αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
01 Νοεμβρίου 2009, 09:29
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ADREO


 

 

 

 

Αγαπητοί φίλοι Αγαπητές Φίλες,

 ύστερα από αρκετό καιρό επιστρέφω στο Blog  μου, από το οποίο απέχω γιατί βαρέθηκα κάποιους-κάποιες για την απρεπή συμπεριφορά τους. Επιστρέφω από ένα γεγονός , το οποίο με έφερε σε μια δικαίωση. Είναι το γεγονός της μαγκιάς , της εκμετάλευσης των ευκαιριών, που τα διάφορα θρασσύτατα αρπακτικά είχαν, να αναλάβουν χωρίς να κοκκινίζουν πόστα με  2000 έως και 10000 ευρώ την ημέρα, αν είναι δυνατόν, και μάλιστα με προσόντα που έχουν οι περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες  σήμερα, και όταν η ανεργία «σπάει κόκαλα» στην χώρα μας. Το ωραίο είναι πως μερικοί από αυτούς θεωρούν τις αμοιβές τους φυσιολογικές και έτσι γίνονται ακόμα πιο πολύ προκλητικοί. Μερικοί δεν παραιτούνται κιόλας. Αντί να ζητήσουν μια συγνώμη από τον ταλαίπωρο ΕΛΛΗΝΙΚΌ Λαό και να επιστρέψουν πίσω το 90% των χρημάτων που με τόση ελαφρότητα αφήρεσαν κάτω από τον φαινομενικό μανδύα της νομιμότητας. Μιας νομιμότητας όμως που έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα, αφού υπάρχει νόμος που αναφέρει ότι ουδείς δεν μπορεί στο Δημόσιο να αμοιφθεί με χρήματα περισσότερα από αυτά που παίρνει ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου (κακώς και γι΄αυτόν).

 Όμως έχω μια απορία. Η νέα κυβέρνηση θα διορίσει κάποιους στις θέσεις αυτές  με 4-5000 άντε 6000 τον μήνα, έτσι για να μπορούν οι άνθρωποι να ζουν -αν και κακώς- καλύτερα από εμάς; Περιμένω να δω αναρτημένους τους μισθούς πάντων στο ιντερνέτ, όπως υποσχέθηκε ο νέος Πρωθυπουργός.  Τότε και εγώ θα τον συγχαρώ. Τότε θα πώ να ένας κυβερνήτης που ενδιαφέρεται για τον Λαό.

Και για να μην πείτε πως γράφω με γρίφους, θα σας πω γιατί δικαιώθηκα και μάλιστα διπλά. Είχα αναφερθεί τότε στην εκπομπή του Σ. Παπαδόπουλου και μάλιστα μερικοί με βάλανε πόστα.

Είχα γράψει τότε ΜΟΝΟ για την προκλητικότητά της, δηλαδή να τρώνε και να πίνουν αλλά και να σπάζουν πιάτα μερικοί -μερικές και να γλεντάνε διάφοροι «επώνυμοι και ημιεπώνυμοι, του καλού καιρού, με χρήματα του Ελληνικού Λαού.

Τότε έγραψα μόνο γι΄αυτά. Δεν ήξερα ότι ο  κύριος αυτός έπαιρνε και παίρνει ακόμα; 2500 ευρώ την ημέρα. Για δυο-τρεις ώρες εκπομπή ο αθεόφοβος. Που μπορεί να την κάνει ο οποιοσδήποτε μεσαίος Έλληνας, με 5000 ευρώ τον μήνα! και να είναι ευχαριστημένος.

Γιατροί παράδειγμα αλλά και άλλοι επιστήμονες, που προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες σε ασφαλιστικά ταμεία και λοιπές υπηρεσίες , που είναι αναρίθμητες, παίρνουν 800 με 1000 ευρώ για να αναφέρω τις συνήθεις αμοιβές τους και αυτός  2-3 μισθούς την ημέρα;Και μάλιστα είναι καλλιτέχνης και θα έπρεπε να είναι γεμάτος ευαισθησίες.

Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο για τον κύριο αυτό, γιατί θα γράψω πολύ θυμωμένα και πολύ  άτεγκτα και μπορεί να έχω δικαστικές επιπτώσεις. Άμα όμως προκληθώ θα τον συγυρίσω δεόντως, γιατί δεν και μου πολυκαίγεται καρφί, αν θα με μηνύσει.Κανένας δικαστής δεν θα δικάσει την αλήθεια.

 Δεν μπορώ να χωνέψω πως ο κύριος αυτός παίρνει την σύνταξη 275 αγροτών και άλλοι ακόμα περισσοτέρων, μέχρι και 1000. Δεν μπορώ να χωνέψω εκείνοι να μην μπορούν να φάνε ένα γιαουρτάκι και αυτός-οί να τρώει-τρώνε και να περνά-ούν σαν τον Λούκουλο.

 Με τι καρδιά αλήθεια αυτά τα τρωκτικά πήγαιναν στο ταμείο να εισπράξουν τους τεράστιους μισθούς τους; Βέβαια τους τα δώσανε. Αλλά όταν επισήμως ένας Βουλευτής  παίρνει 8-9000 ευρώ και ένας Υπουργός εκεί κάπου, πως έδιναν σε αυτούς αυτά τα αστρονομικά ποσά; Δεν καταλαβαίνω.Και η χώρα να είναι υπερχρεωμένη;

 Αυτά τα ολίγα λοιπόν, με την πρόταση προς όλους σας, να μην πυροβολείτε κάποιον όταν στιγματίζει τέτοιες καταστάσεις.

Γεια σας

adreo

 

 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης