΣΗΜΑ.. Αυτό άκουσα στην TV, πως θα έρθει κάποιος μεγαλοσχήμονας από την Ε.Ε να συζητήσετε για τα ΟΡΟΣΗΜΑ, δηλαδή κολοκύθια με την ρίγανη. Κοινώς κοτσιάνες.

Μοιάζουν ΤΑ ΟΠΟΣΗΜΑ με όνειρα που τοποθετούνται στα 100 χρόνια από σήμερα .. και βλέπουν οι τότε επιζώντες. Σε είχα για έξυπνο άνθρωπο κ. Τσίπρα.

Σήμερα δεν μπορώ να το πω αυτό.

Μέσα σε λίγους μήνες πήγε χαράμι το αριστερό σου παρελθόν.

Μάλλον το όνειρό σου ήταν να γραφτείς και εσύ σε εκείνη την κατάσταση με τις φωτογραφίες που κρέμεται σε κάποια παλιά Καφενεία. "ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ".

γειά σας... Περιμένω τώρα να μάθω για τα ορόσημα και θα επανέλθω... ελπίζω.

- Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΕπίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links