ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
12 Νοεμβρίου 2010, 14:25
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ, αν θέλουμε να συνετιστούν.


Φίλοι φίλες,

σίγουρα διαβάζοντας τον τίτλο του σημερινού μου άρθρου, θα σκέπτεστε, πως είμαι αντίπαλος της κυβέρνησης. Δεν πέσατε έξω, αλλά είμαι αντίπαλος όχι λόγω ιδεολογίας, που νομίζω σε κανέναν πια πως υπάρχει, αλλά γιατί δεν μου αρέσει στα μουλωχτά να με πουλάνε σαν κομμάτι κρέας στους ξένους, άνθρωποι που δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα, αλλά και δεν τους ψήφισε ο Ελληνικός Λαός γ' αυτό.

Γιατί πίσω από την πλάτη μας συμβαίνουν προδοτικά σενάρια, που όλοι μας τα καταλαβαίνουμε. Και βέβαια η κυβέρνηση αυτή ανίκανη καθ' ολοκληρίαν, δεμένη χειροπόδαρα από τους ξένους δυνάστες, με μια θηλιά που της την έχουν βάλει αυτοί στον λαιμό και όσο θέλουν σφίγγουν, δεν μπορεί να καταλάβει πως ήδη ο Ελληνικός Λαός δεν την γουστάρει. Και δεν την γουστάρει, γιατί πήγε κόντρα στα στοιχειώδη οικονομικά συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. Αφήρεσαι με το έτσι θέλω από τους χαμηλοσυνταξιούχους χρήματα και πλέον δεν μπορούν να ζήσουν. Έφτασε την ανεργεία σε τεράστια ύψη.

ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

Γιατί να την γουστάρει; Και παρ' ότι ο Λαός φαντάστηκε πως με την μεγάλη πλειοψηφία που διαθέτει, θα μπορούσε να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα που η Ελλάδα να επανέλθει στον σωστό δρόμο της οικονομίας, παρότι διάφορες χώρες θέλησαν να μας δανείσουν με φθηνό χρήμα, αυτοί προτίμησαν να μας ρίξουν στις δαγκάνες του Δ.Ν.Τ.

Εγώ δεν θα πω πως λέγεται αυτό,  ο καθένας το καταλαβαίνει. Αυτό όμως που δεν μπορώ να πω είναι αν ότι κάνει, το κάνει από απειρία και από τρόμο, ή υπολογισμένα. Ο καιρός θα το δείξει. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Το Πασόκ, κάνει τον Κινέζο για το έλλειμμα, λες και παρέδωσε την χώρα στην Ν.Δ. χωρίς να χρωστά φράγκο. ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, όπως ξέρουμε και την ευθύνει τη; Ν.Δ.

ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ;

ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΑΥΡΟ, μήπως και αλλάξουν πολιτική, μήπως λάβουν τα αναγκαία μέτρα για ανάπτυξη, μήπως αρχίσουν να προσθέτουν εισόδημα στους Έλληνες και όχι μόνο να αφαιρούν, μήπως προσπαθήσουνγια την δραστική μείωση της ανεργίας.

Αν πάλι τους ψηφίσουν, όσοι δεν κάνουν αποχή δηλαδή, ε τότε από Δευτέρα ας ετοιμαστούμε για τα πολύ πιο χειρότερα.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΜΗΝΈΨΟΥΝ ΤΑ ΤΥΧΌΝ ΚΈΡΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΤΗς ΚΥΡΙΑΚΉΣ.

οι κυβερνώντες.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, πως οι κυβερνώντες, ίδιοι πάντα, χαλάνε από 1500 έως 3000 ευρώ μόνο για τηλέφωνο.

Τόσο πολύ λυπούνται τους ανέργους και φτωχούς Έλληνες.

Και βέβαια μέχρι ο Ελληνικός Λαός πει όχι άλλο πια.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΤΡΟΪΚΑ, οι κυβερνήτες , δεν θα τολμούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και να οργώνουν το χωράφι όπως γουστάρουν.

Η φωνή η δική μου που απηχεί μια τεράστια πλειοψηφία, ας ακουστεί από τα κλειστά τους αυτιά. Δεν θέλω να γράψω τίποτε άλλο. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥ‘ΣΥΝΕΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛοι ΝΑ ΡΪΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ., έξω από κομματικά κριτήρια.

ΝΑ μην μπορούν να πουν την Δευτέρα πως έχουν ανανέωση της εμπιστοσύνης μας. Μήπως και υπάρξει κάτι καλύτερο. Μήπως δούμε γελαστά πρόσωπα, που πλέον είναι σπάνια. ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΕΥΤΑΙΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, γιατί η κυβέρνηση δεν τους ζητά να την βοηθήσουν;

γεια σας

adreo

7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links